🔰کتب منسوب به امام حسن عسکری(علیه السلام)
🔺 قسمت اول:
📌در گزارشات تاريخی دو كتاب به امام حسن عسكری(ع) منسوب شده است. يكی کتاب تفسیری است که شامل تفسیر سوره حمد و قسمتی از سوره بقره است. اين كتاب موافقان و مخالفاني دارد و اشكالاتی به آن وارد شده، که پاسخ هايی نیز به آن داده اند. دوم كتاب «المقنعة» است که «ابن شهر آشوب» آن را به امام(ع) منسوب کرده است، که اين كتاب مشتمل بر علم حلال و حرام است.
الف: تفسیر؛
📌کتاب تفسیری به امام عسکری(علیه السّلام) نسبت داده شده که شامل تفسیر سوره حمد و قسمتی از سوره بقره است. این کتاب از ابتدای طرح آن در محافل علمی، از قرن چهارم تا به امروز، مورد قضاوت های گوناگونی قرار گرفته است. شماری از عالمان آن را از آثار امام(عليه السلام) دانسته و احادیثی نیز از آن نقل کرده اند. برخی دیگر آن را ساختگی شمرده و آن را فاقد اعتبار علمی دانسته اند. بخشی از این قضاوت ها متکی به سند کتاب است؛ زیرا دو نفر به نام های «یوسف بن محمد بن زیاد» و «محمد بن سیّار»، اساس روایت آن هستند و واسطه این دو و شیخ «صدوق»، یک نفر با نام «محمد بن قاسم استرآبادی» است، گرچه بر اساس روایت «ابن شهر آشوب»، «حسن بن خالد برقی» نیز راوی این تفسیر است.(۱)
📌 افزون بر ابهام و اشکالاتی که در هویت افراد فوق به جز «خالد بن حسن» وجود دارد، در کیفیت سند و نیز این که آیا این دو نفر خود، راوی کتاب هستند یا پدرانشان، صحت انتساب آن به امام(علیه السّلام) را زیر سؤال می برد.(۲). به برخی از این اشکالات پاسخ هایی داده شده است.
📌اشکال دیگری که بر کتاب وارد شده، این است که در آن روایاتی نقل شده که از نظر محتوی به طور جدی قابل انتقاد و ایراد بوده و گاهی به صورتی آمیخته با خرافات است که به هیچ وجه نمی توان آن را به امام(علیه السّلام) نسبت داد. چنان که علامه «تستری» چهل مورد از این نمونه ها را ارائه داده است.(۳)
از میان مخالفان این تفسیر می توان به «ابن الغضائری»، علامه «حلّی»، علامه «بلاغی» و آیة الله «خویی» اشاره کرد. اما در مقابل، شماری دیگر سخت با نسبت آن به امام موافقند که از جمله آنان، شیخ «صدوق»، «طبرسی» صاحب «احتجاج»، «کرکی»، «مجلسی» اول و دوم و شیخ «حرّ عاملی» را می توان نام برد.(۴)
📌از این اسامی چنین به دست می آید که گرایش اخباری نوعاً کتاب را پذیرفته و گرایش عقل گرا آن را نامقبول دانسته است.
📌برخی دیگر از علما موضعی میانه برگزیده و نظر داده اند که این تفسیر، مانند کتب دیگر می تواند مورد انتقاد قرار گرفته و روایات صحیح آن پذیرفته شود. علامه «بلاغی» ضمن رساله ای در نقد آن، مواردی را که موجب سلب اعتبار آن تفسیر می شود، برشمرده است.(۵)
نکته مهم این است که «علی بن ابراهیم قمی» و «محمد بن مسعود عیاشی» از مفسران متقدم شیعه، هیچ کدام در تفسیرهای خود، روایتی از این کتاب نقل نکرده اند، که این مسأله می تواند نقش تعیین کننده ای در قضاوت درباره این تفسیر داشته باشد.
♦️ منابع:
(۱ ). معالم العلماء، ابن شهرآشوب مازندرانى، محمد بن على بن شهرآشوب، المطبعة الحيدريه، نجف اشرف، ۱۳۸۰ ق، ص ۳۴؛ عبارت چنین است: حسن بن خالد برقی، اخو محمد بن خالد، من کتبه: تفسیر العسکری من املاء الامام(علیه السلام)، مائة و عشرون مجلدة.
(۲). رسالة حول التفسیر المنسوب الی الامام العسکری(علیه السّلام)، بلاغی، محمد جواد، تحقیق: استادی، رضا ، نور علم، چاپ دوم، ص ۴۹.
(۳). الاخبار الدخلیة، شوشتری، محمدتقی، تحقیق:علیاکبر، غفاری، مکتبه الصدوق، تهران، ۱۳۹۰ ق، ج ۱، ص ۴۹.
(۴). رسالة حول التفسیر المنسوب الی الامام العسکری(علیه السّلام)، همان، ص ۱۱۸_۱۳۵.
(۵). همان، ص ۱۳۷_۱۵۱.
#معرفی_کتاب
#نقد_و_بررسی_کتاب
#امام_عسکری_علیه_السلام
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
🔺 قسمت دوم:
ب): کتاب «المقنعه» است.
📌کتاب مزبور در نسخه ای از مناقب با عنوان «کتاب المنقبه» ضبط شده و صاحب «ذریعه» نیز تحت همین عنوان از آن یاد کرده است. اما در چاپ «نجف» و «قم» از مناقب، «رسالة المقنعة» آمده است. «بیاضی» هم از آن با عنوان «کتاب المقنعه» یا «رسالة المقنعه» یاد کرده است.(6) در هر دو منبع آمده است که این کتاب مشتمل بر علم حلال و حرام است. بنابراین نمی تواند اثری در مناقب باشد و بدین ترتیب در عنوان المنقبه باید تصحیفی صورت گرفته باشد.
برای حل این مسأله باید سه نقل مختلف در کنار هم قرار گیرد:
📌 ۱- «نجاشی» در شرح حال «رجاء بن یحیی عبرتایی» کاتب می نویسد: «رجاء از امام هادی(علیه السّلام) روایت می کرده و به وسیله پدرش که در خانه ابو الحسن مشغول به کار بوده، به خانه آن حضرت راه یافته، از خواص وی شده و کتابی با عنوان المقنعة فی ابواب الشریعه از او نقل کرده است. ابو المفضل شیبانی نیز آن را از رجاء بن یحیی، روایت کرده است».(۷)
📌 ۲- «ابن طاووس» نوشته است: «علی بن عبدالواحد با سند خود به رجاء بن یحیی، نقل کرد که از خانه ابو محمد حسن بن علی صاحب العسکر، در سال ۲۵۵ کتابی به دست ما رسید. آنگاه الرسالة المقنعه را به تمامه نقل کرد».(۸)
📌 ۳- «ابن شهر آشوب» آورده است که کتاب مزبور در سال ۲۵۵ تألیف شده است.(۹)
بر اساس این سه نقل چنین به دست می آید که کتاب مزبور، اثری بوده است که محتوایش بر گرفته از امام هادی(علیه السّلام) که توسط «رجاء بن یحیی» روایت شده و در سال ۲۵۵ از خانه امام عسکری -که آن زمان منصب امامت شیعه را داشته- به بیرون راه یافته است. نکته قابل توجه: در مناقب تصریح شده است که در آغاز کتاب «المقنعه» چنین آمده: «أخبرنی علی بن محمد بن موسی (که همان امام هادی(علیه السّلام) است). ابو المفضل در سال ۳۱۴ از رجاء بن یحیی نقل کرده که فوت رجاء نیز در همین سال اتفاق افتاده است».(۱۰)،(۱۱)
منابع:
(۶)مناقب، آل ابی طالب (علیهم السلام)، این شهر آشوب مازندرانی، محمدیان علی، علامه، قم، ۱۳۷۹ق. ،ج۴، ص۴۲۴؛ الصراط المستقژم الی مستحقی التقدیم، عاملی نباطی، علی من محمد بن علی بن محمد بن بونس محقق/ مصحح: رمضان، ميخائيل، المكتبة الحيدريه، نجف ۱۳۸۴ ق، چاپ اول، ج ۲، ص ۱۷۵؛ الذريعة إلى تصانيف الشيعة، تهرانى، شيخ آقا بزرگ، اسماعيليان، قم، كتابخانه اسلاميه، تهران، ۱۴۰۸ق، ج ۲۳، ص ۱۴۹؛ أعيان الشيعة، عاملى، سيد محسن امين، دار التعارف، بيروت، ۱۴۰۳ق، ج ۴، ص ۱۸۸.
(۷). رجال النجاشي، نجاشي، احمد بن على، مؤسسة نشر اسلامي ، قم، ۱۴۱۶ ق، ص ۱۱۹.
(۸). إقبال الأعمال، ابن طاووس، على بن موسى، محقق: قیومی، جواد، دفتر تبلیغات اسلامی، تهران، ۱۴۰۹ ق، چاپ دوم، ج ۱، ص ۸۰.
(۹). المناقب، همان، ج ۴، ص ۴۲۴.
(۱۰). مكارم الأخلاق، طبرسى، حسن بن فضل، موسسه الاعلمی، بیروت، بی تا، ص ۴۵۸؛ الذریعه، همان، ج ۲۲، ص ۴۲۱؛ نوابغ الرواة، تهرانی، آقا بزرگ ، مصحح: منزوی، علی نقی، دانشگاه تهران، تهران، ۱۳۷۲ ش، چاپ اول، ص ۳۱.
(۱۱). حیات فکری و سیاسی امامان شیعه(علیهمالسلام)، جعفریان، رسول، موسسه انصاریان، قم، ۱۳۸۱ ش، چاپ ششم، ص ۵۵۸.
#معرفی_کتاب
#نقد_و_بررسی
#امام_عسکری_علیه_السلام
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
13921018_7942_192k.mp3
5.03M
موافقان، شیعیان، مخالفان، غیرمعتقدان، همه، به فضل امام حسن عسکری سلاماللهعلیه، به علم او، به تقوای او، به طهارت او، به عصمت او، به شجاعت او در مقابل دشمنان، به صبر و استقامت او در برابر سختیها، شهادت دادند و اعتراف کردند.
#ولادت_امام_حسن_عسکری_علیهالسلام
#الگوی_جوانان_مؤمن
#امام_خامنهای
#فضایل_امام_عسکری_علیه_السلام
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
6174-fa-akharin-khorshide-peyda.pdf
1.2M
📕 آخرین خورشید پیدا
نگرشی کوتاه بر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام
✍مرکز تحقیقات مسجد مقدس جمکران
🔸 فایل pdf
📖۹۶صفحه
🔰 درباره کتاب
بدون شک، یکی از دشوارترین دورانی که کیان ولایت و امامت به عنوان حصن و حصار ارزشهای توحیدی و موجودیت موالیان و معتقدان به رهبری معصومان به عنوان مرزداران و پاسبخشانِ آن را به نابودی تهدید میکرد، دوران پس از شهادت امام رضا (ع) تا آغاز غیبت حضرت مهدی (عج) است.
دورانی که در آن، انواع توطئهها برای محو اسلامِ ولایت و جایگزینی اسلامِ خلافت، صورت گرفت و شدیدترین فتنهها برای دور نگه داشتن جامعه اسلامی از مسیر رهبری اهلبیت (عهم) طرحریزی شد.
این فتنهها و توطئهها که در شش سال امامت حضرت امام حسن عسکری (ع)، رشد و پیچیدگی بیشتری داشت، عاقبت زمینه بهرهوری مستقیم مردم جامعه، از وجود امام معصوم (ع) را از بین برد و مقدمات غیبت طولانی دوازدهمین امام مسلمانان را فراهم کرد.
این نوشتار، با نگاهی گذرا به زندگانی افتخارآفرین آن امام بزرگوار، کوشیده است به سیر انتقال دوران ظهور به عصر غیبت و علتهای آن بپردازد.
#آخرین_خورشید_پیدا
#امام_حسن_عسکری_علیه_السلام
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
امير المؤمنين على بن ابيطالب عليه السّلام
« نِعْمَ اَلْمُحَدِّثُ اَلْكِتَاب »
کتاب بهترین سخنگوست.
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
📚📚📚📚📚
💠رهبر معظم انقلاب:
«برای یک ملت، خسارتی بزرگ است که افراد آن، با کتاب سر و کاری نداشته باشند، و برای یک فرد، توفیق عظیمی است که با کتاب، مأنوس و همواره در حال بهرهگیری از آن یعنی آموختن چیزهای تازه باشد.
با این دیدگاه، به روشنی میتوان ارزش و مفهوم رمزی عمیق این حقیقت تاریخی را دریافت که اوّلین خطاب خداوند متعال به پیامبر گرامی اسلام (صلّیاللَّهعلیهواله) این است که: بخوان! و در اولین سورهای که بر آن فرستادهی عظیمالشأن خداوند فرود آمده، نام قلم به تجلیل یاد شده است: «اقرأ و ربّک الأکرم، الذی علّم بالقلم»
۱۳۷۲/۱۰/۴
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی
#امام_خامنه_ای
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
🔰امام علی علیه السلام
🔰هر کس که با کتاب ها آرامش یابد راحتی و آسایش از او سلب نمی گردد.
🔰امام خامنه ای
🔰دین و دنیای بشر و جسم و جان انسان به برکت کتاب تامین و تغذیه می شود.
📚📚📚کتابخانه و پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیهاالسلام به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می کند
◽️کارگاه روش های مطالعه
▫️استاد: حجت الاسلام و المسلمین
▫️دکتر حسن اسلامپور کریمی
◽️وبینار آموزش پایگاه نور مگز
▫️استاد: حجت الاسلام و المسلمین
▫️مهدی امینی مقدم
◽️وبینار جامع التفاسیر و دانشنامه علوم قرآن
▫️استاد: حجت الاسلام و المسلمین
▫️حامد مقیسه
◽️نشست تخصصی
▫️انس با قرآن از دیدگاه آیات و روایات
▫️سرکار خانم نجمه سادات میرغفوریان
▫️مدرس و استاد حوزه
▫️نویسنده کتاب
◽️معرفی علما و تالیفات
◽️معرفی تازه های نشر
◽️معرفی جشنواره های تخفیف
◽️معرفی کتابخانه ها و سایت های پژوهشی
◽️معرفی کتاب توسط اساتید مدرسه
◽️پاسداشت و تکریم اهالی قلم
▫️مسابقه هایکو کتاب
▫️مسابقه کتابخوانی
▫️پویش مطالعاتی
▫️طرح تبادل کتاب
▫️طرح نذر کتاب
🔰و سایر برنامه ها ....
#هفته_کتاب
#کتاب_و_کتابخوانی
📚📚📚کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
💥مدرسه علمیه الزهرا علیهاالسلام برگزار میکند.
✨مسابقه هایکو کتاب✨
📌#هایکو کوتاهترین شعر جهان است که از سه بند تشکیل شده و مبدع آن ژاپنیها هستند. هدف از هایکو، آن است که با کوتاهترین جملات و عبارات، جمله ای زیبا و در عین حال اثرگذار خلق شود.
اما #هایکو_کتاب خلاقیتی است که ایرانیان و دوستداران کتاب جهت معرفی کتاب های خود به کار برده اند.
در واقع هایکو کتاب،شعر یا جمله ایست که از عناوین کتاب ها درست میشود.
✳️بنابراین برای شرکت در این مسابقه کتابهایتان را روی هم قرار داده و با اسم کتابهایتان هایکو بسازید و عکس آثار خود را تا ۳۰ آبان ماه به آیدی @ayande_nazdik
ارسال کنید.
🎁🎁🎁به نفرات اول تا سوم جوایز ارزنده ای تعلق میگیرد.
#مسابقه
#هایکو_کتاب
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
علامه طباطبایی (ره) از منظر رهبر معظم انقلاب:
« او مجموعه ای از معارف و فرهنگ اسلام بود؛
فقیه بود؛
حکیم بود؛
آگاه از اندوخته های فلسفی شرق و غرب بود؛
مفسر قرآن بود؛
از علوم اسلامی، یعنی علومی که از اسلام نشأت گرفته یا از آن تغذیه کرده است، مطلع بود؛
از اصول، از کلام، ادبیات، از نجوم و هیئت و ریاضیات و از برخی علوم بی نام و نشان دیگر ...»
🔰 ۲۴ آبان ماه علاوه بر روز کتاب و کتابخوانی، و آغاز هفته کتاب،
روز بزرگداشت و رحلت علامه سید محمد حسین طباطبایی؛صاحب تفسیر المیزان است.
بدین منظور مجموعه ای از آثار علمی و فرهنگی مرتبط با علامه (ره)، ارائه و معرفی میشود.
#بزرگداشت_علامه_طباطبایی
#هفته_کتاب
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
4670-fa-zendegani-alame-tabatabae.pdf
424.3K
📋 زندگی نامه علامه محمد حسین طباطبایی (ره)
✍پدید آورنده: روزنامه اطلاعات، ۷۵/۹/۱
🔸 فایل pdf
📖۷صفحه
🔰بخشی از متن:
«حجت الاسلام سید احمد قاضی از قول علامه نقل میکند که: « پس از ورودم به نجف اشرف، به بارگاه امیرالمومنین علیه السلام رو کرده و از ایشان استمداد کردم. در پی آن آقای قاضی نزدم آمد و فرمود:
« شما به حضرت علی علیه السلام عرض حال کردید و ایشان مرا فرستاده اند. از این پس، هفته ای دو جلسه با هم خواهیم داشت»
#علامه_طباطبایی
#زندگینامه
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
آشنای_آسمان_علامه_سید_محمدحسین_طباطبایی_محمدتقی_انصاریان_خوانساری.pdf
12.94M
📘آشنای آسمان
یادنامه آیتالله حاج سید محمد حسین طباطبایی
✍ محمد تقی انصاریان خوانساری
🔸 فایل pdf
📖۲۹۷صفحه
🔰 درباره کتاب:
این کتاب مجموعه خاطراتی از زندگانی و شخصیت علمی و معنوی علامه سیدمحمدحسین طباطبایی از زبان شاگردان و علمای هم عصر ایشان است. در ابتدای این اثر زندگی نامه خودنوشت علامه سیدمحمدحسین طباطبایی بیان شده شده و برخی از کرامات و معجزات مشاهده شده توسط ایشان از امام رضا(ع) بیان شده است. آن گاه دیدگاه های برخی از شاگردان علامه سیدمحمدحسین طباطبایی در مورد #روش_تدریس ایشان، #مقامات_عرفانی وی، #کشف_و_شهودهای او نسبت به عوالم، #تقوای او، #نظم_و_انضباط وی در همه امور زندگی، دقت های عجیب وی در مسایل دینی و قرآنی، #حالات_معنوی وی، #مکتب_فلسفی وی، #اخلاق_خانوادگی او، نحوه #معاشرت وی با شاگردان خویش و سایر علمای هم عصر خود، عشق و ارادت او به اهل بیت(ع)، سیره عبادی و رفتاری او و برخی دیگر از حالات علمی و عرفانی ایشان بیان شده و خاطراتی از آنان در این زمینهها نقل شده است.
#آشنای_آسمان
#زندگینامه
#علامه_طباطبایی
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
🖥 معرفی سایت
با استفاده از لینک زیر میتوانید ، ۲۰ عنوان از کتب علامه طباطبایی ( ره ) را ، از کتابخانه دیجیتال (بازار کتاب) قائمیه مطالعه و دانلود نمایید.
https://b2n.ir/a17586
#علامه_طباطبایی
#معرفی_سایت
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
📱نرم افزار اندروید علامه
📌این برنامه یکی از کاملترین برنامه های اندروید ی است که تمام آثار علامه طباطبایی را با همه ضمایم فارسی یا عربی در خود جای داده است.
لینک دانلود برنامه علامه برای اندروید از مایکت
https://myket.ir/app/com.talieenoor.allameh
#معرفی_نرم_افزار
#علامه_طباطبایی
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
🍃🌺نسخه نجات🌺🍃
پرسش و پاسخ جوانی ۲۲ساله با علامه طباطبایی ره
✅ نامه جوان
🔹بسم الله الرحمن الرحيم
🔹محضر مبارک نخبة الفلاسفة وآية الله العظمی جناب آقای طباطبائی - ادام الله عمرکم ماشاء الله - سلام علیکم و رحمة الله وبركاته.
🔹کوتاه سخن آنکه جوانی هستم ۲۲ ساله، میزان تحصیل پنجم ریاضی. اشتغالات فعلی تحصیلات حوزه قم، حدود لمعه و اصول الفقه. آخوندزاده.
🔹محیط زیست: دو سال سربازی در تهران، شش سال کودکی در قم، تحصیلات اولیه و بیشتر تحصیلات دبیرستان نیز در قم، چند سالی کرمانشاه.
🔹چنین تشخیص می دهم که تنها ممکن است شما باشید که به این سؤال من پاسخ دهید.
🔹در محیط و شرایطی که زندگی میکنم هوای نفس و آمال و آرزوها بر من تسلط فراوانی دارند و مرا اسیر خود ساخته اند و سبب آن شده اند که مرا از حرکت به سوى الله، و حرکت در مسیر استعداد خود باز داشته و می دارند.
🔹🔹🔹درخواستی که از شما دارم برای من بفرمایید بدانم به چه اعمالی دست بزنم تا بر نفس مسلط شوم و این طلسم شوم را که همگان گرفتار آنند بشکنم و سعادت، بر من حکومت کند؟
🔹یادآور میشوم نصیحت نمی خواهم و الا دیگران ادعای ناصحیت فراوان دارند. دستورات عملی برای پیروزی لازم دارم. همانگونه که شما در تحصیلات خود در نجف پیش استاد فلسفه داشتید، همان شخصی که تسلط به فلسفه اشراق داشت. (مسموع است).
🔹باز هم خاطرنشان می سازم که نویسنده با خود فکر می کند که شفاها موفق به پاسخ این سؤال نمی شود. وانگهی شرم دارم که بیهوده وقت گرانمایه شما را بگیرم.
🔹لذا تقاضا دارم پدرانه چنانچه صلاح می دانید و بر این موضوع میتوانید اصالتی قائل شوید، مرا کمک کنید.
🔹در صورت منفی بودن، به فکر ناقص من لبخند نزنید و مخفیانه نامه را پاره کنید و مرا نیز به حال خود واگذارید. متشکرم.1355/10/23
✅ پاسخ علامه
🔸السلام عليكم
🔸برای موفق شدن و رسیدن به منظوری که در پشت ورقه مرقوم داشته اید لازم است همتی برآورده، توبه ای نموده، به مراقبه و محاسبه پردازید.
🔸به این نحو که هر روز که طرف صبح از خواب بیدار می شوید قصد جدی کنید که در هر عملی که پیش آید رضای خدا ۔ عز اسمه - را مراعات خواهم کرد.
🔸آن وقت در سر هر کاری که میخواهید انجام دهید نفع آخرت را منظور خواهید داشت، به طوری که اگر نفع اخروی نداشته باشد انجام نخواهید داد، هرچه باشد.
🔸همین حال را تا شب، وقت خواب ادامه خواهید داد و وقت خواب، چهار - پنج دقیقه ای در کارهایی که روز انجام داده اید فکر کرده، یکی یکی از نظر خواهید گذرانید. هرکدام مطابق رضای خدا انجام یافته شکری بکنید و هرکدام تخلف شده استغفاری بکنید.
🔸این رویه را هر روز ادامه دهید. این روش اگر چه در بادی حال، سخت و در ذائقه نفس، تلخ می باشد ولی کلید نجات و رستگاری است.
🔸و هر شب پیش از خواب اگر توانستید سور مسبحات یعنی سوره حدید و حشر و صف و جمعه و تغابن را بخوانید و اگر نتوانستید تنها سورۂ حشر را بخوانید.
🔸و پس از بیست روز از حال اشتغال، حالات خود را برای بنده در نامه بنویسید. إن شاء الله موفق خواهید بود. و السلام علیکم. محمد حسین طباطبائی
📚 مرزبان وحی و خرد ص48
#در_محضر_علامه
#اخلاق_و_عرفان
#نسخه_نجات
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | سرآمد اخلاق و فلسفه
🔻رهبر انقلاب: «مرحوم علامهی طباطبایی رضوان الله تعالی علیه چراغ علوم عقلی را در قم روشن کرد و ادامه داد و با مشکلات ساخت.» ۱۳۸۹/۸/۲
#سالروز_رحلت_علامه_طباطبایی
#علامه_طباطبایی
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
💠 قال امیر المومنین علی علیه السلام :
الکتب بساتین العلماء
کتابها بوستانهای دانشمندان است.
➖غرر الحکم ص ۲۴۵
#هفته_کتاب_و_کتابخوانی
📚📚📚 کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib