khnh_khd_drkhwchh_mst (1).pdf
2.87M
📚 #معرفی_کتاب 📚 PDF
🌻#کودک و 🌺#نوجوان
💐📗 🕋 #کتاب: خانه خدا در کوچه ماست
📜#24داستان درباب آشنایی و انس کودکان با #مسجد برگرفته از #احادیث
❤️من #کتابخوانی را دوست دارم
📚هفته #کتاب #کتابخوانی #کتابدار مبارک📚🌷💐🌷
#نماز_در_سیره_شهدا
✨ پایی که در مسجد جا ماند!
با اینکه چند سالی از پیروزی انقلاب می گذشت، هنوز مسجد محله ما از غربت بیرون نیامده بود. عده ای گمان می کردند نماز خواندن در مسجد مخصوص پیرمردها و پیرزنهاست.
برخی هم کارایی مسجد را محدود به زمان مرگ و میر افراد می دانستند.
حسن، بسیار باصفا و دوستداشتنی بود و با چهره بشّاش و خنده هایش خود را در دل همه بچه های محل جا کرده بود.
یک موتور گازی دست دوم داشت، و بچه ها دوست داشتند ترک آن سوار شوند و دوری بزنند و صفایی بکنند. حسن هم با استفاده از همین علاقه بچه ها نزدیک اذان مغرب موتورش را می آورد توی کوچه؛ یکی را پشت موتورش سوار می کرد و بقیه هم دنبالش می دویدند.
بچه ها بیآنکه به طور مستقیم متوجه چیزی بشوند، ناگهان خودشان را نزدیک مسجد می دیدند و چشمشان به مردمی می افتاد که درحال وضو گرفتن و آماده شدن برای نماز بودند.
حسن موتورش را گوشه ای می بست و خودش را به صفوف نماز می رساند. با این کار حسن کمکم رفت و آمد به مسجد برای بچه ها عادی شد، و مسجد از غربت درآمد و پاتوق بچه های محل شد.
🕯 #شهید_حسن_مهدیپور بعدها در عملیات خیبر در جزیره مجنون شهید شد؛ اما بچه هایی که ترک موتور گازی او سوار می شدند، امروز مردانی بزرگ و با ایماناند که نمی توانند از مسجد و نماز جماعت دل بکنند.
📚 قصه عاشقان؛ دعوت به نماز در سیره شهیدان؛ ص 72 ؛ براساس خاطره ای از شهید حسن مهدیپور.
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
#هنگامه_مناجات_با_خالق_نزدیک_است...🌺
602.5K
📚📚تعریف داستان📚📚
محمدحسین حجت پناه
کلاس ششم
#من_کتاب_و_کتابخوانی_را_دوست_دارم
16.9K
📚جمله ای کوتاه در مورد کتاب و کتابخوانی📚
🍃 محمدحسین حجت پناه کلاس ششم 🍃
#من_کتاب_و_کتابخوانی_را_دوست_دارم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذکر روز چهارشنبه، صد مرتبه
⚜️ یا حیُّ و یا قیّوم ⚜️
یکصدونهمین سوره قرآن «کافرون» در مکه نازل شده است و دارای 6 آیه دارد.این سوره را «جحد» نیز می گویند.
سوره «کافرون» چنان فضیلتی دارد که قرائت آن در زمان ها و مکان ها و حالت های مختلف سفارش شده است. معاویة بن عمار می گوید: امام صادق علیه السلام به من فرمود: سوره کافرون را در نمازهای واجب و غیر آن قرائت کن.
همچنین از ایشان نقل کرده اند در دو رکعت نماز پیش از فجر و دو رکعت زوال و دو رکعت بعد از مغرب و دو رکعت اول نماز شب و سوره کافرون را قرائت کن.
اهلبیت علیهم السلام در مازهای روزانه خود سوره کافرون را قرائت می کردند و به قرائت آن در نمازهای روزانه سفارش می کردند. از امام صادق علیه السلام نقل شده است: در دو رکعت نماز صبح، هر سوره ای را که دوست داری بخوان. ولی من دوست دارم سوره اخلاص و کافرون را بخوانم.
از امام صادق علیه السلام روایت شده است که ثواب تلاوت این سوره برابر با تلاوت یک چهارم قرآن است. هر کس سوره کافرون و اخلاص را در نمازهای واجب خود بخواند خداوند او و پدر و مادر و فرزندانش را می آمرزد و اگر از اشقیا باشد نامش در فهرست سعادتمندان قرار می گیرد و خداوند او را خوشبخت زنده می دارد و شهید می میراند و شهید محشور می کند.
و نیز از ایشان روایت شده است: هر کس در هنگام خواب سوره کافرون و اخلاص را بخواند خداوند برای او امان نامه از شرک می نویسد.
از رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم نقل شده است: که شخصی به ایشان گفت: به من چیزی بیاموز که هنگام خواب بگویم. حضرت فرمودند: هر گاه بخواهی بخوابی سوره کافرون را بخوان و بخواب که آن مایه ایمنی از شرک است.