هدایت شده از آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
💠 روایت آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی از 15 خرداد 1342
📝... دو سه شب قبل از پانزده خرداد ۱۳۴۲، شب عاشورا از طرف آقای گلپایگانی به منزل حاج آقای ما آمدند و گفتند که آقای خمینی میخواهد در روز عاشورا سخنرانی کند و اطلاع داریم که حکومت تصمیم دارد ایشان را دستگیر کند و این کار جدّی است و آقای خمینی حرف ما را قبول نمیکند و از حاج آقای والد خواسته بودند چون با آقای خمینی رفیق است، آقای خمینی را از این کار منصرف کند. شب عاشورا نیمۀ شب هم بعضی از زنجانیها، حاج آقا را بیدار کردند که شما آقای خمینی را از این کار منصرف کنید.
عصر روز عاشورا مرحوم والد من را فرستادند که به منزل آقای خمینی بروم و از طرف ایشان بخواهم سخنرانی نکند.
منزل آقای خمینی خیلی شلوغ بود، چون میخواستند برای سخنرانی بیایند. موفق نشدم آقای خمینی را ببینم. آقا شهاب اشراقی داماد ایشان را دیدم و مطلب را به او گفتم. آقا شهاب رفت و به آقای خمینی اطلاع داد ولی آقای خمینی گفته بود که اینها تهدید و ارعاب است و اعتنا نکرده بود. بعد هم آقای خمینی به فیضیّه آمد و سخنرانی کرد. ولی ایشان را دستگیر نکردند.
آقا شهاب مرا دید و گفت: دیدی تهدید و ارعاب بود و خطری نبود؟! البته طبیعی هم بود که حکومت در روز عاشورا اقدام به دستگیری نکند، چون مردم عزادار بودند و غائله بیشتر میشد ولی بعد از دو روز ایشان را دستگیر کردند.
🔸وقتی آقای خمینی را دستگیر کردند، آقای شریعتمداری، آقای میلانی، آشیخ محمد تقی آملی (ساکن تهران) و آمیرزا احمد آشتیانی اقدام کردند و درباره مصونیت قضایی آقای خمینی نامهای به دستگاه حاکم دادند. نامه به امضاء این چهار عالم، ولی متن نامه از آقای شریعتمداری بود. از خود آقای شریعتمداری شنیدم که گفت: متن نامه را من نوشتم. قاعدةً هم آن نوشته با سبک نگارش آقای شریعتمداری موافق بود نه با قلم آقایان دیگر.
مفاد نامه این بود که آقای خمینی مجتهد و مرجع است. قانون درباره مجتهد تصریح به مصونیت قضایی نداشت ولی آقای شریعتمداری به فحوای قانون استدلال کرد که چون نمایندگان مجلس طبق قانون مصون هستند و طراز اوّل فقها بر نمایندگان اشراف دارند، پس بالأولویّة فقها و مجتهدین مصون هستند.
🔸وقتی آقای خمینی را دستگیر کردند، همه آقایان (غیر از آقا نجفی که به صحن مطهر رفته بود) در بالاخانه منزل حاج آقای والد جمع شدند. آقای گلپایگانی، آقای شریعتمداری، آقای میرزا هاشم آملی بودند. آقای اراکی نبودند چون ایشان اصلاً جایی نمی رفت. آقای مشکینی آمد و قدری اظهار حرارت و ناراحتی کرد. آقای گلپایگانی هم قدری به آقای مشکینی تند شد. بعداً آقای مشکینی درباره تندی آقای گلپایگانی به وی، می گفت: «ما تحمّل می کنیم.»
آقای حاج آقا رضا صدر روی پلّههای بالاخانه نشسته بود و جلو بعضی از اشخاصی را که مناسب نبود در جلسه بالاخانه شرکت کنند، میگرفت و نمیگذاشت بالا بیایند. یکی از اصحاب نزدیک یکی از آقایان که متّهم بود با دستگاه شاه مرتبط است، خواست بالا بیاید ولی حاج آقا رضا جلویش را گرفت و خیلی به آن شخص برخورد!
بعد از آن جلسه قرار شد علما در شهر ری اجتماع کنند. آقای شریعتمداری به آقایان نامه نوشت و آنها را برای اجتماع دعوت کرد. آقای میلانی، آقای آخوند ملّا علی همدانی و آقای آمیر سید علی بهبهانیِ اهوازی جزء مدعوّین آقای شریعتمداری بودند. در اجتماع شهر ری آسید ابوالحسن رفیعی را نیز آورده بودند.
🔺جرعهای از دریا، ج3، ص660
#پانزده_خرداد #امام_خمینی ره
@zanjani_net
هدایت شده از اشعار ناب آئینے
#امام_صادق
لاله ی باغِ پیمبر صادقِ آلِ رسول
وارثِ محراب و منبر صادقِ آلِ رسول
سینه ات گنجینه ی اسرارِ قرآنِ مبین
ای شفیعِ روزِ محشر صادقِ آلِ رسول!
#هستی_محرابی
🔹اشعار ناب آئینے🔹
@shere_aeini
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
💥 امامتی که رهبر انقلاب در آثارشان تحلیل میکنند، امامتی کمتر از مقیاس زیارت جامعه کبیره نیست. ایشان امامی را که در سطح زیارت جامعه کبیره است، یک بار در سیمای صلح امام مجتبی(ع) میبینند، یکبار در سیمای عاشورا میبینند، یک بار در سیمای امیرالمومنین(ع) میبینند و یک بار در سیمای امام سجاد(ع) و بقیه ائمه اطهار(ع).
💠 آیتالله میرباقری:
«شما نوع تفکری که از دورۀ جوانی در رهبر انقلاب شکل گرفته است را ببینید! «طرح کلی اندیشه» و کتب دیگر ایشان را ببینید! نگاه ایشان به اسلام #نگاه_اجتماعی است و معارف دین را فقط در حد نظری نمیبینند و از معارِف محقق دینی بحث میکنند. #توحیدِ_محقق و #شرکِ_محقق که در معارف اهل بیت(ع) هم فراوان است، را طرح میکنند؛ شجره طیبهای که به نبی اکرم(ص) و اهل بیت(ع) تفسیر شده، و شجره خبیثهای که به بنیامیه تعبیر میشود.
ایشان اسلام را با رویکرد اجتماعی میفهمند و معنای اسلامِ محقق را میفهمند و سالها روی سیره اهل بیت(ع) کار کردهاند و با یک نگاه صحیح تحلیل میکنند. هیچجا شما نمیبینید ایشان آن امامی را که دارند تحلیل میکنند، امامی کمتر از مقیاس #زیارت_جامعه_کبیره باشد؛ ایشان امامی که در سطح جامعه کبیره است را یک بار در سیمای صلح امام مجتبی(ع) میبینند، یکبار در سیمای عاشورا میبینند، یک بار در سیمای امیرالمومنین(ع) میبینند و یک بار در سیمای امام سجاد(ع) و بقیه ائمه اطهار(ع). ولی همان امامِ زیارت جامعه کبیره است.
مطالعات و امتحانات ایشان به نظرم همان «وَ اصْطَنَعْتُکَ لِنَفْسِی» است. خداوند ایشان را برای کارهای بزرگ آماده کرد.» ۱۴۰۰/۲/۳۰
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت روحانی مجاهد حجتالاسلام سیدعلیاکبر محتشمیپور را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت روحانی مجاهد جناب حجةالاسلام آقای سید علیاکبر محتشمی رحمةاللهعلیه را به خاندان مکرّم ایشان تسلیت عرض میکنم. فعالیتهای مبارزاتی آن مرحوم که به خدمات انقلابی ایشان در دوران جمهوری اسلامی و مسئولیتهای مهم و آنگاه به جانبازی بر اثر اقدام تروریستی دشمنان منتهی شد، سابقهی ارزشمند و افتخارآمیزی است که مشمول تفضّلات الهی و ذخیرهی اُخروی برای ایشان خواهد بود انشاءالله.
از خداوند متعال رحمت و مغفرت برای آن مرحوم و صبر و سکینه برای بازماندگان محترم مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۷ خرداد ۱۴۰۰
یه روزی جا نبود اینجا بشینم
غریب آقا! عجب همسایه هایی...
الهی صحنتو خالی نبینم
یه عمری هر مریضی اومد اینجا
شفا دادیش با دستای کریمت
ببخش آقا که خیلی اعتقادا
مطهر نیست برعکس حریمت
روایت میگه این مرقد بهشته
مریضی تو بهشت جایی نداره!
فلج اینجا بلند شد روی پاهاش
هنوز لنگه کمیت باورامون
تو این دارالشفا ترس از مریضی
خدایی خیلی سنگینه برامون
رسیدن تا ضریحت...نه نمیشه
دلو از راه دور کردم مجاور
هدایت شده از در محضر استاد احمد عابدی
💠 اطلاعیه مهم انتخاباتی 📣
به اطلاع سروران گرامی می رساند:
🔹 در راستای انتخابات ریاست جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰
🔸 و اهمیت حضور حداکثری در انتخابات 👈 استاد احمد «عابدی» بیانیه مهمی صادر نمودند
👇👇👇👇
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ از جهات متعدد و گوناگون دارای اهمیتی مضاعف نسبت به دیگر انتخابات های کشور بوده و ضرورت شرکت حداکثری مردم عزیز در این عرصه آشکار است.
💠 وظیفه دینی، اجتماعی سیاسی و اخلاقی اقتضاء و ایجاب می کند در زمانی که دشمنان مردم، کشور، اسلام و انقلاب اسلامی در برابر آرمانهای این ملت صف کشیده اند، با شعور و آگاهی سیاسی بالای مردم غیور و عزتمند ایران اسلامی، قدرت، صلابت، امنیت و ثبات کشور خود را با حضور در انتخابات به اثبات رسانند.
💠 گذشته از آنکه شرکت در انتخابات مصداق واضح «امر جامع» است که قرآن کریم حضور در آن را مقتضای ایمان معرفی کرده، این حضور پرشور در انتخابات موجب خشم و غیظ دولت مستبد، مستکبر و ظالم آمریکا و مزدوران آن(فراعنه صهیونیست، قارون های آل سعود، امویان منافق و داعشی) بوده و عمل صالح محسوب خواهد شد.
💠 علاوه بر شرکت در انتخابات، تعیین فرد اصلح و رأی دادن به او نیز وظیفه شرعی است. انتخاب رئیس جمهوری صادق، امانت دار، خدوم، متعهّد، با تقوی، متخلق و «اشداء علی الکفار رحماء بینهم» از مهمترین انتظارات شهدا، پا برهنگان، محرومان و مظلومان است.
💠 انشاءالله نتیجه این انتخابات باعث عزت و سربلندی بیشتر کشور، گشایش و رونق در زندگی مردم، زدوده شدن غبار غلیظ تورم و گسترش آسایش و شادکامی همه ملت بزرگ و بزرگوار ایران باشد.
احمد عابدی
۱۴۰۰/۳/۲۱
🆔 @ahmad_aabedi