eitaa logo
الزهرا۱۰۴
66 دنبال‌کننده
10.3هزار عکس
7.2هزار ویدیو
467 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
⭕️ ترس از بهبود معیشت ایرانیها 🔻وزیر خارجه اسرائیل در فرانسه و انگلیس گفته: تیم ایرانی باخود کارشناس اقتصادی آورده، نگرانیم که این نشست به گشایش اقتصادی منجر شود. دعوای صهیونیست ها با ایران ابدا مربوط به هسته ای نیست آنهااز بهبود معیشت مردم ایران هم می‌ترسند. آیا ایرانی ها حق ندارند برای چنین دشمنانی آرزوی مرگ کنند؟
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
📑متن مقاله علی باقری در فایننشال تایمز را بخوانید. مفهومش این است دوران کسانی که فرق Lift و Terminate را نمیدانستند وبعد مذاکره برای آن پیرزن امریکایی پیام تبریک میفرستادند تمام شده امروز موضع اصولی ایران این است؛ یا تحریمها را لغو میکنید یا توافق بی توافق! https://www.ft.com/content/ecd4d7c1-f166-4263-a31c-93bcebccfd47 💬 امیرحسین ثابتی
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
🍂 🌅🍂 ✅ ( ۱۱۷) 🌀خبر: «محمد هاشمی رفسنجانی» در گفت‌وگو با روزنامه اصلاح‌طلب آرمان ملی گفته است: «قرار نیست در مذاکرات مرغ همیشه یک‌ پا داشته باشد... ادبیاتی که در شـرایط کنونی بر دولت و مسئولان حاکم است، ادبیات دستوری و از بالا به پایین است و برخی تصور می‌کنند ما حاکم بر جهان هستیم و به همین دلیل به شکلی صحبت می‌کنند که فلان کشور باید چنین رفتاری داشته باشد.» 🍃🌹🍃 👈 گزاره‌ خبری: چرا وحشت و ترس حاكم بر اين طيف، پاياني ندارد؟! روزنامه آرمان ملی پیش‌ازاین در مطلبی با عنوان «برجام احیا نشود، پلن B را اجرا می‌کنند» نوشته بود: «آنچه در صحنه عمل می‌بینیم، تنگ‌تر شدن حلقه محاصره و اثرگذاری بیشتر تحریم‌های حداکثری در دوران بایدن بر تهران است. رویکرد آمریکایی‌ها بر آن است که ایرانی که گفته نه جنگ و نه مذاکره را اکنون به مذاکره بازمی‌گرداند و اگر مذاکره آن‌گونه که می‌خواهد به انجام نرسد و ایران تعهداتی در این زمینه را نپذیرد به‌راحتی آن را به سمت جنگ سوق دهد». 👈 گزاره تحلیلی: ترس اين جماعت، ادامه همان وحشتي است كه هارولد رود تحلیل‌گر وزارت دفاع آمریکا مطرح كرد. وي گفت: «وقتی جنگ علیه ایران با حمایت آمریکا شروع شد، «نهضت آزادی» دولت آمریکا را تشبیه به شیر کرد و استدلال کرد که؛ خدا در مقابل شیر به آهو پای گریز داده است و ما نباید در برابر شیر بایستیم»؛ پاسخ امام‌(ره) اين بود: «آمریکا شیر ضعیفی است که هم می‌ترسد و هم نعره می‌کشد. هیچ غلطی نمی‌تواند بکند». رهبر معظم انقلاب نيز تكليف آمريكا و خودباختگان امروزي را به‌خوبی مشخص کرده‌اند: «به دشمن می‌گوییم، هر غلطی می‌توانی بکنی، بکن؛ اما بدان که هیچ غلطی نمی‌توانی بکنی».  ✍ حسین عباسیان
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
32.mp3
9.87M
🍂 🌅🍂 ◉━━━━━────     ↻  ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ⇆ 📢 (۳۲) | پاسخ به شبهه: چطور قبل از انقلاب برخی ها حکومت پهلوی را نمی خواستند و حق داشتند آنرا کنار بگذارند، اما حالا با وجود برخی زاویه هایی که با این حکومت هست، چرا باید جمهوری اسلامی بماند؟! 🍃🌹🍃 🎙کارشناس: سید جلال حسینی
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
💬 وزیر امور خارجه: اگر غرب حسن نیت نشان دهد، توافق خوب در دسترس است 🔻مذاکرات وین با اولویت اساسی رفع تحریم ها و با جدیت جریان دارد. 🔻مذاکرات كارشناسان هم تداوم دارد. 🔻با مذاکره کننده ارشد کشورمان در ارتباط روزانه هستیم. 🔻هیات ایرانی مذاکراتی منطقی، قوی، متین و‌ نتیجه محور را دنبال می کند.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
🍂 🌅🍂 📝 | چرائی و چگونگی درگیری محدود مرزبانان ارتش و شبه نظامیان طالبان؟ 🍃🌹🍃 🔻 گزاره خبری: روز سه‌شنبه یک درگیری محدود میان مرزبانان ارتش ایران مستقر در شهرستان زابل در شمال استان سیستان و بلوچستان با شبه‌نظامیان طالبان صورت گرفت. هر چند مدت‌زمان این درگیری زیاد نبود، اما بر اساس آنچه در همان دقایق اولیه منتشر شد، آن را تحلیل می‌کنیم. فقط این نکته را باید بگویم که این درگیری دارای یک عقبه است که در نهایت منجر به این حادثه شد.... ۱) این درگیری اولین درگیری مرزی میان نیروهای مرزبانی ایران و شبه‌نظامیان طالبان نخواهد بود. بر اساس اظهارات صورت گرفته توسط مسوولان امنیتی: «ماجرا از این قرار است که طی سال‌های گذشته در داخل خاک ایران و در چند صدمتری مرز با افغانستان دیوارهایی برای مقابله با قاچاقیان و اشرار کشیده می‌شود؛ امروز برخی از کشاورزان ایران با عبور از این دیوارها ولی در داخل مرزهای ایران حضور داشته‌اند، اما به واسطه وجود این دیوارها نیروهای طالبان تصور می‌کنند که به مرز آنها تجاوز شده است.» و اقدام به تیراندازی می‌کنند! ۲) چه تضمینی وجود دارد که طالبان پس از این حادثه در سایر مناطق مرزی هم دست به تیراندازی نزند؟ آیا طالبان همه مرزهای بین‌المللی ایران و افغانستان را می‌شناسد؟ چرا عناصر طالبان باید سر خود دست به تیراندازی بزنند؟ اصلا این افراد وارد خاک افغانستان هم شده بودند، آیا آن‌ها نمی‌توانستند پیش از تیراندازی رفته و از آن‌ها بپرسند که اینجا چه می‌خواهید؟ ۳) نکته سوم در این مورد، برخورد قاطع و سریع نیروهای مرزبانی ارتش است. تا جایی که شنیده‌ایم، علاوه بر حضور فیزیکی، توپخانه ارتش اقدام به چند دقیقه آتشباری سنگین بر مواضع شبه‌نظامیان طالبان کرده است. دلیل شدت این آتشباری فقط یک نکته می‌تواند باشد و آن هم هشدار جدی به عناصر طالبان که هر حادثه‌ای می‌تواند تبعات سنگین و پاسخی دردناک در پی داشته باشد و آن‌ها نمی‌توانند به سادگی دست به تیراندازی بدون عواقب بزنند. ۴) چهارمین نکته این است که برخلاف ادعای طالبان در مورد اشراف کلی بر نیروهایشان در همه مناطق آن‌ها نه تنها خوب توجیه نیستند، بلکه به شدت هم پراکنده عمل می‌کنند. بنابراین نیروهای مرزی ما باید به شدت هوشیار و آماده باشند. 🔺 نکته پایانی: هر چند این درگیری خیلی زود جمع شد، اما همین حادثه ساده به دلیل روحیه تند و نامنظم طالبان می‌تواند خطرناک باشد. با توجه به مرزهای طولانی دو کشور ضرورت دارد که کانال‌های ارتباطی دقیقی با طالبان وجود داشته باشد تا در اینگونه موارد سریع‌تر به توافق رسید.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
🍂 🌅🍂 ✅ | ایران متن پیشنهادی خود را در وین تحویل داد 🍃🌹🍃 🔹 علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران در اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران متن پیشنهادی خود را در قالب دو موضوع لغو تحریم‌های ظالمانه و مسائل هسته‌ای تحویل داده است.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
25.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍂 🌅🍂 ✅ | بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای ایلام 🍃🌹🍃
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
⭕علی باقری: اکنون توپ دقیقا در زمین آمریکاست 🔸️علی باقری کنی، مذاکره کننده ارشد ایران در مصاحبه با «میدل ایست آی»: 🔹 مسئولیت آمدن به پای میز مذاکرات بر عهده آمریکاست نه ایران و توپ دقیقاً در زمین آمریکاست. 🔹اکنون بر عهده جو بایدن، رئیس‌ جمهور آمریکاست که به پایبندی کامل خود بازگردد و تحریم‌ها را لغو کند، زیرا واشنگتن در سال ۲۰۱۸ به طور یکجانبه از این توافق خارج شد. 🔹درباره توانمندی‌های دفاعی‌، معیار ما تأمین و تضمین منافع ملی است و کاملاً واضح است که هیچ‌کس بر سر امنیت ملی خود مذاکره نمی‌کند. ایران درباره برنامه موشکی و مسائل منطقه ای مذاکره نمی کند. 🔹ایران به شدت درباره مذاکرات جدی است و هیئت ۴۰ نفره آن نشان‌دهنده عزم و جدیت ایران در مذاکرات است.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
⭕️ سخنگوی وزارت امور خارجه‌: هیأت‌های دیپلماتیک در وین، از اقامتگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور نخواهند گرفت 🔸سعید خطیب زاده: 🔹با پیشرفت گفت‌وگوها در وین، رژیم صهیونیستی بار دیگر چهره واقعی خود را به نمایش گذاشته و خواستار توقف فوری مذاکرات شده است. 🔹تعجبی ندارد. رژیمی که پیدایش آن بر مبنای جنگ، تنش و ترور بوده، همواره از گفت‌وگو بیزار است. 🔹هیأت‌ها در وین، از اقامتگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دستور نخواهند گرفت.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
♦️عذرخواهی طالبان از ایران: دیگر تکرار نمی‌شود 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه طالبان پس از حادثه با مرزبانان جمهوری اسلامی ایران در استان نیمروز افغانستان اعلام کرد که حادثه مدیریت شد و تلاش می کنیم که از وقوع چنین حوادثی در آینده جلوگیری کنیم. 🔹 «عبدالقهار بلخی» در توئیتی نوشت که مشکلات مرزی با ایران در شهرستان «کنگ» استان نیمروز با مداخله مسئولان مرزی پایان یافت و تلاش می کنیم در آینده بار دیگر چنین حادثه ای رخ ندهد. 🔹«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی دولت طالبان نیز در در توئیتی نوشته است که حادثه در استان نیمروز براساس سوء تفاهم رخ داده بود و با تفاهم دو طرف وضعیت کنترل شد و مسئولان طالبان برای جلوگیری از چنین رویدادهای دستورات لازم را صادر کرده اند.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
🍂 🌅🍂 📌 | مهمترین محورهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان - ۱۰ آذر 🍃🌹🍃 1⃣ تردیدافکنی در نیت و قصد ایران برای احیای برجام و تاکید بر مشکل ساز شدن اختلاف طرف های مذاکره با ایران بر سر تقسیم بندی تحریم ها از سوی آمریکا با عنوان تحریم های سبز، نارنجی و قرمز و ادعای آماده شدن ایران برای غنی سازی ۹۰ درصدی 2⃣ تداوم متهم نمودن جمهوری اسلامی به سرکوب و خشونت علیه معترضان در اصفهان و تلاش برای پیوندسازی میان این اعتراضات با تجمعات پراکنده اعتراضی در برخی نقاط کشور و پیوند زنی آن با مناقشه هسته ای ایران برای اعمال فشار در مذاکرات احیای برجام 3⃣ ادعای کاهش ۵۰ درصدی مصرف میوه در ایران بدلی تداوم گرانی ها 4⃣ بازتاب انتقاد رئیس شورای شهر تهران از کاهش بودجه شهرداری 5⃣ ابهام زایی پیرامون بودجه ۱۴۰۱ و تاکید آقای رئیسی بر تسریع فروش اموال مازاد (آیا دولت رئیسی می تواند اقتصاد ورشکسته ایران را کمی سرپا نگه دارد؟) 6⃣ اهمیت زدایی از قرارداد ۳ جانبه سوآپ گاز بین ایران جمهوری آذربایجان و ترکمنستان