eitaa logo
یاران امام زمان (عج)
3.6هزار دنبال‌کننده
24.9هزار عکس
21.2هزار ویدیو
20 فایل
راه ظهورت را بستم ..... قبول اماخدا را چه دیدی شاید فردا حر تو باشم مدیر @Naim62 ( مدیر سوالات مذهبی سیاسی و انگیزشی👈 @Sirusohadi ))
مشاهده در ایتا
دانلود
یاران امام زمان (عج)
#آداب_تربیت_فرزند یکی از مسائل مهم این دوره اینه که پدر و مادر باید فرزندشون رو درک کنند. یعنی نگا
🔹🔸 نکته بعدی اینه که فرزند در این سنین به طور طبیعی و فطری، خانواده گریز و رفیق گرا میشه. یعنی دوست داره بیشتر وقتش رو با رفقای خودش و بیرون از خونه بگذرونه و این چیز بدی نیست. ✅ 🔶در واقع خداوند متعال عمدا یک جوان رو اینجوری خلق کرده تا وابستگیش نسبت به خانوادش کمتر بشه و به سمت تشکیل خانواده بره. بنابراین اگه پدر و مادر این تغییرات رو در فرزندشون دیدن نباید مقاومت و برخورد کنند. این یک موضوع طبیعی هست. بله اگه پدر و مادر میخوان که فرزندشون سراغ رفقای ناباب نرن باید خودشون مثل یک رفیق با فرزندشون برخورد کنند. 🌠 اگه شما باهاش رفیق باشی اون سراغ رفیقای بد نمیره. گاهی با نوجوانت خلوت کن و دوتایی برید بیرون خرید. یا یه مسافرت دو نفره برید و کلی با هم خوش بگذرونید. 🏞 هم مادر با دخترش باید خیلی رفیق باشه و هم پدر با پسرش. این رفاقت هرچقدر که باشه موجب تربیت بهتر فرزندانشون خواهد شد
یاران امام زمان (عج)
#آداب_تربیت_فرزند 🔹🔸 نکته بعدی اینه که فرزند در این سنین به طور طبیعی و فطری، خانواده گریز و رفیق
🔸 مباحثی که در مورد تربیت فرزند بالای 14 سال مطرح میکنیم بسیار مهم هست. ❇️ یکی از دلایل اهمیت این بحث اینه که برای تمام افراد استفاده میشه. یعنی شما این مطالب رو میتونید برای تمام افراد بالای 14 سال اطرافتون انجام بدید. زن برای شوهرش، شوهر برای خانمش، برای دوستان و اطرفیان و سایر اقوام برای همین لازمه که به تک تک مواردی که تقدیم میشه دقت و عمل بفرمایید. 🔺 برای سن 14 سال به بالا دیگه نمیشه با امر و نهی پیش رفت. دیگه نمیشه از تشویق و تنبیه زیاد استفاده کرد. اگه شما دوست دارید جوانتون کاری که میخواید رو انجام بده باید بتونید کاملا متقاعدش کنید. باید با استدلال و در برخی موارد با استفاده از مسائل عاطفی کاری کنید که حرف شما رو بپذیره و عمل کنه. 🔸💢 اگه نمیتونید متقاعدش کنید به هیچ وجه باهاش درگیر نشید. اصلا نخواید با اجبار کاری کنید که حرف شما رو بپذیره. این یک اصل بسیار مهم تربیتی در این سنین هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاران امام زمان (عج)
#آداب_تربیت_فرزند 🔸 مباحثی که در مورد تربیت فرزند بالای 14 سال مطرح میکنیم بسیار مهم هست. ❇️ یکی
⭕️ متاسفانه خیلی از پدر و مادر ها در سنین 7 تا 14 سال فرزندشون رو از نظر تربیتی رها میکنند و بعد که فرزندشون در سن 14 سالگی دچار برخی مشکلات شد میخوان با جنگ و دعوا مقابلش بایستند که البته معمولا هم شکست میخورند و مستاصل میشن. در حالی که اگه پدر و مادری میخواد فرزندش خوب تربیت بشه هر کاری که میتونه باید در 7 تا 14 سال بکنه. از این سن که گذشت درب تربیت بسته میشه. ⭕️ یعنی شما با اجبار نمیتونید به کسی چیزی رو تحمیل کنید و اساسا خداوند متعال هم اینو نمیخواد که کسی اجبارا دینداری کنه. اگه کسی هنر داره باید با زبان و رفتار خودش انقدر خوب باشه تا بقیه جذب بشن و خوب رفتار کنند. 🔸☢️ پس در این سن باید به عقاید و تصمیمات آدم ها احترام گذاشت. هیچ کسی رو نباید مجبور به دینداری و سایر کارهای خوب کرد. ✅ در حقیقت آزادی که خداوند متعال برای انسان میخواد از همین جنس هست. خداوند دوست داره آدم ها بتونن گناه کنن ولی نکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاران امام زمان (عج)
#آداب_تربیت_فرزند ⭕️ متاسفانه خیلی از پدر و مادر ها در سنین 7 تا 14 سال فرزندشون رو از نظر تربیتی
✅🔶 یکی از کارهایی که پدر و مادرا باید انجام بدن اینه که فرزند خودشون رو به عنوان وزیر باهاش رفتار کنند. یعنی گاهی وقتا در برخی تصمیم گیری ها خوبه که نوجوان خودتون رو مشارکت بدید. 🔸🔹 مثلا میخواید خونه ای عوض کنید یا ماشین بخرید. یا دکوراسیون رو عوض کنید. یا میخواید یه مسافرتی برید و.... 🌷 وقتی شما به تصمیمات و نظرات جوانتون اهمیت بدید موجب میشه که او در تصمیماتش سنجیده تر عمل کنه چون میدونه حرفاش برای شما ارزش داره. 🔶 خیلی از پدر و مادرها دقیقا رفتاری که باید از 7 تا 14 سال داشته باشند رو میخوان با فرزند جوانشون داشته باشند. تا جوان حرف میزنه میگن تو بچه ای! این چیزا سرت نمیشه. ❇️ این یک رفتار بسیاااار غلط هست. حتی اگه اشتباه هم میگه باید به حرفش گوش بدید و براش احترام قائل بشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاران امام زمان (عج)
#آداب_تربیت_فرزند ✅🔶 یکی از کارهایی که پدر و مادرا باید انجام بدن اینه که فرزند خودشون رو به عنوان
⭕️ یکی از اشتباهات پدر و مادر ها اینه که میخوان در این سن برای جوان خودشون تصمیم بگیرند. در حالی که در سنین جوانی باید بذارید خود جوان برای مسائل زندگیش تصمیم بگیره. چرا؟ 🔶 چون اگه شما برای انجام کاری براش تصمیم بگیرید اون اولا به این راحتی نمیپذیره. 🔺 ثانیا اگه بپذیره هم با دل و جون اون کار رو انجام نمیده 🔺 و ثالثا اگه توی اون کار شکست بخوره شما رو مقصر میدونه نه کم کاری خودش رو. برای همین اجازه بدید جوانتون خودش تصمیم بگیره. ✅ حتی اگه اشتباه هم کرد ایرادی نداره. چوبش رو میخوره و برمیگرده. ولی اگه شما بجاش تصمیم گرفتید از شما فاصله میگیره و دیگه نمیتونید روش تاثیر بذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاران امام زمان (عج)
#آداب_تربیت_فرزند ⭕️ یکی از اشتباهات پدر و مادر ها اینه که میخوان در این سن برای جوان خودشون تصمیم
🔶در این سنین دیگه تربیت به شیوه غیر مستقیم باید باشه. 🔹 مثلا به جای اینکه به فرزندتون بگید برو با فلانی دوست بشو، باید به اون فرد بگید که بیا با فرزند من دوست بشو. ❇️ و به جای اینکه مستقیما به جوانتون دستور بدید که یه کاری رو انجام بده باید با حالت خواهشی بهش بگید. مثلا به دختر جوانت بگو: عزیزم میشه فلان کار رو برام انجام بدی؟ به پسر جوانت بگو: پسر بزرگوارم میشه فلان کار رو برام انجام بدی؟ 💕🌷 با جوان باید درست حرف زد. باید خیلی لطیف و دقیق و حساب شده. واقعا جوانان اگه باهاشون درست حرف بزنید فوق العاده روحیه های خوب و با نشاطی دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یاران امام زمان (عج)
#آداب_تربیت_فرزند 🔶در این سنین دیگه تربیت به شیوه غیر مستقیم باید باشه. 🔹 مثلا به جای اینکه به فر
ما در مورد آداب تربیت فرزند زیر 7 سال و هفت سال دوم و همچنین هفت سال سوم نکاتی رو عرض کردیم. 🔹 اگه پدر و مادری این نکات رو تا حدی رعایت کنند واقعا میتونن فرزند خوبی رو تربیت کنند در واقع زیر هفت سال باید فرزند شما حکم پادشاه رو داشته باشه تا به بیشتر علاقه های خودش پاسخ بده و عقده ای برای کنجکاوی نداشته باشه. 🔶 در هفت سال دوم فرزند شما حکم عبد رو پیدا میکنه و پدر و مادر باید بیشترین تلاششون رو برای تربیت فرزندشون در این زمان داشته باشند. ❇️ در هفت سال سوم به بعد تا اخر عمر، پدر و مادر باید فرزندشون رو به عنوان یک مشاور و وزیر باهاش رفتار کنند. ان شالله که همگی بتونید بهترین فرزندان رو تربیت کنید