🔵 حکایت
📖 زمانی علمای اهل تسنن مرحوم علامه امینی (صاحب کتاب الغدیر) را برای صرف شام دعوت می کنند، اما علامه امینی امتناع می ورزد و قبول نمی کند. آنها اصرار می کنند که علامه امینی را به مجلس خود ببرند.
📍به علت اصرار زیاد، علامه امینی دعوت را می پذیرد و شرط می گذارد که فقط صرف شام باشد وهیچ گونه بحثی صورت نگیرد و آنها نیز می پذیرند.
📍 پس از صرف شام، یکی از علمای اهل سنت که در آن جمع زیادی از علما نشسته بود (حدود ۷۰ الی ۸۰ نفر) می خواست بحث را شروع کند که علامه امینی فرمودند قرار ما این بود که بحثی صورت نگیرد.
📍اما باز آنها گفتند: پس برای متبرک شدن جلسه از همین جا هر نفر یک حدیث نقل کند تا مجلس نورانی گردد.
📍ضمناً تمام حضار درجلسه حافظ حدیث بودند و حافظ حدیث به کسی گفته می شود که صد هزار حدیث حفظ باشد.
📍 آنان شروع کردند یکی یکی حدیث نقل کردند تا اینکه نوبت به علامه امینی رسید. علامه به آنها گفت بود شرطم بر گفتن حدیث این است که ابتدا همگی بر معتبر بودن یا نبودن سند حدیث اقرار کنید.
📍همه قبول کردند.
سپس علامه امینی فرمود:
قال رسول الله (صلی الله علیه وآله) من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة: هر کس بمیرد و امام زمان خود را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است.
سپس از تک تک حضار جلسه در رابطه با معتبر بودن حدیث اقرار گرفت و همه حدیث را تأييد کردند.
📍سپس گفت حال که همه حدیث را تأييد کردید یک سؤال از شما دارم. بعد از کل جمع پرسید:
آیا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها) امام زمان خود را میشناخت یا نمیشناخت؟
اگر میشناخت، امام زمان فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چه کسی بود؟
تمام حضار مجلس به مدت طولاني ساکت شدند و سرشان را به زیر انداختند و چون جوابی برای گفتن نداشتند یکی یکی جلسه را ترک کردند وباخود میگفتند اگربگوییم نمیشناخت، پس باید بگوییم که فاطمه (سلام الله علیها) کافر از دنیا رفته است و حاشا که سیده نساء العالمین کافر از دنیا رفته باشد و اگر بگوییم میشناخت چگونه بگوییم امام زمانش ابوبکر بوده؟ درحالی که بخاری (از سرشناس ترین علمای اهل سنت) گفته: ماتت و هی ساخطة علیهما - فاطمه (سلام الله علیها) در حالی از دنیا رفت که به سختی از ابوبکر غضبناک بود - و چون ديدند كه مجبورند بر اقرار به حقانیت مولا، جلسه را ترک کردند.
🌴 غدیر را گرامی بداریم🌴
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 سند ذکر «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» کجاست؟
برخی میپرسند عبارت «وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ» که پس از صلوات بر محمد و آل محمد (ص) فرستاده میشود، آیا در احادیث معصومان(ع) وارد شده و مَنصوص است و یا از چیزهایی است که علاقه مندان و ارادتمندان به آقا امام زمان(عج)، خودشان، پس از صلوات، آن را اضافه کرده اند؟
🌕 در پاسخ به این پرسش، به حدیث زیر توجه کنید که امام صادق علیه السلام می فرمایند:
.
«مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛ هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»، از دنیا نمیرود مگر آن که قائم آل محمد (ص) را درک می کند.
📚 بحار الانوار ج۵۳ ص۱۷
❤️ «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»،
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 تجربه دیپلماسی اقتصادی ترکیه
✍ محمدمهدی بازگیرخوب
🔰 تنش در روابط #سیاسی و دیپلماسی آنکارا و واشنگتن و زندانیشدن برونسون، کشیش آمریکایی به اتهام همدستی با شبکه فتحالله گولن و پ.ک.ک موجب آن شد که دونالد #ترامپ در سال۲۰۱۸ بر ترکیه سخت گرفته و سیاستهای #تحریمی و اخذ هزینه #گمرکی و مالیاتهای سنگین از اجناس وارداتی ترکیه همچون #فولاد و دیگر محصولات را اعمال کند و این تنش و مسائل دیگر باعث شد ترکیه در سالهای اخیر نرخ رشد اقتصادی کاهشی را داشته باشد.
❇️ ﺩﻭﻟﺖ #ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﺤﺮﯾﻤﯽ #ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﺮ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺗﺮﮐﯿﻪ، #ﺩﯾﭙﻠﻤﺎﺳﯽ_ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﻓﻌﺎﻝﺗﺮ ﮐﺮﺩ. ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺭﺍﺳﺘﺎ ﺍﺭﺩﻭﻏﺎﻥ، ﺭﺋﯿﺲﺟﻤﻬﻮﺭ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻭ ﻭﺯﺭﺍﯼ ﺗﯿﻢ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺩﻭﻟﺖ ﺑﺎ ﻣﻘﺎﻣﺎﺕ ﺑﺴﯿﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎﯼ ﺍﺭﻭﭘﺎﯾﯽ ﻭ ﺳﺎﯾﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﺍﺯ ﻗﺒﯿﻞ #ﺭﻭﺳﯿﻪ، ﺭﺍﯾﺰﻧﯽ ﮔﺴﺘﺮﺩﻩﺍﯼ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ. ﻭﯼ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺎ ﺭﻭﺳﺎﯼ #ﺷﺮﮐﺖﻫﺎﯼ_ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﻣﻄﺮﺡ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﮐﺸﻮﺭ ﻧﯿﺰ ﺟﻠﺴﺎﺕ ﻭ ﻧﺸﺴﺖﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ کرد ﻭ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﺟﻬﺖ #ﺳﺮﻣﺎﯾﻪﮔﺬﺍﺭﯼ ﻭ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖﻫﺎﯼ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺗﺠﺎﺭﯼ ﺩﺭ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﺁﻭﺭﺩ.
❇️ ﺩﻭﻟﺖ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺗﺠﺎﺭﺕ ﺑﺎ ﻭﺍﺣﺪﻫﺎﯼ #ﭘﻮﻝ_ﻣﻠﯽ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺑﺎ ﺳﺎﯾﺮ ﮐﺸﻮﺭﻫﺎ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺍﺳﺘﯿﻼﯼ ﺩﻻﺭ ﺑﺮ ﺭﻭﺍﺑﻂ #ﺗﺠﺎﺭﺕ_ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﻮﺭﮐﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩ.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
🔹ولادت امام حلم و شکیبایی باب الحوائج امام موسی کاظم(ع) مبارک باد🌹
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
🔵 ارث زن (خانمها) در حقوق اسلام
آیه 19 نساء:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَحِلُّ لَكُمْ أَنْ تَرِثُوا النِّسَاءَ كَرْهًا ۖ
ای اهل ایمان، برای شما حلال نیست که زنان را به اکراه و جبر به میراث گیرید.. (مانند جاهلیّت)
سوره نساء آیه ۱۱:
خدا در مورد فرزندانتان به شما سفارش می کند که سهم پسر برابر سهم دو دختر است.
و اگر دختر باشند و بیش از دو تن، دو سوم میراث از آنهاست.
و اگر یک دختر بود نصف برد.
و برای هر یک از پدر و مادر او، یک ششم میراث است، اگر (میت) فرزندی داشته باشد؛
و اگر فرزندی نداشته باشد، و (تنها) پدر و مادر از او ارث برند، برای مادر او یک سوم است (و بقیه از آن پدر است)؛
.
.
✍ قبل از پاسخ این سوال، که چرا ارث دختر نصف پسر است، نکته ای حایز اهمیت است، که اسلام ستیزان در مقابل آن سکوت محض می نمایند.😊
در برخی حالات، ارث زن از مرد بیشتر می شود، و در برخی حالات ارث مرد و زن مساوی می شود، و صرفا در یک حالت ارث دختر کمتر از پسر است، که آن هم دلیل منطقی دارد.
حال چرا اسلام ستیزان حرفی از حالات اول و دوم نمی زنند؟؟!!
.
✍ حالت اول: زن بیشتر از مرد ارث می برد👇
زمانی که وارثین، پدر و دختر متوفی باشند:
سهم پدر: یک ششم است.
سهم دختر:
1_ یک دوم است (اگر دختر یکی باشد)
2_دو سوم است ( اگر دختران دو نفر یا بیشتر باشند)
در این حالات دختر بیشتر ارث برده است!👆😊
.
✍حالت دوم: زن و مرد مساوی ارث می برند👇
زمانی که وارثین پدر و مادر باشند:
سهم هر کدام از آنها : یک ششم مال است
.
مورد دیگر : برادر و خواهر امی هم مساوی ارث میبرند.
.
✍حال چرا انسان ستیزان فقط یک حالت که دختر سهم کمتر دارد را اظهار می نمایند،!!
.
*✍ بررسی حالت سوم / ارث دختر نصف پسر است...(مهم)*
علت چیست؟
در اسلام بار اقتصادی خانواده به دوش مردان گذاشته شده است ( سوره نساء آیه 34 )
مهریه/ نفقه/ تمامی مخارج مالی خانواده
.
✍تعریف نفقه :
نفقه عبارت است از، مسکن و لباس و غذا و اثاث خانه، که به طور متعارف با وضعیت زن متناسب باشد و خادم در صورت عادت زن به داشتن خادم، یا احتیاج او به واسطه بیماری یا نقصان اعضا..
(ماده 1107 قانون مدنی)
بنابراین، مرد علاوه بر این که باید مخارج خود را تأمین کند، موظف است تمام هزینه زندگى زن و فرزندان را هم تأمین نماید. از سوى دیگر، مرد دهنده مهریه و زن گیرنده آن است.
در مقابل ؛ زن در نظام خانواده هیچ مسئولیت اقتصادی ندارد { یعنی از دیدگاه اسلام اگر زنی مال فراوانی از خودش داشته باشد هیچ دستوری برای اینکه آن مال را برای خانواده باید خرج کند، وارد نشده است و او می تواند مال خود را برای مسائل شخصی خودش خرج کند}
✍ ماده 1118 قانون مدنی:
زن مستقلا می تواند در دارایی خود هر تصرفی را که می خواهد بکند..
.
.
✍برخی از انسان ستیزان می گویند:
چرا ارث زن (همسر متوفی) یک هشتم (1/8) است؟
✍پاسخ: در نگاه اول شاید به نظر آید، همسر کمتر از همه ارث می برد، اما با یک حساب اجمالی در میابیم که همسر بیشتر از همه سهم می برد👇
فرض کنیم، دویست میلیون مبلغ دیه مرد متوفی باشد..
حال طبق قانون ارث تقسیم کنیم ببینیم به چه کسی بیشتر میرسد
پدر و مادر هر کدام 1/6
همسر یک هشتم1/8
پسر و دختر ،، دو به یک..
.
حالا فکر کنید چه کسی سهم بیشتری میبرد؟
همسر یک هشتم می برد / به ظاهر کمتر از همه..
.
اما چون مهریه دارد، بیشتر از همه سهم می برد..
اگر به طور متوسط مهریه را 400 یا 500 سکه در نظر بگیریم / به دو تا مبلغ دیه دیگر نیاز داریم، تا ابتدا بدهی همسر صاف شود.😊
👌چون قبل از تقسیم ارث، ابتدا باید دیون متوفی پرداخت شود.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 چشمان ایران به سوی افغانستان
🔻گزارش
🔹 «موسسه واشنگتن» در یادداشتی به ارزیابی نگرش ایران به وضعیت افغانستان پرداخته و معتقد است سه گزینه دخالت مستقیم، نبرد نیابتی و یا گفتگو با طالبان برای حفظ وضع موجود، سه گزینه ممکن در شرایط کنونی است.
🔸 نویسنده مدعی است تهران در عین تلاشهای دیپلماتیک، «ستونهایی از سپاه و ارتش شامل تانک و نفربر» را به مرزهای افغانستان گسیل داشته است. ایران ضمن تحسین مقاومت طالبان در برابر آمریکا، به این گروه اعلام کرده که تسلط هیچ گروهی بر افغانستان به پشتوانه قوای قهریه را نمیپذیرد.
🔸 ایران خواهان حفاظت از جامعه شیعی افغانستان است که بین 15 تا 30 درصد جمعیت این کشور را تشکیل میدهند. این شیعیان بیشتر در مرکز کشور و بخشهای کوچکتری در شمال، غرب(هرات) و جنوب غربی ساکن هستند.
🔸 تهران با توجه به تجربه قتلعام دیپلماتهایش در 1377 و احتمال اصطکاک با طالبان، سه گزینه را برای تأمین منافع ملی روی میز دارد:
1️⃣ گفتگو با طالبان با توجه به قدرتگیری این گروه در اکثر مناطق و اخذ ضمانتهایی برای رفع نگرانیها نسبت به جمعیت شیعی افغانستان.
2️⃣ نبرد نیابتی با استفاده از ظرفیت تیپ فاطمیون و نیروهای سابق اتحاد شمال، که امکان ساماندهی و آموزش هزاران نفر از مردم افغانستان را دارند.
3️⃣ مداخله مستقیم با تصرف سریع هرات که نیازمند خطوط ارتباطی حملونقل پایدار و مطمئن و پشتیبانی سنگین هوایی برای ایجاد منطقه حائل است.
✅ این اندیشکده نومحافظهکار آمریکایی نگران گسترش نفوذ منطقهای ایران، این بار در مرزهای شرقی است. در عین حال تهران با نگرشی واقعبینانه به وضعیت کنونی افغانستان نگریسته و تفاوتهای این وضعیت با کشورهای غرب ایران را در تمایز سیاستگذاریها لحاظ میکند.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔵 ارزیابی استراتژی نفوذ چین
🔻یادداشت
🔰 پایگاه #فارنافرز در یادداشتی بیان میکند که گرچه #نفوذ_اقتصادی چین افزایش یافته اما لزوماً به عمق راهبردی آن بدل نشده است. پکن گرچه از #دیپلماسی_کرونایی برای توسعه نفوذش بهره میبرد ولی هنوز توان صدور سیستم سیاسی و ایدئولوژیک خود را نیافته است.
🔶 نویسنده مدعی است #چین اکنون از دو روش برای گسترش نفوذش استفاده میکند. اول رشوه یا اِعمال نفوذ در #دولتمردان و مدیران اجرایی در کشورهایی که #تجارت بستگی به ارتباطات فردی دارد، فساد گسترده است و مقررات کمی بر #سرمایهگذاری_خارجی و کمکهای خارجی حاکم است.
🔶 روش دوم، قانونیتر است. اِعمال نفوذ بر #شرکتهای_خصوصی و نخبگان اقتصادی کشور مقصد به این هدف که مدیران و مسئولان اجرایی دولتشان را نسبت به کاهش انتقادات از #چین و پذیرش سرمایهگذاری خارجی این کشور ترغیب کنند.
🔶 این دو روش برای چین نفوذی #راهبردی و عمیق را پدید نیاورد. بسیاری از دولتهای شریک در پروژه «#یک_کمربندیک_جاده» در بلندمدت، ممکن است به دلایل #سیاسی، دیپلماتیک یا ایدئولوژیک، به سوی غرب گرایش یابند. به همین دلیل اخیراً مقامهای چینی بر افزایش #شفافیت، کاهش فساد و روابط غیرقانونی در این پروژه تأکید کردند.
🔶 به عنوان یک اقدام پیشگیرانه #ایالات_متحده و شرکای آن میتوانند نهادهای پاسخگو را در کشورهای گیرنده تقویت کرده و تخصص فنی برای کمک به آنها در #مذاکره با چین فراهم کنند. این نکته بهخصوص برای کشورهای اروپای شرقی و اعضای #اتحادیه_اروپا ضروری است.
🔶 مقامهای #آمریکا دولت چین را متهم میکنند که دولتهای درگیر در طرح «یک کمربند، یک جاده» را در «#تله_بدهی» میاندازد و پس از آنکه از بازپرداخت #وامهای_سنگین برنیامدندند، به اخذ امتیازات راهبردی از آنان میپردازد. در حالی که این همان روشی است که ایالات متحده پس از #جنگ_جهانی_دوم در پیش گرفت تا به بهانه سازندگی ویرانیهای جنگ، نفوذ سیاسی و اقتصادیاش را توسعه دهد
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
هدایت شده از مغز خاکستری
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
📢 گروه
"گفتمان عماریون"
برگزار می کند:
◽️موضوع کنفرانس: دکترین غرب علیه دولت انقلابی
( قسمت دوم )
👤 ارائه دهنده:
جناب آقای گودرزی
🗓زمان: یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰
🕰 ساعت ۲۲
🔻دوستانتان را به گروه دعوت فرمایید.
🔻در ساعت اجرای برنامه ارسال پست 🚫
https://eitaa.com/joinchat/1907425297C40136ba990
🔵 غرب آسیا و انقلاب جهانی انرژی
🔸گزارش
جان آلترمن از مدیران مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک (CSIS) در یادداشتی با این پیشفرض که میزان تولید انرژیهای تجدیدناپذیر به مقدار قابل توجهی از تقاضای جهانی آن پیشی خواهد گرفت، روندی را که وی گذار جهانی انرژی مینامد مورد بررسی قرار داده است.
🔹 آلترمن دو نگاه را در این باره مطرح میکند: یک، اینکه سرمایهگذاران هماکنون در حال تزریق میلیاردها دلار سرمایه به حوزه انرژیهای تجدیدپذیر هستند و چین این حوزه را ضرورت امنیت ملی خود میداند. بنابراین تمایل به اینگونه انرژیها در حال افزایش است. دو، اینکه این گذار دههها به طول خواهد انجامید و زیرساخت ایجاد شده برای مصرف هیدروکربنها و نیاز به نفت و گاز، بازار گسترده برای مصرف انرژیهای تجدیدناپذیر را تضمین میکند.
🔹 برای غرب آسیا اینکه کدام سناریو به وقوع خواهد پیوست از اهمیت بالایی برخوردار است. درآمدهای حاصل از فروش نفت و گاز،بار اقتصاد کشورهای منطقه را به دوش میکشد. همچنین کشورهای فقیر منطقه، به کشورهای ثروتمندِ صادرکننده انرژی، نیروی کار ارسال میکند که موجب ورود سرمایه به کشورهای فقیر میشود. توجه راهبردی جهان به منطقه نیز موکول به تولید انرژی است. مذهب و گردشگری، منطقه را در اذهان عمومی مهم باقی میگذارد اما برای دولتها اهمیت منطقه به بازارهای جهانی انرژی باز میگردد.
🔹 آلترمن نفت را بازاری میبیند که کوچکترین تکانه در آن، پیامدهای اقتصادی قابل توجهی بر جای خواهد گذاشت. کاهش پایدار مصرف جهانی انرژی، کشورهای خلیج فارس را به افزایش تولید سوق میدهد تا از این رهگذر، تولیدکنندههایی که انرژی را گرانتر تولید میکنند از بازار حذف شوند و حتی با کاهش هزینهها نیز نتوانند به بازار بازگردند. این موضوع تا حدودی تنش اخیر میان عربستان و امارات را توضیح میدهد.
🔹 دولتهای منطقه خود را برای جهان پسانفت آماده میکنند اما با اهداف خود فاصله بسیاری دارند. این گذار، نه تنها برای غرب آسیا بلکه برای کشورهای فرامنطقهای به خصوص چین نیز مهم است. به ادعای نویسنده، استقرار نظم جدید فراتر از توانایی کشورهای منطقه است و هدایتکنندگان اصلی گذار جهانی انرژی، کشورهای فرامنطقهای هستند.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔰 با توجه به سخنان اخیر #رهبر_انقلاب درباره تجربه #اعتماد_به_غرب در دولت دوازدهم، امشب کلیپی منتشر خواهد شد که حاوی بیانات مهم و تاریخی منتشر نشدهای از معظم له در گفتگو با مرحوم #هاشمی_رفسنجانی است.
۲۱:۲۰ از شبکه ۳ سیما و پایگاه اطلاع رسانی khamenei.ir
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
🔸 ساختار سیاستهای کلان در پادشاهی عربستان سعودی
🔹 مؤسسه مطالعات مصر در گزارشی تلاش کرده تا ضمن بررسی تطبیقی سیاستها و رویکردهای پادشاهان عربستان سعودی در دورههای گوناگون، ساختار و بافتار حاکم بر این سیاستها را تحلیل کند. این گزارش همچنین به مهمترین نقاط اشتراک و اختلاف عملکرد محمد بن سلمان در مقایسه با حکمرانان پیشین عربستان پرداخته است.
🔹 در مقابلِ موفقیت نسبی فیصل و فهد، بهرهمندی ملک سلمان و محمد بن سلمان از نخبگان برای افزایش مشروعیت و نمود آن در تصمیمسازیها بهرغم افزایش نقش مشاوران و دستیاران، نتیجه چندانی نداشته است. سلمان و پسرش در غیاب توافق اجتماعی حامیانشان، تمرکز زیاد بر سیاستهای ظاهرسازانه، سفرهای خارجی متعدد و ترویج واژگان تبلیغاتی نظیر «عربستان سعودی نوین»؛ تاکنون در اهداف خود موفق نبودهاند.
🔹 محمد بن سلمان به دلیل الگوی استبدادی برنامهها و بیتوجهی به مراکز قدرت سنتی در عربستان و درگیری در ساخت روابط جدید بین دولت و مردم از راههای غیرمنتظره، سریع و همراه با درگیری؛ با بحرانهای داخلی و خارجی فزایندهای مواجه خواهد شد. همچنین عدم انسجام خاندان پادشاهی، نارضایتی مردمی و موسسههای دینی، اصلاحات سیاسی، خطر گروههای جهادی و ناآرامی در منطقه الشرقیه، برنامه خصوصیسازی و وضعیت آشفته منطقهای مهمترین محدودیتهای چشمانداز ۲۰۳۰ محسوب میشود.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion
♦️ منطقه در یک نگاه
1️⃣ «اسماعیل هنیه» برای بار دوم برای یک دوره جدید چهار ساله به ریاست دفتر سیاسی جنبش حماس انتخاب شد.
2️⃣ بشار اسد، «حسین عرنوس» نخستوزیر کنونی سوریه را بار دیگر مامور تشکیل کابینه جدید این کشور کرد.
3️⃣ «لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی با «بلینکن» وزیر خارجه آمریکا درباره ایران و حادثه برای کشتی اسرائیل در دریای عمان گفتوگو کرد.
4️⃣ یک مقام دولتی افغانستان از اصابت 3 راکت به فرودگاه قندهار و لغو تمامی پروازها از این فرودگاه تا اطلاع بعدی خبر داد.
5️⃣ صدها نفر از ساکنین تلآویو، همزمان با اوجگیری دوباره شیوع ویروس کرونا در فلسطین اشغالی، علیه سیاستهای کابینه صهیونیستی تظاهرات کردند.
6️⃣ رسانههای یمنی از کشته شدن یکی از افسران ارشد نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن در درگیریهای مأرب خبر دادند.
7️⃣ به گزارش رسانههای عربی، فعالیت شبکه الجزیره قطر در مصر که همزمان با سرنگونی دولت «محمد مرسی» متوقف شده بود ازسرگرفته شد.
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@et_amarion