🌸 کسانی که دعایشان مستجاب نیست
🍀 ۴۹۲- برای دعا چهار شرط هست :
اول-بدزبانی را ترک کردن .
دوم: قساوت قلب نداشتن .
سوم: نیت پاک دتشتن که در اینجا عبارت از حسن ظن است .
چهارم :توبه و بازگشت از گناه
📚منبع: كتاب عدة الداعي و نجاح الساعي
@alle_yasen
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🗓 تقویم روز 👇👇👇
🔸 چهارشنبه
🔸 ۷ شهریورماه سال ۱۳۹۷ هجری خورشیدی
🔸 ۱۷ ذی الحجه سال ۱۴۳۹ هجری قمری
🔸 ۲۹ آگوست سال ۲۰۱۸ میلادی
📿 ذکر روز: ۱۰۰ مرتبه «یا حی یا قیوم»
🗒 مناسبتها:
🔻درگذشت فقيه و مرجع بزرگوار تقليد آيت اللَّه "سيد محمدتقی خوانساری" (1331 ش)
🔻رحلت آيت اللَّه "سيد شهاب الدين مرعشی نجفی" عالم رجالی و مرجع بزرگ تقليد شيعيان (1369 ش)
🔻ایران و جمهوری متحده عربی (مصر-سوریه) اعلامیه مشترکی انتشار دادند و طی آن اعلامیه برقراری مجدد مناسبات بین دو کشور را اعلام داشتند (1349ش)
🔻نیروهای عراق با توپخانه و سایر سلاح های سنگین و پاسگاه های مرزی ایران را مورد تجاوز قرار دادند.(1353ش)
🔻درگذشت عالم و مجتهد بزرگ، آيت اللَّه "آقا رحيم ارباب اصفهانی" (1396 ق)
🔻تاسيس سلسله ی ايلكانی يا آل جلاير توسط شيخ "حسن بزرگ" (740 ق)
🔻تولد "محبُّ الدين سرايی" مفسر و فقيه مسلمان (790 ق)
🔻وفات فقيه بزرگوار آيت اللَّه "سيد مرتضي فيروز آبادی" (1410 ق)
🔻درگذشت "محمد نجيب" اولين رئيس جمهور مصر (1984م)
🔻مرگ "پير جُميِّل" بنيانگذار حزب فالانْژْ لبنان (1984م)
🔻آزمايشِ پنهانی اولين بمب هسته ای اتحاد جماهير شوروی (1949م)
@alle_yasen
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🍀 #برگ_سبز
🌺 بنّایی که واسطه حضرت امیر (ع) و علامه امینی شد
🍃حجتالاسلام سید محمد نوری که در کتابخانه نجف اشرف، ملازم علامه امینی بود، گفته است: علامه امینی میفرمود: در یک شب جمعه، زائر حرم حضرت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) و مشغول زیارت و دعا بودم، از خدا میخواستم به خاطر حضرت امیر علیهالسلام کتاب «درالسمطین» را که در آن زمان کمیاب بود و در تکمیل مباحث کتاب الغدیر به آن نیاز داشتم، برای من مهیا کند.
🍃 در این هنگام، یک عرب ساده و بیآلایش برای زیارت حضرت مشرف شد و از حضرت میخواست که حاجت او را برآورده کند و گاوش را که مریض بود شفا دهد، یک هفته گذشت ولی کتاب را پیدا نکردم؛ بعد از آن، دوباره برای زیارت مشرف شدم، از حسن اتفاق در وقتیکه مشغول زیارت بودم، دیدم همان مرد به حرم مشرف شد و از حضرت تشکر کرد که حاجت او را برآورده کرده است.
🍃 وقتی من کلام آن مرد را شنیدم، محزون شدم، چون دیدم امام، حاجت او را برآورده کرده، ولی حاجت مرا برآورده نکرده است.
🍃 خطاب به حضرت (علیهالسلام) عرضه داشتم: جواب این مرد را دادی و حاجتش را برآورده کردی! اما من مدتی است به خدا متوسل میشوم و شما را شفیع قرار میدهم که آن کتاب را برای من مهیا کنید ولی آن کتاب مهیا نشده، آیا من کتاب را برای خودم میخواهم، یا به خاطر کتاب شما؟
🍃 آنگاه گریه برایم مستولی شد و با حالت ناراحتی از حرم بیرون آمدم، آن شب از ناراحتی چیزی نخوردم و خوابیدم، در عالم خواب دیدم که مشرف به خدمت حضرت امیر (علیهالسلام) شدهام و حضرت در آن حال، به من فرمود: ✨آن مرد، ضعیف الایمان بود و نمیتوانست صبر کند ولی تو باید صبر داشته باشی.✨
🍃 از خواب بیدار شدم، صبح سر سفره بودم که در زده شد، در را باز کردم، دیدم همسایهای که شغلش بنایی بود، داخل شد و سلام کرد و گفت: من خانه جدیدی خریدهام که بزرگتر از این خانه است، بیشتر اثاث خانه را به آنجا منتقل کردهام و این کتاب را در گوشه آن خانه پیدا کردم، خانمم گفت: این کتاب به درد تو نمیخورد، آن را به شیخ عبدالحسین امینی هدیه کن، شاید او استفاده کند.
🍃 من کتاب را گرفتم، غبارش را پاک کردم و دیدم همان کتاب خطی «در السمطین» است که دنبالش بودم. در این هنگام، بر این نعمت، سجده شکر کردم.
📚 با اقتباس و ویراست از کتاب علامه امینی جرعه نوش غدیر علامه حسنزاده آملی
@alle_yasen
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
animation.gif
347.6K
غــــدیر یعنی
شروع عاشقی
غـــــدیر یعنی
بُوَد ناجی #علی_ع
غــــدیر یعنی
بُوَد منجی #علی_ع
غــــدیر یعنی
ولی الله #علی_ع
غـــــدیریعنی
که وجه الله #علی_ع
#عید_غدیر_مبارک
@alle_yasen