فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایت اونایی که توی اینستاگرام پکهای ثروت میفروشن
آخه اگر شماها این کاره بودید که اینقدر گدایی نمیکردید😂
@alikhanabadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیرمرد چینی متوجه یک پرنده میشه که پاهاش روی میله آهنی یخ زده بود، دستش رو میذاره تا میله گرم و یخ آب شود و پرنده آزاد بشه.
(تا حالا زبونتون به لیوان یا ظرف بسیار سرد داخل یخچال چسبیده؟)
@alikhanabadi
روزی یک مرد ثروتمند، پسر بچه کوچکش را به روستا برد تا به او نشان دهد مردمی که در آنجا زندگی میکنند، چقدر فقیر هستند.
آنها یک شبانهروز در خانه محقر یک روستایی مهمان بودند. در راه بازگشت و در پایان سفر، مرد از پسرش پرسید:
نظرت در مورد مسافرتمان چه بود؟
پسر پاسخ داد: عالی بود پدر!
پدر پرسید آیا به زندگی آنها توجه کردی؟
پسر پاسخ داد: بله پدر!
و پدر پرسید: چه چیزی از این سفر یاد گرفتی؟
پسر کمی اندیشید و بعد به آرامی گفت:
فهمیدم که ما در خانه یک سگ داریم و آنها چهار تا، ما در حیاطمان یک فواره داریم و آنها رودخانه ای دارند که نهایت ندارد، ما در حیاطمان فانوس های تزیینی داریم و آنها ستارگان را دارند، حیاط ما به دیوارهایش محدود میشود اما باغ آنها بیانتهاست!
با شنیدن حرفهای پسر، زبان مرد بند آمده بود. بعد پسر بچه اضافه کرد:
#متشکرم پدر، تو به من نشان دادی که
ما چقدر #فقیر هستیم...
@alikhanabadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه ۲۶ مرداد ۵۷ : یه عده ترسو سروصدا شنیدند دارند تند تند خون هاشون رو میفروشند و از این مملکت فرار میکنند میرن بیرون!!😂
شاه ۲۶ دی ۵۷ : احساس خستگی میکنم و احتیاج به استراحت دارم😂
از اون موقع تو استراحته هنوز برنگشته
@alikhanabadi
🔴 #خوی زلزله اومده.
🔹 بسیجی های آدمکش ، سپاهی های تروریست و آخوندهای قاتل برن کمک کنن چون سلبریتیهای طرفدار مردم دستشون بنده، دارن برای مهساشون هشتگ میزنن!
@alikhanabadi
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
💥 درست از همین لحظه،
جریانِ منفور شدنِ شما در نظر کسی که عاشقش هستید و برایتان مهم است، شروع شده و به سرعت پیش خواهد رفت!
@alikhanabadi
خاطره گفتگو با استاد دانشگاه شریف
زمستان سال گذشته، برای شرکت در یک همایش و البته زیارت ثامن الحجج علیهم السلام به فرودگاه مهرآباد رفته بودم، پرواز به تاخیر خورد، روی صندلی سالن انتظار نشسته بودم که دیدم یک فرد تقریبا مسن با یک کت چهارخانه پشمی گران قیمت کنارم نشست موهای کم پشت و نسبتا بوری داشت، چاق نبود ولی شکمی برآمده داشت وقتی کنارم نشست بی مقدمه با یک لبخند مرموزی گفت: همش تقصیر شما آخوندها است!
لبخندی زدم و پرسیدم چرا مگر ما چه کردیم؟!
من همه جا گفته ام روحانیت نباید وارد سیاست می شد!
گفتم: ما روحانی ها دو شان داریم اولا؛ یک شهروند هستیم و مثل بقیه مردم از حقوق شهروندی برخورداریم، ثانیا؛ یک روحانی هستیم، آیا چون لباس روحانیت به تن داریم باید از حقوق شهروندی محروم بشویم؟ گفت: البته که نه!
گفتم: خب! بر اساس قانون فقط چند مسئولیت داریم که حتما صاحب آن باید دانش آموخته حوزه باشد، اولی مسئولیت رهبری است، بعد رئیس قوه قضائیه و فقهای شورای نگهبان و اعضاء مجلس خبرگان رهبری، در مورد وزیر اطلاعات هم چون با آبروی مردم سروکار دارد بهتر است که به مسائل اخلاقی و فقهی و حقوقی اشراف داشته باشد. این موارد محدود هم به دلیل رعایت مسائل دینی است نه صنفی اما حالا اگر یک روحانی دانشگاه رفت و دکتری گرفت آیا نباید در رشته تخصصی خود تدریس کند؟ گفت: چرا که نه!؟
ادامه دادم، یک روحانی از حق شهروندی خود استفاده می کند و در انتخابات ریاست جمهوری، مجلس، شورای شهر شرکت می کند خب مردم می توانند به او رای بدهند و یا ندهند ولی نمی توان او را بخاطر روحانی بودن از شرکت در انتخابات محروم کرد، در مجلس اول بیش از ۹۰ درصد نمایندگان روحانی بودند و الان تعداد روحانیون از پزشکان عمومی مجلس هم کمتر شده یک زمانی مردم به آنها رای دادند و یک زمانی هم ندادند و این یعنی دموکراسی!
بعد اضافه کردم امروز بسیاری از روحانیون تحصیلات دانشگاهی هم دارند بنده خودم ارشد برنامه ریزی آموزشی هم دارم...
راستی رشته تحصیلی شما چیست؟ گفت من دکترای مهندسی پزشکی دارم و استاد دانشگاه شریف هستم!
گفتم: خوشحالم با یک استاد فرزانه هم کلام هستم، شما یک انتقادی به ما کردید و من پاسخ دادم حالا من حق دارم یک انتقاد کنم؟ گفت بله به گوشم!
گفتم شما مهندسین پزشکی چرا انقدر ساده هستید! چشمانش گرد شد! گفت چرا چنین برداشتی داری!؟
گفتم پزشکان بالاترین دریافتی را دارند در حالی که کیت ها و دستگاه های تشخیص بیماری ها را شماها برایشان می سازید و داروهایشان را شیمی دان ها آنها نه متخصص دستگاه تشخیص هستند و نه حتی محتوای داروها را می شناسند ولی درآمد اصلی را آنها می برند!
با تعجب به من خیره شده بود و به فکر فرو رفته بود! ادامه دادم جالب است بدانید وقتی گفته می شود پزشکی، یعنی یکی از پازل های نظام سرمایه داری! در پزشکی مدرن هیچ دارویی برای ریشه کن کردن هیچ بیماری ای ساخته نمی شود!
پرسید پس برای چه ساخته می شود؟! گفتم برای کنترل بیماری! در نظام پزشکی مدرن بهترین بیمار آن بیماری است که نه بمیرد و نه بهبود یابد! بلکه تا عمر دارو مصرف کند و چون عمده داروها عوارض دارند، بعد از مدتی بخاطر مصرف داروها به بیماری های جدیدی مبتلا می شوند و باید داروهای جدیدی مصرف کنند، بالای ۹۰٪ محتوای قرص ها، حجم دهنده و طعم دهنده و رنگ دهنده اند، موادی مثل نیشکر! و شاید ۱۰ درصد آنها عنصر موثره باشد!
پرسید یعنی می توانند دارویی بسازند که بجای کنترل بیماری ها را درمان کند؟! گفتم البته که می توانند! ولی در این صورت نان شرکت های دارو سازی آجر می شود! بعد گفتم به عنوان مثال کدام یک از این بیماری ها را دیده اید که با دارو ریشه کن شده فشار خون؟! دیابت! قند خون! هپاتیت! ام اس! اوتیسم! انواع سرطان ها و...؟ حتی کسی که عضو پیوندی می گیرد تا آخر عمر باید داروهایی را مصرف کند که سیستم امنیتی او در حداقل هشیاری باشد و الا عضو پیوندی را پس می زند!
موضوع برایش جذاب شده بود از اینجا شروع کردم به نقد ساختاری تعارض منافع در سیستم درمان کشور و این که یک صنف تمام اختیارات حاکمیتی را از قانون گذاری تا تعرفه گذاری و نظارت و قضاوت به دست گرفته!
بالاخره هواپیما آماده پرواز شد! به سمت گیت خروجی حرکت کردیم به عنوان آخرین جمله گفت: واقعا من را به فکر فرو بردید من موضوعات پزشکی را هرگز از این زاویه ندیده بودم!
✍علی ارجمند عین الدین
@alikhanabadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدنی
یه کار خوب ببینیم 👏👏👏
@alikhanabadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹فوتبالیست ترکیهای با اشک برای هموطنانش درخواست کمک داره! ولی فوتبالیست و سلبریتی ما تصویر کودک افغانستانی رو جای هموطن زلزله زده خوی منتشر میکنه!
🔹کلا روی این سلبریتیهای ما آپشن خود تحقیری نصب شده☹️
@alikhanabadi
وقتی که عکس ِ ماهِ تو در برکه قاب شد
هی شعر روی شعر نشست و کتاب شد
مردان شهر ؛ مثل خودم شاعرت شدند
از آن به بعد ؛ انجمن شعر باب شد
تا آمدم ببوسمش آن روی ماه را
یکباره رفتی و همه جا آفتاب شد
هی سمت عشق رفتم و چیزی نیافتم
از دور چشمه بود و جلوتر سراب شد
روزی تو را خدا به خودم داد و بعدها
از من تو را گرفت شبی، بی حساب شد
هنگام آفرینش و تبیین رنگ ها
بخت من از نخست ، سیاه انتخاب شد
دیدم تو را دوباره شبی بعد سالها...
هرچند توی خواب ! ولی مستجاب شد
می خواستم ببوسمت آن روزها... ولی
تا آمدم عمل بکنم، انقلاب شد . . . 😍
#دهه_فجر
#حسین_نصیری
@alikhanabadi
روایتی از ویلای اعیانی «حسن روحانی» در پاسداران | روحانی اجاره ملک بیتالمال را پرداخت نمیکرد!
🔺این روزها یکی از کلیدواژههای اساسی حسن روحانی در جلسات محرمانه و گاه نیمهرسمی آن است که باید جناح چپ و میانهرو به صحنه آمده و حقوق مردم را احقاق کند.
🔸اما قاعده سیاسی آن است که افرادی میتوانند چنین ادعای بزرگی را طرح کنند که حداقل در عمل تا حدودی به حقوق مردم اعتقاد داشته باشند.
🔸«طهماسب مظاهری» رئیس سابق بانک مرکزی، در کتاب جدید خود با نام «لحظهای از تاریخ» که به مجموع خاطرات این مدیر سابق برمیگردد، روایتی جالب از روحیات حسن روحانی را بیان میکند.
🔸مظاهری بین سالهای ۶۳ تا ۶۸ معاون نخستوزیر و رئیس بنیاد مستضعفان و جانبازان انقلاب اسلامی بوده است و برای همین موضوع، با بسیاری از مدیران سیاسی وقت ارتباط نزدیک داشته است.
✍ ایشان در کتاب خاطرات خود در صفحات ۸۷ و ۸۸ درباره روحانی نوشته است:
🔺«یکی از خانههای ویلایی بنیاد در خیابان پاسداران در دوران حضور آقای روحانی در مجلس در اختیار ایشان قرار گرفته بود. در آن زمان به ایشان ابلاغ شد یا خانه را بخرند یا اجاره آن را پرداخت کنند؛ برای اجرای آن کار به مدت دو ماه با ایشان بحث شد، اما کار جلو نمیرفت!
🔸روزی از آقای کرباسیان که نماینده بنیاد در این امر بود، پرسیدم که چرا این موضوع اینقدر طول کشید؟ ایشان پاسخ داد که چند بار برای بررسی، مشاهده و ارزیابی به دم منزل ایشان رفتیم. اما روحانی در را به روی ما باز نکرد!»
🔻در ادامه این روایت جالب توجه آمده است:
🔸«سرانجام کارشناس، همراه با مامور دادستانی به درب منزل ایشان فرستاده بودند تا بتوانند ارزیابی لازم را از آن منزل انجام دهند.
🔸این اتفاق در حالی روی داد که همه افرادی که آن زمان از خانههای بنیاد استفاده میکردند حاضر بودند اجاره آن را پرداخت کنند، تا جایی که آقای هاشمی میگفت تا زمانی که اجاره آن منزل را نداده بودم، در مجلس نماز میخواندم!
🔸اما روحانی از پرداخت اجاره منزلی که متعلق به بیتالمال بود، سر باز میزد! اگرچه فرستادن ضابط قضایی به درب منزل روحانی باعث دلخوری ایشان شد، اما من از کار معاون خود در بنیاد حمایت کردم.
🔸قیمت آن خانه در آن زمان حدود ۱۳/۵میلیون تومان بود. اما آقای روحانی ادعا میکرد که کارشناس قیمت را بالا زده و این خانه حدود ۸میلیون تومان ارزش دارد!
🔸برای رفع اختلاف، کارشناس دیگری را فرستادم و به آقای روحانی اعلام کردم که اگر کارشناس جدید قیمت کمتری را اعلام کند؛ من نظر دومی را اعمال میکنم. اما کارشناس دوم قیمتی در حدود ۱۴/۵میلیون تومان برای این خانه برآورد کرد.
🔸من به روحانی گفتم شما همین مبلغ ۱۳میلیون و ۵٠٠ را بدهید و طبق قانون ما میتوانیم تا ۱٠درصد نیز به شما تخفیف بدهیم، اما در کمال تعجب روحانی خواستار ۴٠درصد تخفیف بود!
🔸من به ایشان اعلام کردم که نمیتوانم خلاف آییننامه عمل کنم. اما روحانی در جواب گفت آییننامه را خودتان نوشتهاید، پس میتوانید به من تخفیف بیشتری بدهید.
🔸در نهایت به ایشان گفتم پس معامله کنسل است و شما بهتر است این ملک را اجاره کنید که روحانی از من دلخور شد و با اوقات تلخی از دفترم خارج شد.»/مشرق
@alikhanabadi