eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
18.3هزار ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشریه شارلی ابدو به‌دنبال چیست
بازگشت ۵۰ میلیون قرص نان لواش با اجرای فاز دوم هوشمندسازی توزیع آرد 🔹مشاور وزیر اقتصاد: با اجرای فاز اول طرح هوشمندسازی توزیع آرد و نان، متوجه انحراف ۵ هزار تنی آرد از شبکه نانوایی‌ها شدیم، اما تلاش بر این است که با اجرای فاز دوم طرح که به‌صورت آزمایشی در برخی مناطق کشور اجرا شده و به‌زودی در سراسر کشور اجرا خواهد شد، این انحراف به طور کامل از بین برود. 🔹در فاز دوم، اولاً تخصیص آرد به خبازی‌ها براساس عملکرد تولید و فروش نان آنها خواهد بود. همچنین کمک‌هزینه‌ای که بابت افزایش هزینه به نانوایی‌ها پرداخت می‌شود، افزایش خواهد یافت. 🔹دولت قصد ندارد به هیچ وجه نان را برای مردم سهمیه‌بندی کند و یا افزایش قیمتی در نان مصرفی مردم داشته باشد.
📸 تصویر حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس در بازی عراق و عربستان در جام خلیج فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برملا شدن دروغ مادر متهم محمد قبادلو در مقابل زندان برای مظلوم نمایی!
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 لس آنجلس معروف به شهر فروشتگان جهان مثل همیشه زیباست . 💬 h.babaei
‍▪️اصرار برخی اعضای سعودی‌اینترنشنال برای همکاری مخفیانه با ایران «تسنیم» نوشت: 🔻بعد از اعلام دستگاه امنیتی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تروریستی بودن شبکه اینترنشنال، برخی کارمندان این شبکه که تصویر آنها پخش‌شده، به دلیل احساس ناامنی خواستار تدابیری برای تأمین امنیت خود شده‌اند و برخی دیگر با مسئولان و افراد پشت‌پرده این شبکه تروریستی درگیر شده‌اند. 🔻اولین واکنش‌ها به تروریستی بودن شبکه سعودی اینترنشنال در درون این شبکه، ارتباط‌گیری مخفیانه چند نفر از کارمندان با ایران بود تا به نحوی خود را از تبعات همکاری با اینترنشنال نجات دهند که به گفته یک منبع آگاه برخی از این افرد برای افزایش همکاری خود با دستگاه اطلاعاتی ایران اعلام آمادگی بیشتری کرده‌اند. 🔻رفتارهای مشکوک چند عضو شبکه سعودی اینترنشنال، موجب شد که همه اعضای این شبکه توسط دولت انگلیس ممنوع‌الخروج شوند و حتی تا اطلاع ثانونی حق سفر به دیگر کشورهای اروپایی را نداشته باشند اما با این حال، برخی اعضای این شبکه به دلیل شکست پروژه اغتشاشات پیام‌های خود به افراد نزدیک به ایران را افزایش داده و سعی در برائت از اقدامات تروریستی این شبکه داشته‌اند. 🔻برخی اعضای این شبکه برای اثباث مخالفت خود با شبکه سعودی‌اینترنشنال، آدرس و مشخصات برخی اعضای این شبکه را در فضای مجازی منتشر کرده‌اند؛ برخی دیگر نیز گفته‌اند در روزهای آتی اطلاعات بیشتری از کارکنان این شبکه منتشر خواهند کرد.
▪️خانم‌ها و آقایان؛ این شما و این اعتراف سیاوش اردلان از بی بی سی
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گفت‌وگو با اردشیر بابکان؛ فعال مدنی از تورنتو در رابطه با تازه ترین اقدام جریان اعتراضات در ایران با تحریم های خیابانی و دور اعتراضی «جمهوری اسلامی برای سرکوب از روش های نامردانه استفاده میکنه و با دستکاری آب و هوا هر روز ابر ها رو مجبور به بارداریت و زایمان میکنه که این فوله. ولی به هر حال چون خطر سرماخوردگی در کمین مبارزین شجاع هست. چاره ای جز دور اعتراضی نیست.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم کشتن مامور و زیر گرفتن دیگر مامورا با ماشینش هست فیلم اعتراف خودشم تو دادگاه هست بازم مادرش میگه بچه ام بیگناهه! تو روز روشن جای جلاد و شهید رو عوض میکنن!(محمد قبادلو) 💬 فائزه طلایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای سرنگونی ایران! 🔹از روزهای اول اغتشاشات، اپوزیسیون ماهیت واقعی خود را که از بین بردن ایران و تجزیه کشور است فاش کرد و چهره‌های تجزیه‌طلب و گروهک‌های تروریستی با حضور در شبکه سعودی اینترنشنال آشکارا مردم را تحریک می‌کردند. 🔹آنها تمام مظاهر ملیت ایرانی از پرچم و مذهب و زبان فارسی تا حتی تیم ملی را مورد حمله و تشکیک قرار می‌دادند. 🔹حالا مصی علینژاد بعد از فروکش کردن اغتشاشات، در یک اجتماع اصل خواسته خود را بر زبان آورده است: برای سرنگونی ایران!
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ‏قبله عالم بابک‌میرازی‌قاجار، از ولیعهد هم رونمایی کرد. دیونه خونست رسماً 😝😂 💬 یاسر آقایی