در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۴)
شناخت ابعاد شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی برای امت اسلامی جزو موارد مهم و ضروری است. باید با حفظ و آموزش ابعاد شخصیتی آن شهید سرافراز به نسل های آینده کوشا بود.
شهید سلمیانی دارای برجستگی های شخصیتی بارزی در سه ساحت؛ بینش ها، گرایش ها و کنش ها است. این برجستگی ها، همه در ارتباط و سازگار با هم بوده و در خصوص ایشان، شخصیتی برجسته را تشکیل داده است.
درسهای ابعاد شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی، تضمین کننده انقلاب، اسلام و اخلاق در کشور و منطقه است و باید در راستای ترویج این سیره در ابعاد مختلف، کار فکری و فرهنگی شود.
باید برای ارائه الگو از شخصیت این شهید والامقام و تبدیل مکتب شهید سلیمانی به مکتبی همگانی و جهانشمول تلاشی جدی کرد و همانگونه که امام خامنه ای فرمودند: نباید به شهید سلیمانی به عنوان یک فرد نگاه کرد. سردار شهید عزیز را با چشم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم.
آنچه باعث شد تا اماممان، خط سلیمانی را مکتب معرفی نمایند، مؤلفههای گوناگونی است که در وجود این شهید گرانمایه و بزرگوار تجمیع شده است.
در حقیقت تشکیل تمدن نوین اسلامی نیازمند الگوست و این الگو نیز نیازمند شاخص هایی است که این شاخص ها در وجود شهید سلیمانی بهعنوان یک شخصیت تأثیرگذار تجلییافته است.
مکتب حاج قاسم سلیمانی از منش و رفتار دلاور مردی می گوید که نمونه یک انسان مومن عاشق و وارسته با تقوا است. سرداری که خالصانه عاشق شهادت و ولایت بود. خود را سرباز امام خامنه ای عزیز می دانست و تمام زندگی اش را وقف خدا و خدمت به مردم کرده بود .
شهید حاج قاسم سلیمانی، یک اسطوره بزرگ بود. اسطوره مقاومت در برابر ظلم و ظالم، اسوه اخلاص و کار بیمنت برای خدا، سرمشق تلاش، سادهزیستی، شجاعت، مجاهدت و خدمتگزاری به مردم و قهرمان مبارزه در راه آرمان، بی آنکه از «غیر خدا» ترسی داشته باشد.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۴)
علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
🔹 واژه توحيد كه از نظر لغوى به معناى «يگانه دانستن و يكتا شمردن» است، در لسان اهل فلسفه و كلام و اخلاق و عرفان، به معناى گوناگونى به كار مىرود كه در همه آن ها يگانه دانستن خداى متعال در حيثيّت خاصى لحاظ مىگردد.
🔹 توحيد در تأثير استقلالى، از معارف ارزشمندى است كه نقش عظيمى در سازندگى انسان ها دارد و به همين جهت، در قرآن كريم، مورد تأكيد فراوان واقع شده و با بيانات گوناگونى زمينه فهم صحيح آن، فراهم گرديده است و از جمله آن ها منوط دانستن همه پديده ها به اذن و مشيّت و اراده و قضا و قدر الهى است.
👈 نخستين اصطلاح معروف توحيد، همان اعتقاد به وحدانيّت خدا و نفى تعدّد و كثرت برون ذاتى است در برابر شرك صريح و اعتقاد به دو، يا چند خدا به گونهاى كه هر كدام وجود مستقل و جداگانهاى از ديگرى داشته باشد.
👈 دومين اصطلاح آن به معناى اعتقاد به اَحديّت و بساطت درون ذاتى و مركّب نبودن ذات الهى از اجزاء بالفعل و بالقوه است.
👈 سومين اصطلاح آن به معناى اعتقاد به يگانگى صفات ذاتيّه با خود ذات الهى و نفى صفات زائد بر ذات است كه به نام «توحيد صفاتى» ناميده مىشود.
👈 اصطلاح چهارم توحيد كه در لسان فلاسفه و متكلمين «توحيد افعالى» ناميده مىشود؛ اينست كه خداى متعال در انجام كارهاى خودش نيازى به هيچ كس و هيچ چيز ندارد و هيچ موجودى نمىتواند هيچ گونه كمكى به او بكند.
👈 اصطلاح پنجم توحيد، استقلال در تأثير است؛ يعنى مخلوقات الهى در كارهاى خودشان نيز بى نياز از خداى متعال نيستند و تأثيرهايى كه در يكديگر دارند به اذن خدا و در سايه نيرويى است كه خداى متعال به آن ها عطا فرموده و مىفرمايد.
🌹 نتيجه توحيد اينست كه تمام اعتمادِ انسان، بر خدا باشد و در همه كارها بر او توكّل كند و تنها از او يارى بخواهد و ترس و اميدى جز از او و به او نداشته باشد، و حتى هنگامى كه اسباب عادى براى تأمين خواسته ها و نيازمندي هايش فراهم نباشد، باز هم نوميد نشود. زيرا خدا مىتواند از راه هاى غيرعادى هم نياز او را تأمين كند.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۵)
«ولایت فقیه»، برجستهترین فراز های وصیتنامه سیاسی - الهی سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را تشکیل می دهد.
این مهم از سطور آغازین وصیتنامه سیدالشهدای جبهه مقاومت شروع می شود و تا خطوط نهایی آن استمرار می یابد:
۱. خداوندا! تو را شکرگزارم که پس از عبد صالحت خمینی عزیز، مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش، مردی که حکیم امروز اسلام و تشیّع و ایران و جهان سیاسی اسلام است، خامنهای عزیز که جانم فدایِ جان او باد، قرار دادی.
۲. منزّهترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید]به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله، والله، والله، این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه؛ حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمیماند؛ قرآن آسیب می بیند.
۳. از اصول مراقبت کنید. اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنهای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.
۴. این ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است و خیمه او، خیمه حسین فاطمه است. دور آن بگردید.
۵. در مسائل سیاسی آن جا که بحث اسلام، جمهوری اسلامی، مقدّسات و ولایت فقیه مطرح میشود، اینها رنگ خدا هستند؛ رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید.
۶. اگر (شما مسئولین) میخواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است. اصول، مطوّل و مفصّل نیست. اصول عبارت از چند اصل مهم است: اول آن ها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این که نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذکرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید. کسی که در جمهوری اسلامی میخواهد مسئولیتی را احراز کند، شرط اساسی آن [این است که]اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد. من نه می گویم ولایت تنوری و نه می گویم ولایت قانونی؛ هیچ یک از این دو، مشکل وحدت را حل نمیکند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم؛ اعم از مسلم و غیر مسلمان است، اما ولایت عملی، مخصوص مسئولین است که میخواهند بار مهم کشور را بر دوش بگیرند، آن هم کشور اسلامی با این همه شهید!
۷. اگر به اصول عمل شد، آن وقت همه در مسیر رهبر و انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و یک رقابت صحیح، بر پایه همین اصول، برای انتخاب اصلح صورت میگیرد.
۸. ولایت، در نیروهای مسلح جزء نیست، بلکه اساس بقای نیروهای مسلح است. این شرط، خلل ناپذیر میباشد.
۹. اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزشهای آن [که]شما در حوزهها استخوان خُرد کرده اید و زحمت کشیده اید، از بین میرود. این دورهها با همه دورهها متفاوت است. این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقی نمیماند. راه صحیح، حمایت بدون هر گونه ملاحظه از انقلاب، جمهوری اسلامی و ولیّ فقیه است.
۱۰. جمهوری اسلامی و ارزشها و ولایت فقیه، میراث امام خمینی (ره) هستند و میبایست مورد حمایت جدی قرار گیرند. من حضرت آیت الله العظمی خامنهای را خیلی مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی و کمک شما (علماء و مراجع) است و شما حضرات معظّم با بیانتان و دیدارهایتان و حمایتهایتان از ایشان، میبایست جامعه را جهت دهید.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۵)
علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
۱. شرکت در انتخابات، راهپيماييها و تظاهرات در جهت تقويت نظام اسلامي، جزو تکاليف ديني ماست و نبايد نسبت به اين امور بياعتنا باشيم. اگر در اين زمينه کوتاهي شود، افرادي نااهل و بيلياقت روي کار ميآيند و مردم را نسبت به مسائل ديني و مذهبي بدبين ميکنند. حفظ کيان اسلامي و تثبيت ارزشهاي معنوي منوط به همين مشارکتها و حساسيتهاست.
۲. مردم مىبايست در كارهاى اجتماعى مشاركت داشته باشند و وظيفه شرعى آن هاست كه در انتخابات شركت كنند، از اينرو هنگام انتخابات كه مىشد، امام مىفرمود: شركت در انتخابات وظيفه شرعى است و همه بايد شركت كنند.
۳. بايد در انتخابات شركت كرد و رأى داد و بايد اصلح را شناخت و به او رأى داد. مسامحه در رأى دادن جايز نيست. از سر هوس به كسى رأى دادن بازى كردن با اسلام است. بايد از همين امروز در صدد تحقيق باشيد و بررسى كنيد كه چه كسى براى اداره مملكت از ديگران اصلح است. آيا اهميت سپردن چنين امانتى به كسى كه مى خواهد سرنوشت كشورى را در دست گيرد، از عروس كردن يك دختر كمتر است؟ شما اگر بخواهيد دختر خود را عروس كنيد، آيا در مورد شخص خواستگار تحقيق نمى كنيد؟
۴. منتخبين مردم بايد از شرايط لازم برخوردار باشند؛ يعنى، بايد مسلمان و متعهد به احكام اسلامى باشند و در وضع مقررات و قوانينْ رعايت موازين اسلامى را بكنند. علاوه بر شرايطى كه براى نمايندگان مجلس شوراى اسلامى در نظر گرفته شده است و به جز چند نفر از نمايندگان اقليتها، ساير نمايندگان بايد مسلمان و مقيد به رعايت احكام اسلامى باشند.
۵. در انتخابات رياست جمهوري، در انتخابات مجلس، در انتخابات شوراي شهر و روستاها و در ساير انتخابات، افرادي هستند كه منافع فردي خود را در نظر ميگيرند و كاري به اين ندارند كه آيا اين فرد براي مردم هم كاري انجام ميدهد يا خير؛ بلكه همينكه منافع آن ها و حزب و گروهشان را تأمين ميكند، از او حمايت ميكنند و تحليلهاي خود را به همان سو سوق ميدهند.
۶.يك كمال انسانى، وراى اين شكم پرستىها، شهوت رانىها، مقام پرستىها و پيروزى در انتخابات وجود دارد. آيا درست است كه همهچيز را به بازى بگيريم كه چند صباحى رياست داشته باشيم؟! با اسلام و خدا هم بازى كنيم! به خدا قسم! بعضى از مدّعيان اصلاحات، از اينكه روشنترين افكار امام خمينى(رحمه الله علیه) را هم تحريف كنند، هيچ ابايى ندارند.
۷. آنان به بهانه انتخابات، تلاش کردند به آنچه ميخواستند، برسند. بعضيها شعار انتخاباتي خود را تغيير قانون اساسي و حذف شوراي نگهبان قرار دادند. حذف شوراي نگهبان، بهمعناي حذف نهادي است که اسلامي بودنِ قوانين را تضمين ميکند. درپي آن، شعار جمهوري ايراني بهجاي جمهوري اسلامي مطرح شد. گفتند که همه مردم ايران مسلمان نيستند؛ يهودي و مسيحي نيز داريم و ما دربرابر همه مسئوليت داريم؛ پس چرا شعار اسلامي بدهيم؟!!
۸. امام خمینی(ره) پانزده سال خون دل خورد، زندان رفت و تهمتها، بیاحترامیها و بیمهریهای برخی از دوستان را تحمل کرد تا روزی رسید که خداوند بر مردم به واسطه انتخاب خوبی که کرده بودند و پیروی از آن بزرگ مرد الهی، منت گذاشت و فرجی رساند و دین زنده شده و ارزشهای اسلامی مطرح شدند.
۹. اين همه امام دم از اسلام زد براي چه بود؟ ايشان از همان ابتدا ميفرمود: همه چيز فداي اسلام.
۱۰. ملاک اصلی ما و آنچه در قدم نخست بر آن تکیه میکنیم، دغدغه دین است.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
إنَّ الجِهادَ بابٌ مِن أبوابِ الجَنَّةِ فَتَحَهُ اللَّهُ لِخاصَّةِ أولیائِهِ؛
جهاد دری از درهای بهشت است که خداوند آن را بر روی اولیای خاص خود گشوده است.
یکبار دیگر جنایتکاران صهیونیست و خون آشامان و خبیثان غاصب، جنایتی بزرگ آفریدند و یکی از اولیای الهی را مظلومانه به شهادت رساندند.
سیدی مجاهد و غیور از خاندان پیامبر اسلام (ص) را با چند موشک از جبهه مقاومت گرفتند، تا گواهی بر زبونی دشمن و عزت یاران شهید سلیمانی عزیز باشد.
به یقین خون این شهید گرانقدر، دامان رژیم غاصب صهیونیستی را خواهد گرفت و مرگ آنان را نزدیک تر خواهد ساخت.
غداران خون آشام، منتظر انتقامی سخت و بزرگ باشند که در پایان، قطعا طومار آنان را در هم خواهد پیچید.
اینجانب شهادت مظلومانه، اما عزتمند سردار بزرگ سپاه اسلام سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی را به حضرت ولی عصر (عج)، امام خامنه ای عزیز، تمامی دوستان جبهه مقاومت، بالاخص به خاندان گرامی او تبریک و تسلیت عرض می کنم و از ایزد یکتا برای او، تعالی درجات و برای بازماندگانش، صبر و اجر بزرگ خواهانم.
اقل الطلاب: علی شیرازی
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۶)
شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به حادثه هتک حرمت یک مامور شهربانی در زمان شاه به یک دختر بیحجاب، مینویسد:
دختر جوانی با سر برهنه و موهای کاملا بلند در پیاده رو در حال حرکت بود که درآن روزها یک امر طبیعی بود. در پیاده رو یک پاسبان شهربانی به او جسارتی کرد. این عمل زشت او در روز عاشورا برآشفته ام کرد. بدون توجه به عواقب آن تصمیم به برخورد با او گرفتم.
پاسبان شهربانی به سمت دوستش رفت که پاسبان راهنمایی بود و در چهارراه که جنب شهربانی مستقر بود. به سرعت با دوستم از پله های هتل پایین آمدم. آن قدر عصبانی بودم که عواقب این حمله هیچ اهمیتی نداشت.
دو پلیس مشغول گفت وگو با هم شدند. برق آسا به آن ها رسیدم. با چند ضربه کاراته او را نقش بر زمین کردم. خون از بینی هایش فوران زد. پلیس راهنمایی سوت زد. چون نزدیک شهربانی بود. دو پاسبان به سمت ما دویدند. با همان سرعت فرار کردم و به ساختمان هتل پناه بردم.
زیر یکی از تخت ها دراز کشیدم. تعداد زیادی پاسبان به هتل هجوم آوردند. قریب دو ساعت همه جا را گشتند. اما نتوانستند مرا پیدا کنند.
بعد از هتل خارج شدم و به سمت خانه مان حرکت کردم. زدن پاسبان شهربانی مغرورم کرده بود. حالا دیگر از چیزی نمیترسیدم.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۶)
علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
۱. در پيروزي انقلاب اسلامي، نميتوان از نقش مردم و مکتب، در کنار نقش رهبري، چشم پوشيد.
۲. مردم در مشروعيتدادن به حکومت و حاکم نقشي ندارند؛ اما بهمنظور تحقق حکومت، همراهي و حضور مردم شرط است و محقق حکومت اسلامي، افزون بر مشروعيت الهي، بايد مقبوليت مردمي نيز داشته باشد.
۳. به اتفاق نظر مسلمانان، مشروعيت حكومت رسول الله(صلى الله عليه وآله) از سوى خداى متعال بوده است؛ يعنى خدا حق حكومت را به ايشان عطا فرمود و رأى و نظر مردم هيچ نقشى در مشروعيت حكومت آن حضرت نداشت. ولى در تحقق حكومت پيامبر(صلى الله عليه وآله) نقش اساسى از آنِ مردم بوده؛ يعنى آن حضرت با يك نيروى قهرى حكومت خويش را بر مردم تحميل نكرد، بلكه خود مسلمانان از جان و دل با پيامبر بيعت كرده، با رغبت حكومت نبوى را پذيرا شدند. كمك هاى بىدريغ مردم بود كه باعث تحكيم پايههاى حكومت پيامبر گشت.
۴. در مورد پيامبر گفتيم نقش مردم در تحقّق و استقرار حاكميت و حكومت آن حضرت صد در صد بوده و آن حضرت براى تأسيس و استقرار حكومت خود از هيچ قدرت قاهرهاى استفاده نكرده، بلكه عامل اصلى و اساسى، پذيرش و قبول خود مردم و مسلمانها بوده است. در مورد امامان معصوم نيز همين گونه است كه نقش مردم در تحقّق و استقرار حاكميت و حكومت آنان صد در صد است و آنان براى رسيدن به حق مشروع و قانونى خود به زور و جبر متوسّل نمىشوند، بلكه اگر خود مردم آمدند و پذيرفتند، تصّدى امر حكومت را عهدهدار مىشوند.
۵. اصل تشريع حكومت و حاكميت فقيه از طرف خداوند و امام زمان(عليه السلام) است و همچنين تعيين شخص آن هم بايد به نوعى به امام زمان(عليه السلام) و اجازه آن جضرت انتساب پيدا كند. امّا تحقّق و استقرار حاكميت و حكومتش بستگى به قبول و پذيرش مردم دارد.
۶. امام راحل(قدس سره) ـ بنيانگذار اين نظام الهى ـ با تأكيد بر اهميت نقش مردم و آراى آنان مخالفان نظام را خلع سلاح كردند، زيرا آنان با تبليغات مسموم خود قصد داشتند نظام اسلامى را، مستبد جلوه دهند، ولى هنگامى كه آراى مردم در اين نظام مورد احترام و اهتمام باشد، حربه مخالفان از كار خواهد افتاد.
۷. ما نيز هيچگاه نقش مردم را نفى نمىكنيم، بلكه بر اهميت آن تأكيد داريم. تا كمك مردم نباشد، فعاليتهاى اجتماعى، و به طريق اولى كار حكومت به سامان نمىرسد؛ امّا در عين حال نبايد آن را با مشروعيت خلط كرد.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۷)
سردار سرلشگر پاسدار غلامعلی رشید می گوید:
شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، سه ماه قبل از شهادت خود در جلسه قرارگاه خاتم الانبیاء به فرماندهان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت:
من به پشتیبانی ستاد سپاه، ستاد ارتش و ستاد کل نیروهای مسلح، هم اکنون هفت ارتش را بیرون از سرزمینهای ایران سازماندهی کردهام و کانالی به طول ۱۵۰۰ کیلومتر و عرض هزار کیلومتر تا سواحل مدیترانه ایجاد نمودهام.
هفت لشکر اعتقادی و مردمی، در بیرون از مرزهای ایران به سر میبرند و هر دشمنی بخواهد با نظام جمهوری اسلامی ایران بجنگد، باید از این هفت ارتش عبور کند که هرگز قادر به این عبور نخواهد بود.
یک ارتش در لبنان به نام حزب الله،
یک ارتش در فلسطین اشغالی به نام حماس و جهاد اسلامی،
یک ارتش در سوریه،
یک ارتش در عراق به نام حشد الشعبی،
یک ارتش در یمن به نام انصارالله،
یک ارتش به نام فاطمیون،
یک ارتش هم به نام زینبیون،
همین امر موجب بازدارندگی برای کشورمان شده است و عصبانیتهای آمریکاییهای متجاوز و رژیم صهیونیستی از قدرت منطقهای ایران، ناشی از همین مسئله است که میبینند ایران اسلامی این هفت قدرت را در اختیار دارد.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۷)
علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
🔸️ما كیمیایى در دست داریم كه اگر از آن استفاده كنیم، هم مشكلات دنیایمان حل می شود و هم آخرتمان؛ هم توفیق انجام وظایفمان زیاد می شود، هم نعمت هایی كه خدا به ما داده باقى می ماند و رشد می كند و هم موجب آرامش خاطر و آسایش می شود. یک کیمیا! همه می دانید و آن کیمیا این است كه همیشه به یاد داشته باشیم كه ما نوكر امام زمان (عجل الله فرجه الشریف) هستیم.
🔸️اگر نوكر امام زمان (عجل الله فرجه الشریف) هستی باید اینطوری باشى؛ «شَاهِرا سَیْفِی مُجَرِّدا قَنَاتِی؛ سلاحم را كاملاً آماده و برهنه كرده باشم و از غلاف درآورده باشم.» اگر به زبان امروزی بخواهم بگویم، دستم روى ماشه باشد؛ طورى از قبر دربیایم كه دستم روى ماشه باشد؛ «مُجَرِّدا قَنَاتِی».
🔸️افتخار ما به نوكرى امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) است. اگر روزى يك مرتبه عرض ارادت نكنيم و تجديد ميثاق نكنيم، رابطه ما با صاحبمان ضعيف مىشود و يادمان مىرود. اين اندازه را بايد در كنار تحصيلمان، وقت براى عبادت و خودسازى بگذاريم.
🔸️توسل به اهلبیت و مخصوصاً توجه به ساحت مقدس ولىّ عصر (ارواحنافداه)، رمز سعادت و موفقيت شما در دنيا و آخرت خواهد بود. این را غنيمت بشمارید و هراندازه مىتوانيد، ولو روزى يك سلام باشد، ارتباط خودتان را قطع نكنيد. اگر ما ياد آقايمان نباشيم، چه كسى باشد؟! اين را جدى بگيرید؛ مخصوصاً با توجه به اينكه بزرگان فرمودهاند: رمز موفقيت و پيروزى انسان و محفوظ بودن از آفات دنيا و آخرت، توجه به وجود مقدس ولىّ عصر است.
🔸️توجه مان به وجود مقدس ولی عصر (ارواحنافداه) باشد تا از ناحیه ایشان بیشتر به ما لطف و عنایت برسد و مشکلاتمان حل شود. شر شیاطین از ما دفع شود. بلاهای مادی و معنوی از ما دور شود. همه این ها با گوشه چشمی انجام می گیرد. ما باید لیاقتش را داشته باشیم! برای آنها که کاری ندارد. این کار میسر است، ما هم می توانیم از آن استفاده کنیم. اما به شرط این که دلمان بخواهد. راهی که آن ها میروند را دوست داشته باشیم و قدر آن را بدانیم.
🔸️سعى كنیم توجه به اولیاء خدا، به وجود مقدّس ولىّ عصر(عجل الله تعالی فرجه)، مختص به حال اضطرار نشود. صبح كه بیدار مىشویم، [اگر] یاد او باشیم، به نفع ماست. شب، اگر با یاد او بخوابیم، به نفع خود ماست.در طول شب و روز، هر چه دل ما بیشتر به او توجه داشته باشد، ارتباط ما با مركز نور، علم و رحمت بیشتر مىشود. [ایشان] مجراى فیض خدا هستند.
🔸️اگر براى مقابله با تهاجم فرهنگى دشمن، [انتظار عنایت] حضرت ولى عصر (عجل الله تعالی فرجه) را داریم، بايد همانگونه که در جنگ [تحمیلی] حاضر بوديم، با هر کس که با اسلام درمى افتد، بجنگيم. امروز هم بايد حاضر باشيم و با هر کس عليه باورها و ارزش هاى اسلام قدم برمى دارد، بجنگيم.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فیلم/ اقامه نماز امام خامنه ای بر پیکر سردار سرتیپ شهید سید رضی موسوی.
▪️حضرت امام خامنه ای صبح امروز با حضور در کنار پیکر سردار سرتیپ شهید سید رضی موسوی و قرائت فاتحه، بر پیکر آن شهید سرافراز نماز اقامه کردند.
tps://eitaa.com/alishirazi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨انتشار برای اولین بار به مناسبت ایام سالگرد شهادت سردار دل ها؛ سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی.
🔹سه خاطره از سیدالشهدای جبهه مقاومت:
📌علت نامگذاری کتاب "سرباز قاسم سلیمانی"؛
📌نامهی یک جوان به سردار سلیمانی؛
📌درخواست از حاجقاسم برای ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری.
tps://eitaa.com/alishirazi_ir
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظاتی از گفتوگوی امام خامنه ای با خانواده سردار سرتیپ شهید سید رضی موسوی.
tps://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۸)
سردار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی می گوید:
۱. هر وقت در سختیهای جنگ؛ فشارها بر ما حادث میشد. وقتی بهصورت بسیار مضطری، هیچکاری ازمان برنمیآمد؛ پناهگاهی جز حضرت زهرا (س) نداشتیم و پناهگاهمان حضرت زهرا (س) بود.
۲. در شب والفجر هشت، وقتی چشمانمان به آبهای پرطوفانِ خشمگین و ترسناک اروند افتاد و ترسیدیم و لرزیدیم، آنجا هیچ پناهگاهی به هیچ نامی آشناتر از نام زهرا(س) نداشتیم. او را در کنار اروند صدا زدیم. در تلألؤ اشکهای غریبانه و مظلومانه بسیجیها، سیمای سفید او را جستوجو کردیم و اروند را با یا زهرا (س) به کنترل درآوردیم و عبور کردیم.
۳. وقتی شب کربلای چهار شد. وقتی که دشمن آتش مسلسلها و خمپارهها و توپهای خود را مستانه در ساحل باز کرد و جویهای کوچکی از خون، بهسمت اروند سرازیر شد. آن وقت همه تدابیر از کار افتاده بود و نامی جز نام زهرا (س) بر زبان جاری نمیشد. وقتی هم که عراقیها لب اروند ایستاده بودند و بچهها را با تیر میزدند، آن زمان هم سلاحِ کارگر ما زهرا (س) بود.
۴. در کربلای پنج هم وقتی در آن غروبی که اضطرار داشتیم و مضطر بودیم، نگاهی به آبهای بوبیان میکردیم. آن وقت هم سرمان را بر دژ گذاشته و عاجزانه او را صدا کردیم. من قدرت زهرا(س) را، محبت مادری او را در هور دیدم. در غرب کانال ماهی دیدم. در وسط میدان مین دیدم. وقتی شما مادرها نبودید و بچههایتان در خون دستوپا میزدند، او را دیدم … فاطمه (س) در هور، فاطمه (س) در کربلای پنج، فاطمه (س) در اروند، فاطمه (س) در کوههای سرد و سخت کردستان، مادری کرد.
۵. مجموعه طرحهایی که انجام گرفت و مجموعه طرحهایی که باید انجام شود. شاید جز مجموعههای تاریخ تشیع بوده و خیلی از این شئونات که باید در گذشته اتفاق میافتاد و نامی در کنار مرقد مطهر امیرالمومنین (ع) از فاطمه اطهر (س) نبود، اولین بار نام زیبای صحن مطهر فاطمه (س) اتصال به علی بن ابیطالب (ع) پیدا کرد. همان احیا کردن نام فاطمه (س) در نجف است.
🌹📌حالا همین حاج قاسم عاشق فاطمه (س)، در آخر عمر، همه داراییاش را وقف حضرت زهرا (س) می کند. بانویی که شهید سلیمانی، همه عزتش را مرهون وجود او می داند.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۸)
🌹علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
۱. بالاترین انگیزهای که انسان را وادار میکند در مسیر تقرب به خدا گام بردارد، محبت خداست. هرچه انسان خدا را بیشتر دوست داشته باشد، بیشتر میخواهد به او نزدیک شود.
۲. عالیترین و اصیلترین مرتبه محبت، باید به اصیلترین محبوب تعلق بگیرد که دارای اصیلترین کمالات است و آن ذات مقدس پروردگار است و همه چیز دیگر بالتبع محبوب است.
۳.محبت به اندازهای شدید میشود که تمام قلب انسان را اشغال میکند و انسان به چیز دیگری جز متعلق محبت فکر نمیکند. قرآن کریم در وصف مؤمنان میفرماید؛ الَّذِینَ آمَنُواْ أَشَدُّ حُبًّا لِّلّهِ؛ محبت مؤمنان نسبت به خدا شدیدتر است.
۴. یکی از چیزهایی که موجب زیاد شدن محبت میشود، توجه به بیشتر بودن کمال محبوب است. در عالم چه چیزی میتوانیم پیدا کنیم که کمالش بیش از خدا باشد؟!
۵. حضرت داوود در میان پیامبران، در مناجات با خدا ممتاز بود و هنگامیکه مشغول دعا، ذکر و معاشقه با خدا میشد، در، دیوار و پرندگان با او همنوا میشدند.
۶. محبت خدا خودبهخود ایجاد نمیشود و میبایست مقدمات و زمینههای پیدایش آن فراهم شود تا انسان استعداد و لیاقت دریافت این رحمت الهی را پیدا کند و خداوند به او افاضه کند.
۷. اگر میخواهید حب خدا را داشته باشید، باید حب دنیا را رها کنید.
۸. اگر انسان به دنبال محبت ثابت خداست، باید چیزهایی که خداوند دشمن میدارد، از دل خود براند؛ محبت گناه با محبت خدا جمع نمیشود.
۹. بالاترین محبتی که انسان میتواند به خدای متعال پیدا کند، این است که تمام توجهاش متمرکز در پیشگاه الهی باشد، به گونهای که سایر خوبیها، زیباییها و کمالات را پرتویی از کمالات الهی بداند و آنها را یک روزنهای برای تماشای کمال و جمال خداوند بشمارد.
۱۰. اوج محبت این است که انسان در محبوب خود فانی شود. در این حال محب برای خودش هیچ خودیتی قائل نیست و همه چیزش را فدای محبوب میکند.
۱۱. حد نصاب محبت این است که انسان حداقل از مجموع ساعات شب، نیم ساعت را برای گفتوگوی با خدا در نظر بگیرد.
۱۲. در روایات دارد که اگر شما در تنهایی مرا یاد کنید، من در عرش و مقام خودم شما را یاد میکنم و اگر در میان مردم مرا یاد کنید، من در میان فرشتگان، سکان سماوات و ملأ اعلی شما را یاد میکنم و نام شما را میبرم. وَجَنَّتِی لِلْمُطِیعِینَ؛ کسانی را که مطیع من باشند، به بهشت میبرم. وَحُبِّی لِلْمُشْتَاقِینَ آنهایی که اشتیاق مرا داشته باشند، دوستشان میدارم. وَأَنَا خَاصَّةً لِلْمُحِبِّینَ؛ اما کسانی که به من محبت خالص داشته باشند و دلشان را فقط برای من آماده کرده باشند و محبتهای دیگر را از آن خارج کرده باشند، خودم مال آنها هستم.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
حماسه بزرگ ملت ایران، در روز نهم دی ماه
¤ علی شیرازی
شاید جرقه فتنه های علیه انقلاب اسلامی، از سال ۱۳۶۵ زده شد. همان روزهایی که فرانسیس فوکویاما، در کنفرانس اورشلیم گفت: برای پیروزی بر یک ملت، باید میل مردم را تغییر داد ... ابتدا ولایت فقیه را خط بزنید، در گام بعد، شهادت طلبی این ها را به رفاه طلبی تبدیل کنید.
این فرمان، به طرح جنگ نرم تبدیل شد، و تلاشی گسترده علیه فکر ملت ایران رقم خورد.
ضد انقلاب خارج نشین با روشنفکر نمای غربزده پیوند خورد و از درون آن حلقه کیان زاییده شد.
رامین جهانبگلو، هاله اسفندیاری و کیان تاج بخش؛ وابستگان سازمان سیا، از سال ۱۳۷۲ با روزنامه ها گره خوردند و اهانت به اولیای الهی را باب کردند! تا راهی به سمت براندازی نظام بگشایند.
در اردیبهشت ۱۳۸۴ آگنش هلر؛ فیلسوف یهودی حامی اسرائیل به ایران آمد تا تجربه فروپاشی حکومت مجارستان را برای روشنفکرنماهای ایرانی بازخوانی کند.
وی به دعوت جهانبگلو به خانه هنرمندان دعوت شد تا طرح براندازی نرم را کلید بزند.
رامین جهانبگلو در اردیبهشت ۱۳۸۵ در زندان، به همکاری با امریکا و اسرائیل اعتراف کرد و حرف هایش، در تیر ۱۳۸۶ از سیما پخش شد.
عبدالمالک ریگی برای رهایی رامین وارد گود شد و گفت: ما حاضریم در برابر آزادی جهانبگلو که برای دموکراسی، حقوق بشر و حق طلبی ایستادگی کرده، گروگان های خود را با جمهوری اسلامی مبادله کنیم.
سید حسین نصر، رامین را به سازمان سیا پیوند زده بود تا انقلاب مخملین را در ایران هدایت کند.
با شیطنت امثال جهانبگلو و با کمک عبدالکریم سروش و هاشم آغاجری و عباس عبدی و سعید حجاریان، هجمه های گسترده ای علیه دین و ولایت فقیه شکل پذیرفت و در چند روزنامه، از جمله اعتماد و اعتماد ملی، کار تطهیر خاندان پهلوی و حسین نصر شروع شد.
نهضت آزادی نیز با نفوذ در ستاد میرحسین موسوی، با طراحی بحث تقلب در انتخابات، تلاش کرد راه انقلاب مخملین را هموار سازد.
در نهم اسفند ۱۳۸۷ شماری از چهره های صنعت فیلم هالیوود به دعوت خانه سینما وارد ایران شدند، تا کمک کار فتنه گران باشند.
کسانی که مایکل هایدن؛ مدیر ارشد اداره ویژه سینمایی سیا در ۱۹ خرداد ۱۳۸۶ به آنان گفته بود: از این پس شما با ساخت آثاری که هرچه بیشتر دلاوری، شهامت و مهارت های کارکنان سیا را تعریف نماید، ما را در جنگ با تروریست ها و بنیادگرایان اسلامی در خاورمیانه یاری خواهید کرد.
موسوی خوئینی ها، هاشمی و خاتمی، دست به تشکیل کمیته صیانت از آراء زدند و بوق تبلیغاتی دروغین به صدا در آمد که نظام قصد دارد رای مردم را تغییر دهد.
عفت مرعشی اعلام کرد: اگر میرحسین رای نیاورد، تقلب شده است.
میرحسین سوار بر جو التهاب شد و قبل از شمارش آراء، خود را پیروز انتخابات نامید.
درست عصر روز انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ فتنه کلید خورد و کروبی و خاتمی و موسوی، مردم را به اغتشاش دعوت کردند.
امام خامنه ای نمایندگان احمدی نژاد و کروبی و موسوی و رضایی را به جلسه ای دعوت کردند و از آنان خواستند که از راه قانونی کار را دنبال کنند.
دشمن، اما اجازه آرامش نداد و برخی بر طبل اغتشاش کوبیدند. هشدارهای ولایت بر گوش قدرت طلبان اثر نکرد و دشمن سران فتنه را به وسط میدان هل داد. فتنه انگیزان داخلی و خارجی، وارد گود شدند و شعارهای میدان به شعارهایی هنجارشکنانه تبدیل شد.
بسیجیان را کشتند. قرآن ها و مساجد را به آتش کشیدند. به امام حسین (ع) جسارت کردند. به مقام ولایت اهانت نمودند.
باز سران فتنه در آتش فتنه دمیدند و در بیراهه به پیش رفتند.
برای مردم روشن شده بود که بحث، بحث انتخابات نیست. ملت ایران در روز نهم دی ماه وارد صحنه شدند و بر علیه فتنه گران فریاد زدند.
دلبستگی مردم به نظام اسلامی و اعتماد مردم به امام خامنه ای، شعله فتنه را خاموش کرد و حماسه ماندگار نهم دی در تاریخ ایران ثبت شد.
یک بار دیگر، ایمان ملی، تقوای ملی، هویت ملی، اعتماد ملی، اتحاد ملی، امید ملی، اراده ملی، شجاعت ملی، تلاش ملی، و استقامت ملی به نمایش گذاشته شد، تا حاکمیت ملی، امنیت ملی و اقتدار ملی ایران و ایرانی به رخ جهانیان کشیده شود و عظمت ملت ایران اوج بگیرد.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۹)
📌شهید حاج قاسم سلیمانی، سربازی ولایت را افتخار خود میدانست. وی با همین نگاه، در پاسخ به نامه جوانی که در اردیبهشت سال ۱۳۹۶ از ایشان درخواست کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری را نموده بود، اینگونه پاسخ می دهد: برادر بزرگوارم! از محبت شما عزیز گرانقدر سپاسگزارم. الحمدلله در کشور ما آنقدر شخصیت های مهم و ارزشمند گمنام و با نامی وجود دارد که نیازی نیست سربازی، پُست سربازی خود را رها کند. افتخارم این است که سرباز صفر بر سر پُست دفاع از ملتی باشم که امام فرمود: «جانم فدای آن ها باد.» رها کردن این پست را در شرایطی که گرگانی در کمین هستند، خیانت میدانم.
📌شهید حاج قاسم سلیمانی در عکس العملی به مناظره نامزدهای انتخابات می گوید: هر رقابتی با هم میکنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و کلام شما یا مناظرههایتان به نحوی تضعیف کننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مکرم اسلام و شهدای این راه هستید!
📌امام خامنه ای با همین شناخت می فرمایند: این مرد به معنای واقعی کلمه صادقانه عمل کرد و عمل می کرد در زندگیاش؛ تا آنجایی که ما این زندگی را از نزدیک دیدیم و شناختیم؛ چه در دفاع مقدّس، چه بعد از دفاع مقدّس تا مسئولیّت نیروی قدس، و چه در نیروی قدس. رنج مجاهدت را در راه آرمان ها بر خود هموار کردن؛ این معنای «صادقانه» است.
وفادار ماندن به اسلام و به انقلاب؛ با همه وجود به اسلام و انقلاب وفادار ماند. به عهدی که با خدا و با امام بسته بود، وفادار ماند. به وظیفهای که در قبال ملّت ایران داشت و در قبال امّت اسلامی داشت، با کمال دقّت در عمل و با همه وجود وفادار ماند؛ هم وظیفه در قبال ملّت ایران، هم وظیفه در قبال امّت اسلامی.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۹)
📌علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
۱. وصيتنامه امام خمينى(رحمه الله) عصاره قرآن كريم، روايات پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله)و اهلبيت عصمت و طهارت(عليهم السلام) است؛ تا مرهم و درمانى براى زخمهاى زمان ما و دردهاى بىدرمان اجتماعى ما فراهم كرده باشد. آيا شايسته نيست كه هر روز با اين «وصيتنامه» انس داشته باشيم و آن را دستورالعمل روزانه خود قرار دهيم؟ آيا عشق به امام، چنين اقتضايى ندارد؟ آيا حقشناسى نعمت امام و شكر راهبرى او، چنين اقتضا نمىكند؟ آيا فراموش كردن وصيتهاى امام، يك نوع «جفا» نيست؟
متأسفانه! عدهاى اين «وصايا» را به سبب مرور زمان، غفلت يا وسوسههاى شياطين انس و جن، به فراموشى سپردهاند!
امروز، كسانى هستند كه نمىخواهند «وصيتنامه» امام خمينى(رحمه الله) در جامعه زنده باشد. دوست ندارند كه سخنان امام، آويزه گوش ياران و ياوران او شود. مىخواهند كه همه چيز وصيت كننده، وصيت و وصيتنامهـ فراموش شود.
۲. امروز تمام صفحات وصيت نامه امام خمينى(رحمه الله) براى ما درس بيدارى، راه گشاى مشكلات ما و درمان دردهايمان است. اين سند مهم، تنها يك وصيت نامه كم اهميت نيست و نبايد به سادگى از كنار آن گذشت. جمله جمله آن، درمان دردهاى اجتماعى ما است. وصيت نامهاى كه سالها پيش به نگارش درآمده، برخى جملات آن گويا براى امروز ما نوشته شده و امام(رحمه الله) وضع كنونى ما را پيش بينى مىكرده است.
۳. اين وصيتنامه ـ به لطف خدا ـ چند بار چاپ شده است. باز هم آن را چاپ و تكثير كنيد! هر شخصى بايد يك نسخه از اين «وصيتنامه» را داشته باشد و هر روز، صفحهاى از آن را بخواند.
به خدا قسم! اگر روزى «يك صفحه» از اين وصيتنامه را بخوانيم، دشمنان نخواهند توانست كه ما را فريب بدهند.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۱۰)
در مکتب شهید سلیمانی، اعتقاد صادقانه به نقش مردم و ارادت به ملت ایران و امت اسلامی میدرخشد. او به مردم ایران عشق میورزید؛ و در گفتار و نوشتار و رفتار، این عشق را بیان می کرد:
🔸️سردار حاج قاسم سلیمانی در وصیتنامهاش می نویسد: «برادران و خواهران عزیز ایرانی من! مردم پرافتخار و سربلند که جان من و امثال من، هزاران بار فدای شما باد، کما اینکه شما صدها هزار جان را فدای اسلام و ایران کردید.»
🔸️آن عزیز وارسته و عارف کمنظیر همچنین در وصیتنامهاش آورده است: «نکتهای هم خطاب به مردم عزیز کرمان دارم؛ مردمی که دوستداشتنیاند و در طول ۸ سال دفاع مقدس، بالاترین فداکاریها را انجام دادند و سرداران و مجاهدان بسیار والامقامی را تقدیم اسلام نمودند. من همیشه شرمنده آنها هستم... عزیزان... من شما را از پدر و مادرم و فرزندان و خواهران و برادران خود بیشتر دوست دارم، چون با شما بیشتر از آن ها بودهام. ضمن اینکه من پاره تن آن ها بودم و آن ها پاره وجود من، اما آن ها قبول کردند، من وجودم را نذر وجود شما و ملت ایران کنم.»
🔸️سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی این عشق به مردم را از مکتب امام خمینی گرفته بود. وی در یک سخنرانی می گوید: «خواهران ما، برادران ما، عزیزان ما، این ملتی که امام زیباترین جمله را، عاطفیترین جمله را، روحانیترین جمله را پیرامون آن ها بیان کرد، در وصیتنامه خودشان نوشتند: «ملت ایران که جانم فدای آن ها باد، ملتی که مستحق جانی همچون جان امام هست، جان من، جان حسین بادپا، جان جمالی، جان اللهدادی و جان همه شهیدان ما ارزش دادن و فدا شدن در راه این ملت را دارد. این ملتی که شریف است، عزیز است، فداکار است، باوفا است، با حکمت است و عزتمند است. امروز سرلوحه و تجربه موفق همه ملتهاست.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۱۰)
علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
🗨 دوست خوب باعث میشود، گناه در چشم انسان بزرگ جلوه كند و اگر گناهى مرتكب شد، پیوسته خود را در مقابل ذات حق، شرمسار و مقصر بشمارد.
🗨 دوست بد موجب میشود، گناه در نظر انسان کوچک جلوه كند؛ تا جایى كه در مقابل هیچ گناهى احساس شرم نكند.
🗨 دوست ناباب انسان را به اعتياد، هرزگى، بى بند و بارى و فساد مىكشاند. دوستان و همنشينان ناباب فكرى و اعتقادى، به مراتب از دوستان ناباب اخلاقى خطرناكترند.
🗨 يكى از اساسىترين و كليدىترين كارها در مسير حفظ و تقويت ايمان، دورى از دوستان ناباب و ناصالح است. به ويژه جوانان و نوجوانان بسيار تحت تأثير دوستانشان هستند و به راحتى از دوست، هم بازى، همكلاسى و همسايه خود رنگ مىپذيرند. از اين رو وظيفه والدين و مربيان است كه به نوجوانها توصيه كنند تا رفيق و دوست خوب انتخاب كنند. دوست در بهشتى يا جهنمى كردن انسان، بسيار مؤثر است. شايد اكثريت كسانى كه به مواد مخدر و ديگر ناهنجارىهاى اجتماعى مبتلا مىشوند، در اثر دوست ناباب باشد.
🗨 اينكه انسان در ابتدا سعى كند دوستى و رفاقتش را كنترل كند، كار چندان مشكلى نيست. انسان تا معتاد نشده، دورى كردن از انسانهاى معتاد و دوستى با آن ها كارى نسبتاً آسان است. اما اگر با رفيق بد آشنا شد و او را دوست خود گرفت، آنگاه ديگر قطع كردن اين دوستى، آسان نيست.
🗨 وقتى انسان دنبال دوست بد را گرفت، كمكم از او تأثير مىپذيرد و آن دوست در تمام زواياى شخصيتش: در طرز صحبت كردن، راه رفتن، لباس پوشيدن، لطيفه و طنز گفتن و همه رفتارهايش تأثير مىگذارد. از اين رو بايد در انتخاب دوست، بسيار حساس و دقيق باشيم و از دوستى با افراد ناصالح و ناباب بپرهيزيم.
🗨 يهود و نصارا را دوست خود نگيريد و دلسوز خود ندانيد؛ زيرا آن ها پشت به پشت هم دارند و در جهت مخالفت با شما همدست و متحدند. اگر كسى از مسلمان ها با آنان رابطه دوستانه داشته باشد، از آن ها خواهد بود و در جرگه ولايت آنان قرار خواهد گرفت كه مجموعه اى دشمن و مخالف مسلمانانند، ستمكارى پيشه خود كرده اند و خدا ستمگران را هدايت نمى كند.
🗨 و در جاى ديگر آمده است:
يا اَيُّهَا الَّذِينَ امَنُوا لاتَتَّخِذُوا الَّذِينَ اتَّخَذُوا دِينَكُم هُزُواً وَلَعِباً مِنَ الَّذِينَ اُوتُوالْكِتابَ مِنْ قَبْلِكُم وَالْكُفّارَ اَوْلِياءَ وَاتَّقُواْ اللَّهَ اِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنينَ - اى مؤمنان! كسانى (از كفار و مشركين) كه دين شما را بازيچه گرفته، و آن را استهزا مى كنند، دوست مگيريد. و اگر مؤمن هستيد، تقواى الهى پيشه كنيد.
🗨 در اين آيه، به ويژه روى مصالح معنوى تكيه شده است و به اصطلاح، حكم بر روى وصف آمده تا گوياى علت آن حكم باشد. اين كه مى گويد: با كسانى كه دين شما را به مسخره گرفته اند، دوستى نكنيد، نشان مى دهد علت اين كه خداوند دوستى با آنان را نهى فرموده، اين است كه آنان دين شما را مسخره مى كنند و جدى نمى گيرند و هدفشان از بين بردن آن است. اگر دين شما برايتان عزيز است، نمى توانيد با چنين كسانى دوست باشيد.
🗨 بسيارى از كسانى كه در اين جهان دوست يكديگرند و با هم روابط صميمى دارند، در روز قيامت دشمن هم خواهند بود و از آن جا كه در قيامت، ديگر منافع مادى كارساز نيست و مى فهمند همان دوستان سبب عذاب ايشان شده اند، آرزو مى كنند كه اى كاش با آنان دوست نمى شدند. تنها دوستىِ پايدارى كه در قيامت هم مفيد است، دوستى بر محور ايمان و تقوا است.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧿 به مناسب ١٢ و ١٣ دی، سالگرد عروج دو سرباز پا در رکاب ولایت
👁 شباهتهای جالب و زیبای مالک و عمار انقلاب اسلامی ایران
♦️ بیانات نورانی و گهربار امام خامنه ای عزیز درباره دو شخصیت بینظیر زمان معاصر؛ شهید حاج قاسم سلیمانی و علامه مصباح یزدی.
tps://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۱۱)
امام خامنه ای می فرمایند:
۱. شهید سلیمانی، نمونه برجستهای از تربیتشدگان اسلام و مکتب امام خمینی بود. او همه عمر خود را به جهاد در راه خدا گذراند. شهادت، پاداش تلاش بیوقفه او در همه این سالیان بود. حاج قاسم صدبار در معرض شهادت قرار گرفته بود؛ این، بار اول نبود. ولی در راه خدا، در راه انجاموظیفه، در راه جهاد فیسبیلالله پروا نداشت؛ از هیچچیز پروا نداشت؛ نه از دشمن، نه از حرف این و آن، نه از تحمل زحمت.
۲. شهید سلیمانی، به معنای واقعی کلمه، قویترین فرمانده مبارزه با تروریسم در منطقه است؛ به همین عنوان هم شناخته شده است. کدام فرمانده دیگر قدرت داشت و میتوانست کارهایی را که او انجام داد، انجام بدهد؟ به یکمنطقهای که در محاصره ۳۶۰ درجهای دشمن است، با بالگرد وارد میشود؛ جوانهای این منطقه دستتنها هستند؛ فرماندهی ندارند؛ چشمشان که به حاج قاسم سلیمانی میافتد، جان پیدا میکنند؛ روحیه پیدا میکنند؛ انگیزه پیدا میکنند؛ محاصره را از بین میبرند و دشمن را متواری میکنند.
۳. مهم ترین نقش و خدمت حاج قاسم سلیمانی، احیای جبهه مقاومت در منطقه بوده است.
۴. جهاد حاج قاسم، جهاد بزرگی بود؛ خدای متعال، شهادت او را هم شهادت بزرگی قرارداد. حاج قاسم باید همینجور به شهادت میرسید. خوشا به حال حاج قاسم که به آرزویش رسید. او شوق شهادت داشت و برای آن اشک میریخت و داغدار رفقای شهیدش بود. مردم، قدر سردار شهید قاسم سلیمانی را دانستند و این، ناشی از اخلاص اوست. این که دلها اینجور همه متوجه میشوند، نشاندهنده این است که یک اخلاص بزرگی در آن مرد وجود داشت.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۱۱)
علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
۱. اسلام ناب همان است كه پيغمبر(صلى الله عليه وآله)، امام(عليه السلام) و همه علما فرمودند. در ضروريات اين اسلام، هيچ جاى اختلاف نيست. اين اسلام ناب است.
۲. حضرت امام خميني(رحمه الله)با الهام از حركت انبيا، شعار احياي اسلام ناب محمدي را مطرح ساخت و با كمك و همراهي ياران باوفاي خود، انقلاب اسلامي را پايه ريزي كرد. بررسي تاريخ انقلاب اسلامي نشان مي دهد كه اولين شعاري كه حضرت امام(رحمه الله)مطرح كرد و ديگران نيز از آن پيروي كردند، مسأله احياي اسلام بود. مروري بر سخنرانيهاي آن حضرت در همان آغاز نهضت، حاكي از آن است كه اساس برپايي چنين نهضتي، به سبب خطري بوده است كه ايشان نسبت به فراموشي اسلام احساس مي كرد.
۳. انقلاب اسلامي ايران با هدف احياي تمدن اسلامي بر پايه آموزههاي اسلام ناب محمدي كه همان تفسير اهلبيت از اسلام است، پا به عرصه گذاشت، و با تأسيس جمهوري اسلامي ايران زمينه را براي تمدنسازي فراهم نمود.
۴. اسلام داراي جنبههايي گوناگون است که هر يک بر ديگري اثر ميگذارند و مجموعه آن ها، نظامي هماهنگ، منسجم، جهتدار و هدفمند را پديد ميآورند.
۵. اسلام طرحهايي پرشمار براي مشارکت سياسي، احساس وظيفه در برابر جامعه و نظام حاکم بر مردم دارد. اگر مسلمانان وظايف خود را در شرايط گوناگون درک کنند، دست دشمنان از هر گونه توطئه کوتاه ميشود.
۶. اسلام حقيقي از مسلمانان ميخواهد در جامعه حضور داشته باشند و از مسائل سياسي دوري نکنند. شرکت در انتخابات، راهپيماييها و تظاهرات در جهت تقويت نظام اسلامي، جزو تکاليف ديني ماست و نبايد نسبت به اين امور بياعتنا باشيم.
۷. هنگامى دين اسلام مىتواند بعنوان يك دين كامل و پاسخگوى نيازهاى همه انسان ها تا پايان جهان، مطرح باشد كه در متن دين، راهى براى تأمين مصالح ضرورى جامعه، پيش بينى شده باشد.
۸. آنچه از مجموع معارف اسلام استفاده مىشود اين است كه مهمترين و بهترين كارها نزد خداى متعال و براى نيل به مراتب قرب الهى «نماز» است.
۹. اسلام دين فطرت، برهان و منطق است و از اين روي، در پي ايجاد رعب و هراس و استفاده از زور و خشونت، براي تحميل عقيده نيست.
۱۰. رهبر عظيمالشأن انقلاب در سخناني که به مناسبت شهادت شهید مطهری بيان کردند، ايشان را اسلامشناس راستين معرفي و تأکيد فرمودند: همه مردم براي شناختن اسلامِ صحيح، از آثار شهيد مطهري استفاده کنند.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
عظمت وجودی امام خمینی (ره) ¤ علی شیرازی
عظمت وجودی امام خمینی (ره) به حدی روشن و دقیق است که دوست و دشمن به آن اعتراف دارند.
ما در این نوشتار به تبیین نمایی از آن عظمت می پردازیم:
👈 جیمی کارتر؛ رئیس جمهور اسبق امریکا: آیت الله خمینى در کشورش بهعنوان یک قهرمان بزرگ تلقی میشود.
👈 گورباچف؛ رهبر شوروی: امام خمینی(ره) فراتر از زمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید. او توانست اثر بزرگی در تاریخ جهان به جای بگذارد.
👈 احمد بنبلا؛ رئیسجمهور پیشین الجزایر: ملل عرب باید زنده شدن اسلام را در قرن بیستم، مدیون انقلاب اسلامی ایران و امام خمینی(ره) بدانند.
👈 نلسون ماندلا؛ رئیس جمهور اسبق افریقا: امام، رهبری منحصربهفرد بود که توانست با دست خالی، انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی برساند.
👈 غلام اسحاق خان؛ رئیس جمهور وقت پاکستان: امام خمینی(ره) تنها رهبر ایران نبودند، بلکه رهبر بزرگ جهان اسلام بودند. ایشان شخصی بسیار شجاع و دارای بینش عمیق اسلامی بود و عزتی که به اسلام برگرداند، تا ابد باقی خواهد ماند.
👈 جلال طالبانی؛ رئیس جمهور اسبق عراق: قاطعیت امام(ره) در رویارویی با استعمار و توطئههای آنها، خاری در چشم استعمارگران بود و حرکت امام توانست توطئههای آنان را خنثی سازد.
👈 برهان الدین ربانی؛ رئیس جمهور پیشین افغانستان: امام خمینی(ره) کاپیتالیسم و کمونیسم را مردود خواند و راه نجات بشریت را تنها در پیروی از تعالیم والای اسلام میدانست. او در برابر مستکبران شرق و غرب، قوی و مقاوم ایستاد و با هر نوع فساد و توطئه پنجه نرم کرد.
👈 امام بخاری؛ رهبر مسلمانان هند: امام خمینی(ره) مردی مومن، مجتهد، تاریخ ساز در سده اخیر بود. مرد مجاهدی که نظیر او در صد سال اخیر وجود نداشته است. امام خمینی(ره) چنان ذخیرهای در دنیا باقی گذاشت که صدها سال زبانزد همه خواهد بود.
👈 راشد الغنوشی؛ رهبر جنبش اسلامی تونس: شخصیت امام خمینی(ره) به مثابه رهبری عقیدتی، سیاسی و انقلابی که رنج همه زحمتکشان را به دوش دارد، جلوه میکند که در واقع تبلور آمال و آرزوهای همه ملت است و آن ها را در مسیری روشن و درست هدایت میکند.
👈 هنری کیسینجر؛ تئوری پرداز امریکا: آیت الله خمینی، غرب را با بحران جدی برنامهریزی مواجه کرد. تصمیمات او آنچنان رعدآسا بود که مجال هر نوع تفکر و برنامهریزی را از سیاستمداران و نظریهپردازان سیاسی میگرفت. هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهای دیگری، غیر از معیارهای شناختهشده در دنیا، سخن میگفت و عمل میکرد؛ گویی از جایی دیگر الهام میگرفت.
👈 پاپ ژان پل دوم: درباره آنچه آیت الله خمینی در کشورش و در بخش وسیعی از جهان انجام داده، با احترامی عظیم و تفکری عمیق باید اظهارنظر کرد.
👈 دانیل پایپز؛ رئیس انجمن سیاست خارجی آمریکا: نمیتوان از تأثیرات اندیشه امام خمینی در جهان بهراحتی گذشت و دنیای غرب، بهدلیل نفوذ افکار امام خمینی بار دیگر اسلام را کشف کرده است و این ما آمریکاییها را با مشکل مواجه میکند.
👈 دکتر مصطفی ایوب؛ مـسؤول گـروه مطالعات ادیان در دانشگاه تامبل آمریکا می گوید: بنده معتقدم کـه تـاریخ، امـام خمینی (ره) را به عنوان بزرگ ترین شخصیت جهانی قرن بیستم معرفی خواهد کـرد، زیـرا او فردی بود که هم نبوغ سیاسی و هم نبوغ دینی داشت.
👈 روبین وود زورث؛ روزنامه نگار امریکایی: زمانی که امام خمینی از در وارد می شد، احساس می کردم از لابه لای آن گردبادی از نیروی معنوی وزیدن گرفته، گویا در ورای آن عبای قهوه ای، عمامه مشکی و ریش سفید، روح زندگی جریان داشت؛ به طوری که همه بینندگان را محو تماشای خود می کرد.
👈 دکتر غیاث الدیـن صـدّیقی؛ عضو پارلمان مسلمانان انگلیس: شخصیت امام (ره) تـأثیر عـمیقی بر دنیای جدید و به خصوص بـر امت اسلامی داشته اسـت.
👈 سیدغیور حسین؛ اندیشمند پاکستانی: انقلاب اسلامی و پیامهای امام خمینی(ره) مسلمانان را در سطح منطقهای و بینالمللی بسیج نمود، پارامترهای جدیدی را برای جهان اسلام فراهم آورد و اصول اخلاقی و معنویت را به امور سیاسی القا کرد.
👈 احمد جبرئیل؛ دبیرکل جبهه خلق برای آزادی فلسطین: بنیانگذار جمهوری اسلامی، اسلام را از انزوا نجات داد. دیدگاه مرتجعانه نسبت به این دین مبین را که دشمنان در طول صدها سال ارائه کرده بودند، از میان برد و مقوله دین افیون ملتها را منسوخ کرد و اسلام را در سطح بین المللی بهعنوان یک نیاز انسانی در زمینههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، مادی و معنوی مطرح کرد.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۱۲)
سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، در ۲۵ بهمن ۱۳۹۴، در نامهای خطاب به بسیجیان مستقر در سوریه، پنج توصیه را عنوان می نماید:
✍ بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و عزیزان بسیجیام!
سلام علیکم؛
خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید.
عزیزانم!
اولاً؛ بزرگ ترین امانت سپرده شده به ما "جمهوری اسلامی" است که امام عارفمان فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است. در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمایید.
ثانیاً؛ به حلال خداوند و حرام آن، توجه خاص خاص بفرمائید.
ثالثاً؛ پدر و مادرتان را آن چنان بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند و ائمه معصومین (ع) توصیه فرمودند.
رابعاً؛ دوستی و رفاقت، ارزش بزرگی است. اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه راهی (رفاقت) میکنید.
خامساً؛ نماز شب! نماز شب! نماز شب! کلید تمام عزتهاست.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب آیت الله مصباح یزدی (۱۲)
✍ علامه محمد تقی مصباح یزدی می فرمایند:
۱. اسلام زن را عضو کامل و مستقل جامعه شناخته و از نظر کمالات مشترک انسانی، فرقی بین زن و مرد قائل نشده،و ملاک سعادت را تنها علم و عمل و تقوی و فضیلت دانسته است.
۲. مرد و زن بر اثر عبودیّتِ خدای متعال و انجام تکالیفی که برعهده آنان است، به طور مساوی و یکسان استکمال مییابند. چنین نیست که بعضی از انواع و مراتب کمالات انسانی، به مردان اختصاص داشته باشد و زنان را در آن سهمی و مشارکتی نباشد.
۳. زن میتواند به مقامی برسد که مردها باید به او اقتدا کنند و از او سرمشق بگیرند. خدا برای مردها و زنهای مؤمن، این افراد را مثال زده و بهعنوان الگو و سرمشق معرفی کرده است. پس آن کسانی که فکر میکنند زن یک موجودی است که ذاتاً دارای استعداد رشد معنوی کمتری است و حتی او را جنس پستتری حساب میکنند، در اشتباه هستند؛ زن نهتنها پستتر از مرد نیست، بلکه اگر بخواهد میتواند از مردها هم کاملتر شود.
۴. حضرت زهرا سلاماللهعليها، گرچه عناويني اجتماعي نظير امام، حاکم، يا قاضي را ندارند، اما طبق روايات، مقامي دارند که ساير انبياء – به جز پيامبر اسلام(ص) – به مقام ايشان نمي رسند.
۵. حضرت معصومه (س) با اينکه فقط حدود ۲۰ سال سن داشتند، مقامي دارند که بزرگان عالم افتخار ميکنند، خاک آستانشان را سرمه چشم خود کنند.
۶. حضرت زينب (س) بعد از واقعه عاشورا، تکليف مهمي را بر عهده گرفت؛ و بخش عظيمي از برکاتي که از واقعه کربلا، نصيب مسلمانان شد، مربوط به سخنرانيهاي حضرت زينب (س) بود.
۷. خداوند متعال، همسر فرعون و هم چنین حضرت مریم (سلام الله علیهما) را الگو برای همه مؤمنان؛ اعم از زن و مرد قرار داده است. البته مقام حضرت زهرا(س) بالاتر از این دو بانوی بزرگوار است، قطعاً حضرت زهرا(س) نیز الگو برای همه زنان و مردان هستند.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تولد امام خمینی (ره) مبارک باد.
tps://eitaa.com/alishirazi_ir
در مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی (۱۳)
سردار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی می گوید:
قبل از عملیات والفجر یک بود. زمان عملیات نزدیک میشد و هنوز معبرها آماده نشده بودند. فاصله ما با عراقیها در بعضی نقاط، هفتاد متر و در بعضی جاها، حتی کمتر از پنجاه متر بود. این باعث میشد بچههای اطلاعات نتوانند معبر باز کنند و دشمن را خوب شناسایی کنند.
خیلی نگران بودم! شهید حسین یوسف اللهی را دیدم و با او از نگرانی خودم صحبت کردم.
حسین، راحت و قاطع گفت: ناراحت نباشید! فردا شب ما این قضیه را حل میکنیم.
شب بعد بچههای اطلاعات، طبق معمول برای شناسایی رفته بودند. آن قدر نگران بودم که نمیتوانستم صبر کنم تا آنها از منطقه برگردند.
تصمیم گرفتم با علیرضا رزم حسینی جلو بروم، تا به محض اینکه برگشتند، از اوضاع و احوال با خبر شوم. دو نفری به طرف خط رفتیم. وقتی به خط مقدم رسیدیم، گفتم: من همین جا میمانم تا بچهها از شناسایی برگردند و با آنها صحبت کنم و نتیجه کارشان را ببینم.
یک ساعتی نگذشته بود که دیدم شهید حسین یوسف اللهی آمد؛ با همان لبخند همیشگی که حتی در سختترین شرایط روی لبانش بود.
تا رسید گفت: دیدید من همان دیشب به شما گفتم که این قضیه را حل میکنم؟
با بی صبری گفتم:خب چی شد؟ بگو ببینم چه کردید؟
خیلی خسته بود. نشست روی زمین و شروع کرد به تعریف کردن: امشب یک اتفاق عجیبی افتاد. موقع شناسایی، وقتی وارد میدان مین شدیم و به معبر عراقیها برخوردیم، هنوز چیزی نگذشته بود که سر و کله نیروهای عراقی هم پیدا شد. آن قدر به ما نزدیک بودند که ما نتوانستیم کاری بکنیم. همگی روی زمین خوابیدیم و آیه "وجعلنا" را خواندیم.
ستون عراقیها در آن تاریکی شب، هر لحظه به ما نزدیکتر میشد. بچهها از جایشان تکان نمیخوردند. نفس در سینهها حبس شده بود. عراقیها به ما نزدیک شدند و از کنار ما عبور کردند. یکی از آنها، پایش را روی گوشهای از لباس یکی از بچههای ما گذاشت و رد شد. با همه این حرفها، متوجه حضور ما نشدند. بی خبر از همه جا، به سمت خط خودشان رفتند. ما هم معبرشان را خوب شناسایی کردیم و برگشتیم.
در آن لحظات، خوشحالی در چشمان شهید حسین یوسف اللهی موج میزد.
https://eitaa.com/alishirazi_ir
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بسم الله الرحمن الرحیم
رئیس جمهور سابق امریکا تصور می کرد که با به شهادت رساندن سردار دلها، عمر جبهه مقاومت پایان می پذیرد. تشییع جنازه با شکوه شهید سلیمانی در ایران و عراق، و عملیات صهیونیست شکن طوفان الاقصی، نشان داد که شهید سلیمانی از سردار سلیمانی خطرناک تر است.
دقیقا به همین علت، مزدوران استکبار جهانی در حرکتی مذبوحانه و احمقانه، در عصر روز چهارمین سالگرد سیدالشهدای جبهه مقاومت، خون ده ها زائر سلیمانی عزیز را ریختند و تعدادی را نیز مجروح کردند.
این حرکت ابلهانه، نشانه اوج ضعف امریکا و ایادی اوست. مزدوران استکبار جهانی، اینبار نیز تیرشان به سنگ خواهد خورد و این شهادت ها، راه شهید سلیمانی را روشن تر خواهد ساخت.
اینجانب، این حرکت تروریستی را محکوم می نمایم و از خداوند بزرگ برای شهدای حادثه، علو درجات، و برای مجروحان، شفای عاجل خواستارم.
اقل الطلاب: علی شیرازی