eitaa logo
🚩 امــــاج - اخبار مقاومت جهان اسلام
64.9هزار دنبال‌کننده
23هزار عکس
15.3هزار ویدیو
77 فایل
تحولات جهان اسلام (اخبار روز + تحلیل) http://eitaa.com/joinchat/69795843C5d4983d07b تبلیغات نداریم! 👈 آی دی ادمین پاسخگو فقط در سکوی ایتا و تلگرام: @mreza31
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان امشب دعا قرار نمیدم فقط ۵ تا صلوات به تعداد ۵ تن آل عبا به نیت سلامتی رهبر عزیزمون سهم شما ۵ صلوات هست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
صدقه از یادتون نره عزیزان❤️
استعفای یک مقام دیگر دولت ترامپ/فاکس‌نیوز گزارش داد که مایک بنکس، رئیس گشت مرزی آمریکا، به‌طور ناگهانی استعفا کرده است.
51.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتــشار بــرای اولیـن بــار... ▫️هـــــم اکنـــون رونـــــمایـی از نــماهنگ هوش مصنوعی 💌 ادای دین هنرمندان افغانستانی به شهدای مظلوم میناب ...🇦🇫🇮🇷 ▫️به قلم و صدای شاعر نام آشنای افغانستان: ســـیده تــکتـم حــســینی 📍تهیه شده در واحد هوش‌مصنوعیِ مــــرکـــز رســــــانـــه‌ای مـــــقـــداد ➖➖➖➖➖ ■هیات رزمندگان و شهدای فاطمیون @FatemiyounHeyat
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
سپاسگزارم؛ خب بریم سوالات عزیزان رو جواب بدیم
بله دقیقا بوی عملیات هم در ساحل و هم در داخل به مشام میرسه ؛ اتفاقا من حس میکنم اگر جنگی رخ بده، بطور باتلاق وار خواهد بود. در قسمت سوم،‌ نظرم به نظر شما نزدیک تر هست. معتقد بودم ترامپ تا سفر به چین،‌اقدامی نخواهد کرد که اینچنین هم شد.
این عملیات خیلی سخته ، خیلی . البته بزرگان سیاسی ما گفتند که کل اورانیوم های غنی شده طی بمباران آمریکا در زیر صدها متر کوه دفن شده ولی بحث بعدی اینکه من معتقدم کاش ۴۰۰ کیلو اورانیوم رو بصورت ۱ کیلو در ۴۰۰ شهر کشور پخش میکردن که در این صورت، ترامپ خودش رو هم بکشه ؛ حتی به یک کیلو اورانیوم هم دست نخواهد یافت.
ترامپ دوست داره که عملیات در ایران رو بی ارزش و یک چیز ساده جلوه بده ولی خب گیر کرده ، بدجور هم گیر کرده؛ اتفاقات دریا یک جایی خواهد ترکید و ما منتظر اون لحظه هستیم. این اتفاقات بعد از سفر چین میتونه رخ بده‌.
اصلا نمیشناسم این شخص رو؛ البته ایشون همون اسمی هست که جناب در موردش حرف زده؟ اگه آره؟ پس اونوقت حرف های آقای سعید حیدری در موردشون رو تایید میکنم.
من از یک عارفی شنیدم که اجنه های شیعه برای نبرد به تاسی از صدر اسلام، لباس زرد می‌پوشند و از همان عارف هم شنیدم که در نبرد جنگ ۱۲ روزه هم حضور داشتند.
ما هر شب قرار شده از تصاویر منتخب مردم در خیابان درون کانال قرار بدیم ؛ که اینکار هر شب انجام میشه.