1_2110166554.pdf
161.1K
📔صفات پژوهشگر
📗روش تحقیق
📗رضا استادی
◽️عشق به تحقیق و روشن شدن مطلب
◽️و ....
#پژوهشگر
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
نظم_جدید_آینده_جهان_نسخه_نهایی.pdf
820.7K
📘درآمدی بر خطوط اساسی نظم جدید آینده جهان
📘صورت بندی مفهومی بیانات امام خامنهای مدظلهالعالی
◽️محمدجواد هاشم پور
◽️دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام
#امام_خامنه_ای
#نظم_جدید_جهانی
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰با شیوه قدیم نمی توان پاسخگوی جوان امروز بود
◽️حجت الاسلام و المسلمین
◽️محمد باقر فرزانه
📚اگر اهل علم نباشید و مطالعه به روز و نو نداشته باشید، نمی توانید پاسخگوی نیاز جامعه باشید؛ چرا که نسل جوان به دنبال مسائل نو است.
امروز با امکانات نو وارد صحنه پاسخگویی شویم و اگر فکرمان را نو نکنیم و به مطالعه گذشته اکتفا شود، نمی توانیم پاسخگو باشیم و در واقع «قافله خواهد رفت و ما عقب خواهیم بود».
🔍📚به دنبال ایده های نو برای ارائه مسائل دینی بگردید.
شهید مطهری می فرمود: برای مطرح کردن ایمان به نسل نو، به مسأله جدید نیاز داریم. آن گونه که در گذشته ایمان را مطرح می کردیم، الان جواب نمی دهد؛ بنابراین باید به دنبال این باشیم که برای نسل جوان مسائل نو را مطرح کنیم.
💠💠💠رسالت ما، هدایت انسان و جامعه است و در این زمینه باید توجه کنیم به چه دانش و برنامه هایی نیاز داریم. اگر این دغدغه را در ذهن داشته باشیم، به طور طبیعی احساس می کنیم بسیار عقب هستیم و به مطالعه و پژوهش نیاز داریم.
🔖هفته نامه افق حوزه
🔖ش ۷۲۵، ص ۱۱
#پاسخگویی
#نسل_جوان
#مطالعه_و_پژوهش
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰پیشینه پژوهش
📚در هر نوع پژوهشی یکی از اقداماتی که باید انجام گیرد، بررسی و مطالعهی پیشینهی پژوهش است. پژوهش از جمله فعالیتهای علمی است که هویت جمعی دارد یا به عبارتی پژوهشها در صورتی ثمر بخش و مفید خواهند بود که پژوهشگران با یکدیگر در فرایند تولید علم مشارکت داشته باشند.
📚پژوهشگر قبلی زمینه را برای پژوهشگر بعدی آماده کند و این روند ادامه پیدا کند تا از این طریق دانش تولید شده به وسیلهی فرد فرد پژوهشگران در کنار یکدیگر قرار گرفته و مرزهای دانش را به تدریج توسعه و گسترش دهد. از این رو یکی از اصول پژوهشگری که به هیچ وجه نباید از آن چشمپوشی کرد، بررسی و مطالعهی پیشینهی پژوهش است. علاوه بر این، با توجه به امکانات فراوان اطلاعرسانی که امروزه در دسترس محیطهای آموزشی و پژوهشی است، باید دامنه و قلمرو جستجوی پیشینه از مرزهای محدود خارج شود و حالت جهانی پیدا کند.
📗درسنامه روش تحقیق، ص۷۰
📗مجید طرقی
#پیشینه_پژوهش
#هویت_جمعی_پژوهش
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰امام خامنه ای
🔰تحول مطلوب
🔰ایده آل ها
💠💠💠پس یک مسأله این است که ما آن تحول و شکل مطلوبی را که برای حوزه لازم است - ولو ایدهآلی بهنظر برسد؛ بگذارید برسد - دنبال کنیم.
اگر ایدهآلها نباشند، حرکت کند خواهد شد. یک مقدار ایدهآلهای دست نیافتنىِ در واقعیت، همواره باید مورد نظر ما باشد. ما اگر قهرمان نداشته باشیم، سازندگی شخصی نداریم.
💠💠💠اصلاً فلسفهی وجود «امام» در تفکرات کلامی ما هم همین است. «امام» آن مثال اعلی است که باید ما را به آن سمت بکشاند؛ مثل آن عقابهایی که چیزی بالای سرشان میبینند و همین طور دایم پر میزنند که بالاتر بروند و به آن نقطه برسند. ممکن هم هست که ما هیچ وقت به آن نقطه نرسیم، اما آن مرکز دستنیافتنی باید باشد، تا ما این حرکت را با شور و شوق انجام بدهیم. پس ایدهآلها - ولو ایدهآلهایی که در واقعیت دستنیافتنی هستند - همیشه باید باشند، تا ما بتوانیم حداقل تا نیمهی راه برویم؛ اگرچه آن قله هم یک روز فتح خواهد شد؛ یعنی به نیمه که رسیدیم، قله نزدیکتر و دستیافتنی میشود. بنابراین، آن ایدهآلها را تصویر کنید؛ آن مقدارش که واقعیت است، آدم یکطور با آن برخورد میکند؛ آن مقدارش هم که دور از واقعیت است، طور دیگری با آن برخورد میکند......
#امام_خامنه_ای
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🇮🇷
🔰پنج توصیه حاج قاسم خطاب به بسیجیان
شهید حاج قاسم سلیمانی:
برادران و عزیزان بسیجیم سلام علیکم؛ خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید.
◽️عزیزانم اولا بزرگترین امانت سپرده شده به ما، جمهوری اسلامی است که امام عارفمان فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است. در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمایید.
◽️ثانیا؛ به حلال خداوند و حرام آن توجه خاص بفرمایید.
◽️ثالثا؛ پدر و مادرتان را آنچنان بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند و ائمه معصومین توصیه فرمودهاند.
◽️رابعا؛ دوستی و رفاقت ارزش بزرگی است. اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه همراهی میکنید.
◽️خامساً؛ نماز شب؛ نماز شب؛ نماز شب کلید تمام عزتهاست؛
📜برادرتان قاسم.
#هفته_بسیج
#شهید_سلیمانی
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🔰امام خامنه ای
🔰کرسی های علمی
♦️♦️♦️برای علاج بیماریها و هتاکیها و مهار هرج و مرج فرهنگی
💠💠 بهترین راه حمایت از آزادی بیان در چارچوب قانون و تولید نظریه در چارچوب اسلام است و بدون فضای انتقادی سالم و بدون آزادی بیان و گفتگوی آزاد، آن هم با «حمایت حکومت اسلامی» و «هدایت علما و صاحبنظران»، تولید علم و اندیشه دینی و در نتیجه تمدن سازی و جامعه پردازی ناممکن یا بسیار مشکل خواهد بود.
📜ایشان سه روش پیشنهادی مطرح شده در نامه جمعی از دانشآموختگان و پژوهشگران حوزه علمیه در مورد
💠تشکیل کرسیهای «نظریهپردازی، پاسخ به سؤالات و شبهات و نقد و مناظره» را، علمی و معقول ارزیابی کرده و افزودهاند: ایده «تولید نظریه و فکر» نباید به برخی قلمروهای فکر دینی یا علوم انسانی و اجتماعی محدود بماند بلکه باید کلیه علوم و رشتههای نظری و عملی حتی علوم پایه و کاربردی را در برگیرد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به حمایت همیشگی ایشان از چنین طرحهایی، از شورای مدیریت حوزه علمیه قم خواستهاند تا با اطلاع و مساعدت مراجع بزرگوار و محترم و با همکاری و مشارکت استادان و محققان برجسته حوزوی فرصت اجرای این طرح را، فراهم آورد.
۱۳۸۱/۱۱/۱۶
📜پاسخ رهبر انقلاب به نامه جمعی از دانش آموختگان و پژوهشگران حوزه علمیه
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=23033
#امام_خامنه_ای
#کرسی_نظریه_پردازی
#کرسی_پاسخ_به_شبهات
#کرسی_نقد_و_مناظره
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔰مبانی فقهی بسیج در حکومت اسلامی
🔰استاد مهدی زمانی
🔰مدرس خارج فقه و اصول
بسیج به معنای مشارکت عمومی سازمان یافته جهت امور عام المنفعه دارای مفهوم عامی است و ریشه عقلائی و قرآنی و روایی دارد. مشروعیت و لزوم بسیج در حکومت اسلامی با ادله قرآن، سنت و عقل اثبات میشود.
اصل در مشروعیت و لزوم، بلکه در مواردی وجوب بسیج، حکمعقل است و اگر چه این مسئله در قرآن و روایات بیان شده است اما در اینجا حکم شارع مولوی نیست بلکه ارشادی است و ناظر به همان حکم عقل میباشد.
◽️ادله عقلی
وی دلیل عقلی را از طریق نیازهای جامعه، با سه مقدمه بیان کرد.
▫️مقدمه اول این است که انسان به طبع موجودی اجتماعی و مدنی است
▫️مقدمه دوم این است که اجتماعی بودن انسان مستلزم دو دسته نیاز است؛ اول نیاز فرد به جامعه، مثل نیازهای شخصی و دسته دوم، نیاز جامعه به جامعه، مثل امنیت که نیاز مجموعه جامعه به جامعه است
▫️مقدمه سوم این است که انسان در برآورده کردن و رفع نیاز دسته دوم (جامعه به جامعه) محتاج به مشارکت عمومی است؛ و الّا اختلال نظام پیش میآید. در نتیجه حکم عقل به این است که ما باید یک تشکیلات داشته باشیم تا این نیازها را بطور سامان یافته و منظم انجام دهد.
امام خمینی اعلی الله مقامه با تشکیل بسیج، به این حکمت و عقلانیت توجه کرده بودند و این از فطانت این حکیم فقیه و والامقام بود....
📜ادامه مطلب کلیک نمایید
https://b2n.ir/z11752
#هفته_بسیج
🔰پژوهش مدرسه علمیه الزهرا علیها السلام
https://eitaa.com/alzahranasr_pajohesh
📣📣📣📣
قابل توجه طلاب گرامی
📜هشتمین فراخوان شناسایی طلاب استعداد برتر حوزه های علمیه خواهران
🗓زمان ثبتنام:
۱۴۰۱/۰۹/۰۱ تا ۱۴۰۱/۰۹/۲۰
هشتمین دوره شناسایی طلاب استعداد برتر حوزههای علمیه خواهران (ناب ۸) ، در سه عرصه آموزش (تحصیل و تدریس) ، پژوهش و تبلیغ و امور فرهنگی، از سوی اداره کل امور نخبگان و استعدادهای برتر آغاز شد. طلاب علاقمند در مقاطع مختلف تحصیلی میتوانند با مراجعه به سامانه، به نشانی
https://panel.monh.ir
در صورت دارا بودن شرایط اقدام به ثبت نام نمایند.