زن فلسطینی، با چفیهی عربی و تسبیح صدتایی دانهسفید
نمیدانم این روزهای پرتلاطم زمان نوشتن این حرفهاست یا این که دلمشغولیها و دغدغهها خیلی با این کنار نشستنهای کوتاه و درنگ کردنهای اورژانسی سازگار نیست. بیست روزی که گذشت غالباً در همین فکر بودم و دستدست کردم. به خودم که نگاه میکنم یقین دارم اینروزها زمان گفتن از «زنان فلسطینی» است، بیرون از خودم که سر میچرخانم نمیدانم خلقالله چقدر حوصلهی این حرفها دارند. میدانم سالها کار لازم دارد که هم جنسیت به عنوان یک منظر واقعی در تحلیلها و راهبردها به کار بیاید و هم گفتن از زنان رنگوبویی اقلیتپندارانه نداشته باشد. اگر اینها نبود شاید در این سه هفته چندین سیاههی مفصل مینوشتم اما امان از انسداد.
بههرحال فکر میکنم باید به این بحث پرداخت و مهمترین ضرورتی که برای این کار میشناسم و مرا قانع میکند، انتخاب بهترین و کارآمدترین رویکرد در مواجهه با «مسئلهی فلسطین» بهطور کلی و مناسبترین خط راهبردی برای مشارکت در غوغای کنونی غزه است. این ضرورت که بهترین مواجههی اثرگذار را با قضیهی فلسطین داشته باشیم مرا مجاب میکند با همهی این احوالات از زنان فلسطینی بگویم. ما علیالقاعده نباید با کاراکتر زن فلسطینی چندان غریبه باشیم؛ کاری که زنان فلسطینی این روزها و سالها رقم میزنند، بهخاطر تجارب نسبتاً مشابه به چشم دقتبین ما ایرانیها بسیار آشناست (باید باشد!). پس این جسارت را به خرج میدهم که دورادور از این واقعیت انسانی بنویسم و گمانههای نزدیک به واقع خودم را به اشتراک بگذارم.
ما امروز در فلسطین شاهد «متعالیترین مراحل ایدهی مقاومت» هستیم و فلسطین امروز هرگز با دهههای گذشته یکاندازه نیست. پروژهی مقاومت در فلسطین بهطور خاص بسیار رشد کرده اما بدانیم که قلب تپندهی این پروژه که چنین جوشندگی و فورانی را به «طوفان» تبدیل میکند ایدئولوژی مقاومت نیست. ایدئولوژی مختصات حرکت را مشخص میکند اما «حرکت» نمیآفریند و موجب دوام حرکت و ارتقای آن نمیشود. تعالی مقاومت ریشه در قدرتهای روحی و قلبی و در یک کلمه ایمان دارد. تنها این ایمان راسخ و شوق ساکتنشدنی است که میتواند به عزم و ارادهی پولادین تبدیل شده و این حرکت پیچیده و سخت را راهبری کند. اگر برای ما این سوال شکل گرفته چرا و چطور نسل کنونی فلسطین بهخصوص زندانیان نوار غزه اینقدر محکم و صبور هستند پاسخ را باید در «انگیزهها و ارادهها»ی ناشی از ایمان قلبی دنبال کنیم. موشک، راکت، گرفتن اسیر، انهدام مرکاوا، شکستن دیوار، حک امنیتی، نجات از زیر آوار و... همگی فیزیک مقاومت هستند اما این متافیزیک عاطفی مقاومت است که عنصر اصلی تداوم این حرکت است و به آن لطافت میبخشد!
این سرچشمه در کجاست؟ این خون جوشان که استحکام، صبوری، شجاعت، دلرحمی و ایمان میآورد برآمده از قدرت روحی، لطافت معنوی و استعداد ایمانی زنان است. زنهای فلسطینی - در تصور عرفی - بهخاطر ادراک عاطفی بیشتر باید در برابر این حجم از خشونت و جنایت بسیار خموده و زمینگیر میبودند اما در تقاطع «زنانگی و مقاومت» این نقطه تبدیل به نوعی قدرت فعال و نافذ معنوی میشود که محیط پیرامون خود را هم گرم میکند! لطف زنان فلسطینی به جریان مقاومت صرفاً «همراهی کردن، صبوری کردن، دلگرمی دادن» به مردان مقاومت نیست! بلکه اساساً این زنان هستند که حالوهوای مقاومت را در بافت یک زندگی جمعی شبکهای جاری میکنند. این خیلی فراتر از این است که بگوئیم زنان همین که جزع و فزع نمیکنند و دستوپای مردان را نمیگیرند، دارند به پروژهی آزادی یاری میرسانند! خیر! زنان اگر بنا بود صبوری کنند کافی بود تا زبان در کام بگیرند و گلایه نکنند! درحالیکه زنان به هر طریقی و با هر ابزار و استعداد فردیای که دارند، مولد ادبیات ایمان و شجاعت هستند. اتفاقاً آنها تا مصیبت میبینند «زینبگونه» نطق حماسه و ایمانشان بازتر میشود. زنها اولاً خودشان در بطن حوادث هستند و ثانیاً میخ وجود مردان را بر زمینهای مقاومت محکم میکنند. نسل جدید فلسطین اگر مقاومتر و شجاعتر است مدیون زنان نسل حاضر و گذشتهی خود است. روح مقاومت و خون رنگهای مقاومت، زنان هستند و یقیناً اگر زنان ذرهای از این «رهبری عاطفی و ایمانی» فاصله بگیرند درهمشکستن بازوان مردانه زحمتی برای تسلیحات آمریکایی اسرائیل ندارد! این هندسه را ما بسیار در انقلاب و دفاع مقدس تجربه کردیم و یقیناً ابعاد بسیاری از کنشهای زنان فلسطینی مغفول مانده و در لنز روایت ما جا نشده است.
@Mahdi_Takallou
https://eitaa.com/joinchat/1763180548Cdca1fa9741
📢⚪️📢⚪️📢⚪️📣⚪️📣
🌔 ماه گرفتگی امشب
در روز شنبه 6 آبان ماه گرفتگی جزیی از ساعت ۲۳ و پنج دقیقه شب آغاز می شود و در ساعت ۲۳ و ۴۴ دقیقه به حداکثر خود می رسد؛ و در ۲۳ دقیقه بامداد یکشنبه هفتم آبان ماه این ماه گرفتگی جزیی به پایان می رسد.
طبق گزارش مرکز تقویم مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، در این هنگام سایه زمین ۶ درصد از سطح ماه را می پوشاند.
مطابق فتوای مراجع تقلید نماز آیات برای این آیه شرعا واجب است.
👆👆آیا بر مکلفین واجب است جهت انجام نماز آیات تمهیدات بیداری را داشته باشد؟؟
اینکه مثلا هشدار موبایل رو کوک کنه؟🤔🤔
البته فرض سوال در مورد کسانی است که علم قطعی به وقوع آیه را دارد
مقام معظم رهبری
👇👇👇
لطفا حکم شرعی عدم کوک کردن ساعت یا موبایل برای نماز صبح در حالتهای زیر را بیان کنید
۱.اگر شخص بداند که فقط در حالت کوک کردن ساعت بیدار خواهد شد
۲.اگر مکلف احتمال بدهد که در صورت کوک نکردن به روش دیگری بیدار شود.
۳.اگر مکلف بداند که در هر حال حتی اگر ساعت یا موبایلش را کوک کند باز به دلیل خستگی یا سنگین بودن خوابش برای نماز بیدار نخواهد شد و آیا در این حالت سوم بر مکلف واجب است برای درک نماز بیدار بماند؟
ج1) بنابر احتیاط، باید ساعت را کوک کند.
ج2) اگر احتمال، عقلایی و قابل توجه باشد، کوک کردن ساعت واجب نیست.
ج3) کوک کردن ساعت لازم نیست ولی باید برای نماز بیدار بماند، مگر این که بیدار ماندن برای او حرجی باشد.
🌸
2.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسمالله
«عروسی میان خون و آتش»
سالها منتظر این لحظه بودم. بارها و بارها لباس عروسم را بر تنم برانداز کردم تا ببینم چطور روی دلم مینشیند. چه شبها که با تصور شادی شب عروسی، به خواب رفتم.
توی تقویم دنبال مناسبت بودیم، حمود گفت؛ آخر مناسبت نیست. چاره چه بود؟ باید بالاخره یک روز زیر یک سقف میرفتیم و آسمان دنیاهایمان را با هم یکی میکردیم.. گفتم:_ خدا را چه دیدی؟! شاید مناسبت پیدا شد. لبخند روی صورت همیشه درخشانش، پخش شد.
گفتم: مگر نمیشود؟ مثلا شب عروسی ما مصادف شود با آزادی قدس.
این بار اشک توی چشمهایش حلقه زد._میشود یعنی؟
...
امشب اما عروسی ما، مناسبت داشت. باید وشم یهودیان کافر خونبار میشد. باید شادی ما خوار میشد توی چشمهای قرمز پرخشم و نفرت بارشان.
حالا ما روی این خرابهها روی سیاهی و دود بمبهای فسفری، لباس سفید عروس میپوشیم تا امیدشان به نا امیدکردنمان، توی قلبهای پرکینهشان بخشکد.
به جای نقل و نبات، روی سر اهالی یا بهتر بگویم بازماندههای هفت هزارشهید، نورشادی پاشیدیم و سعد و عبود و حمدالله،با اینکه نیمی از خاندانشان به شهادت رسیده بودند، برایمان کل کشیدند و دست زدند.
حالا لباس عروسم را با خون هموطنانم گلگون میکنم و برای هزاران کودک شهید این روزها، فرشتههای زمینی راجایگزین میکنم تا همه بهخصوص یهود پلید بفهمد ما حتی لا به لای این جنگها و خونریزیها، مرگ را شرمنده میکنیم. ما با مقاومت و برای مقاومت و برای آزادی قدس زندگی میکنیم و مادامی که امید، کار ماست، فلسطین زنده است.
✍محنـــــــــــــــــا
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
#غزه
@almohanaa
40.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نقش_دل
امیدمهدی را که خواباندم،
طبق معمولِ این روزها،
نشستم بالای سرش و غرق فکر شدم...
فکر بچههایی که...😭🇵🇸
و یکهو نمیدانم چرا حالت دستش
من را یاد دستهای کوچک غرق خون «نبیله نوفل» انداخت💔
و اینجا بود که ایده یک نقاشی به ذهنم زد...
#زینب_مختارآبادی
#مادرانه_کرمان
در جان و جهان هر بار یکی از مادران، درباره چیزی سخن میگوید، از آفاق تا انفس...🌱
#طوفان_الاقصی
#غزه
@almohanaa
🔴 خطر حجاب استایل ها کمتر از مداح انگلیسی نیست
🌐 #آنتی_سلبریتی را دنبال کنید
🆔 @anticelebritii
@almohanaa
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #ببینید| اطلاعاتی دربارهٔ طرز تفکر نژادپرستانه و سیاستهای صهیونیسم
#دشمن_شناسی
#طوفان_الاقصی
#غزه
📲کانال مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
@almohanaa
دکتر صادق کوشکی.mp3
زمان:
حجم:
32.93M
⭕️ پاسخ به چند پرسش مطرح
🔹 مصاحبه با دکتر کوشکی
🔸 ۱. آیا عملیات طوفان الاقصی، قابل پیشبینی بود؟
🔹 ۲. چرا رهبر انقلاب این عملیات را شکست غیرقابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی دانستند؟
🔸 ۳. زمینههای شکلگیری این عملیات چه بود؟
🔹 ۴. این عملیات چگونه منجر به تحقیر رژیم صهیونیستی شد؟
🔸 ۵. آیا توازن قدرت بین مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی بهم خورده است؟
🔹 ۶. این عملیات چه تاثیری بر روند عادیسازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل دارد؟
🔸 ۷. دستاوردها و پیامدهای این عملیات برای فلسطینیان چیست؟
🔹 ۸. عملیات طوفان الاقصی، چه معادله جدیدی را در پرتو نظم نوین جهانی در منطقه حاکم خواهد کرد؟؟
#طوفان_الاقصی
#غزه
#فلسطین
@almohanaa
5.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کودک_کشی
هرکسی که در این ویدئو میبینید، همزمان در یک جا به واسطه بمب های صهیونیستهای حقیر به شهادت رسیدند...
#غزه
#فلسطین
@SalehGaza
@almohanaa
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشکهای رزمنده حزب الله که بعد از شهادت، با شنیدن روضه حضرت زهرا سلام الله علیها، جاری میشود.
#فلسطین
#طوفان_الاقصی
#غزه
@almohanaa