هدایت شده از بیداری طلاب
♨️دستخط توسلات حضرت آیت الله علوی گرگانی در تالیفات فقهی
🔻 تصویری از دفتر دوم کتاب الصوم (از مجموعه فقهی المناظر الناضرة في احكام العترة الطاهرة) که آخرین تالیف مرحوم آیت الله العظمی علوی گرگانی است که متاسفانه ناتمام ماند.
از ویژگی های ایشان که در آثارشان هویداست توسل به مقام حضرت ولی عصر حجة بن الحسن المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میباشد. التزام آیت الله العظمی علوی گرگانی به نگارش دعای فرج در ابتدای اکثر دفاتر و نیز نگارش عبارت «یا صاحب الزمان ادرکنی» در بالای صفحات نمونه عملی توسل به ساحت حضرت ولی عصر (علیه السلام) و درس بزرگی برای همه طلاب است که فراموش نکنند تحصیلشان در مسیر سربازی امام زمان باشد و در این راه باید از وجود قدسی آن حضرت کمک بگیرند.
من حدس می زنم که معظم له در این عمل به سیره مرحوم آیت الله حاج شیخ محمدتقی آملی اقتدا کرده اند. آیت الله العظمی علوی گرگانی در این باره نقل می کردند:
«زمانی که در قم طلبه جوانی بودم، آیت الله شیخ محمدتقی آملی را زیارت نکرده بودم و تنها شنیده بودم که مرد با تقوا و زاهدی است و چون دوست داشتم از محضر بزرگان معنویت و تقوا استفاده کنم، روزی تصمیم گرفتم به حضور ایشان شرفیاب شوم، از این رو به تهران رفتم و منزل ایشان را پیدا کردم. در زدم. ظاهرا در باز بود ـ صدای ضعیفی از اتاق شنیدم که به درون دعوت کرد. داخل شدم. سلام کردم. هیچ کس خدمتشان نبود. به دیوار تکیه داده و مشغول نوشتن اواخر نکاح کتاب مصباح الهدی بود. دیدم بالای هر صفحه ایشان نوشته بود : «یا صاحب الزمان ادرکنی» ـ پرسید : جنابعالی که باشید؟ گفتم : بنده علوی هستم ؛ نگاهی به من کرد و فرمود: مثل این که تا به حال پیش من نیامده اید ؟! گفتم: بله، اولین باری است که خدمت شما شرفیاب شده ام. نگاهی به من کرد و فرمود: به نظرم این آخرین باری باشد که پیش من می آیید ؛ گفتم: خدا نکند ، ما آرزو داریم بیشتر خدمت شما برسیم؛ گفت: بنده این گونه می بینم ، دیگر من توفیق دیدار شما را ندارم ـ (این از پیش گویی های ایشان بود و محقق هم شد و من دیگر ایشان را ندیدم.) بعد فرمودند : من می خواهم وصیتی به شما بکنم ، شما حاضرید عمل کنید؟ گفتم: اگر مقدور باشد، عمل میکنم. فرمود: اول طلبگی وقتی از آمل به قم آمدم ، ورود من به قم با ماه محرم مصادف شد ، دهه ی عاشورا در صحن جدید روضه خوانی بود، و احتمالا حاج برهان منبری بود. او نفس گرمی داشت. روز عاشورا در صحن پای منبر و روضه او نشستم و خیلی منقلب شدم. پس از روضه از دری که به میدان آستانه باز می شد، بیرون آمدم ، آن موقع آنجا قبرستان بود. به اموات سلام کردم. "السلام علیکم یا اهل الدیار" ،ناگهان دیدم ارواح بزرگان در ارتفاع دو متری بر من اشراف دارند ، ارواح اموات در پاسخ به من گفتند : علیک السلام یا محمد تقی! دوباره گفتم : السلام علیکم یا اهل الدیار ، دوباره پاسخ دادند ، وقتی دفعه سوم این قضیه تکرار شد، به خود آمدم.
حالی که در آن عاشورا به من دست داد، هیچ روز دیگری ندیدم. سپس به من فرمود: خواهشی که از شما دارم این است که هر گاه به قبرستان شیخان رفتید، از طرف من هم فاتحه ای برای اموات بخوانید. گفتم: چشم من زنده باشم بعد از شما این کار را انجام می دهم. و لذا من از همان زمان هر موقع به شیخان می روم یک حمد و سوره از طرف ایشان می خوانم. مدتی بعد از جریان ایشان از دنیا رفت». حقیر این قضیه را از آیت الله سید رضی شیرازی نیز شنیده ام.
♨️اخبار داغ روحانیت
♨️ @khabarehowzeh
هدایت شده از ■ توحید تشیع ■
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلاش برای به دست آوردن دلها
یا گرفتار شدنِ صدساله در برزخ؟
استاد #مؤیدی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در ساعات پایانی سال، شایسته است
برای رهایی از زنجیرهای ناپیدای ملکوتی
دلهایی را که رنجانیدهایم، خرسند کنیم ...
3 دقیقه | 10 مگابایت
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا | تلگرام | سروش | اینستگرام | توییتر
#ویدئوکلیپ
هدایت شده از محسن قنبریان
🔲 قال امیرالمومنین(ع): انّما یُستَدلُّ علَی الصَّالِحینَ بِمَا یُجرِی اللهُ لهم عَلَی اَلسُنِ عِباده
صالحان و شایستگان را فقط از آنچه خداوند درباره شان بر زبان مردم جاری می کند، میتوان شناخت.(نامه۵۳)
وقتی تسلیت ها و دل نوشته های مردم و آدم های مستقل و غیر رسمی بر تسلیت های رسمی و شخصیتی غلبه می کند، دلالت آشکاری بر صلاح و شایستگی است.
امروز برای حاج سید محسن شفیعی چنین شد.
جایش خالی، کاش پیشتر و بیشتر قدر شناسش بودیم.
روحش با برادر شهیدش مهمان اهلبیت باد.
محسن قنبریان ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از پونز
🔴پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین ری شهری
🔻متن پیام رهبر معظم انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 با تاسف فراوان خبر رحلت عالم مجاهد جناب حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری شهری، رحمت الله علیه را دریافت کردم.
🔹 برای کسانی که از تقوا و سلامت نفس و مجاهدت مستمر این روحانی انقلابی باخبرند، فقدان وی ضایعه ای تلخ و اندوهبار است. تنوع عرصه های مجاهدت این عالم ربانی؛ علمی، اخلاقی، انقلابی، سیاسی، اداری که همه با اخلاص و صفا همراه بود، از او شخصیتی کم نظیر پدید آورده بود.
🔹 اینجانب در طول دهها سال آشنایی همواره صلاح و پرهیزگاری را در ایشان مشاهده کرده ام و امیدوارم این ذخیره ارزشمند موجب رحمت و مفغرت و علو درجات وی شود.
🔹 صمیمانه به فرزندان محترم و دیگر بازماندگان و همه دوستان و همکاران و شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
والسلام علی عباد الله الصالحین.
🔻سید علی خامنه ای
۲ فروردین ١٤٠١
📌 @ponezs
هدایت شده از روزنه
ارتحال نسل آخر از عالمان طراز اول بلاد و انتظار بایسته از حوزه و نظام
استقرار علمای برجسته در اقصی نقاط کشور اسلامی، برکات فراوانی به دنبال داشته و در حفظ فرهنگ دینی و استمرار پیوند مردم با نظام سیاسی بسیار حائز اهمیت بوده است.
برخی از این اعاظم اگر در قم یا نجف میماندند قطعا از مراجع و مدرسین نامدار میشدند ولی از خودگذشتگی و مجاهدت به خرج دادند و بدون توجه به مظاهر دنیا و با پشت پا زدن به ریاستهای دینی، راهی شهر و دیار خود شدند؛ با فقر و تنگدستی و گمنامی به خدمت مشغول شدند.
اکنون نسل آخر از این عالمان مجاهد در حال کوچ از این جهان هستند و باید برای خالی شدن جایگاه آنان فکری جدی کرد.
تجلیل از مجاهدتهای خاموش این بزرگان، کمترین انتظاری است که از رجال دینی قم (خصوصا متولیان حوزوی) و همچنین چهرههای سیاسی سطح عالی(خصوصا سران قوا) میتوان داشت.
عدم التفات به مقام و موقعیت و مجاهدتهای علمای بلاد، نشانگر نوعی شکاف نسلی و دور شدن از واقعیتهای میدانی فضای دینداری است.
قطعا و حتما مردمان کوچه و بازار که مرید این عالمان عزیز و مقدس و معنوی هستند، انتظار دارند حوزه و نظام به جایگاه و خدمات این عزیزان به طور ویژه توجه کنند و خدمات آنان را ارج نهند.
امید است به این مهم توجه ویژه و عاجل گردد.
@rozaneebefarda