🌐معرفی سایت های غربی مروج فرزندآوری درکانال مطالعات اسلامی زنان
1) سایت پرورش رباتها:
Raising Robots
ترجمه قسمتی از سایت👇
درباره من:
سلام! نام من جسیکا است و اینجا جایی است که من دوست دارم در مورد این ماجراجویی دیوانه وار به نام مادر بودن شریک باشم و بچه های کوچکی را با همسرم در منطقه سنت لوئیس تربیت کنم.
من در اواخر سال ۲۰۰۵ با شوهرم ، دون آشنا شدم ، اواخر سال ۲۰۰۶ نامزد بودیم و در سپتامبر 2007 در سن ۱۹ سالگی (من) و ۲۲ سالگی (او) ازدواج کردیم. بلافاصله پس از آن ، تصمیم به فرزندآوری کردیم یکی پس از دیگری. ما الان صاحب ۷ فرزند هستیم.
من دوست دارم درمورد شادی ها و مبارزات مادرانه سهیم باشم و همیشه آن را واقعی نگه دارم.
@women92
👆این سایت مملو نکات و ایده هایی برای تشکیل خانواده چندفرزندی است.
https://familyapp.com/big-family-life-tips-ideas-organizing/
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
انتشار با ذکر لینک کانال مطالعات اسلامی
@zedbanoo
درود بر پیامبر
ویژگیهای پیامبر (ص)
بار خدایا! ای گستراننده هر گسترده، و ای نگهدارنده آسمانها، و ای آفریننده دلها بر فطرتهای خویش، دلهای رستگار و دلهای شقاوت زده. گرامی ترین درودها و افزون ترین بركات خود را بر محمد (ص) بنده و فرستاده ات اختصاص ده، كه خاتم پیامبران گذشته است، و گشاینده درهای بسته و آشكاركننده حق با برهان است. دفع كننده لشگرهای باطل، و درهم كوبنده شوكت گمراهان است، آنگونه كه بار سنگین رسالت را بر دوش كشید، و به فرمانت قیام كرد، و به سرعت در راه خشنودی تو گام برداشت، حتی یك قدم به عقب برنگشت، و اراده او سست نشد، و در پذیرش و گرفتن وحی، نیرومند بود، حافظ و نگهبان عهد و پیمان تو بود، و در اجرای فرمانت تلاش كرد تا آنجا كه نور حق را آشكار، و راه را برای جاهلان روشن ساخت، و دلهایی كه در فتنه و گناه فرو رفته بودند هدایت شدند. پرچمهای حق را برافراشت احكام نورانی را برپا كرد، پس او پیامبر امین، و مورد اعتماد، و گنجینه دار علم نهان تو، و شاهد روز رستاخیز، و برانگیخته تو برای بیان حقائق، و فرستاده تو به سوی مردم است. دعا برای پیامبر (ص) پروردگارا! برای پیامبر (ص) در سایه لطف خود جای با وسعتی بگشای، و از فض
ل و كرامت پاداش او را فراوان گردان. خداوندا! كاخ آیین او را از هر بنایی برتر، و مقام او را در پیشگاه خود گرامی دار، نورش را كامل گردان، و پاداش رسالت او را پذیرش گواهی و شفاعت و قبول گفتار او قرار ده، زیرا كه دارای منطقی عادلانه، و راه جداكننده حق از باطل بود. بارخدایا! بین ما و پیغمبرت در نعمتهای جاویدان، و زندگانی خوش، و آرزوهای برآورده، و خواسته های به انجام رسیده، در كمال آرامش، و در نهایت اطمینان، همراه با مواهب و هدایای باارزش، جمع گردان!.
#نهضت_نهج_البلاغه_خوانی
#بخوانیم_منتشر_کنیم
@zedbanoo
صفات الله<
اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْمَدْحُوَّاتِ وَ دَاعِمَ الْمَسْمُوكَاتِ وَ جَابِلَ الْقُلُوبِ عَلَی فِطْرَتِهَا شَقِیِّهَا وَ سَعِیدِهَا
>صفات النبی<
اجْعَلْ شَرَائِفَ صَلَوَاتِكَ وَ نَوَامِیَ بَرَكَاتِكَ عَلَی مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَ رَسُولِكَ الْخَاتِمِ لِمَا سَبَقَ وَ الْفَاتِحِ لِمَا انْغَلَقَ وَ الْمُعْلِنِ الْحَقَّ بِالْحَقِّ وَ الدَّافِعِ جَیْشَاتِ الْأَبَاطِیلِ وَ الدَّامِغِ صَوْلَاتِ الْأَضَالِیلِ كَمَا حُمِّلَ فَاضْطَلَعَ قَائِماً بِأَمْرِكَ مُسْتَوْفِزاً فِی مَرْضَاتِكَ غَیْرَ نَاكِلٍ عَنْ قُدُمٍ وَ لَا وَاهٍ فِی عَزْمٍ وَاعِیاً لِوَحْیِكَ حَافِظاً لِعَهْدِكَ مَاضِیاً عَلَی نَفَاذِ أَمْرِكَ حَتَّی أَوْرَی قَبَسَ الْقَابِسِ وَ أَضَاءَ الطَّرِیقَ لِلْخَابِطِ وَ هُدِیَتْ بِهِ الْقُلُوبُ بَعْدَ خَوْضَاتِ الْفِتَنِ وَ الْآثَامِ وَ أَقَامَ بِمُوضِحَاتِ الْأَعْلَامِ وَ نَیِّرَاتِ الْأَحْكَامِ فَهُوَ أَمِینُكَ الْمَأْمُونُ وَ خَازِنُ عِلْمِكَ الْمَخْزُونِ وَ شَهِیدُكَ یَوْمَ الدِّینِ وَ بَعِیثُكَ بِالْحَقِّ وَ رَسُولُكَ إِلَی الْخَلْقِ .
>الدعاء للنبی<
اللَّهُمَّ افْسَحْ لَهُ مَفْسَحاً فِی ظِلِّكَ وَ اجْزِهِ مُضَاعَفَاتِ الْخَیْرِ مِنْ فَضْلِكَ اللَّهُمَّ وَ أَعْلِ عَلَی بِنَاءِ الْبَانِینَ بِنَاءَهُ وَ أَكْرِمْ لَدَیْكَ مَنْزِلَتَهُ وَ أَتْمِمْ لَهُ نُورَهُ وَ اجْزِهِ مِنِ ابْتِعَاثِكَ لَهُ مَقْبُولَ الشَّهَادَةِ مَرْضِیَّ الْمَقَالَةِ ذَا مَنْطِقٍ عَدْلٍ وَ خُطْبَةٍ فَصْلٍ اللَّهُمَّ اجْمَعْ بَیْنَنَا وَ بَیْنَهُ فِی بَرْدِ الْعَیْشِ وَ قَرَارِ النِّعْمَةِ وَ مُنَی الشَّهَوَاتِ وَ أَهْوَاءِ اللَّذَّاتِ وَ رَخَاءِ الدَّعَةِ وَ مُنْتَهَی الطُّمَأْنِینَةِ وَ تُحَفِ الْكَرَامَةِ .
#نهضت_نهج_البلاغه_خوانی
#صمیمانه_با_امام
@zedbanoo
بسم الله
محورهای سخنرانی امروز رهبر انقلاب، نقش پیامبر درهدایت جامعه و اینکه انقلاب اسلامی ادامهی این حرکت پیامبر اکرم است.
فرمودند: جنگ نرم دشمن، عبارتست از ۱/وارونه نمایی حقیقت ازجمله در حمله به یمن و بحث انرژی هسته ای
۲/نگهداشتن افراد جامعه از تواصی به حق وصبر، که طبق آیات قرآن، عامل جلوگیری از خسارت بشر است.
راه مقابله با دشمن این است که جوانان جامعه که افسران جنگ نرم هستند باید با تواصی به حق، صبر وایستادگی وشناسایی حقیقت،
به جامعه امید تزریق کنند.
#پیشنهاد:چطوره اگه بعنوان یه عده آدم ولایی، بیایم پاکار وبا استفاده از کتاب صعود چهل ساله، ومجموعه چی بودیم و چی شدیم، امیدوار بشیم وامید تزریق کنیم؟؟؟
پیشنهاد۲/ امروز امتحانی از صحبتهای رهبری، چارتی طراحی کردم. نظرتون چیه این کارو با همهی صحبتهای رهبر انجام بدیم. کاری که در لبنان، اعضای حزب الله انجام میدن وسیاستمداران غرب و آمریکا. اما ما ازش غافلیم😟
۳/به نظر عدهای این صحبتها براساس سخنرانی طرح کلی اندیشه اسلامی درقرآن ایشان هست، نظرتون چیه لااقل این کتاب رو بخونیم؟
حواسمون باشه خیلی ها تنشان بااین حرفها می لرزه وبراساس اون برنامه میریزن، سهم ما چی هست؟؟؟
#رهبری
#ولایتمداری
#امید_بخشی
@zedbanoo
4_5931672877446202854.mp3
2.08M
دیروز میلاد حاتمی و امروز عوامل باند ساسی مانکن دستگیر شدند!
خداقوت به رئیسی که بخاطر قدرت طلبیهای کثیف انتخاباتی برای برخورد با کثافتی مثل ساسی مانکن سست نشد و بعد از اینکه نفس کله گندههای فاسد و مفسدین اقتصادی رو گرفت، رفت سراغ مفسدین اخلاقی! آقای رئیسی خیلی مردی 👌
"محمد پازوکی"
@zedbanoo
#امید_بخشی
#خبر_خوب
سلام و روز بخیر
می خواستم بدونم آیا شاهد تاریخی، قرآنی و روایی برای همگانی بودن حجاب در جامعه اسلامی داریم؟
👉1👈
📝 پاسخ:
✍️ همگانی بودن را دو جور میتوان معنا کرد. اول: همگانی برای همهی مسلمانان؛ اعم از مومنِ رده بالا و رده پائین؟ دوم: همگانی بودن برای ولو اقلیتها (اهلکتاب و کافران) در کشورِ اسلامی.
1️⃣ الزامی بودنِ حجاب برای همهی مسلمانان ـ با هر سطحِ تقیدِ اسلامی ـ در جامعهی اسلامی، شواهدِ قرآنی و حدیثی دارد.
✔️ شاهد قرآنی: در آیهی 59 سورهی احزاب و نیز 31 سورهی نور، فعلِ "قُل" فاعلَش و مخاطبش پیامبر است. خدا در این دو آیه بجای خطاب به مردم، پیامبر را بعنوانِ رهبرِ جامعهی ایمانی موردِ خطاب قرار داد. این نشان میدهد در مسئلهی حجاب، حاکم اسلامی باید ایفای نقش کند و نمیتواند مثلِ حکومتهای سکولار، بیتفاوت باشد.
❓حالا سوال این است که مکلفِ آیاتِ حجاب چه کسی است؟ زنانِ پیامبر؟ دخترانِ پیامبر؟ زنانِ مومنین؟ همهی زنان؟ پاسخ این سوال را در آیاتِ مورد بحث جداگانه بررسی میکنیم.
🔔 به آیهی 59 سورهی احزاب چشم بدوزید. این آیه، پوششِ سرتاسریِ جلباب (چادر) را الزام میکند. الزامِ جلباب (حجاب حداکثری) به سه طائفه است:
👈 1. زنانِ پیامبر (لِأزواجِک): همسرِ پیامبر باید بیش از عوام الناس، به حجاب مقید باشد و پوششِ او چادر است و لا غیر.
👈 2. دخترانِ پیامبر (و بَناتِک): حکمِ زنانِ پیامبر عیناً در موردِ دخترانِ پیامبر نیز ساری و جاری است.
👈 3. زنی که از آنِ مؤمن است (نساء المؤمِنینَ): در این عبارت واژهی "نساء"، مضاف است و "المؤمنینَ" مضافٌ إلیه. این یعنی ایمان، صفتِ شوهر یا پدر یا برادرِ این زنان است. اما آیا واقعا جلباب (چادر) بر زنی که منسوب به مؤمنان باشد واجب است؟!
👌برای پاسخ به این سوال کمی برگردید عقبتر و به سه تعبیرِ "أزواجِکَ" و "بَناتِکَ" و "نساءِ المؤمنین" ـ که هر سه ترکیبِ مضاف و مضافٌ الیهی دارند ـ دقت کنید. الزامِ جلباب به این سه طائفه بخاطرِ مضافٌ الیهشان است. یعنی به ترتیب عایشه بودن، فاطمهی زهرا بودن و جعدهی خبیثه بودن بخودیِ خود، جلباب را واجب نمیکند. آنچه موجبِ الزامِ جلباب میشود زوجهی پیامبر بودنِ عایشه و بنتِ پیامبر بودنِ زهرا و همسرِ امام حسن بودنِ جعده است.
➕ با توجه به اینکه عبارتِ "نساء المؤمنین" در امتدادِ "أزواجکَ" و "بناتِک" آمده و از جهتِ اسلوبی به ایندو شبیه است، شاید بتوان گفت نساء در این آیه، زنانی هستند که به نکاحِ مومنانی در آمدند که همچون پیامبر در ایمان، شاخص هستند. مثلا همسرِ امام هستند. یا همسرِ عالم هستند. یا همسرِ چهرههای شاخصِ دینی هستند. این عده حجابشان الزماً چادر است و لا غیر.
➕ جلباب (چادر) پرچم و نشانهی ایمان است، معرِّفِ ایمان و عفاف است: "ذالک أدنی أن یُعرَفنَ"؛ نتیجهی معروف شدن به ایمان و عفاف این است که موردِ اذیت قرار نمیگیرند: "فلا یؤذینَ". فاء در این عبارت، نتیجهی التزام به جلباب است. یعنی محصولِ تقید به جلباب، در امان ماندن از اذیتِ هوسرانان است. استفاده از پوششِ چادر یعنی نه گفتن به هوسرانان. البته این آیه، تلبس به جلباب (حجاب حداکثری) را برای مؤمنانِ عوام نهی نکرد.
🔔 حالا به آیهی 31 سورهی نور، چسم بدوزید. خدا "المؤمنات" را در این آیه به چهار چیز الزام میکند:
👈 1. غضِ بصر: يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَرِهِنَّ
👈 2. حفظ فرج: وَ يحَفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ
👈 3. اختفاء زینت: وَ لَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا
👈 4. روسری: وَ لْيَضْرِبْنَ بخُمُرِهِنَّ عَلىَ جُيُوبهِنَّ
❓سوالِ ما اکنون این است که مکلفِ این چهار حکمِ الزامی چه کسی است؟ آیا مثلِ آیهی قبل، این الزامات، اختصاص به همسران و دخترانِ رسول و نیز مؤمنانِ عالیمقام دارد؟ یا مؤمنانِ عوام و عادی هم مخاطبِ این آیه هستند؟ و در یک کلام مصداقِ مؤمناتِ مکلف به این چهار الزام چه کسی است؟
👌درست است که مصداقِ مؤمن در اینجا نامشخص است اما تکلیف و ماموریتِ آن مُؤمن که روشن است. وقتی میتوان با بررسیِ تکلیف و مشقِ دانشآموز پی به رتبهی علمی او بُرد، پس با بررسیِ تکالیفِ چهارگانهی فوق میتوان رتبهی ایمانیِ مؤمناتِ این آیه را نیز کشف کرد.
ادامه 👇👇👇
.
👉2👈
ادامه👆👆👆
✍️ غضِ بصر، اولین تکلیف است. آیا این تکلیف فقط به مؤمنانِ عالیرتبه واجب است؟ حفظِ فرج از نگاه و زنا آیا فقط به نساء پیامبر و بناتِ پیامبر و نساء مؤمنان واجب است؟ پاسخِ ایندو سوال منفی است. بفرمودهی آیهی 12 سورهی ممتحنه زنانِ صدرِ اسلام به محض اینکه ایمان آوردند، با همان ایمانِ اندکشان در بیعت با پیامبر از زنا نهی شدند: "إِذا جاءَكَ الْمُؤْمِناتُ يُبايِعْنَكَ عَلى أَنْ لا يُشْرِكْنَ بِاللَّهِ شَيْئاً وَ لا يَسْرِقْنَ وَ لا يَزْنينَ...".
✅ پس اینطور نیست که تا ایمانش تکمیل نشده باشد و به درجاتِ عالیه نرسیده باشد، زنا و چشمچرانی و شرکِ و سرقت بر اینان حلال باشد. در این آیه تعبیرِ "مؤمنات" برای مؤمنِ حداقلی هم بکار رفته و این یعنی مؤمنِ ابتدائی، متوسطه، عالیه و حتی مُسلِم همهشان مکلف به انجامِ دستوراتِ دین هستند.
➕بنابراین دو دستورِ اول، به عمومِ مؤمنان است با هر درجه و رتبهای. حال که دو مورد از چهارگانه، مصداقش عمومِ زنان مؤمن شد چه ایرادی دارد همان حکمِ سابق را به دو موردِ باقی مانده سرایت دهیم و بگوئیم اختفاء زینت وتلبس به روسری هم تکلیفِ عُمومِ مُؤمنان است و نه فقط مخدراتِ علیا مقام و زنانِ مؤمنانِ والا مقام؟
❌ پس این نیست که مرد باید مومنِ کامل باشد تا حجاب زنش رعایت شود. ضمن اینکه به آخرین فقرهی آیهی 31 و مشخصاً رویِ واژهی "جمیعاً" دقت کنید: "تُوبُواْ إِلىَ اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَ الْمُؤْمِنُون". این آیه، جمیع المؤمنین را موردِ خطاب قرار داده و نه مؤمنان خاص
➕ حاصل جمعِ آیاتِ دو سورهی احزاب و نور: حاصلِ کلام این شد که هر دو آیه به پوششِ الزامی تاکید دارند اما میزانِ پایبندی به حجاب در دو آیه به اقتضایِ مکلفِ آن، متفاوت است. طبقِ آیهی 59 سورهی احزاب، حجاب حداکثری یعنی جلباب (چادر)، پوششِ الزامیِ زنِ پیامبر، دخترِ پیامبر و زنِ مؤمنانِ عالیمقام است. اما حجاب حداقلی یعنی تلبس به روسری و اختفاء زینت، پوششِ الزامیِ عمومِ مؤمنات است.
👈 شاهد حدیثی: در ادامه به نمونههای از برخوردهای رسمیِ پیامبر و امام علی ـ که صاحب حکومت بودند ـ را با بیحجابی نقل میکنیم:
➖ 1. پیامبر وقتی عمرو بن حزم را بعنوان والی نجران منصوب کرد در نامهای به او نوشتند: "مردم را از نماز خواندن در یک لباس کوچک نهى کن مگر اینکه پوششى باشد که بتواند دو طرف آن را به دو شانه خود گره بزند؛ و مردم را از اینکه لباس کوچکى بپوشند که عورتشان آشکار شود باز دارد و از اینکه کسى موهایش را پشت سرش انباشته کند، نهى کند". مکاتیب الرسول/ج2/ص528.
➖ 2. جابربن عبدالله انصاری میگوید پیامبر از توقف زنان در مسیر رفت و آمد و اینکه زنان هنگام بیرون آمدن از خانه لباس شهرت بپوشند، نهی میکرد مستدرکالوسائل/ج14/ص280
➖ 3. امیر المومنین خطاب به اهلِ عراق فرمود: " ای اهلِ عراق! خبردار شدم زنان شما با مردان برخورد میکنند آیا شرم نمیکنید"؟ اصول کافی/ج5/ص537
2️⃣ الزامی بودنِ حجاب برای حتی اقلیتهای دینیِ ساکم در بلاد اسلامی، بخشِ دومِ سوال شما بود. باید توجه داشته باشیم که زنانِ اهلِ کتاب از زمان پیامبر تا قبل از رنسانس دارایِ حجاب بودند. یهودیان و مسیحیانِ صدر اسلام بخاطرِ آموزه های کتُب آسمانی مقید بودند به رعایتِ حجابی که خیلی سفت و سخت تر از حجابِ مورد توصیه اسلام است.
➕ حتی شما اگه کارتون هایِ دهه شصت را ببینید، غالبا لباسهای بلندی میپوشدند خانمها. حتی وقتِ بیرون رفتن، کلاه بر سر میگذاشتند. حتی مشرکینِ صدر اسلام هم عریانی و بیحجابی را قبیح میدانستند.
👈 با این نگاهِ تاریخی خواستم بگویم اصلا در زمان اهلبیت، بیحجابی به معنایِ امروزیَش و این شدّت و حدت، رواج نداشت تا بگوئیم "اجبار" وجود داشته یا نداشته. یا مثلا بگوییم بیحجابها میرفتند بیتِ اهلبیت و امامان هم در برابرِ حجابشان ساکت بودند!
➕ طبقِ نص صریحِ قرآن عربهای جاهلی روسریشان را سرشان میکردند اما گردنشان آشکار بود؛ که قرآن، این نوع پوشش را کاملتر کرد و فرمود گردن را هم بپوشانید.
🔔 البته قبل از ظهور اسلام، فقط و فقط به بردگان اجازهی پوششِ سر [فقط پوشش سر] داده نمیشد تا از غیرِ بردهها شناخته شوند. از همان ابتدا، بیحجابی نشانهی بردگی و حقارت بوده. بیحجاب نگه داشتنِ کنیزها یک پدیدهی "اجباری" و ظالمانه بود که توسط اشراف، به کنیزان تحمیل میشد. این سنتِ زشت با ظهور اسلام و تشکیلِ حکومت اسلامی، منسوخ شد.
ادامه 👇👇👇
.