🔺به انتخاب کلمات و نوع عکس توسط رسانه لندن دقت کنید.
🔹تنها طلای ایران، انگار که بقیه کشورها از جمله انگلستان خبیث هر کدام دهطلا گرفته اند.
🔸قهرمان شدن در بیست ثانیه آخر که القا کننده شانسی بودن برد است.
🔹و نوع عکس که حریف انگلیسی در حال ضربه زدن است و آرین سلیمی ایرانی دارد دفاع می کند.
⚠️بی بی سی فارسی صدای لندن است و در هر زمینه ای جانب کارفرما را می گیرد. ایران برای اینها تنها وسیله امرار معاش است.
#سواد_رسانه
در #مضیف دنبال کنید
🇯🇴🇮🇳
@almozife
فهرست وزرای پیشنهادی پزشکیان به مجلس برای اخذ رای اعتماد
🔹وزارت آموزش و پرورش: علیرضا کاظمی
🔹وزارت ارتباطات: ستار هاشمی
🔹وزارت اطلاعات: سید اسماعیل خطیب
🔹وزارت اقتصاد: عبدالناصر همتی
🔹وزارت امور خارجه: عباس عراقچی
🔹وزارت بهداشت: محمدرضا ظفرقندی
🔹وزارت کار: احمد میدری
🔹وزارت جهاد کشاورزی: غلامرضا نوری
🔹وزارت دادگستری: امین حسین رحیمی
🔹وزارت دفاع: عزیز نصیرزاده
🔹وزارت راه: فرزانه صادق
🔹وزارت صمت: محمد اتابک
🔹وزارت علوم: حسین سیمایی
🔹وزارت فرهنگ: عباس صالحی
🔹وزارت کشور: اسکندر مومنی
🔹وزارت میراث فرهنگی: سید رضا صالحی امیری
🔹وزارت نفت: محسن پاکنژاد
🔹وزارت نیرو: عباس علیآبادی
🔹وزارت ورزش: احمد دنیامالی
در #مضیف دنبال کنید
🇯🇴🇮🇳
@almozife
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هم_اکنون
🔻فینال کشتی رحمان عموزاد
پخش زنده HD از لینک زیر
🔻🖥
https://www.fam.ir/player/tv3/eitaa?eitaafly
🔺
مضیف
#هم_اکنون 🔻فینال کشتی رحمان عموزاد پخش زنده HD از لینک زیر 🔻🖥 https://www.fam.ir/player/tv3/eit
هدایت شده از RADIO_44
📗 مدل اقتصاد سیاسی شهید رئیسی
📌طرح ناشناخته ی شهید رئیسی و شهید امیرعبداللهیان برای بازاریابی اقتصادی
🔻با شروع دوره تحریم های هوشمند علیه ایران در سال 2009، آمریکا امیدوار بود بتواند ایران را در مدت یک دهه از نظر اقتصادی به فروپاشی بکشاند و بعد از آن تا سقوط نظام حاکم پیش برود.
#برایان_هوک رئیس "گروه اقدام ایران" و مدیر برنامه ریزی وزارت خارجه آمریکا در رابطه با تحریم اقتصادی ایران معتقد بود که ایران دیر یا زود شکست خواهد خورد و فروپاشی اقتصاد ایران باعث تن دادن به سیاست آمریکا می شود.
#هیلاری_کلینتون نیز در سفر به دور دنیا برای همراه سازی کشورها برای پیوستن به تحریم ایران وعده داده بود که جهان حداکثر تا یک دهه ی آینده از حکومت ولایت فقیه ایران خالی خواهد شد.
🔻اما بعد از گذشت 15 سال از آن وعده ایران اسلامی با قدرت و صلابت مسیر خود را ادامه داد و ظاهرا در شکست تحریم ها موفق بوده است.
اما صرف تاب آوری در برابر تحریم ها، نشانه ی شکست برنامهٔ آمریکا نیست، چیزی که آمریکایی ها را نگران کرده، توسعه مدل اقتصادی خاص در دورهٔ شهید رئیسی بود.
#سام_پارکر مسئول میز ایران در شورای امنیت ملی آمریکا در این باره می گوید: ایران در دوره #شهید_رئیسی در حال تولید نوعی اقتصاد سیاسی است که اگر جلوی آن گرفته نشود، نه تنها تحریم را از کار خواهد انداخت، بلکه احتمالا رشد اقتصادی ایران دیگر به سادگی مهار نخواهد شد!
اما این چه مدلی است که آمریکا را تا این حد نگران کرده است؟
🔻در دوره ی معاصر، کشورهایی که در عرصه اقتصادی توان بالایی به دست آوردند موفقیت آنها صرفا به دلیل مزیت های اقتصادی نبود، بلکه خواستگاه اصلی آن #اقتصاد_سیاسی آنها بوده است.
اقتصاد سیاسی با ایجاد برندینگ و بازاریابی سیاسی، مزیت های مضاعفی برای محصولات کشور پدید می آورد و کشورهای میزبان و مشتری را برای پذیرش دوچندان محصولات کشور صادر کننده ترغیب می کند.
در واقع گاهی اقتصاد سیاسی، کشورِ مشتری را قانع می کند به محصول با مزیت رقابتی کمتر تن بدهد، ولی از مزیت های سیاسیِ پیرو آن محصول بهره مند شود.
🔻شهید رئیسی با طراحی مدل بازاریابی خاص در ایجاد مزیت سیاسی برای محصولات اقتصادی ایران موفقیت چشم گیری بدست آورد و توانست #مدل_ایرانی را به عنوان پنجمین مدل #اقتصاد_سیاسی دنیا معرفی کند.
سرمایه گذاری ایران در حوزه قفقاز و آسیای مرکزی، صادرات فنی مهندسی و قرارداد های خدماتی در آفریقا، صادرات چند برابری به همسایه ها، پروژه های توسعه ای در آسیای شرقی، خطوط تولید در آمریکای لاتین و چشم انداز همکاری استراتژیک با چین، هند و روسیه، نمودهای روشنی از مدل اقتصاد سیاسی شهید رئیسی هستند.
که امید است دولت محترم چهاردم برای حفظ و توسعه این مدل کوشا و مجدانه عمل کند.
🪟ا
🪟ا
🪟ا
🪟 #رادیو_44 پنجره ای به جهان ایده ها...
🎙
🇯🇴🇮🇳
https://rubika.ir/RADIO_44
https://eitaa.com/RADIO_44
#هم_اکنون
امیر علی آذرپیرا به روی تشک میاد برای کسب مدال برنز
پخش زنده HD از لینک زیر
🔻🖥
https://www.fam.ir/player/tv3/eitaa?eitaafly
🔺
هشدار نارنجی افزایش دما در خوزستان
🔹اداره کل هواشناسی خوزستان نسبت به وقوع دماهای ۴۸ و ۴۹ درجه سانتیگراد و بالاتر در استان هشدار سطح نارنجی صادر کرد که بر همین اساس از روز دوشنبه توده هوای گرم و وقوع دماهای ۴۸ درجه و بالاتر از روز دوشنبه ۲۲ مرداد تا جمعه ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ در اغلب مناطق استان بجز مناطق مرتفع شمالی، شمال شرقی و شرق مورد انتظار است و احتمال گرمازدگی، افزایش مصرف حاملهای انرژی، آتش سوزی در مراتع و مزارع و احتمال خسارت ناشی از تنش دمایی در بخش کشاورزی و دامداری وجود دارد.
در #مضیف دنبال کنید
🇯🇴🇮🇳
@almozife