هدایت شده از روشنگری
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا قوت به همه کارگران و مهندسان و کارکنان غیرت مند ماشین سازی اراک ❤️🇮🇷
در شرایطی که بیشترین تحریم هارو داریم، چهارمین رآکتور غول پیکر جهان در ایران ساخته میشه و در کرمان نصب میشه!
#ایران_قوی 🇮🇷
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از روشنگری
درجوانی پاک زیستن شیوه پیغمبریست
ورنه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از روشنگری
24.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت داوود نماینده؛دوبلور معروف از مردمی بودن رهبرانقلاب در زمان ریاست جمهوری و شخصیت کاریزماتیک حضرت آقا
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از پاسدار انقلاب
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️سفر میثم مطیعی به تایلند
دکتر میثم مطیعی، مداح اهلبیت و عضو هیأت علمی دانشگاه، به دعوت شیعیان بومی جنوب شرق آسیا وارد بانکوک شد و در فرودگاه مورد استقبال قرار گرفت.
در این سفر علاوه بر مداحی در آیینهای عزاداری دهه آخر صفر، بازدیدهای فرهنگی و نشستهای علمی برای شیعیان در دستور کار میثم مطیعی قرار گرفته است.
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
هدایت شده از پاسدار انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ببینید و کیف کنید؛ در شجاعت نداریم رو دست این ملت!!
گزارش خبرنگار فلسطینی العالم از مقابل تانکها و نفربرهای ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در جنین
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
هدایت شده از تخریب چی
🚨 هدف عملیات: آزادسازی ۱۲۶ اسیر
دستاورد: کشف ۶ جسد...
⭕️ اشغالگران صهیونیست که با شعار "آزاد سازی اسرا" وارد جنوب نوار غزه شدند با تلفات سنگین و بدون اینکه دستاوردی داشته باشند مجبور به عقب نشینی از آنجا شده اند.
⭕️ اشغالگران مهمترین دستاورد این اشغال زمینی و زیرزمینی را کشف ۶ جنازه از اسیرانشان عنوان کردهاند.
#باتلاق_غزه
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از تخریب چی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنها روستائى در جهان كه هیچوقت باران بر آن نميبارد!
⭕️ این روستا حطیب نام دارد که در پایتخت یمن واقع شده است و بالاى ابرهاست، بهتر بايد گفت كه سطح ابرها از سطح روستا پائينتر است
بطوريكه از بالاى قله اين كوهها مناظر خارج از وصفی مشاهده میشود كرد. اين روستا روى سطح يک کوه مرتفع ساخته شده بصورتی که ابرها از پای این کوه در جریان است.
روستای حطیب ۴۰۰ نفر جمعيت دارد و به زراعت قهوه اصلى يمنى معروف است!
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از تخریب چی
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ظهور نزدیک است، به یک شرط...
⚠️ اگر این اتفاق نیفته، با مغز زمین میخوریم و عبرت آیندگان خواهیم شد...
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از شهدای ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت عباس میلانی، مورخ و فعال سیاسی اپوزیسیون از شخصیت دیوانه و روانی رضاشاه!
💢کانال خبری #شهدای_ایران
✅@shohadayeiran57
هدایت شده از پاسدار انقلاب
8.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ استراتژی نابودکننده ایران و محور مقاومت علیه رژیم صهیونیستی؛ انتقام از اسرائیل به روش"آبپز کردن قورباغه"
مازیار شکوری، تحلیلگر سیاسی:
🔸تأخیری در انتقامگیری از ترور شهید هنیه وجود ندارد؛ نیروهای مقاومت با آنالیز جمعیت اسرائیل، انگشت روی خصلت ترس و بزدلی آنها به عنوان نقطه ضعفشان گذاشتهاند. برنامه اصلی ایران، کوچاندن اجباری صهیونیستها به مرور زمان است.
مسعود خدابنده، مسئول سابق تیم حفاظتی مسعود رجوی:
🔸تاکتیک ایران، آبپز کردن قورباغه است؛ واکنش فعلی ایران تاکنون، ضرر بیشتر برای اسرائیل و بازدارندگی بهتر برای ایران بوده است.
🆔 @pasdarenghelab | پاسدار انقلاب
🔻انقلابیهایی که استحاله شدند:
تحجر ما، یا تجدد آنها؟!
🖊مهدی جمشیدی
۱. برخی میگویند نباید «برچسب» زد و مقصودشان این است که از جمله نباید تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را به کار برد. من تعبیر «لیبرالهای مذهبی» را از استاد مطهری آموختهام و میدانم که تحلیل جهان انسانی و اجتماعی، مبتنی بر «مفاهیم» است. ما با مفاهیم سخن میگوییم. این «مفاهیم» را نمیتوان با تعبیرِ منفیِ «برچسب»، کنار زد. این مفاهیم - یا به بیان منتقدان، برچسبها - اگر تطبیق بر مصداق دارند، خطا نیستند. نباید گفت مفهوم به کار نبرید، بلکه باید دلیل بر «انطباق مفهوم بر مصداق» طلبید. برخی به جای اینکه در مقام اثبات و ابطال «کیفیّت انطباق» باشند، بیدرنگ تعبیر برچسب را به کار میبرند تا «سنخبندی» نشوند و در «بیمکانی» و «بیموقعیّتی»، حس آرامش داشته باشند. میخواهند تولید گفتار کنند اما در «جا»یی قرار نداشته باشند و فقط بتوانند به دیگریهای ثابتشده و مستقر، حمله کنند. در این روش گفتگو، ما با حریفی مواجه خواهیم بود که سیّال و ژلهای است و در سایۀ ابهام و تاریکی نشسته است. ازاینرو، او میتواند به نقد ما بپردازد، ولی ما باید نظارهگر و منفعل باشیم؛ چون طرف مقابل، «تعیّن» و «استقرار»ی ندارد که بتوان آن را به چالش کشید. بههرحال، تردیدی در میان نیست که تبیینهای علوم انسانی، خواهناخواه، برآمده از مفهومسازیها هستند و اگر علوم انسانی با معرفت عامیانه، دو تفاوت داشته باشد، یکی از آنها، همین مفهومسازیهاست.
۲. من با بخشهای دگرگونشدۀ جریان انقلابی، گفتگو کردم و به نتیجه نرسیدم؛ چون مسأله، «سلیقه» نیست و به واقع، به «دو نظام فکریِ مختلف» تبدیل شدهایم. جریان انقلابی، دو لایه شده است و این یک واقعیّت است. هیچیک از دو طرف، همدیگر را قبول ندارند و برنمیتابند. این شکاف فکری، یک حقیقت است و قابل تقلیلدادن به سلیقه نیست. وضعی که پدید آمده بدین صورت است که پارهای از جریان انقلابی در طول دو دهۀ اخیر، به سوی فضای فکریِ اصلاحطلبی، گذار تدریجی داشته و هویّت جدیدی به دست آورده است. ازاینرو، ما اکنون در مواجهه با این بخش از جریان انقلابی، باید به همان اشکالها و مناقشههایی پاسخ بدهیم که جریان اصلاحطلبی از دهۀ هفتاد به این سو، مطرح کرده است. برایناساس، مشاهده میکنید که مناظرهها و مواجهههای این بخش استحالهشده از جریان انقلابی با جریان اصلاحطلبی، به تضارب و تقابل جدّی نمیانجامد و این دو در بسیاری از زمینهها، توافق فکری دارند. روشن است که جریان اصلاحطلبی، همچنان بر بنیانهای فکریِ آغازین خویش، وفادار است و تعدیل نشده، پس این بخش از نیروهای انقلابی هستند که به آنها نزدیک شدهاند.
۳. بزرگترین مسألهای که در دو سال اخیر، به گسست درونیِ فزاینده در جریان انقلابی انجامید، اغتشاش ۱۴۰۱ بود. درحالیکه بخش اصیلِ جریان انقلابی، این اغتشاش را یک توطئۀ بیرونی و طراحیشده قلمداد کرد که معطوف به سبک زندگی است و میخواهد از این طریق، جامعه را در برابر حاکمیّت قرار بدهد، اما جریان اصلاحطلبی که از مدّتها قبل، تحرّکات رسانهای و تخریبی خویش را آغاز کرده بود، ادّعا کرد که از لحاظ عملی، مواجهۀ نظام در قالب گشت ارشاد، علّت این اغتشاش بود؛ و از لحاظ نظری نیز، دیگر باید تکثّر هویّتی و ارزشی را در جامعه پذیرفت و دینداری را اصل و الگو تصوّر نکرد. برای جریان انقلابیِ اصیل، روشن بود که گشت ارشاد، یک بهانه و دستاویز است و نه علّت و ریشه، و مسأله این است که نیروهای تجدّدی، در پی لیبرالیسمِ فرهنگی هستند و منطق «نه به حجاب اجباری»، منطق مخالفت با نحوۀ برخورد و راهکار حل مسأله نیست، بلکه منطقی است که میخواهد با ذهنشوییِ رسانهای، دست تصرّف به سبک زندگی دراز کند. طبق آمار یکی از نهادهای فرهنگی، چهل درصد از کشف حجاب، پیش از واقعۀ ۱۴۰۱ بوده است. این یعنی یک «روند» در طول دهۀ نود در جریان بوده که ارتباطی هم با گشت ارشاد نداشته است. زمانی که گشت ارشاد بود، باز هم کشف حجاب بود و اینک هم هست. کشف حجاب، واکنش به گشت ارشاد نیست، بلکه یک «چالش تحمیلی» است؛ یعنی از بیرون، القا و تلقین میشود. در هر زمینهای میتوان با ارجاع به چند خطای موردی، واکنشی در حد کشف حجاب را مستند به آن کرد و گفت چون چنین کردیم، چنان شد. کسانی در درون جبهۀ انقلاب که کشف حجاب را حاصل گشت ارشاد میانگارند، تصوّری از واقعیّتهای جنگ شناختی و روایتی و رسانهای در دهۀ نود که مستقل از گشت ارشاد به جریان افتاد، ندارند و بیپروا، همان سخنِ جریان سکولار را تکرار میکند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi