eitaa logo
عمار
32 دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
18.3هزار ویدیو
84 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴تجزیه بحرین از ایران! 🔹شاه دلیل خود را برای موافقت با تجزیه در مصاحبه با روزنامه گاردین در 5شهریور1345(27اوت 1966) اینگونه بیان میکند:با توجه به اینکه بحرین دارد به پایان میرسد و مروارید به پایان رسیده است، بحرین از نظر ما اهمیتی ندارد. 🔹پ. ن:بحرین در حال حاضر نهمین کشور جهان از لحاظ دارا بودن ذخایر نفتی میباشد. 📚 منبع :کتاب تاریخ تجزیه ایران/نوشته هوشنگ طالع(نماینده مجلس در زمان پهلوی دوم) /جلد2/صفحه141
🔺برآورد صندوق بین المللی پول ! 🗣فواد ایزدی 🚨 @AkharinTwitte
بسم الله الرحمن الرحیم وداع رسمی با جمهوری اسلامی میرحسین موسوی در آخرین بیانیه خود که سه روز قبل منتشر کرده با عبور از جمهوری اسلامی رسما پیشنهاد تغییر نظام را مطرح کرده است و آنچه را بطور غیر رسمی در کف خیابان در سال ۸۸ و حتی در این چندماه اخیر در حمایت از اغتشاشگران پی می گرفت را حالا علنا مطرح کرده است . او پیشنهاد داده که کلا قانون اساسی عوض شود و نظام تغییر کند و رفراندوم برگزار شود . به نظر می رسد پس از آنکه آتش اغتشاشات اراذل و اوباش در کف خیابان به خاموشی گرایید حالا اوباش سیاسی دنبال عربده کشی در فضای سیاسی هستند تا آتش فتنه را روشن نگهدارند و صد البته مکر آنها برای تغییر زمین بازی نیز سرانجامی نخواهد داشت اما این سوال در ذهن کسانی که پیشنهاد موسوی در بیانیه اش مبنی بر رفراندوم را می خوانند ، پیش می آید که مگر موسوی به رأی مردم هم اعتقاد دارد؟ که اگر داشت به انتخاب مردم در سال ۸۸ احترام می گذاشت و تمکین می کرد سوال دیگری که مطرح می شود اینکه مگر موسوی اساسا به قانون معتقد است که حالا دنبال تغییر آن است؟ که اگر معتقد بود در حل مسائل انتخابات سال ۸۸ از طریق قانون اقدام می کرد و نه ایجاد فتنه و آشوب و خسارتهای فراوانی که به کشور وارد کرد. شاید هم تقسیم کاری بین اصلاح طلبان افراطی صورت گرفته تا موسوی به عنوان ابزار فشار و گروه دیگری نقش چانه زنی را برعهده داشته باشند تا بلکه جایگاه سیاسی و اجتماعی خود را که کاملا از دست داده اند (بویژه در انتخابات آینده) بازیابی کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انفجار خط لوله گاز در ترکیه 🔹بر اثر زلزله ۷.۷ ریشتری یک خط لوله گاز در نزدیکی شهر قهرمان مرعش در جنوب ترکیه منفجر شد. 🔹خبرگزاری آناتولی از ریزش دست‌کم ۳۴ ساختمان و کشته‌شدن حداقل ۵ نفر در ریزش‌ ساختمان‌ها در استان قهرمان‌ مرعش خبر داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۶۲ کشته در زمین‌لرزه ۷.۸ ریشتری سوریه 🔹خبرگزاری فرانسه گزارش کرد که در پی وقوع زمین‌لرزه بامداد امروز دست‌کم ۶۲ نفر در استان‌های حلب، حماه و لاذقیه سوریه کشته و ۲۰۰ نفر نیز زخمی شدند. 🔹شبکه الجزیره به نقل از وزارت بهداشت سوریه گزارش داد که در‌ این زمین‌لرزه حداقل ۹۹ نفر جان باخته و ۳۳۴ تن هم مجروح شدند. 🔹منابع سوری همچنین گزارش کردند که بر اثر زلزله ترکیه، دست‌کم ۴۲ نفر در حلب، حماة و لاذقیه جان خود را از دست دادند و بیش از ۲۰۰ نفر زخمی شدند. 🔹طبق جدیدترین آمار و ارقام آژانس بلایای طبیعی ترکیه، دست‌کم ۷۶ نفر در ۱۰ شهر کشته شدند و ۴۴۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نجات افراد از زیر آوار توسط امدادگران در ترکیه
▪️ وارن گانلز، کارشناس اقتصادی و از مشاوران برنی سندرز: "نه. یک بادکنک اصلا به اندازه 68 هزار آمریکایی که هر ساله جون خودشونو از دست میدن، ترسناک نیست. چون که اونها نمیتونن از عهده یک سیستم مراقبت بهداشتی ناکارآمد که سود خودش رو به منافع مردم ترجیح میده، بربیان."
😉بند اول قانون اساسی: برنده انتخابات قبل از پایان شمارش آراء مشخص می‌شود بند دوم: در هر انتخابات، فرزند آن شهر نفر اول می‌شود، به جز لرستان که داماد برنده است "سید حمید علیزاده" 😏بنده خدا مهمترین کنش سیاسی در طول عمرش نادیده گرفتن رای مردم بوده حالا پیشنهاد همه پرسی داده است. "مسعود براتی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢تصاویر هوایی از شدت خسارت‌های زمین‌لرزه در شهر «قهرمان‌مرعش» ترکیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فیلم تکان دهنده از ریزش دومینویی ساختمان ها در حلب ♦️ افزایش شمار جان‌باختگان زمین‌لرزه در سوریه ♦️وزارت بهداشت سوریه از جان‌باختن ۲۳۷ نفر و مجروح‌شدن ۶۳۹ نفر دیگر در پی زمین‌لرزه امروز خبر داد. اغلب قربانیان ساکنان استان‌های لاذقیه، حلب، حماه و طرطوس هستند.
💠 حضرت آدم، از خدای متعال می‌پرسد: خدایا محبوب ترین روز برای تو چه روزی است؟ خداوند می‌فرماید:«یوم النصف من رجب» ، محبوب‌ترین روز برای خداست. 🔸روزی که بزرگان به آن،« _استفتاح» یعنی طلب و می‌گویند. و مقید به ، زیارت اهل قبور، ذکر، توجه، توسل و اعمال ام داوود، قربانی کردن، میهمانی دادن، روزه داشتن، نیایش کردن، بخشش خواستن و لا اله الا الله گفتن هستند. 🔹ام داوود، مادر شیری امام صادق علیه السلام و عروس امام حسن مجتبی علیه‌السلام بود، پسرش داوود به زندان می‌افتد و امام صادق علیه‌السلام، دستوری به او می‌دهد بسیار مجرب، که رد خور نداشته باشد و حاجتش را بگیرد. 🔶 نیمه رجب، روز نیز هست. باید آن را قدر بدانیم. و با به این بزرگوار، ان شاءالله توجهات و عنایات‌شان شامل حال ما شده و فتح نهایی حاصل شود. @Taalei_edu
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حال و هوای زندانیان بعد از شنیدن خبر عفو گسترده