🔰امام خامنه ای
🔰نفس کتابداری یک کار انسانی فرهنگی برجسته ای است.
💠سرکار خانم بشارتی راد
💠کتابدار محترم
📜روز کتابدار، روز بزرگداشت علامه عصر، متفکر شیعه علامه طباطبایی (ره) را خدمت کتابدار گرانقدر تبریک عرض نموده و توفیقات شما را در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و در سایه سار رهبری امام خامنه ای از درگاه خداوند متعال مسئلت می نماییم.
#روز_کتابدار
🔰معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
4_6010462514893030682.pdf
4.49M
📗بحثی کوتاه درباره علم امام
📗تالیف علامه طباطبایی (ره)
📗رساله علامه در نقد کتاب شهید جاوید (صالحی نجف آبادی) + جوابیهها
#علم_امام
#علامه_طباطبایی_ره
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
📚📚📚
💠عبادت علمی و دینی
💠 سيره علامه طباطبایی (ره)
💠آیت الله جوادی آملی
◽️سالگرد عالم ربانی حكیم متأله استاد علامه طباطبایی (قدس الله نفسه الزكیه) فرا رسیده است؛ گرامی داشت خاطره گرانبار آن حكیم متأله، یك عبادت علمی و دینی است.
اگر كسی خواست حكیم الهی، متأله و مفسر نامدار امامیه مرحوم علامه طباطبایی (رضوان الله تعالی علیه) را بشناسد، تنها به شرح حالی كه خود نوشته یا دیگران نگاشته اند بسنده نكند، زیرا كتب علمی یك مولف و سیره عملی یك انسان بهترین شرح حال اوست.
با مراجعه به نوشتار و رفتار این حكیم متأله می توان حیات پربار او را در چند جمله خلاصه كرد و آن اینكه عقلی داشت مسموع و عقلی داشت مطبوع، علمی داشت مسموع و علمی داشت مطبوع؛ یعنی هم شرایط فراگیری علوم انبیا (علیهم الصلاة و علیهم السلام) در او بود و هم پذیرش و خضوع در برابر وحی در ایشان به حد كمال بود؛ این دو عامل است كه انسان را به كمال می رساند و هیچ كدام به تنهایی كافی نیست.
بیان مطلب این است كه تا انسان طرز تفكرش تفكر عقلی نباشد و تا انسان عاقل، در پیشگاه وحی و شرع خاضع نباشد، راه به جایی نمی برد؛ اگر عاقل نبود هرگز راه به جایی نمی برد یا اگر قدرت تفكر و اندیشه داشت ولی در آستانه وحی سری نسایید و دلی نباخت باز راه به جایی نمی برد.
قرآن كریم كسانی را بهرهمند می داند كه عاقل باشند و به وحی گوش فرا دهند: ﴿لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَی السَّمْعَ وَ هُوَ شَهیدٌ﴾. اگر تفكر كسی تفكر حسّی یا وهمی بود، آن چنان كه باید از شرع استفاده نمی كند ولی اگر طرز تفكر انسانی تفكر عقلی بود، او بهره خوبی از شریعت می برد.
📜پیام به همایش بزرگداشت علامه طباطبایی ۱۳۶۵/۸/۲۳
#علامه_طباطبایی_ره
#آیت_الله_جوادی_آملی
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰به مناسبت بیست و چهارم آبان ماه
🔰چهل و یکمین سالروز ارتحال حکیم متأله و مفسر کبیر قرآن کریم ویژه نامهای در ۴ صفحه به ضمیمه این شماره ۷۲۹ «هفتهنامه افق حوزه» با همکاری دارالقرآن مرحوم علامه طباطبایی (ره) تقدیم خوانندگان ارجمند می شود.
◽️مهمترین عناوین ویژه نامه
▫️امام خامنهای: علامه طباطبایی چشمه جوشان دانش، عرفان و تقوای اسلامی
▫️خدمات مهم علامه طباطبایی(ره) از منظر آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی
▫️ویژگیهای مهم شخصیتی علامه طباطبایی (ره) از دیدگاه آیت الله العظمی نوری همدانی
▫️آیتاللهالعظمی سبحانی: توجه به افکار بلند آن متفکر سترگ در عصر فقر اخلاقی و معنوی، چراغ راه حقیقتجویان است.
▫️آیتالله العظمی جوادی آملی: در فرهنگ قرآن کریم مهمترین حق، حقّ توحید است؛ نه حق حیات
▫️سیره علمی علامه طباطبایی (ره) در گفتاری از حجتالاسلام والمسلمین احمد عابدی
📔 نسخه PDF⬇️
#ویژه_نامه
#علامه_طباطبایی_ره
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
علامه طباطبایی.pdf
1.15M
📔ویژه نامه سالروز ارتحال حکیم متأله و مفسر کبیر قرآن کریم مرحوم علامه طباطبایی (ره)
#علامه_طباطبایی_ره
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
💢 در هفته کتاب و کتابخوانی میتوانید از نمایشگاه کتاب و نرم افزار کتابخانه حوزه دیدن فرمایید.
📗کتاب خوب بخوانیم
💠سفارش نرم افزار پذیرفته می شود.
#کتاب
#مطالعه_منظم
#هفته_کتاب
📚📚📚کتابخانه مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_lib
📚📚📚
🔰نشست تخصصی هفته کتاب و کتابخوانی در مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام برگزار شد.
نشست تخصصی ارائه اثر تولیدی در قالب کتاب توسط پژوهشگر و دانش آموخته مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام ، منصوره بزرگی در روز ۲۴ آبان برگزار شد.
زهره جعفری معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام در ابتدای نشست با اشاره به هدف از تشکیل چنین جلساتی گفت: هدف، احترام به کتاب و احترام به پدید اورندگان کتاب است و اهمیت به این که بانوان طلبهی پژوهشگر، در احیا تراث دینی نقش دارند و تبیین گر آرمان های انقلاب اسلامی هستند.
جعفری در خصوص اهمیت تولید کتاب در حوزه های علمیه، گفت: رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در تاریخ ۳۰ بهمن ۱۳۷۰ فرمودند: "حوزه علمیه، یک دستگاه تولیدی و یک کارخانهی عظیم انسانی است؛ باید دایم تولید کند؛ باید کتاب تولید کند؛ آدم و عالِم تولید کند؛ متدین تولید کند؛ فکر تولید کند و حرف تازهای بزند. حرف تازه که تمام نشده است."
وی در ادامه به معرفی آثار مکتوب طلاب سطح ۲ مدرسه در قالب کتاب چاپ شده، پرداخت و از منصوره بزرگی مولف کتاب "مبانی فقهی کلامی ولایت فقیه در قران"، که تحقیق پایانی سطح ۲ بوده است دعوت نمود تا این پژوهشگر به ارائه مطالب پیرامون موضوع و شیوه تدوین کتاب در جهت تشویق طلاب برای تولید آثار مکتوب بپردازد.
منصوره بزرگی دانش آموخته مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام گفت: از آن جا که بحث ولایت فقیه از مباحث چالش برانگیز عصر حاضر است و در مشروعیت الهی یا مردمی آن اختلاف نظر وجود دارد، در این کتاب به بررسی مبانی کلامی و فقهی ولایت فقیه از منظر علما و مفسران پرداخته و با استناد به آیات قرآن کریم به تبیین و تحلیل ریشه های مشروعیت الهی ولایت فقیه به عنوان ادامه حکومت پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) در عصر غیبت بررسی شده است .که در این راستا از تفاسیر شیعه و اهل سنت، و همچنین نظر علمای فقه و کلام استفاده شده است.
بزرگی در پایان به برخی از سوالات حاضرین در جلسه پیرامون موضوع و مسایل مطرح شده در کتاب پاسخ داد.
گفتنیست پیشنهاد کرسی آزاد اندیشی با توجه به موضوع چالشیِ کتاب مذکور، توسط مخاطبین مطرح شد.
#هفته_کتاب
#روز_کتاب_و_کتابخوانی
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
📗کتاب درونی انسان
📗کتاب حق
اولین وظیفه انسان در قبال فطرت خود این است که چشم باز کند و صحیفه دل را مطالعه کند، وظیفه بعدی او این است که آنچه در کتاب ها می خواند در کنار این صحیفه قلب قرار دهد.
بيان نوراني حضرت علی عليه السلام اين است که حضرت مي فرمايد: «انسان بايد مطالعه کند و اولين کتاب او برای نگريستن و مطالعه کردن صحيفه قلب خود است»؛ چرا که بسياری از مطالب را خداوند در قلب انسان ثبت کرده است.
✨📖✨ قرآن می فرمايد : خدا روح را مستوی الخلقه خلق کرده و انسان با صحيفه نوشته شده خلق شده است و آنچه که برای بشر لازم بود به عنوان قانون اساسی خدا در درون جان آدمی نوشته و جای داده است.
◽️اولين وظيفه انسان در قبال فطرت خود اين است که چشم باز کند و صحيفه دل را مطالعه کند.
◽️وظيفه بعدی او اين است که آنچه در کتاب ها می خواند در کنار اين صحيفه قلب قرار دهد.
◽️وظيفه بعدی اين است که اگر آنچه را که در خارج از قلب و در کتاب ها مطالعه کرد با آنچه خدا در صحيفه قلب او با عنوان قانون اساسی نوشته، مطابق داشت، آنها را بگيرد و در زندگی خود به کار بندد و اگر مطابقت نداشت آن مطالب را دور بيندازد.
اين دقيقا همان عملی است که ائمه به ما دستور دادند که اگر ديديد روايتی با قرآن کريم مطابقت نداشت دور بیندازيد و هر چه با قران سازگاری داشت بپذيريد.
📖قرآن درونی که خدا در نهان آدمی قرار داده و از آن به عنوان صحف قلب ياد می شود همان حق است، اين وظيفه روزانه آدمی است که هر روز آنچه را می شنود به قلب خود ارجاع دهد تا درستی يا نادرستی او مشخص شود تا گرفتار جهل عقلی و عملی و انحراف نشود.
حضرت آیت الله جوادی آملی (حفظه الله)
#کتاب
#حق
#کتاب_درونی_انسان
#آیت_الله_جوادی_آملی
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh