#اطلاع_رسانی
#فراخوان_مقاله
فراخوان مقاله (نمایه سازی در ISC )
✅ سیوهشتمین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی از تاریخ بیستونهم لغایت سیویکم شهریورماه سال ۱۴۰۳ با موضوع “همکاریهای اسلامی برای دستیابی به ارزشهای مشترک با تأکید بر مسألۀ فلسطین” از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در تهران برگزار خواهد شد.
محورهای مقالات کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی به شرح زیر اعلام شد؛
🔰مقاومت مردم مظلوم فلسطين وحدتبخش امت اسلامی
🔰جنگ و صلح عادلانه
🔰اخوت اسلامی و مبارزه با تروریسم
🔰آزاداندیشی دینی، پذیرش اجتهاد مذهبی و مقابله با تنشها و منازعات
🔰همدلی و همدردی اسلامی و پرهیز از تنشها و منازعات
🔰احترام متقابل بین مذاهب اسلامی، رعایت ادب اختلاف و پرهیز از مشاجره، حرمتشکنی و توهین
💥دریافت گواهی ارائه مقالات و اهدای جوایز نفیس به مقالات برتر 💥
🔹آدرس وبگاه کنفرانس: iuc.taqrib.ir
🔹نشانی دبیرخانه علمی: قم بلوار ۱۵ خرداد، نبش کوچه ۴، پژوهشگاه مطالعات تقریبی؛
🔹پست الکترونیک: info.taqrib@gmail.com
🔹تلفن: ۰۲۵۳۷۷۵۵۴۴۵ داخلی ۱۰۱-۱۰۳-۱۱۴
🔹ارتباط در ایتا: @taqrib_Conference_38
🔹ارتباط در تلگرام: @taqrib_Conference_38
🔹نگارش مقاله: حداقل ۸ صفحه و حداکثر ۲۰ صفحه ۳۰۰ کلمهای؛
(مقالات میتواند به زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی باشد)
⌛️آخرین مهلت ارسال چکیده: 27 مردادماه ۱۴۰۳
⏳آخرین مهلت ارسال اصل مقاله: 17 شهریورماه ۱۴۰۳
🌐کانال رسمی روابط عمومی و مرکز خبر #جامعةالمصطفی|برای اطلاع از آخرین اخبار المصطفی هم اکنون عضو شوید
👇👇👇
🆔http://eitaa.com/newsmiu
در جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی گلستان برگزار شد:
نشست تبیینی نامه مقام معظم رهبری به جوانان حامی فلسطین
نشست تبیینی نامه مقام معظم رهبری به جوانان حامی فلسطین در جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی گلستان برگزار شد. در این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسلمی معاون محترم پژوهش نمایندگی گلستان به ایراد سخن پرداخت.
وی در این نشست با تبیین فرق بین مستضعف با مبنای توحیدی،تواضع و دفاع از حق و مستکبر با مبنای انسان محوری و عجب و تکبر عنوان کرد: مستضعف حقیقی کسی است که در برابر مستکبران بایستد و با آنان مبارزه کند تا به پیروزی برسد. اشتباه محاسباتی مهم دشمنان مستکبر و منافقان دقیقاً همین است که «مستضعف» را به معنای ضعیف میدانند.
دکتر مسلمی اظهار داشت: وجدان بیدارو ارتباط آن با بیداری اسلامی اعم از بیداری فردی در علم اخلاق که همان انتباه و یقظه و در اجتماع همان همراهی و همدلی با مظلوم و دفاع از مظلوم برابر ظالم است امروزه در جوانان امریکا مشهود است لذا مقام معظم رهبری در خصوص قرار گرفتن دانشجویان در جهت درست تاریخ و تقویت جبهه مقاومت با تاثر پذیری از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی فرمودند: شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید!
معاون پژوهش نمایندگی گلستان با اشاره به این مهم مکه تاریخجه تاسیس فلسطین از تاریخچه تاسیس امریکا و اسرائیل قدیمی تر است و آنها صاحب و مالک اراضی مقدسه و بیت المقدس و مسجد الاقصی هستند ابراز داشت: مقام معظم رهبری در نامه خود به این مهم اشاره نموده و فرموده اند: فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
وی تاسی به قرآن برای تقویت محور مقاومت توسط دانشجویان با الهام از هدایت های قرآنی (استقامت ، نه ستم کنید و نه ستم ظالمی بپذیرید. نصر و پیروزی از طرف خدا وعده حتمی است) را در کنار مبارزه با نسل کشی و آپارتاید صیهونیستی تکلیف همه آزادی خواهان عالم دانست و بر ضرورت تقویت جبهه مقاومت تاکید کرد.
┈┉┅━❀🌺🌼🌸❀━┅┉┈
کانال روابط عمومی در پیامرسان ایتا ⬇️
@almustafagolestan
#جامعه_المصطفی_العالمیه_نمایندگی_گلستان
━━💠روابط عمومی و بین الملل💠━━
در جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی گلستان برگزار گردید :
درس اخلاق ویژه اساتید و کارکنان
درس اخلاق ویژه اساتید و کارکنان جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی گلستان برگزار شد. در این برنامه آیت الله سید کمال حسینی مازندرانی به ایراد سخن پرداختند .
ایشان در این مراسم که چهارشنبه 20 تیر ماه مقارن با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان علیهم السلام برگزار گردید، ضمن تسلیت این ایام ، به طرح موضوعی با عنوان "برکت از منظر امام حسین علیه السلام" پرداختند و عنوان کردند: امام حسين عليه السلام در حدیثی شریف فرمودند : پنـج چيز است که اگر در انسـان نباشد، در او برکت نخـواهد بود: ۱نخست عقل سپس دين ،ادب ، حيا و خوش اخلاقى. (خَمْسٌ مَنْ لَمْ تَكُنْ فِيهِ، لَمْ يَكُنْ فِيهِ كَثيرُ مُسْتَمْتَعٍ: اَلْعَقْلُ، وَالدّينُ وَالْأَدَبُ، وَالْحَياءُ، وَحُسْنُ الْخُلْقِ)
استاد سطوح عالی حوزه و دانشگاه در ادامه و در تشریح مضامین این حدیث شریف ابراز داشتند: از نمونه های برگت می توان به انبیا و اولیای الهس اشاره نمود منجمله حضت عیسی روح الله که از قول آن حضرت در قرآن می خوانیم : "مرا (هر جا که باشم) وجودی پربرکت قرار داده" (وَجَعَلَنِي مُبَارَكًا أَيْنَ مَا كُنْتُ) لذاست که حضرت عيسى عليه السلام هم عمر با بركتى دارد و تا بعد از ظهور امام زمان عليه السلام زنده است و هم پيروانش بسيارند و بر كافرانى كه در پى قتل آن حضرت بودند، پيروزند.
آیت الله حسینی در ادامه و در خصوص عقل بعنوان لازمه نخست برکت اظهار داشتند : در حدیثی دیگر از امام حسين عليه السلام میخوانیم : عقل، جز با پيروى از حق، كامل نمى شود.(لا يَكْمُلُ الْعَقْلُ اِلاّ بِاتِّباعِ الْحَقِّ) و این عقل همان عقلی است که فرموده اند : عقل؛ هموار کننده راه عبادت خداوند و عامل رسیدن به قرب الهی و مقام توحید است. (الْعَقْلُ قَالَ مَا عُبِدَ بِهِ الرَّحْمَنُ وَ اكْتُسِبَ بِهِ الْجِنَانُ : عقل آن است كه به وسيله آن خداى رحمان پرستش شود و بهشت به دست آيد.)
عضو هیئت علمی المصطفی در ادامه با اشاره به دیگر عوامل برکت داشتن در زندگی و "نفّاع" بودن عنوان کردند: دین دیگر عامل برکت در زندگی است و اساسا انسان های دین مدار در زندگی در همه ساحات فعال بوده و به خود و افراد پیرامونی نفع می رسانند و دارای برکت اند و این چیزی نیست جز ثمره عمل به تعالیم والای وحیانی.
ایشان افزودند: نمونه عینی ادب را که در کلام امام حسین علیه السلام به عنوان عامل برکت در زندگی معرفی شده است می توان در زندگانی جناب حر بن یزید ریاحی دید که اگرچه اقدامی سختگیرانه کرد، اما رفتارش با امام محترمانه بود (حتی یکبار با اشاره به حرمت خاص فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) از پاسخگویی به امام احتراز کرد و این زمینه سعادت او را فراهم آورد.
┈┉┅━❀🌺🌼🌸❀━┅┉┈
کانال روابط عمومی در پیامرسان ایتا ⬇️
@almustafagolestan
#جامعه_المصطفی_العالمیه_نمایندگی_گلستان
━━💠روابط عمومی و بین الملل💠━━
#برای_مطالعه
#جامعه_المصطفی_العالمیه_نمایندگی_گلستان
#مقاله_علمی_پژوهشی
#دکتر_سید_زهیر_مسیلینی
حقوق و واجبات شهروندی در دولت اسلامی با تأکید بر نهجالبلاغه
دکتر سید زهیر المسیلینی (تونس)
عضو هیئت علمی نمایندگی گلستان
چکیده
مفهوم «شهروندی» یکی از مفاهیم اساسی در سیستم سیاسی اسلام است. با اینکه این مفهوم بهطور گستردهای در روایات معصومین، بهویژه امام علی علیهالسلام، مطرح شده است، اما نتوانسته است بهطور شایستهای در اندیشه سیاسی و اجتماعی مدرن جایگاه خود را پیدا کند. حقوق شهروند همانطور که در نهجالبلاغه آمده است، در تمامی حوزههای معرفتی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی نمود پیدا میکند و بر حاکم واجب است که برای تحقق حقوق شهروندان تلاش کند و این حقوق را بهعنوان یکی از مقدمات سیر به سوی تکامل مادی و معنوی مطلوب محقق سازد. این امر در مقابل قبول ولایت و حاکمیت دولت اسلامی است. همچنین بر شهروندان واجباتی نسبت به دولت اسلامی و نظام حاکم تحمیل میشود. رابطه بین حاکم و شهروند رابطهای دو طرفه است که این امر نظام حقوق شهروندی در نظامهای غربی و لیبرال را از نظام حقوق شهروندی در سیستم سیاسی اسلامی متمایز میسازد. این پژوهش به بررسی حقوق و واجبات شهروند در جامعه اسلامی میپردازد و از روش توصیف و تحلیل بهره میبرد و به تعالیم امام علی علیهالسلام در نهجالبلاغه استناد میکند.
از موارد فوق، نتایج زیر را میتوان استخراج کرد:
اسلام و حقوق شهروندی: اسلام اولین دینی است که به احترام حقوق شهروندان تأکید دارد تا افراد جامعه در محبت، همکاری و ثبات زندگی کنند و مسلمانان را به ارتباط و وفاداری به وطن تشویق میکند.
مفهوم شهروندی در اسلام: شهروندی در اسلام مفهومی سیاسی و مدنی است و در عین حال مفهومی دینی و عقیدتی. بنابراین، این مفهوم میتواند توازنی در جامعه ایجاد کند، حتی با وجود تنوع نژادی، دینی و فرهنگی.
تداوم و توسعه جوامع: تداوم و توسعه جوامع به وجود شهروندان فعال، مشارکتکننده و مؤثر بستگی دارد و این شهروندان حق دارند که حقوق خود را بشناسند و در نتیجه به آنها دست یابند.
تعهدات ملی: ملیگرایی تنها به درخواست حقوق از وطن محدود نمیشود، بلکه افراد باید حقوق خود نسبت به وطن را نیز ادا کنند.
ضرورت حقوق شهروندی: حقوق شهروندی برای تحقق همزیستی مسالمتآمیز بین افراد جامعه و دولت از یک سو و بین افراد جامعه با یکدیگر از سوی دیگر ضروری است.
حقوق شهروندی اساسی: آزادی بیان، مشارکت سیاسی و تعامل اجتماعی از حقوق شهروندی هستند که دولت باید شرایط لازم را فراهم کند تا شهروندان بتوانند نقش خود را در جامعه با آزادی و استقلال ایفا کنند.
وظایف شهروندی: از وظایف شهروندی، اطاعت از ولی امر در امور مشروع، دفاع از وطن، احترام به قانون و احترام به آزادی و حریم خصوصی دیگران است.
#گزارش_تصویری
آئین تودیع و معارفه نماینده #جامعه_المصطفی_العالمیه
در استان گلستان
در حال تکمیل ...
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
┈┉┅━❀🌺🌼🌸❀━┅┉┈
کانال روابط عمومی در پیامرسان ایتا ⬇️
@almustafagolestan
#جامعه_المصطفی_العالمیه_نمایندگی_گلستان
━━💠روابط عمومی و بین الملل💠━━