#اطلاعیه
🔴دهمین کرسی ترویجی عرضه و نقد ایده علمی با عنوان کارکرد شخصیت شناسی شهید سلیمانی در الگو دهی نسل منتظر
👤 توسط : استاد سید ابوالفضل طباطبایی اشکذری
👤دبیر علمی: علی ابوترابی
⏱ زمان: سه شنبه: 25 آبان 1400 ساعت 12:30 تا 14
لینک ورود:https://b2n.ir/isca1400
☑️ https://chat.whatsapp.com/CuofGuvX3SAJrkmHX3K2Pv
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📖 در منزل من، همه افراد، هرشب در حال مطالعه خوابشان مىبرد
📝 رهبر انقلاب: من اين را مىخواهم عرض كنم كه در منزل خودِ من، همه افراد، بدون استثنا، هرشب در حال #مطالعه خوابشان مىبرد. خود من هم همينطورم. نه اينكه حالا وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه مىكنم؛ تا خوابم مىآيد، كتاب را مىگذارم و مىخوابم. همه افراد خانه ما، وقتى مىخواهند بخوابند حتماً يك كتاب كنار دستشان است. من فكر مىكنم كه همه خانوادههاى ايرانى بايد اينگونه باشند. توقّع من، اين است.
📚بايد پدرها و مادرها، بچهها را از اوّل با كتاب محشور و مأنوس كنند. حتّى بچههاى كوچك بايد با كتاب اُنس پيدا كنند.
📚بايد خريدِ كتاب، يكى از مخارج اصلى خانواده محسوب شود. مردم بايد بيش از خريدن بعضى از وسايل تزييناتى و تجمّلاتى - مثل اين لوسترها، ميزهاى گوناگون، مبلهاى مختلف و پرده و... -، به كتاب اهميّت بدهند.
📚اوّل كتاب را مثل نان و خوراكى و وسايل معيشتى لازم بخرند؛ بعد كه اين تأمين شد به زوايد بپردازند. ۱۳۷۴/۰۲/۲۶
📖 #هفته_کتابخوانی
☑️اخبارومطالبدربارهرهبرانقلاب👇
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📖 گزیده بیانات |چگونه به کتابخوانی عادت کنیم؟
👈🏼 توصیههای رهبر انقلاب در مورد کتابخوانی
1️⃣ نیمساعتها!
کتابخوانی را باید جزو عادات خودمان قرار دهیم. به فرزندانمان هم از کودکی عادت بدهیم کتاب بخوانند؛ مثلاً وقتی میخواهند بخوابند، کتاب بخوانند. یا وقتی ایام فراغتی هست، روز جمعهای هست که تفریح میکنند، حتماً بخشی از آن روز را به کتاب خواندن اختصاص دهند. در تابستانها که نوجوانان و جوانان محصّل، تعطیلاند حتماً کتاب بخوانند. کتابهایی را معیّن کنند، بخوانند و تمام کنند. افرادی که کار روزانه دارند مثلاً کارمند اداری، کارگر، کاسب و یا کشاورز هستند وقتی به خانه میآیند، بخشی از زمان را گرچه نیمساعت برای کتاب خواندن بگذارند.
▫️چقدر کتابها را در همین نیمساعتها میشود خواند! بنده دورههای بیست جلدی و بیست و چند جلدی کتاب را در همین فاصلههای ده دقیقه، بیست دقیقه و یک ربع ساعته خواندهام. پشت این کتابها را هم یادداشت میکنم که معلوم باشد. شاید صدها جلد کتاب را همینطور در این فاصلههای کوتاه ده دقیقهای خواندهام. بسیاری از افراد را هم میشناسم که این گونهاند. ۱۳۷۲/۲/۲۱
2️⃣ پیش از خواب!
در منزل خود من، همهی افراد، بدون استثنا، هرشب در حال مطالعه خوابشان میبرد. خود من هم همینطورم. نه اینکه وسط مطالعه خوابم ببرد. مطالعه میکنم، تا خوابم میآید، کتاب را میگذارم و میخوابم. همهی افراد خانهی ما، وقتی میخواهند بخوابند حتماً یک کتاب کنار دستشان است. من فکر میکنم که همهی خانوادههای ایرانی باید اینگونه باشند. توقع من، این است. باید پدرها و مادرها، بچهها را از اول با کتاب، محشور و مأنوس کنند. حتی بچههای کوچک باید با کتاب انس پیدا کنند. ۱۳۷۴/۲/۲۶
3️⃣ فرصتهای اندک
من میخواهم خواهشی از مردم بکنم و آن این است: کسانی که وقتهای ضایع شوندهای دارند؛ مثلاً به اتوبوس یا تاکسی سوار میشوند، یا سوار وسیلهی نقلیهی خودشان هستند و دیگری ماشین را میراند، یا در جاهایی مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر میبرند و به هرحال اوقاتی را در حال انتظار به بیکاری میگذرانند، در تمام این ساعات، کتاب بخوانند. کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند. وقتی هم به مقصد رسیدند، نشانی لای کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهای بعدی آن را باز کنند و از همانجا بخوانند.
▫️بنده خودم چند جلد قطور از یک عنوان کتاب را در اتوبوس خواندم! قضیه مربوط به قبل از انقلاب است که چند روزی برای انجام کاری از مشهد به تهران آمده بودم... وضعیت و فضای اتوبوسهای آن روزگار برای ما خیلی آزار دهنده بود و نمیتوانستیم تحمل کنیم. دلم میخواست سرم پایین باشد و خواندن کتاب در چنین وضعیتی بهترین کار بود. ساعتی را که به این حالت میگذراندم احساس نمیکردم ضایع میشود. آن وقتها تقریباً یکساعت طول میکشید تا آدم با اتوبوس از جایی به جای دیگر میرفت. بعضی وقتها این جابجایی کمتر یا بیشتر هم طول میکشید. بههرحال چنین یکساعتهایی را احساس نمیکردم که ضایع میشود؛ چون کتاب میخواندم. ۱۳۷۵/۲/۲۲
4️⃣ بهجای آگهی تلویزیونی
گاهی میبینید یک نفر پای تلویزیون نشسته و منتظر یک فیلم است. تلویزیون آگهی تبلیغاتی پخش میکند و گاهی پخش تبلیغات بیست دقیقه طول میکشد. یکوقت است کسی به آن تبلیغات احتیاج دار؛ اما کسی که احتیاج ندارد آگهیهای تبلیغاتی را ببیند، این بیست دقیقه را چرا بیکار بنشیند!؟ یک کتاب دمِ دستش باشد؛ بردارد و بیست دقیقه مطالعه کند. اگر مردم ما عادت کنند که از این وقتهای ضایعشونده برای مطالعهی کتاب استفاده کنند، جامعه خیلی پیش خواهد رفت و فرهنگ کشور، خیلی ترقی خواهد کرد. ۱۳۷۵/۲/۲۲
🔁 #بازنشر به مناسبت آغاز هفته کتابخوانی
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
جای کتاب را هیچ چیز نمیگیرد.mp3
3.39M
🎧 کلیپصوتی | جای کتاب را هیچ چیز نمیگیرد
👈🏼 ارزش کتاب و کتابخوانی
🔻رهبرانقلاب: ابزارهای نوظهور مهمترین هنرشان این است که مضمون کتابها و محتوای کتابها و خود کتابها را راحت و آسان منتقل کنند. جای کتاب را هیچ چیزی نمیگیرد. ۱۳۹۰/۴/۲۹
🔁 #بازنشر به مناسبت آغاز هفته کتابخوانی
💻 @Khamenei_ir
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ
یَا فَاطِمَهُ اشْفَعِی لِی فِی الْجَنَّهِ فَإِنَّ لَکِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ
عروج شهادت گونه کریمه اهلبیت، حضرت فاطمه معصومه(لسلام الله علیها) را تسلیت وتعزیت عرض می کنم .
🔰در نشستی به مناسبت وفات کریمه اهل بیت علیهم السلام در مدرسه عالی فقه و قرآن خواهران بیان گردید:
🔸 ویژگی های شخصیتی و ممتاز و منحصر به فرد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
▪️در این نشست که صبح امروز با حضور کارکنان مدرسه، اعضای گروه ها و همکاران فرامدرسه ای برگزار گردید؛ خانم دکتر هژبری به بیان ویژگی های ممتاز شخصیتی و منحصر به فرد حضرت معصومه سلام الله علیها پرداخت.
بیان فضیلت زیارت و زیارتنامه وارده از معصوم، مقام ویژه شفاعت، شخصیت عبادی و علمی ایشان از جمله موارد مطرح شده توسط رئیس مدرسه عالی فقه و قرآن بود.
▪️دکتر هژبری در ادامه به سیره علمایی چون علامه طباطبایی و ملاصدرا در توسل و رفع مشکلات علمی و غیره با عنایت حضرت معصومه اشاره کرده و در پایان به تاسی و الگو گرفتن از زندگی این بانوی بزرگ اسلام تاکید کرد.
این نشست با قرائت زیارت نامه حضرت معصومه سلام الله علیها به پایان رسید.
🔻 نشست علمی " تحلیل چرایی کارکرد و فوابد دین "
🔹 سخنران: حجه الاسیلام و المسلمین دکتر سید محمد مظفری، استاد جامعه المصطفی (ص ) العالمیه
📆 زمان : دو شنبه یک آذرماه ساعت 12
▫️ مکان: مدرسه عالی علوم انسانی ، حکمت و تاریخ (برادران)
🌐 لینک نشست:http://Miuvc.ir/mashhad7
[فرستاده شده از روابط عمومی جامعة المصطفی العالمیه خراسان]
⚫️ مراسم سوگواری سالروز وفات حضرت معصومه(س) در مركز آموزش زبان ومعارف اسلامي خواهران نمايندگي خراسان برگزار گردید
▪️ این مراسم به همت اداره فرهنگی – تربيتي و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی، هم زمان با برنامه صبح معنوي برگزار شد.
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
روابط عمومی جامعة المصطفی العالمیه خراسان:
🔻 كارگاه بخش كتبی بيست و هفتمين جشنواره قرآن و حديث در رشته نسيم هدايت ويژه طلاب مركز آموزش زبان ومعارف اسلامي خواهران برگزار شد
▫️ کارگاه بخش کتبی بيست و هفتمين جشنواره قرآن و حديث در رشته نسيم هدايت با موضوعات احادیث معصومین درباره قرآن کریم – نامه پیامبر به ابن مسعود – بیانات رهبری درباره قرآن با حضور سرکار خانم شکوری فر از مورخه يكم لغايت بيست وپنجم آبان ماه هفته اي چهار جلسه ويژه طلاب مركز آموزش زبان ومعارف اسلامي خواهران برگزار شد .
🔻 در راستای توسعه ارتباطات بین المللی مشهد الرضا (ع) انجام شد؛
🔰 بازدید جمعی از مدیران شهری از نمایندگی جامعةالمصطفی(ص) در خراسان
▫️ در راستای توسعه ارتباطات بین المللی مشهد الرضا (ع) و مدیریت شهری با سایرشهرهای جهان، نایب رییس شورا و رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر از جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان بازدید و با رییس این نمایندگی دیدار و گفت و گو کردند.
🌐لینک خبر: https://b2n.ir/g64668
https://eitaa.com/almustafa_mashhad