📌📌قابل توجه كليه طلاب محترم
به اطلاع طلاب محترم و افراد تحت تکفل آنها که قصد شرکت در مراسم اربعین حسینی را دارند میرساند:
طبق هماهنگیهای صورت گرفته با نیروی انتظامی، نیاز به دریافت خروج و مراجعت نمیباشد و در صورت ثبتنام در سامانه تشرف و ارائه اطلاعات و مستندات خواسته شده، #صدور_دفترچه_اقامتی_و_زیارتی جهت زیارت اربعین انجام خواهد شد که شامل خروج و مراجعت نیز میباشد.
لذا کلیه طلاب دارای گذرنامه و همچنین دفترچه اقامت سابق، که قصد زیارت دارند می بایست در سامانه تشرف ثبت نام کرده تا دفترچه اقامتی و زیارتی برای طلاب و خانواده های آنان صادر گردد؛ لذا در صورتیکه که تاکنون جهت ثبت نام در سامانه تشرف اقدام نکردهاید با توجه به زمان محدود، سریعاً اقدام فرمائید.
✅ #کانال_طلاب_جامعة_المصطفی↙️
🆔 https://eitaa.com/almustafauni
🔰 پیام قدردانی رئیس نمایندگی جامعه المصطفیص در خراسان از برگزاری اولین دوره طرح ولایت به میزبانی نمایندگی خراسان
باسمه تعالی
باسلام وتحیات
اکنون که با عنایت الهی و تلاش خالصانه همکاران گرامی اولین دوره طرح ولایت، ویژه طلاب عزیز جامعةالمصطفی در نمایندگی خراسان با موفقیت به پایان رسيد؛ لازم می دانم از اهتمام مجدانه، برنامه ریزی و مدیریت شايسته اولین دوره طرح ولایت از سوی معاونت فرهنگی تربیتی نمایندگی المصطفی در خراسان بویژه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای حسینی مزینانی و سایر همکاران ارجمند معاونت و همکاران معاونت اداری مالی و پشتیبانی و ارتباطات و بین الملل و اساتید محترم و همه همکاران بزرگواری که به نحوی در این برنامه نقش آفرینی داشته اند صمیمانه قدردانی نمایم.
همچنین کسب رتبه برتر نمایندگی در میان سایر نهادهای برگزار کننده طرح ولایت در سطح کشور را به شما عزیزان تبریک عرض می نمایم.
محمد رضا صالح
۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۲
💬 #یادداشت_هفته | متشکّل شدن مجدد شیعه
👈🏼 نگاهی به الگوی ویژه هدایت و سیره تبلیغی امام سجاد علیهالسلام و ثمرات آن بر اساس بیانات رهبر انقلاب
🔻 زندگی امام سجاد «از همه جهت یکی از زندگی های پر از درس است.» ۱۳۷۲/۴/۲۳ یکی از این جهات، الگوی هدایت و سیره تبلیغی ایشان است. همه شواهد نشان می دهد نیم قرن بعد از حکومت پیامبر اسلامی، جامعه اسلامی چنان به انحراف رفته است که امیدی به اصلاح آن نیست؛ اما به راستی امام سجاد چگونه در طول ۳۵ سال دوران امامت خود با صبر و استقامت، چنین اثر شگفتی در جامعه اسلامی ایجاد کردند؟
🔻 اختناقِ گسترده در دوران بعد از حادثه عاشورا
🔹 شرایط دوران امام سجاد از چند جهت حائز اهمیت است. از یک سو «وقتیکه حادثهى عاشورا پیدا شد، در عالم اسلام... حالت رعبى میان مردم به وجود آمد؛ بیشتر یا شاید کلّاً در میان شیعیان و طرفداران ائمّه.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۸۴) از سوی دیگر «عامّهى مردم دچار یک بیایمانى و ضعف و اختلال اعتقادى شدید شده بودند. کار به جایى رسیده بود که حتّى بعضى از ایادى دستگاه خلافت، نبوّت را زیر سؤال میبردند.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۱) و «اخلاق مردم بشدّت خراب شده بود.» (انسان۲۵۰ساله، ص ۱۸۲) چراکه «بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام که به فاجعه کربلا انجامید، ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند.» ۱۳۷۲/۴/۲۳
🔹 در آن دوران «اغلب شخصیّتهای بزرگ، سر در آخور تمنّیّات مادّیای که بهوسیلهی رجال حکومت برآورده میشد، داشتند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ و کارشان شده بود «از طرفى موجّه کردن و محبوب کردن چهرهى قدرتها در دل مردم، از طرفى منفور کردن خاندان پیغمبر و محبّت اینها را از دلها گرفتن.» (حماسه امام سجاد، ص ۸۳) فشار و سختگیری به جایی رسیده بود که «دستگاه عبدالملک... کمال اِشراف و نظارت را بر زندگى امام سجّاد داشت. جاسوسهایى گماشته بود که وضع زندگى امام سجّاد را به او گزارش بدهند.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۹۳)
🔹 حال سؤال این است با وجود اینکه «اختناق در آن دوران و نامناسب بودن وضع، اجازه نمیداد که امام سجاد بخواهند با آن مردم بیپرده و صریح و روشن حرف بزنند؛ نه فقط دستگاهها نمیگذاشتند، مردم هم نمیخواستند.» ۱۳۶۵/۴/۲۸ امام سجاد چگونه اسلام را از تحریف و جامعه اسلامی را از خطر انحراف نجات دادند؟
🔻 امام از هیچکس مأیوس نیست...
🔹 نگاه متعارف جامعه اینگونه است که با وجود چنین وضعیتی، تربیت مردم ناشدنی است. اما «امام سجاد... نگفتند وضع بد است، نگفتند که از شمشیر قدرت حاکم خون میچکد، نگفتند این حرفها در دل و مغز علیل مردم جا نمیگیرد؛ حرفشان را گفتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶) سیره عملی ایشان نشان میدهد «امام از هیچکس مأیوس نیست حتّى از محمّدبن شهاب. امام انسان را داراى فطرت نیکو میداند... بدیها عارضیاند، بدیها مال بعدند، بدیها نقشونگار روى این صفحه هستند و خود صفحه پاک است... هر انسانى در هر حدّى از انحراف، از قلمرو و محیط و منطقهى امید یک انسانِ هدفى و مسلکى بیرون نیست؛ همهکس را میتوان امیدوار بود که هدایت شود.» (حماسه امام سجاد، ص۱۵۳)
🔻 دو نوع روش تبلیغی امام
🔹 با بررسی شیوه تبلیغی حضرت سجاد میتوان دریافت که «امام چون در دوران اختناق زندگى میکردند و نمیتوانستند مفاهیم مورد نظر خودشان را آشکارا و صریح بیان کنند، از شیوهى موعظه و دعا استفاده کردند. دعا مربوط به صحیفهى سجّادیّه است... و موعظه مربوط به بیانات و روایاتى است که از آن حضرت نقل شده.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۵)
🔻 اولاً حضرت برای بازسازی جامعه نبوی «پوششى براى حقایق درست میکرد، و آن، پوشش، دعا بود.» (حماسه امام سجاد، ص ۱۶۲) یعنی در بدترین شرایط تبلیغی «امام سجّاد از بيان معارف دست نکشيد؛ بهعنوان دعا، بهنام نيايش، مطالبى فراهم آورد و آنچه ميخواست بگويد، گفت.» (همرزمان حسین، ص ۹۲) ثانیاً موعظه «بهترین نحو انتقال و القای ایدئولوژى و افکار درست است.» (حماسه امام سجاد، ص۲۰۶) موعظههای عمومی حضرتسه ویژگی مهم دارد:
🔹 ۱- «این بیانات امام که خطاب به عامّهى مردم است، از نوع آموزش نیست، از نوع تذکّر و یادآورى است. یعنى در این بیان، امام نمینشینند مسئلهى توحید را براى مردم باز کنند و بشکافند، یا مسئلهى نبوّت را براى مردم تفسیر کنند بلکه تذکّر میدهند، یادآورى میکنند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۰)
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹 ۲- «امام در این بیان عمومى یعنى در خلال مسائل اسلامى، ناگهان بر روى مسئلهى امامت تکیه میکند؛ مثل این است که مثلاً در دوران رژیم گذشته کسى با شما اینجورى حرف بزند که آقایان! به فکر خدا باشید، به فکر مسئلهى توحید باشید، به فکر مسئلهى نبوّت باشید، به فکر مسئلهى «حکومت» باشید. ببینید؛ عیناً امامتى که ما اینجا در بیان امام سجّاد میبینیم، مثل همین کلمهى «حکومت» است در دوران رژیم گذشته؛ که حرف خطرناکى بود.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۲)
🔹 ۳- «در خطاب به عامّهى مردم دائماً استناد به آیات میشود؛ چرا؟ چون عامّهى مردم امام سجّاد را بهصورت یک امام نگاه نمیکنند و براى حرفهایش دلیل میخواهند، استدلال میخواهند؛ این است که امام به آیات استدلال میکند.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 روش خاص تبلیغ و هدایت
🔹 رویکرد امام به دعا به این دلیل است که «یکى از نتایجى که دعا میتواند داشته باشد، این است که انگیزههاى سالم و صحیح را در دلها بیدار میکند... و صحیفهى سجّادیّه از اوّل تا آخر پُر از انگیزههاى شریف و عالى براى انسانها است که اگر انسان به آنها توجّه بکند، واقعاً همین صحیفهى سجّادیّه کافى است که یک جامعه را توجّه بدهد و اصلاح کند و بیدار کند.» (حماسه امام سجاد، ص ۲۲۴)
🔹 رویکرد امام به موعظه هم به این دلیل است که «اگر کسى میخواست آنجا به مردم بگوید که به فکر مسئلهى حکومت باشید، این حرفى نبود که دستگاه بهآسانى از آن بگذرد امّا وقتى به زبان موعظه و در زبان یک آدم زاهد و عابد بیان میشود، براى دستگاه یک مقدارى قابلیّت قبول پیدا میکند؛ یعنى آنقدرها حسّاسیّتبرانگیز نیست.» (حماسه امام سجاد، ص۲۱۳)
🔻 امام سجاد شيعه را مجدد متشکّل کرد
🔹 جهاد تبلیغی امام سجاد آنچنان آثار بنیادینی در جامعه داشت که گویی بعثت دوباره انجام گرفته است. شرایط به گونهای شد که «کمکم و تدريجاً مردم ملحق شدند و زياد شدند و زياد شدند و جمعيت شيعه سر و سامانى گرفت. بر اثر همين گفتههاى گرم امام چهارم که مثل تازيانهاى بر دوش فکر و روح مردم نواخته ميشد.» (همرزمان حسین، ص ۱۶۰)
🔹 امام سجاد «شيعه را مجدّداً متشکّل کرد و تحويل امام باقر داد.» (دو امام مجاهد، ص ۳۱۴) نهایتاً «نتیجه این شد که در شصت سال بعد، هفتاد سال بعد، از همین کوفه جوانها و پیرمردها بلند میشدند میآمدند مدینه و سالیانى در کنار مرکز فیض جعفربن محمّد میماندند و بهره میبردند و برمیگشتند.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۶)، «بزرگانى که از رُوات امام صادق شما میشناسید، اغلب مال کوفهاند؛ در همین شهر بود، در همین محیط بود، در همین فضاى مسموم بود. چه کسى زراره را درست کرد؟ چه کسى محمّدبن مسلم را درست کرد؟ چه کسى مفضّلبن عمَر را درست کرد؟ یحییبن امّطویل را چه کسى درست کرد؟ امام سجّاد درست کرد.» (حماسه امام سجاد، ص۱۲۷)
🔹 اما آنچه از امام سجاد به عنوان هدایت گر ویژه و برترین مبلّغ احیاگر اسلام می توان الگو گرفت، این است که «امروز، ما چنين وظيفهاى داريم. البته شرايط امروز، با آن روز متفاوت است. امروز بحمد اللَّه حکومت حق يعنى حکومت شهيدان قائم است. پس، ما وظايفى داريم.» ۱۳۷۶/۲/۱۷
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
نسخه تابلو اعلانات.pdf
4.69M
🖼 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره جدید نشریه خط حزب الله
💬 #تحلیل_و_تبیین | امام احیاگر
👈 درباره کتاب روایت رهبر انقلاب از سیره مبارزاتی امام سجاد(ع)
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: ما بهجاى اینکه بیاییم زندگى امام حسن مجتبى(علیه السّلام) را جدا، و زندگى امام حسین(علیه السّلام) را جدا، و زندگى امام سجّاد(علیه السّلام) را جدا تحلیل کنیم... باید یک انسانى را فرض کنیم که ۲۵۰ سال عمر کرده، و در سال یازدهم هجرت قدم در یک راهى گذاشته، و تا سال ۲۶۰ هجرى این راه را طى کرده است. ۱۳۶۵/۰۴/۲۸
🔹حماسه امام سجاد علیهالسلام عنوانی کتابی است که از سوی انتشارات انقلاب اسلامی چاپ شده و شامل سخنرانیها و مصاحبههای حضرت آیتالله خامنهای با موضوع تحلیل زندگی ائمه و زندگی امام سجاد علیه السّلام است.
🗓 به مناسبت ۲۵ محرمالحرام سالروز شهادت حضرت زینالعابدین علیهالسلام بخش فقه و معارف رسانه KHAMENEI.IR در گفتاری از آقای دکتر محمدحسین رجبی دوانی، پژوهشگر و کارشناس تاریخ اسلام، مباحث اصلی کتاب حماسه امام سجاد(علیه السّلام) را بررسی کرده است.
🔍ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/53549
با سلام و احترام ؛
قابل توجه زائران محترم اربعین حسینی علیه السلام
❇️طلاب ثبت نام کننده در سامانه تشرف المصطفی:
▫️با توجه به تأیید درخواستهای ثبتنام اربعین عزیزانی که مدارکشان کامل بوده است، لطفا حداکثر تا پایان وقت اداری روز یکشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ به سامانه پیشخوان مراجعه و نسبت به پرداخت هزینه بیمه و دفترچه اقامت (170 هزار تومان) اقدام فرمایید.
▫️آن دسته از طلابی هم که درخواست آنها به دلیل ناقص بودن عکس پرسنلی و مدارک تأیید نشده است نسبت به اصلاح موارد خواسته شده و ارسال مجدد اقدام نمایند.
▫️ با تشکر
▫️ستاد اربعین نمایندگی المصطفی در خراسان
🔻 در نمایندگی المصطفی در خراسان برگزار شد؛
🔰 نشست نخبگان علمی و قرآنی جهان اسلام جهت بررسی راهکارهای مقابله با اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم
▫️ در پی اقدام دینستیزانه و هتک حرمت چندباره ساحت مقدس قرآن کریم، کتاب آسمانی مسلمانان جهان در کشورهای سوئد و دانمارک که با حمایتهای پلیس و دولت این کشورها رخ داد، نشست هماندیشی “بررسی راهکارهای مقابله با اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم ” با حضور فضلا، نخبگان آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و جمعی از فعالان قرآنی جهان اسلام از ملیتهای ایران، عراق، سوریه، تاجیکستان، افغانستان، هندوستان، پاکستان، آذربایجان، چین، اندونزی، نیجریه، ساحل عاج، تانزانیا و گینه در نمایندگی المصطفی(ص) در خراسان برگزار شد.
📡 مشروح خبر:https://mashhad.miu.ac.ir/?p=3457
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
📸 گزارش تصویری؛
#افتتاحیه
▫️نشست نخبگان علمی و قرآنی جهان اسلام جهت بررسی راهکارهای مقابله با اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم
✅ با سخنرانی؛
▫️حجتالاسلاموالمسلمین دکتر روحالله سعیدی فاظل رئیس پژوهشکده بین المللی امام رضا علیهالسلام
▫️دکتر نورالله حسینخانی نویسنده و استاد دانشگاه؛
▫️دکتر ایزدی تحلیلگر مسائل روز.
📡 مشروح خبر:https://mashhad.miu.ac.ir/?p=3457
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها
https://eitaa.com/almustafa_mashhad
📸 گزارش تصویری؛
#کارگروهها
🔰 کارگروههای پنجگانه "نشست نخبگان علمی و قرآنی جهان اسلام جهت بررسی راهکارهای مقابله با اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم"
▫️کارگروه حقوقی
▫️کارگروه دینی و مذهبی
▫️ کارگروه ادیان
▫️ کارگروه سیاسی
▫️ کارگروه رسانه
📡 مشروح خبر:https://mashhad.miu.ac.ir/?p=3457
▫️ لینک کانال روابط عمومی نمایندگی المصطفی در خراسان جهت اطلاع از آخرین اخبار و رویدادها
https://eitaa.com/almustafa_mashhad