🔴 چه زمانی نباید ترشی خورد؟
🔰 از خوردن ترشیجات در شب پرهیز کنید؛ خوردن سرکه و ترشیجات در شب باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن شده و موجب پوکی استخوان و ضعف اعصاب و حتی سکتههای مغزی و قلبی میشود.
🔰 افراد کمخون باید از مصرف زیاد ترشیها بپرهیزند چرا که ترشیها خونسازی را کم میکنند. همچنین ترشیها موجب آسیب به معده و پیری زودرس میشوند.
⛔️ نوشابههای گازدار چه بلایی بر سر بدن میآورند؟!
🍺تنها خوردن ۳۴۰ میلی لیتر نوشابه حدود ۳۹ گرم قند وارد بدن شما می کند.
🍩این مقدار درست سه برابر حجم قند یک دونات شیرین و شکلاتی است که گاهی اوقات به خاطر قند زیاد از خوردن آن اجتناب می کنید.
🍺قندی که توسط نوشابه به بدن جذب میشود در کبد به چربی تبدیل میگردد. این چربی در طی شش ماه می تواند #چربی_کبد شما بطور چشمگیری افزایش دهد.
🍺خوردن نوشابه بخاطر وجود قند، مواد نگهدارنده و رنگهای موجود در آن می تواند موجب عفونت و تخریب بافت لثه شود که بازسازی آن تقریباً غیر ممکن است.
🍺مطالعات نشان می دهد خانم هایی که به طور مرتب از نوشابه های شیرین استفاده می کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به #آرتریت روماتوئید قرار دارند.
🍺نوشابه با داشتن قند زیاد و کافئین فراوان که آب بدن را کاهش می دهد، میتواند نقش مهمی بر ایجاد #سنگ_کلیه داشته باشد.
🍺خوردن نوشابه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، #دیابت، چاقی و فشار خون را افزایش می دهد و همه این ها می تواند به #نارسایی_قلبی منجر شود!
🇮🇷
📝#یادداشت | لزوم توجه به معیشت نیروهای مسلح
🍃🌹🍃
🔻امیر سرلشکر موسوی، فرمانده کل ارتش روز پنجشنبه (۶ مرداد) در جمع دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش گفت: «بنده در شهریورماه سال ۱۳۹۶ قولهایی را داده بودم؛ ازجمله اینکه ظرف مدت پنج سال دغدغه معیشت کارکنان را در ذهن رهبر معظم انقلاب اسلامی و خانوادههای ارتشی مرتفع کنم که متأسفانه در این رابطه موفق نشدم. بر خود لازم می دانم از خانوادههای محترم و صبور ارتشی عذرخواهی کنم».
🔸گزارههای خبری:
1⃣ مقام معظم رهبری در حکم فرمانده کل ارتش (۳۰ مرداد ۱۳۹۶)، یکی از سرخطهای تحول را تأمین نیازهای معیشتی کارکنان عنوان میکنند: «انتظار میرود در دوران فرماندهی شما با رویکرد تحولی و انقلابی... نیازهای معیشتی و همافزایی با سایر نیروهای مسلح، شتاب گیرد».
2⃣ معظم له در حکم فرمانده نیروی انتظامی (۱۸ اسفند ۱۳۹۳) نیز اینگونه دغدغه معیشت نظامیان را مطرح میکنند: «لازم است اقدامات شایسته در خصوص ارتقاء فضای اسلامی و انقلابی ناجا، صیانت از کارکنان خدوم و توجه جدی به معیشت آنان و ... دنبال شود».
3⃣ رهبر معظم انقلاب در حکم فرمانده نیروی دریایی سپاه در ۱ شهریورماه ۱۳۹۷ نیز به این امر تأکید میکنند: «بهرهگیری از کارکنان متدین و انقلابی، ارتقاء آموزش و مهارتها... و توجه به نیازهای معیشتی ... مورد انتظار است».
🔹گزاره تحلیلی: با توجه به تمرکز دشمنان بر مشکلات اقتصادی؛ لزوم توجه به معیشت مردم و نیروهای مسلح یکی از دغدغههای جدی رهبر معظم انقلاب بوده و هست. ایشان در ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ در دیدار فرماندهان و کارکنان ارتش میفرمایند: «امروز تقویت اقتصادی در کشور، یک نقطه کلیدی و دارای اولویت است؛ بنده روی معیشت مردم، معیشت کارکنان دستگاههای مختلف و روی معیشت کارکنان نیروهای مسلّح تکیه میکنم».
🔺نکته پایانی: باوجود پراسترس، سخت و شبانهروزی بودن نظامیگری و ضرورت توجه ویژه به سربازان این عرصه، همچنان شاهد پایین بودن میانگین حقوق و مزایای نیروهای مسلح به نسبت میانگین حقوق و پاداشهای کشوری و بر زمین ماندن دستورات و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این حوزه هستیم؛ لذا مسئولین محترم در دولت و مجلس میبایست در این خصوص چارهای بیندیشند تا مطالبه بهحق نظامیان که جان خویش را برای دفاع از کشور بر کف دست گرفتهاند، در سکوت نجیبانهشان فراموش نشود.