#مقام_لیله_القدری_حضرت_فاطمه_س
#رمضان_الکریم
🌱حضرت امام صادق(ع) فرمودند:
«انّا انزلناه فی لیله القدر. لیله: فاطمه والقدر: الله، فمن عرف فاطمه حق معرفتها فقد ادرک لیلهالقدر، وانها سمیت فاطمه لانّ الخلق فطموا عن معرفتها»
📘بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۶۵، روایت ۵۸
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
#آیت_الله_کشمیری
#رمضان_الکریم
🌱حجتالاسلام والمسلمین استاد حاج شیخ جعفر ناصری :
🔹علي رغم كارهائي كه آیت الله کشمیری ره داشتند مي گفتند:
هر روز ده جزء قرآن مي خوانم و اين يكي از كارهايشان بود كه در حدود هفتاد سالگي اين كار را انجام مي دادند.
🔸اين توفيق مي خواهد.
ما هر چه قدر بي كار باشيم مگر در روز چه قدر مي توانيم قرآن بخوانيم؟!
انس با قرآن و لذت از قرآن زياد داشتند و سفارش مي كردند...
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
📘 منبع: کانال رسمی حجت الاسلام و المسلمین شیخ جعفر ناصری در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
#رمضان_الکریم
🌱مرحوم آیت الحق میرزا جواد آقا ملکی تبریزی
✅ دعا برای امام زمان در ماه رمضان
از مهمترین دعاها ، دعا برای امام زمان(عج) است . در شب و روز ماه رمضان این دعا را بخوانید:
اللّهُمَّ اَرِنا فیهِ وَ فی بَیتِهِ و شیعَتِهِ وَ رَعیَّتِهِ وَ عامَتِهِ وَ خاصَتِهِ ما یَاْمَلُ وَ فِی اَعْداءِهِ ما یَحْذرونَ وَ مُنَّ عَلَینا بِطاعَتِهِ وَ رِضاهُ وَالْحِقْنا بِشیعَتِهِ المُقَرِبینَ وَ اَوْلیاءِهِ السابِقینَ وَ صَلِّ عَلَیهِ وَ عَلیٰ آباءِهِ الطاهِرینَ بِجَمیعِ صَلواتُکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ
🔹و برای پدر و مادرش دعا و طلب آمرزش نماید و برای معلمین و برادران دینی و خویشاوندان و همسایگان و هر که بر او حقی دارد و برای مؤمنان دعا و استغفار کند و آنها را در دعای خود شریک سازد.
📘منبع: کتاب المراقبات ، تالیف عارف کامل میرزا جواد آقا ملکی تبریزی ، صفحه ۲۵۲
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
#تفسیر_سوره_دخان
#رمضان_الکریم
🌱● بيان عدم منافات بين انزال (نزول دفعى ) قرآن و تنزيل (نزول تدريجى ) آن
و مراد از نازل شدن كتاب در شبى مبارك به طورى كه از ظاهر آيه (انا انزلناه فى ليله مباركه ) و از آيه (انا انزلناه فى ليله القدر)و از آيه (شهر رمضان الذى انزل فيه القران هدى للناس و بينات من الهدى و الفرقان )استفاده مى شود نزول تمامى قرآن كريم است ، (چون در همه اين آيات تعبير به ((انزال ))شده كه به معناى نازل شدن يك باره است ).
🔺پس ديگر نبايد اشكال شود به اينكه آيه شريفه (و قرانا فرقناه لتقراه على الناس على مكث و نزلناه تنزيلا) مى رساند كه قرآن به تدريج نازل شده . و همچنين آيه (و قال الذين كفروا لو لا نزل عليه القران جمله واحده كذلك لنثبت به فوآدك و رتلناه ترتيلا) كه از ظاهر آن دو برمى آيد قرآن به تدريج نازل شده ، و آياتى ديگر مؤيد آن است ، مانند آيه (فاذا انزلت سوره محكمه ) و آيه (و اذا ما انزلت سوره نظر بعضهم الى بعض ) و نيز آياتى ديگر و همچنين روايات بسيارى كه متضمن شأن نزول آيات است.
🔹براى اينكه ممكن است بگوييم كه قرآن كريم دو نوبت نازل شده :
🔹 بار اول تمامى آن در يك نوبت ، و اين در ماه رمضان و در شب قدر كه يكى از شبهاى رمضان است .
🔹و بار دوم ، به تدريج و قسمت قسمت در طول بيست و سه سال نبوت ودعوت رسول خدا(ص).
🔹و ليكن مطلبى كه سزاوار نيست در آن ترديد شود اين است كه قرآن كريم كه مركب از سوره ها و آياتى است ، با اختلافى كه بر حسب موارد شخصى و جزئى نزولش در سياق آن هست ، با اين احتمال كه يك دفعه نازل شده باشد سازگار نيست ، براى اينكه آياتى كه در باره وقايع شخصى و حوادث جزئى نازل شده ، ارتباط كامل با زمان و مكان و اشخاص و احوال خاصه اى دارد كه در باره آن اشخاص و آن احوال و در آن زمان و مكان نازل شده ، و معلوم است كه چنين آياتى صادق و درست درنمى آيد، مگر آنكه زمان و مكانش برسد، و واقعه اى كه در باره اش نازل شده رخ بدهد، به طورى كه اگر از آن زمانها و مكانها و وقايع خاصه صرف نظر شود، و فرض شود كه قرآن يك باره نازل شده ، آن وقت قهرا موارد آن آيات حذف مى شود، و ديگر بر آنها تطبيق نمى كند،
🔹 پس ممكن نيست احتمال بدهيم كه قرآن كريم به همين هيئت كه هست دو بار نازل شده يك بار دفعه و يكجا، و بار ديگر به تدريج .
📘ترجمه تفسير الميزان جلد 18 صفحه 198
#بيان_عدم_منافات_بين_نزول_دفعی_و_نزول_تدريجى_قرآن
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
🔸با سلام خدمت اعضا محترم کانال المیزان
ضمن قبولی طاعات و عبادات،در این کانال سعی بر این است که مطالب تفسیر گران سنگ المیزان ،متناسب با ایام و مناسبتها خدمت عزیزان ارائه شود.
🔹همچنین گاها برای تنوع و استفاده هر چه بیشتر دوستان،کلام بزرگان و علما در حوزه قرانی و عبادی خدمت سروران ارائه میشود.
به عنوان مثال الان که در ماه مبارک رمضان هستیم سعی شده مطالب المیزان در مورد این ماه و شب قدر محضر عزیزان ارائه شود تا بهترین بهره را دوستان ببرند.👇
#رمضان_الکریم
🌹از این که ما را در این کانال همراهی میکنید بسیار سپاسگزاریم❤️
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
#رمضان_الکریم
حجتالاسلام والمسلمین استادحاج شیخ جعفر ناصری:
🔻یکی میگوید که من روزی نصف صفحۀ قرآن را میخوانم و فکر میکنم. شما خواندنِ قرآن را اضافه کن، فکر هم بکن، منافاتی ندارد؛ ولی فکر را خود قرآن باید بدهد.
🔸توجه، حس و حالی است ماورای توهمی که میکنیم. گاهی تعریف کردنش سخت است؛ توجه را خود خدای متعال باید عنایت کند. همین که تفرقۀ حواس و پراکندگی ذهن و تشتّت خیال نداشته باشیم، راه زیادی رفتهایم. بعد از آن، توجه نصیب انسان میشود و اوراد و اذکار او، وِرد واحد و ذکر واحد میشود. نباید در اجرا کم گذاشت؛ یعنی در کیفیت اشتغال و حتی کمّیت اشتغال به عبادات، آنهم قرآن و تلاوت قرآن.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
منبع: کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
#رمضان_الکریم
🌱حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری :
🔻خدا آيت اللّه ميرجهانی را رحمت كند؛ اواخر عمرشان يكي از چشم هايشان را عمل كردند و ايامي بود كه تازه روی آن چشم را بسته بودند، آن يک چشمشان هم ضعيف بود؛ خدمتشان رفتيم
🔸 میگفتند: دكتر به من گفته ديگر كار علمي و مطالعه نداشته باش. من هم كارهايم را ترک كردم و فقط روزی ده جزء قرآن میخوانم و آن را نمیتوانم ترک كنم.
🔹 تازه این رویه ایشان در غير ماهرمضان بود...
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
📘منبع :کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
#تفسیر_سوره_دخان
#رمضان_الکریم
بحث روايتى
🌱● رواياتى درباره شب قدر و تقدير امور در آن
در مجمع البيان در ذيل جمله ((انا انزلناه فى ليله مباركه ))مى گويد: ((ليله مباركه ))همان شب قدر است . اين معنا از امام باقر و امام صادق (عليهماالسلام ) روايت شده .
🔹و در كافى به سند خود از على بن ابراهيم ، از پدرش ، از ابن ابى عمير، از عمر بن اذينه ، از فضيل ، و زراره ، و محمد بن مسلم ، از حمران روايت كرده كه از امام باقر (ع) از اين كلام خدا كه مى فرمايد :
((انا انزلناه فى ليله مباركه )) پرسيده ، فرمود: بله ، منظور شب قدر است ، كه هر سال در هر ماه رمضان ، در دهه آخر آن تكرار مى شود، پس قرآن نازل نشده مگر در شب قدر، همچنان كه خداى تعالى در باره آن مى فرمايد:
((فيها يفرق كل امر حكيم )) يعنى در شب قدر هر سال همه امور آن سال كه بايد تا سال بعد جريان يابد تقدير مى شود، چه خير و چه شر، چه اطاعت و چه معصيت ، و چه مولودهايى كه بايد به عرصه وجود قدم بگذارند، و چه اجلها و رزقها. پس هر چه كه در آن شب براى آن سال تقدير شود، و قضايش رانده شود، آن قضاء حتمى است ، ولى در عين حال مشيت خداى تعالى در آن دخل و تصرف دارد.
🔹مؤلف : اينكه فرمود ((آن قضاء حتمى است ، ولى در عين حال مشيت خداى تعالى در آن دخل و تصرف دارد)) معنايش اين است كه از نظر اسباب و شرايط حتمى است ، يعنى هيچ سبب و شرطى نمى تواند تغييرش دهد، مگر آنكه خداى تعالى بخواهد.
🔹و در كتاب بصائر از عباس بن معروف ، از سعدان بن مسلم ، از عبداللّه بن سنان ، روايت كرده كه گفت :
من از او از نيمه شعبان پرسيدم . گفت من در اين باره اطلاعى ندارم ، و ليكن اين قدر مى دانم كه چون شب نوزدهم رمضان مى شود، ارزاق را تقسيم مى كنند و اجلها را مى نويسند، و سفر حجاج مقدر مى شود و خداى تعالى توجهى به بندگان خود نموده ، آنان را مى آمرزد، مگر كسانى را كه مسكر مى نوشند.
و چون شب بيست و سوم رمضان مى شود، هر امر حكيم در آن تجزيه و تفريق مى گردد و آنگاه آن را امضاء كرده به دست او مى سپارند. من پرسيدم به دست چه كسى مى سپارند؟ گفت به دست صاحبتان . و اگر اين نبود صاحبتان از حوادث آينده خبرى نمى داشت .
🔹و در الدر المنثور است كه محمد بن نصر، ابن منذر و ابن ابى حاتم ، از ابن عباس روايت كرده اند كه در ذيل آيه ((فيها يفرق كل امر حكيم )) گفته : در شب قدر آنچه در آن سال بايد پيش بيايد نوشته مى شود، چه رزق ، چه مرگ و زندگى ، و چه آمدن و نيامدن باران ، حتى اين هم نوشته مى شود كه چه كسانى موفق به حج مى شوند.
🔹مؤلف : در مورد مسأله ليله القدر، و آنچه كه خدا قضايش را در آن مى راند، و اينكه ليله القدر چه شبى است ، روايات بسيار زيادى هست كه عمده آنها در سوره قدر از نظر خواننده عزيز مى گذرد - ان شاء اللّه تعالى .
📘ترجمه تفسير الميزان جلد 18 صفحه 205
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕌 آثار مثبت و معنوی اذان گفتن بلند در منزل
سالک الی الله مرحوم حضرت آیتالله ناصری ( رحمه الله علیه)
🌱رفع بیماری
🌱رفع فقر
🌱سبب اولاد دارشدن
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
#رمضان_الکریم
#کلام_ناب
حجت الاسلام و المسلمین استاد شیخ جعفر ناصری
🔸موقع انجام عبادات و گفتن اذکار توجه به معنى آن ها تخيل انسان را بيشتر بيدار مى كند.
🔸بعد از توجه به معنای آن ها شخص شروع مى كند تصورات گوناگون كردن و دنبال آن تصورات، رفتن. وقتی «اللّه الصمد» دارد از دهان شما خارج مى شود، اگر به همين نام شريف، گوش كنيد كافى است و خود این کار كم نيست.
🔹همین که نگذاريد ذهنتان به بازار و غیره برود و دنبال امور پراکنده دنيايى نرود و کنار همين شنيده باشد، همين كافى است. شیوه های دیگرش اسباب زحمت مى شود و از جهت اعتقادى هم مشكل است و اصلا تحريك قواى خیال مى شود.
🔸یکی از مشكلاتى كه ما داريم اين است که برای قطع ريشه قواى تخيلى، خود خيالاتمان را تشديد مى كنيم. ما نمی توانیم با خيال، خيال را از بين ببريم. اصلا مرتبه بعد از خيال ديگر خيال نيست، يك وادى است پر از حقيقت و اصلا قابل وصف نيست.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺منبع کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t
رحلت اُم المومنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها را محضر حضرت بقیه الله الاعظم عج
و تمامی شیعیان جهان تسلیت عرض می نماییم.
https://eitaa.com/joinchat/1585971257C332e3f6a4f
@almizan_t