eitaa logo
پیروان ولایت امنیت اتفاقی نیست شهداشمع محفل بشریت اند
50 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
2.7هزار ویدیو
1 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
10 نکته کلیدی در مورد تغذیه مناسب در زمان روزه داری حلول ماه مبارک رمضان مبارک🌙 سلامت باشید التماس دعا🙏🌹
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. به سوی تو پناه آورده ام من کتابی پر گناه آورده ام من😭 یا سلطان رئوف🌿 .
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠 🔴 کنترل خشم و روزه‌داری امام رضا (ع) : هركس در ماه رمضان ، خشم خود را نگه دارد، خداوند نيز روز قيامت، خشمش را از او نگه خواهد داشت.(بحار ج۹۶ص۳۴۱) عقیلی خراسانی، علت «خشم» را، هیجان و انبساط روح، حرارت و قوا و عارض شدن خشکی میداند، لذا مزاج خشم گرم و خشک است. با توجه به اینکه که مزاج روزه هم گرم و خشک است، افراد روزه دار با افزایش صفرا در تن ممکن است زود عصبانی شده و از کوره در روند به خصوص صفراویها، پس کنترل خشم در ماه رمضان اجر زیادی دارد،که روایت فوق به آن پرداخته است. درمان خشم و عصبانیت: پیامبر اکرم(ص): هرگاه خشمناک شدید وضو بگیرید یا غسل کنید که جنس خشم از آتش است.(بحار ج۷۰ص۲۷۲) ایشان در روایتی دیگر میفرمایند: خشم از شیطان است و جنس شیطان از آتش است و آنچه می تواند آتش(گرمی و خشکی)، را خاموش کند آب است پس با آب وضو بگیرید.(بحار ج۷۰ص۲۷۲) درمان خشم در این موارد باید چیزی باشد که سرد و تر باشد بهترین گزینه آب است که آتش خشم را فرو می نشاند. بطور کلی برای درمان عصبانیت گرم مزاجان میتوان از سرکه انگبین و حجامت عام نیز بهره برد. البته گاهی عصبانیت از غلبه سردی و ضعف نیز می شود که در این موارد می‌توان از عسل، بادام و مغزیجات، خرما و عطرهای گرم استفاده کرد. 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه اصابت تیر بر پیشانی راننده لودر  و همچنین بر قلب  جوانی دیگر حین زدن خاکریز در جبهه، خدا کنه مادر و خواهر و برادر این شهداء فیلم رو نبینند، واقعاً قلب انسان درد می گیرد. مسئوولین و نماینده ها بیشتر ببینند و متوجه صندلی که نشستن باشند. ✍️پ.ن اون روزها سر صندلی های لودر دعوا بود، در فیلم دیدید که به دقیقه نکشید تا راننده جوان لودر تیر خورد و شهید شد جوان دیگری جای آن را پر کرد، جگر شیر می خواست نفر دوم باشی و روی آن صندلی بنشین.
🍃امام علی علیه السلام فرمودند اگر میخواهی عاقبت بخیر شوی ۴ کار زیر را همیشه انجام بده(نهج البلاغه) 1⃣خشم خود را فرو بر 2⃣به هنگام قدرت، گذشت کن 3⃣در هنگام عصبانیت، بردبار باش 4⃣در وقت توانایی بر انتقام، ببخش.
☘ بیشتر مردم ایران دارای غلبه ی خشکی در مزاج هستند و اغلب هم صفرا دارند و اکثر مردم هم کبد ناسالمی دارند، لذا تشنگی بیشتر غالب است و عطش آزار دهنده می گردد. ☘اينکه در وقت افطار افراد روزه خود را با مصرف نوشیدنی آب یا شربت خنک باز می کنند دچار عرق و تعریق می‌گردند. به همین دلیل صفرا بیشتر شده و بالاتر می رود. حتی وقتی غذا هم می‌خورید باز نیز احساس تشنگی می کنید و آب خنک می طلبید. ☘لذا اگر کسی می‌خواهد خود را کاملاً نابود کند حتماً با آب خنک یا شربت خنک افطار خود را باز کند. ☘بعضی افراد به حمام می‌روند و زمانی که در محیط حمام غبار آب گرم می‌پیچد بسیار عرق می کنند. به همين دليل احساس تشنگی زیادی می‌نمایند و از اعضای خانواده طلب آب یخ می‌کنند. ☘این‌ها افراد به خاطر کبد ناسالم و کلیه های ضعیف و اختلال کارکرد کیسه صفرا دچار عطش می‌شوند. وقتی هم در حمام آب یخ می‌خورند بدتر هم می‌شوند. ☘این‌ها همان کسانی هستند که حتماً دیابت خواهند گرفت.