eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
18.3هزار ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶 مظلوم نمایی به سبک صهیونیستی 🔺 روزنامه اسرائیلی "یدیعوت آحارونوت" با انتشار فهرستی متشکل از اسامی ١۵٠٠ نفر از اتباع و سربازان کشته شده رژیم‌صهیونیستی پس از عملیات طوفان الاقصی نوشت "این‌ اسامی آن‌هاست" 🔹 این درحالی هست که فقط ۲۷۰۰۰ شهید از شهدای غیر نظامی غزه را، کودکان و زنان تشکیل دادند!
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرد نابینایی که بینایی‌اش را از دست داد ولی انسانیت را هرگز ♦️ این مرد نابینا برای همدری و همبستگی با مردم مظلوم فلسطین به خیابان‌ها آمد
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رسوایی جدید سند ۲۰۳۰ برای دولت روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: همهٔ ائمه به‌دنبال ایجاد جامعهٔ اسلامی بودند؛ ایجاد جامعهٔ اسلامی بدون تشکیل حاکمیت اسلامی ممکن نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظاتی از بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از درخواست غرفه‌دار برای دعای مادر مریض‌احوال تا معرفی کتابی که رهبر انقلاب قبلا آن را خوانده بودند.
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا دولت آمریکا تظاهرات ضدصهیونیستیِ دانشجویان را «ضدیهود» نشان می‌دهد؟
روزنامهٔ صهیونیستی: نتانیاهو اسرائیل را قبل‌از ۱۰۰ سالگی نابود می‌کند 🔹«نتانیاهو با چشمان باز به دامی که یحیی السنوار در ۷ اکتبر برایش پهن کرد، افتاد». این بخشی از سرمقالهٔ روزنامهٔ صهیونیستیِ هاآرتص دربارهٔ ناکامی‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از زمان بازگشت به قدرت و به‌خطرانداختن موجودیت اسرائیل است. 🔹هاآرتص در مقدمهٔ این مقاله با کنایه می‌پرسد که «آیا اسرائیل صدمین سالگرد خود را خواهد دید؟» چون نتانیاهو ۷ سال پیش وعده داده بود که با هرچه در توان دارد برای صدسالگیِ اسرائیل تلاش می‌کند؛ هرچند «هیچ دولت یهودی بیش از ۸۰ سال دوام نداشته است». 🔹این روزنامهٔ صهیونیستی نوشت: از همان آغاز جنگ غزه، هدف اصلیِ نتانیاهو بقای سیاسیِ خودش بود؛ او مسئولیت شکست در عملیات حماس را نپذیرفت، آتش اختلافات و اعتراضات داخلی را شعله‌ورتر کرد، به تقابل فاجعه‌بار با آمریکا پرداخت و بر انجام عملیات رفح اصرار کرد. 🔹هاآرتص در پایان نوشته: نتانیاهو هنوز هم می‌تواند گامی حیاتی برای نجات اسرائیل بردارد؛ او باید استعفا کند و مسئولیت شکست فاجعه‌بار ۷ اکتبر و شکست‌های این جنگ را بر عهده بگیرد.
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 همدردی و تسلیت فرح پهلوی به مناسبت مرگ سگ سالومه سیدنا! فرح خطاب به سالومه: تریسی می‌خواد شما غصه نخوری! 🔶در حالی که مردم دنیا از هر نژاد و عقیده‌ای به حمایت از مردم و کودکان بی‌گناه و بی‌دفاع فلسطینی به پاخاسته‌اند اما دغدغه فرح پهلوی و امثال این شخص دلداری دادن به سالومه است.
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 پل منهتن در اختیار طرفداران فلسطینینان | بازداشت اتوبوسی معترضان 🔹صدها معترض پس از عبور از پل منهتن دستگیر شدند
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 آیا جمهوری اسلامی همه چی رو ول کرده و چسبیده به موشک؟ 🔹 پاسخ کاربران فضای مجازی به یک شبهه در مورد دستاوردهای کشور