📩 رهبر انقلاب با اشاره به طرح موضوع رفراندوم از سوی یکی از دانشجویان:
👈 مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است؟ / در قضایای گوناگون نباید با شتابزدگی برخورد کرد
✏️ حرف مردم را باید گوش بدهند، حرف مردم کجاست؟ خب مردم در همهی مسائل که حرف ندارند یا یک حرف ندارند، باید فکر کنند، مطالعه کنند، سازوکاری دارد حرف مردم، حرف مردم همینی است که الان وجود دارد یعنی یک نفر را انتخاب میکنند بعنوان رئیسجمهور این مال مردم است، یک عدهای را انتخاب میکنند بعنوان نمایندهی مجلس این حرف مردم است، حرف مردم را اینجوری میشود فهمید دیگر. حالا یکی از برادران گفت رفراندوم اگر چنانچه شما اینجوری میگفتند. اگر چنانچه از اول در همهی مسائلی که پیش میآمد رفراندوم میکردید حالا آن حساسیت روی رفراندوم وجود نداشت. کجای دنیا این کار را میکنند؟ مگر مسائل گوناگون کشور قابل رفراندوم است، مگر همهی مردمی که در رفراندم باید شرکت کنند و شرکت میکنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟ این چه حرفی است؟ چطور میشود رفراندوم کرد؟ در مسائلی که تبلیغات میشود کرد، حرف میشود زد، از همه طرف اصلاً یک کشور را برای یک مسئله شش ماه درگیر بحث و جدل و گفتگو و دو قطبیسازی میکنند برای اینکه یک مسئلهای رفراندوم بشود. در همهی مسائل رفراندوم بکنیم؟ اینجوری نیست قضایا که اینجور ساده آدم از رویشان [بگذرد] یکی از آفتها شتابزدگی است، شتابزدگی نباید بشود. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
دیدار_دانشجویان
۳۰ فروردین ۱۴۰۲
📩 قانون قطعی خدا غلبه راه پیغمبران است/ پیروزی انقلاب غلبه حق بر باطل بود/ در جنگ تحمیلی همه علیه ما بودند اما پیروز شدیم
✏️ رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی دانشجویان: خدای متعال که در قرآن مکرر گفته «كَتَبَ اللَّهُ لَأَغْلِبَنَّ أَنَا وَ رُسُلي»؛ کتب اللّه یعنی قانون قطعی خدا است که راه پیغمبران غلبه پیدا خواهد کرد. دیگر بحثی ندارد. «إِنَّ اللَّهَ يُدافِعُ عَنِ الَّذينَ آمَنُوا»؛ خدا از مؤمنین دفاع خواهد کرد، در این هیچ تردیدی نیست. یا «نُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً»؛ در این هیچ تردیدی وجود ندارد، این قول خدای متعال است. خود ما واقعیتها را هم دیدیم. حالا ما اینها را یک روزی از قرآن و نهجالبلاغه و صحیفهی سجادیه نقل میکردیم، اما در زندگی خودمان تصور نمیکردیم.
✏️ ما در این سن خودمان دیدیم، پیروزی انقلاب را دیدیم. این غلبهی حق بر باطل بود. کسی فکر نمیکرد، هیچکس اصلاً تصور نمیکرد. مرحوم آقای طالقانی به خود من گفت، گفت وقتی آن روزی که امام گفت شاه باید برود. ما گفتیم آقا چه حرفهایی میزند! یعنی کسی مثل آقای طالقانی! مرحوم آیتاللّه طالقانی آدم کوچکی نبود. یک مبارز عمیقِ عریقِ سابقهدارِ آنچنانی امیدوار نبود، اما شد. انقلاب پیروز شد. حادثهی عجیبی بود جنگ تحمیلی. همه علیه ما، آمریکا علیه ما، شوروی علیه ما، ناتو علیه ما، کشورهای مسلمان علیه ما، ترکیهی همسایهمان علیه ما، همه، همه. ما پیروز شدیم. در یک چنین جنگی که همه علیه ما بودند، ما پیروز شدیم. پس بنابراین تجربههای ما هم همین را نشان میدهد. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
دیدار_دانشجویان
۳۰ فروردین ۱۴۰۲
🌀 جوانان! مثل شهیدان زندگی کنید
💠 امام خامنهای در دیدار امروز دانشجویان
🔸 از اول انقلاب تا امروز جوانها بودند که کارهای بزرگ را در جبهههای مختلف، میدانهای مختلف بعهده گرفتند و پیش بردند. من این را میگویم بیشتر برای اینکه مسئولین کشور توجه کنند و خوشبختانه توجه هم میکنند، از خیلی از جوانها استفاده میکنند، اما بیشتر استفاده باید بکنند در میدانهای مختلف.
1⃣ در میدان مدیریتهای دولتی، جوانهایی از قبیل شهید موسی کلانتری، شهید تندگویان، اینها وزیر بودند جوان جوان، جوان. شهید قندی، شهید عباسپور همینهایی که همهشان شهید شدند اینها جوان بودند.
2⃣ در میدان نظامی شهید همت، شهید خرازی، شهید بابایی، شهید حسن باقری، شهید شیرودی، شهید اردستانی، شهید صیاد شیرازی.
3⃣ در میدان هنر و ادبیات؛ شهید آوینی، مرحوم سلحشور، مرحوم طالبزاده، البته اینها آخر عمرشان سنشان بیشتر بود اما در همین جوانی اینها خیلی کارها کردند و امثال اینها که کم هم نیستند.
4⃣ در میدان علم و تحقیق؛ شهید تهرانیمقدم، مرحوم کاظمی آشتیانی، شهید مجید شهریاری، شهید رضائینژاد، شهید احمدی روشن.
5⃣ در همین زمان معاصر شما شهید حججی، مصطفای صدرزاده، آرمان علیوردی، روحالله عجمیان. اینها برجستهاند، نقطههای واقعاً برجستهاند.
✅ هزارها، دهها هزار، صدها هزار جوان ایرانیِ مسئولیتشناس امروز وجود دارند، اینها موتور حرکتند. اینها موتور پیشران حرکت کشور و حرکت نظامند، همهی شما، یکایک شما باید اینجوری باشید. مثل شهیدان زندگی کنید.
به کانال اخبار رفیعه بپیوندید.⬇️
📲 @rafieh_akhbar
۳۰ فروردین ۱۴۰۲
📩 رهبر انقلاب امروز در دیدار دانشجویان:
👈 حل مشکلات بنگاههای تولیدی راهش فقط «خصوصیسازی» بود / ادارهی بنگاهها توسط دولت عامل مشکلات و فساد بود
✏️ در مورد مسئلهی خصوصیسازی که بعضی از دوستان گفتند و تکرار کردند و بیرون هم همانها را میگویند: هر قانون خوبی را ممکن است بد عمل کنند. اینی که ما امکانات کشور، امکانات تولیدی، کارخانجات، اینها را بدهیم دست دولت، دستگاههای تولیدی و بنگاههای تولیدی بزرگ را دولت نمیتواند، مشکلات به وجود میآید، فساد به وجود میآید. چه قدر در این چند سال این مسائل پیش آمده. این راهش فقط خصوصیسازی بود. هیچ چارهی دیگری وجود نداشت واقعاً و این کار ناگهان انجام نگرفت. با فکر، با مطالعه، با پیشبینی، ساعتها بحث کردن انجام گرفت. بله، من قبول دارم، آن توقعی که بنده داشتم از خصوصیسازی، تا حالا آن توقع برآورده نشده. اما کارهای خوبی هم انجام گرفته.
✏️ اینی که شما میگویید بنگاه دولتی را دادند به بخش خصوصی، او دلارش را به دولت برنمیگرداند، این درست نیست. آنی که دلار را برنمیگرداند، همان بنگاه فعلاً دولتی است.
✏️ البته بخش خصوصی هم اشکالاتی دارد؛ مراقبت میخواهد، دقت میخواهد، رعایت میخواهد. ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
دیدار_دانشجویان
۳۰ فروردین ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار دانشجویان: راهبرد دشمن این است که ما به خودمان بدبین شویم/ مشکلات در داخل حتماً وجود دارد اما اینکه ناامیدی عمدتاً منشاء داخلی دارد را قبول ندارم/ مشکلات، جوانِ دانشجوی پرانگیزه را ناامید نمیکند. درس میخواند و مبارزه میکند تا مشکلات را برطرف کند
دیدار_دانشجویان
۳۰ فروردین ۱۴۰۲
۳۱ فروردین ۱۴۰۲
۳۱ فروردین ۱۴۰۲
۳۱ فروردین ۱۴۰۲
۳۱ فروردین ۱۴۰۲
۳۱ فروردین ۱۴۰۲
ای خدا به عظمت و لطفت که اینگونه جهان را زیبا آفریدی و حس زیبایی طلبی مارا نادیده نگرفتی! قسمت میدهیم دلهای مارا نیز زیبا نما تا لایق دیدن زیبایی وجودت گردد...
ای مهربانترین مهربانان ...
۳۱ فروردین ۱۴۰۲
💠 زکات فطره بر اساس قوت متعارف یا شرعی
🔹 آیت الله خامنهای: لازم نيست زكات فطره از قوت غالب داده شود بلكه اگر از گندم، برنج و مانند اينها داده شود، كفايت مىكند.
🔹 آیت الله مکارم شیرازی: در زکات فطره خوراک شخصى خود انسان ملاک نیست بلکه خوراک معمولى اهل شهر و یا محل ملاک است بنابراین، کسى که همیشه برنج مى خورد مى تواند زکات فطره را از گندم بدهد.
📚 [1]. استفتاء اینترنتی پایگاه اطلاع رسانی آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء: 262498.
📚 [2]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله مکارم، کد رهگیری: 9408200057.
┏━✨🌹✨🌸✨━┓
🍀@tasvir12🌸
┗━✨🌸✨🌹✨━┛
۳۱ فروردین ۱۴۰۲
🔆 مشترک گرامی! بسته سی روزه شما رو به اتمام است
#لبیک_یا_خامنه_ای
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر #صلوات ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه من رویت شد عید عاشقان مبارک
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️پوتین رییس جمهور روسیه چی گفته که آقای ولایتی ناراحت شده
برسه به گوش همه ی در خواب مانده ها
#نشر_خوبی_ها
#جهاد_تبیین
#بصیرت
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا🇮🇷
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 splus.ir/ebratha.org سروش
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
کانال فرهنگی، بصیرتی.محمودی
ماه من رویت شد عید عاشقان مبارک
میان ماه من تا ماه گردون تفاوت اززمین تا آسمان است
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
⭕️ چرا نمی شود هر چیزی را به رفراندوم گذاشت؟
⁉️ چرا تلاش برای «همه چیز را به رفراندوم گذاشتن» در جمهوری اسلامی ایران که تنها نظام روی کار آمده با رأی مردم در جهان است عملا خلاف دموکراسی و مردم سالاری و عقلانیت است؟
1️⃣ اگر همه مسائل قابل رفراندوم بود و همه مردم قدرت تحلیل داشتند که راجع به همه مسائل نظر بدهند آیا دیگر نیازی به مجلس یا نهادهای مشورتی مشابه که نماد دموکراسی و مردم سالاری هستند بود؟! مردم به نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی رای می دهند که این ها بروند مسائل را در کمیسیون های تخصصی و در صحنههای مختلف به تبادل نظر گذاشته و پس از ساعت ها تحقیق و بررسی و پژوهش به یک موضوع رای بدهند یا ندهند و اساساً نماینده یعنی همین حالا کسی که می گوید می شود همه چیز را به رفراندوم گذاشت عملاً مخالف با نهادهای دموکراسی و مخالف با عقلانیت و کار کارشناسی حرف زده است و به دنبال فضای پوپولیستی و مردم فریب برای ایجاد هیجان های کاذب است.
2️⃣ میشود با بیان گزاره های طنز و پیشنهاد رفراندوم درباره بعضی مسائل بدیهی که حتی فکر کردن به رفراندوم آن مسخره به نظر میرسد این موضوع را بهتر برای افکار عمومی تبیین کرد مثلاً آیا میشود تجزیه کشور را به رفراندوم گذاشت یا مثلاً قدرت دفاعی کشور را به رفراندوم گذاشت؟ بنابراین مخالفت با این جمله که «نمی شود همه چیز را به رفراندوم گذاشت» مخالفت با عقلانیت و منطق است.
3️⃣ عمده کسانی که از رفراندوم حرف میزنند واقعاً قصد آنها و نیاز آنها برگزاری رفراندوم نیست بلکه نیازشان ایجاد دو قطبی و فضای غبارآلود و هیجانی است در غیر اینصورت نظام اسلامی و جمهوری اسلامی ظرفیت برگزاری هر رفراندومی که به صورت یک ضرورت و یک نیاز واقعی مطرح شود را دارد بنابراین میشود در رسانه و فضای مجازی اعلام کرد هر کسی که ادعا دارد نیاز به رفراندوم در یک موضوع وجود دارد به جای هوچیگری رسانهای برود و مسیر قانونی رسیدن و تایید و برگزاری رفراندوم را برای مصداق مشخص و روشن طی کند در غیر این صورت او را فردی هوچیگر و پوپولیست خواهیم شناخت نه فردی دغدغه مند و عاقل!
4️⃣ یکی از دلایلی که با بهانه رفراندوم به دنبال ایجاد چالش برای کشور هستند این است که می دانند تنها نظامی که قابلیت و فهم امکان رفراندوم در آن وجود دارد جمهوری اسلامی است! جمهوری اسلامی تنها نظامی است که با رأی مستقیم مردم بر سر کار آمده و در منطقه ای مملو از نظامات متحجر به صورت میانگین سالانه یک انتخابات با درصد های بسیار بالا و رکوردهای تاریخی حضور مردم برگزار کرده است. وگرنه در کشوری مثل آمریکا که کمتر از ٣٠ نفر، آنهم ٣٠٠ سال پیش برای آن قانون و مقررات و نظامات حاکمیتی تعیین کرده اند چه درکی از رفراندوم وجود دارد؟
5️⃣ همانطور که با سفر رضا پهلوی به اسرائیل عیان شد، پشت پرده اتفاقات اخیر کاملا با هدایت رژیم صهیونیستی و موساد در ایران اتفاق افتاده است. وقتی القابی مانند رژیم کودک کش! یا نواقصی مثل عدم برگزاری رفراندوم در سرزمین های اشغالی و غصب نظامی فلسطین با کار رسانه ای و عملیات روانی به جمهوری اسلامی ایران به عنوان تنها رژیم مردم سالار منطقه نسبت داده می شود، بیشتر مشخص است که اسرائیل در حال دست و پا زدن برای انتقام دیرینه از مردم ایران است.
♻️ بنابراین وقتی یک چهره سیاسی که سالها کشور را با معطل کردن عامدانه به اراده ی غرب، دچار تنگناهای اقتصادی و امنیتی کرده از رفراندوم حرف می زند کار سختی نیست که بفهمیم چطور تحت تاثیر سرویسهای جاسوسی قرارگرفته است.
➕ به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🌺🍃
🍃
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔰 فلسفه حجاب
به اطلاع سروران گرامی میرساند موضوع درس تفسیر حضرت استاد یزدانپناه در ماه مبارک رمضان «بررسی آیات حجاب و مسأله فلسفه حجاب» بود.
ایشان در بیست جلسه به بررسی این موضوع پرداختند.
صورتهای این درس در کانال سلوک و عرفان در عمل به آدرس زیر، بارگذاری شده است.
https://eitaa.com/solookvaerfandaramal
با توجه به اینکه استاد با رویکردی جدید و از منظر ضرورت های حکمت عملی به این مسأله پرداختند، بهرهمندی از این صوت ها به همه سروران توصیه میشود.
دغدغهمندان به مسأله حجاب را نیز در جریان قرار دهید.
https://eitaa.com/nasimehekmat
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
28.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جشن تولد خانم خارجی برای رهبر
در اوج خفقان و موج بازداشت شیعیان در آذربایجان #سیده_شهلا در خانهاش همراه یا بچههای همسایه در باکو برای امام خامنهای جشن تولد گرفته است.
این عشق و اعتقاد برخواسته از اندیشه مقاومت به هیچ وجه خاموش شدنی نیست.
#لبیک_یا_خامنهای
#عید_فطر
@roodavar2
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
⭕️ نقد دو برداشت نادرست از توصیه اکید رهبر انقلاب در نماز عید فطر
✍ ابوذر یاسری
🔹شناسایی راهبرد دشمن، گام نخست در اتخاذ راهبرد درست است. رهبر انقلاب درباره راهبرد دشمن فرمودند:
❇️ «دشمن با اتّحاد ملّت ایران مخالف است؛ با یکپارچگی شما مخالف است؛ با یکدست بودن ملّت مخالف است. دشمن مایل است که مردم به خاطر عقاید و سلایق مختلف با هم بجنگند، با هم دعوا کنند. در یک جامعه، سلایق مختلفی هست، عقاید مختلفی هست، نگاههای مختلفی به مسائل هست؛ باشد، مانعی ندارد؛ همه در کنار هم زندگی کنند، با هم کار کنند، با هم مهربانی کنند؛ رأفتِ میان مردم. بایستی #وسوسههای_دشمن را برای #بدبین_کردن_مردم_به_یکدیگر یا بدبین کردن مردم به مسئولان زحمتکش کشور باطل کرد.»
🔻دو برداشت در خصوص «راهبرد وحدت» رهبر انقلاب وجود دارد:
🔻برداشت 1⃣
مراد از «وحدت مورد تأکید رهبری»، وحدت اعتقادی است. در نتیجه این برداشت، بین انقلابی ها و کسانی که انقلابی نیستند یا کسانی که انقلابی اند اما عقاید و سلایق متفاوتی دارند، وحدتی متصور نیست و وحدت صرفا بین نیروهای معتقد به انقلاب، اصول و آرمان های آن امکانپذیر است. (این برداشت در برخی توئیت ها به چشم می خورد)
🔻برداشت 2⃣
مراد از «وحدت مورد تأکید رهبری»، سکوت و بی تفاوتی در برابر انحرافات یا عقاید نادرست است.
🔺روشن است که هر دو برداشت، نادرست است و با فرض اینکه راهبردنگار (رهبر انقلاب) اندیشمندی حکیم است که آگاهانه سخن خود را بیان نموده، در تناقض است.
🔻نقد برداشت 1⃣
▫️چنانچه مراد رهبری، «وحدت اعتقادی» بود، چرا با تأکید فرمودند:
«در یک جامعه ... عقاید مختلفی هست».
و این عبارت علاوه بر تأکید ایشان بر «سلایق مختلف» و «دیدگاههای مختلف» است. طبعا یک فرد حکیم و اندیشمند با هدف مشخصی از واژگان استفاده می کند. بنابراین نمی توان گفت رهبری، ناآگاهانه، این کلمات را بکار برده اند و نباید به آن محوریت داد.
▫️رهبری حکیم بارها در سخنان گذشته شان، اشراف و اطلاع خویش از وجود نگرش ها و عقاید مختلف را در موضوعات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی متذکر شده اند. به عنوان نمونه اخیرا به تفاوت عقیده در نوع پوشش اشاراتی داشتند.
✅ بنابراین مراد رهبری، دقیقا نجنگیدن و دعوا نکردن با کسانی است که حتی با شما #اختلاف_عقیده دارند.
🔻نقد برداشت 2⃣
▫️روشن است که مراد از درگیر نشدن، نجنگیدن، دعوا نکردن، بی تفاوت بودن نیست. بین بی تفاوتی و جنگیدن بسیار فاصله است. رهبر حکیم به عنوان نمونه قبلا در سخنان مهمی در استان خراسان شمالی، در مواجهه با پوشش های نامناسب، روش میانه را توصیه فرمودند:
«البته انسان نهى از منکر هم می کند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت. »
▫️ایشان در همان سخن، در عین اشاره به انجام مسئولیت امر به معروف و نهی از منکر، توصیه به مراوده و ارتباط مؤثر با جوانان دارای پوشش متفاوت می فرمایند:
«خودتان را مجهز کنید، مسلح به سلاح معرفت و استدلال کنید، بعد به این کانونهاى فرهنگى-هنرى بروید و پذیراى جوانها باشید. با روى خوش هم پذیرا باشید؛ با سماحت، با مدارا. فرمود: «و سنّة من نبیّه»، که ظاهراً عبارت است از «مداراة النّاس»؛ مدارا کنید. ممکن است ظاهر زنندهاى داشته باشد؛ داشته باشد.»
🔺کاملا واضح است که مطالبه ایشان مبنی بر اینکه با سلاح معرفت به جمع جوانان بروید، یعنی اینکه هدف، بی تفاوتی نیست بلکه هدایت فکری و رفتاری است، اما نباید عامل اختلاف سلیقه در پوشش یا اختلاف عقیده، موجب درگیری، دعوا یا قطع ارتباط با جوانان شود بلکه توصیه این است که ارتباط محترمانه، مهربانانه و صمیمانه حفظ شود.
▫️همچنین معظم له در سخنان روز زن، ضمن اینکه بی حجابی را امری نادرست دانستند، اما حتی این اختلاف دیدگاه را معادل اختلاف عقیده درباره انقلاب ندانستند زیرا بسیاری از افراد در عین حجاب ضعیف، اما انقلابی و دوستدار نظام و رهبری هستند:
«ضعف حجاب، کار درستي نيست اما موجب نميشود آن فرد را از دايره دين و انقلاب خارج بدانيم همه ما هم نقصهايي داريم که بايد تا حد امکان آنها را برطرف کنيم.»
و در بیان دیگری فرمودند:
«خیلی از آنها (افراد کشف حجاب کرده) اهل دین و تضرع و ماه رمضان و دعا هستند... بسیاری از اهداف پشت پرده کشف حجاب اطلاع ندارند.»
▫️این سخن حکیمانه بدان معناست که بسیاری از افراد کشف حجاب کرده نیز تضاد عقیدتی با محجبه ها ندارد، اهل تدین هستند. و راهکار همان نکته پیش گفته است:
«البته انسان نهى از منکر هم می کند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت»
🔻برداشت 3⃣
✅ بنابراین، برداشت صحیح از راهبرد وحدت مورد تأکید رهبری عبارت از: ارتباط اجتماعی مؤثر، نجنگیدن، دعوا نکردن و وحدت اجتماعی داشتن، در عین عمل به وظیفه هدایتگری است.
✅ #نشر_حداکثری
➕ به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🌺🍃
🍃
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
❤️ شفای بیماری
آیت الله بهجت می فرمودند:
این کارها را به این نیّت که اگر مردن بیمار، حتمی نیست، به وسیله این ها شفا یابد ان شالله، انجام دهید:
1⃣ مقدار کمی از خاک پاک مدفن سیّدالشهدا علیه السّلام را در آب زمزم مخلوط کرده و هفتاد مرتبه سوره «حمد» بر آن بخوانید و در نوبت های متعدد، هر روز به بیمار بخورانید، تا زمانی که شفا یابد.
2⃣ به فقیران «متعدد» صدقه بدهید، گرچه صدقه ای که به هر کدام میدهید، کم باشد.
3⃣ روزی هفت بار سوره «حمد» را به نیّت شفای او بخوانید.
4⃣ هر کس نزد بیمار میرود، برای شفایش سوره «حمد» بخواند.
5⃣ بیمار را به مشاهد مشرَّف (مزار معصومان علیه السّلام و …) ببرید و اگر نمی تواند، همین طور نیّت و توجّه کند که به آن مشاهد رفته و زیارت کند، و همین که نیّت شفا یافتن به آن زیارتگاه برود، کافی است.
6⃣ در حضور بیمار، مرثیه بخوانید به طوری که او منقلب و متأثر شود.
7⃣ حدیث کساء را (مکرَّراً) برای شفای او بخوانید. (و هنگام خواندن در مجلسی که این حدیث را میخوانید، عود روشن کنید.)
📚 عرفان و عبادت، صـــــ ۳۹۲
📚 فیضـے از ورای سـڪـــــوت
کانال سخنرانی دلنشین
@sokhanrani313
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ائتلافی که برای تجزیه ایران تشکیل شده بود، خودش تجزیه شد 😅
۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
📱 مخالفت دشمن با اتحاد مردم
✏️ رهبر انقلاب در خطبههای نماز عید فطر: دشمن با اتّحاد ملّت ایران مخالف است؛ با یکپارچگی شما مخالف است؛ با یکدست بودن ملّت مخالف است.
👈 دشمن مایل است که مردم به خاطر عقاید و سلایق مختلف با هم بجنگند، با هم دعوا کنند.
💗 در یک جامعه، سلایق مختلفی هست، عقاید مختلفی هست، نگاههای مختلفی به مسائل هست؛ باشد، مانعی ندارد؛ همه در کنار هم زندگی کنند، با هم کار کنند، با هم مهربانی کنند؛ رأفتِ میان مردم.
🌷بایستی وسوسههای دشمن را برای بدبین کردن مردم به یکدیگر یا بدبین کردن مردم به مسئولان زحمتکش کشور باطل کرد. ۱۴۰۲/۲/۲
۶ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔴 از این پویش حتمااااا حمایت کنید
🔴 زمان زیادی نداریم
🔴 فقط یکروز مونده تا پیگیری
https://farsnews.ir/my/c/192475
🔴 پویش حمایت از نظارت بر روی تولید پوشاک زنان
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
فراخوان دعوت به همکاری در مرکز پشتیبانی و پاسخگویی فروش مجازی نمایشگاه کتاب | ایبنا https://www.ibna.ir/fa/naghli/334939/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
فراخوان جذب نيرو برای تکمیل کادر اطلاعرسانی نمایشگاه کتاب
1402/02/07-15:09
مرکز اطلاعرسانی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، برای جذب و تکمیل نيروی انسانی فراخوان داد.
به گزارش ستاد خبری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، مرکز اطلاعرسانی سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از افراد متقاضی برای همکاری موقت دعوت میکند.
بر اساس این فراخوان، فعالان فرهنگی و مذهبی علاقهمند به همکاری در این زمینه در صورت دارا بودن شرایط سنی (۱۶ تا ۳۲ سال)، محل سکونت در ایام نمایشگاه ترجیحا تهران و تعهد کاری ۱۴ روزه (۸ صبح تا ۲۱) تا یکشنبه (دهم اردیبهشتماه ۱۴۰۲) فرصت دارند درخواست خود را از طریق آدرس ketabika.com/registerform ثبت کنند.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ۲۰ تا ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی(ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir برگزار خواهد شد.
۸ اردیبهشت ۱۴۰۲