🔴ایران در قبال تحولات این روزهای همسایه شرقی چه موضعی اتخاذ کرد؟
🔻جمهوری اسلامی ایران در حدود یک ماه اخیر در واکنش به تحولات افغانستان بر پرهیز از برادرکشی و جلوگیری از دخالت خارجی تأکید و اعلام کرد که تمامی مساعی خود را به کار میگیرد تا به پایان آلام مردم افغانستان و تشکیل دولت فراگیر در این کشور کمک کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔بابای حلما بلاخره به قولی که به دخترش داد عمل کرد و بعد از شش سال برگشت...
یک دقیقه دوری
از خانواده هزار سال است!
این لحظات چند؟
عشق قیمت نداره...😭
🕊🇮🇷📖🌷
..
🔴واکسن فخرا
مجوز مصرف اضطراری گرفت
🔻وزیر دفاع:
🔹با کسب مجوزهای لازم از وزارت بهداشت، فخرا فاز ۳ کار آزمایی بالینی خود را آغاز کرده و مجوز مصرف اضطراری و عمومی را کسب نموده و طی روزهای آینده در سبد واکسیناسیون عمومی قرار میگیرد.
🔹در حال حاضر
امکان تولید ۱ میلیون دز واکسن فخرا به صورت ماهانه وجود دارد. با نهایی شدن زیر ساختهای لازم در آذرماه سال جاری میتوانیم میزان تولید را به چند برابر افزایش دهیم.
..
🔺چند سالت بود
فهمیدی آتش، سایه نداره؟!
چون آتش خودش منبع نوره😉😊
eitaa.com/allahoak_bar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #سلیمی نماینده محلات :
وزرای حسن روحانی و شهردار قبلی تهران باید #محاکمه شوند. چون زندانی نشدند، اعضای دولت روحانی در برج عاج نشسته علیه دولت انقلابی رئیسی توطئه می کنند و چوب لای چرخ می گذارند و قصد دارند دولت رئیسی را پنجر کنند!!
eitaa.com/allahoak_bar
بعد مدتها بالاخره
دختر پدرشو در آغوش گرفت 😔
مراسم وداع با پیکر شهید مدافع حرم #مرتضی_کریمی که به تازگی به ایران امده است
🕊🇮🇷📖🌷
🔴این روزا
شناخت معیار حق از باطل، اینا هستن؛ هر سمتی رفتن شما نرید...👆
eitaa.com/allahoak_bar