فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣ دعای سلامتی امام زمان ❣
💕 دعای فرج 💕
اِلهی عَظُمَ البَلاءُ وَبَرِحَ الخَفاءُ وَانکَشَفَ الغِطاءُ وَانقَطَعَالرَّجاءُ وَضاقَتِ الاَرضُ وَ مُنِعَتِ السَّماءُ واَنتَ المُستَعانُ وَ اِلَیکَ المُشتَکی وَ عَلَیکَ المُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاءِ ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدوَدآلِ مُحَمَّد ، اُولِی الاَمرِ الَّذینَ فَرَضتَ عَلَینا طاعَتَهُم وَ عَرَّفتَنا بِذالِکَ مَنزِلَتَهُم فَفَرِّج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجاً عاجّلاً قَریباً ، کَلَمحِ البَصَرِ اَو هُوَ اَقرَبُ ، یا مُحَمَّدُ یاعَلیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّد اِکفِیانی فَاِنَّکُما کافِیان وَانصُرانی فَانَّکُما ناصِرانِ ، یا مَولانا یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلغَوثَ اَلغَوثَ اَلغَوثَ ، اَدرِکنی اَدرِکنی اَدرِکنی ، اَلسّاعهُ اَلسّاعهُ اَلسّاعه ، اَلعَجَل اَلعَجَل اَلعَجَل ، یا اَرحَمَ الرّاحِمینَ ، بِحَقِّ مُحَمَدُّ وَآلِهِ الطّاهِرینَ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبنشینی_با_مقام_معظم_رهبری
آرام باشید و استوار
و هیچ ترس و غمی به دل راه ندید
مقلب القلوب اگر اراده کند دلها را طوری یکدست خواهد کرد که تمام دشمنان خیره خواهند شد.
#سلامتی_فرمانده_صلوات
◾️تحصیلکرده دو تا از دانشگاههای معتبر نیوزلند در رشته مهندسی مکانیک . یک مدل ربات ماهی پیشرفته را در دوران تحصیلش اختراع کرده بود و مقالات علمیاش در چندین مجله و کتاب بینالمللی به چاپ رسیدهبود؛ با همین افتخارات، میتوانست بعد از تمام شدن دکترایش در اروپا یک زندگی مرفه و بدون دغدغه را شروع کند اما تصمیم گرفت برگردد و کنار مردم وطنش، برای حل شدن مشکلات کشور بجنگد؛ آخر هم در مأموریتی که برای خدمت به مردم به شیراز رفته بود در شاهچراغ به شهادت رسید ...
🔹 یکی از دوستان این شهید نقل میکرد که در سالهای تحصیل یکی از هم دانشگاهیهای او به شوخی در نیوزلند به او گفته بود: شما که اینقدر به نماز مقیدی و در تمام نمازهای جماعت نیوزلند شرکت میکنی، آخر در نماز شهید میشوی.
.
♻️ ریشه «فحاشی» در تجمعات از کجاست؟
🔰 حمید رسایی: از صحنههایی که این روزها برای انسان محترمی آزار دهنده است، دیدن تصاویر تجمعات چند ده نفره جماعتی به اسم دانشجو است که رکیکترین الفاظ را در شعارهای خود قرار دادهاند و فحشهای زشتی را در محیط دانشگاهی که چند هزار دانشجو دارد، فریاد میزنند و الفاظی را به زبان میآورند که حتی در بیفرهنگترین مکانها و از بیادبترین افراد شنیده نمیشود.
اما سئوال این است که چرا این جماعت، چنین افتصاحی را به جان خریدهاند؟ چرا این خشونت کلامی و پرخاشگری زننده را به عنوان شناسنامه خود انتخاب کردهاند؟ از این خشونت کلامی دنبال چه هستند؟
برخی آن را در راستای پروژه صهیونیستی حیازدایی و نابودی کامل اخلاق و معنویت دانستهاند. عدهای معتقدند که این کار در راستای پروژه تغییر تصور مردم از نخبهها و دلزدگی نسبت به محیط علم و دانشگاه و گرفتن مرجعیت فکری از این نهاد دنبا میشود. برخی خرس خالهها هم در این بین معتقدند که وجود فحاشی در دانشگاهها نشانه سقوط اخلاقی جامعه و عدم موفقیت جمهوری اسلامی در حوزه دینداری جامعه است در حالی که تعداد افراد فحاش در دانشگاه ۱۰هزار نفره، حدودا ۵۰ تا ۱۰۰ نفر هستند. و اما در چند رسانه پرمخاطب و همسو با اغتشاشگران در توجیه این رفتار قبیح، توجیه عجیبی نوشتهاند که در اعتراضات اخیر، فحاشی و رکگویی به رسانه دانشجویان تبدیل شده تا حاکمیت و مردم به آنها و مطالباتشان توجه کنند!
برای پاسخ به این سئوال، برخی منابع روانشناختی را مرور کردم. روانشناسان معتقدند هر آنچه که از انسان سر میزند، یک رفتار است. کلام انسان هم چیزی است که از او سر میزند و زیرمجموعه رفتار اوست. همه رفتارها هم معطوف به یک هدف است و هدف تک تک رفتارهای آدمی، ارضای یک یا چند نیاز از نیازهای درونی خودش است.
در منابع روانشناختی به طور کلی، چهار دلیل برای فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک توسط برخی افراد ذکر کردهاند:
1⃣ روانشناسان اولین دلیل فحاشی را ناکامی فرد در زندگی شخصی یا اجتماعیاش میدانند. برخی انسانها هرگاه در راه رسیدن به هدفشان ناکام میمانند و نمیتوانند به چیزی که میخواستند، برسند، توازن فکریشان بهم میخورد و دست به رفتار خشونتآمیز از جمله خشونت کلامی و فحاشی میزنند.
2⃣ دومین دلیل که روانشناسان برای فحاشی ذکر کردهاند، یادگیری و آموزشهای غیرمستقیم است. وقتی بچهها، کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در محیطهایی زندگی میکنند که فحاشی، بد و بیراه گفتن، لغزشهای زبانی و کلا استفاده از زبان خشونت آمیز در آن محیط خانوادگی یا اجتماعی، یک عادت و امری معمولی است، طبعا آنها متأثر از فضای همان محیط رشد کرده و تربیت میشوند و از آن پس، به صورت ناخواسته، واکنشها به حوادث اطرافشان را با استفاده از واژههای رکیکی که همواره در خانه یا اطراف خود شنیدهاند یا با آنها مورد خطاب قرار گرفتهاند، بروز میدهند.
از یاد نبریم که خشونت کلامی توسط زبان انجام میگیرد و زبان، تنها عضوی از بدن است که آموختههای مغز و ذهن را عملیاتی و تبدیل به صوت میکند. چنین افرادی وقتی در محیطی رشد میکنند که مملو از واژگان رکیک، تحقیرآمیز و خشونت کلامی است، در محاورات روزمره خود، همان واژگان را مورد استفاده قرار میدهند.
3⃣ سومین دلیل روانشناختی فحاشی از نظر روانشناسان، آسیبهای روانی در افراد است. وقتی کسی از آسیبهای روانی رنج میبرد، در مواقعی که دچار هیجانات روحی میشود، واکنشهای خود به اتفاقات اطرافش را با خشونتهای کلامی يا خشونتهای رفتاری نشان میدهد. بدون شک کسی که مطالبات خودش را با الفاظ رکیک بیان میکند، آسیب روانی دارد.
4⃣ چهارمین دلیل فحاشی از نگاه صاحبنظران، عدم مهارتهای گفتگو با دیگران است. وقتی فردی نمیتوانند آنچه در دل دارد را به زبان روشن بیان کند یا در برابر سئوالات و مطالباتی که قرار میگیرد، احساس ضعف و ناتوانی میکند، متوسل به خشونت کلامی میشود و ناتوانی خود در پاسخ را با فحاشی جبران میکند. طبعا در این فرض، هر چقدر ناتوانتر، فحشها هم رکیکتر میشود.
اهل علم در این حوزه به یک قاعده جالب در نگاه انسانهایی که فحاشی میکنند، اشاره کردهاند و آن این است که ادمهای پرخاشگر و فحاش، استراتژیشان این است که با فحاشی و پرخاشگری، کنترل خودت را از دست بده تا بتوانی کنترل دیگران را به دست بگیری!
به نظرم ریشه فحاشی و رکیکگویی در دانشگاهها به این چهار دلیل برمیگردد: احساس شکست، فقدان قدرت گفتگو و پاسخگویی، عدم تربیت و مشکلات روحی و روانی.
البته یک هدف سیاسی را هم دنبال میکنند و آن عصبانی کردن طرف مقابل و ایجاد درگیری و تهیه خوراک برای روایتسازی رسانههای معاند است.
⁉️چرا آشوبگران در ماجرای اخیر به سرعت سراغ «آتشافروزی و اقدامات خشن و جنایتکارانه و ایجاد هیاهو» و «حمله به حجاب، مساجد، حسینیهها و پرچمهای عزای سالار شهیدان» رفتند؟
💡قاطبه مردم، کمترین همراهی با طراحان آشوب نکردند. بنابراین، آشوبگران مأموریت یافتند با صحنهسازیهای تند و خشن خلأ بزرگ «حمایت مردم» را بپوشانند.
🔸 پشتصحنه ماجرا از برنامهریزی گسترده برای عقدهگشایی علیه ایران اسلامی حکایت میکند که سد راه یاغی¬گری غرب در منطقه و در مقابل کشورمان بوده است.
🔹مستندات فراوان میگوید ایران قوی و قدرتمند، خار چشم رژیمهای یاغی مانند آمریکا، اسرائیل و انگلیس است. آنها تجزیه ایران و به تحلیل بردن قدرت آن را همواره در دستور کار داشتهاند.
🔸علت دیگر شرارت و اقدامات خشن آشوبگران، نیاز غرب به تحریف واقعیت ایران قوی در نگاه ناظران جهانی است تا از اثرگذاری منحصربهفرد ایران در معادلات جهانی بکاهد. توضیح اینکه سیاستمداران ارشد غرب، بارها در چند سال اخیر گفتهاند پروژه «قرن جدید آمریکایی» در میدان عمل جای خود را به «قرن جدید آسیایی» داده است و در این میان، مقاومت ایران توانسته به قدرتهایی مثل چین و روسیه، جرئت نقشآفرینی بیشتر در تغییر معادلات جهانی را بدهد. ایران بود که جبهه آمریکا، اسرائیل و ناتو را در دو جنگ موسوم به جنگ جهانی چهارم و سوم به هزیمت کشاند¬، هرچند که موضوع اصلی پروژه ویرانیطلبانه و تجزیهطلبانه «خاورمیانه جدید» بود. ایران نگذاشت سرنوشت رقتبار جنگ داخلی و تجزیه لیبی در لبنان، سوریه، عراق و یمن تکرار شود و از تحریمشدگی در جنگ تحمیلی صدام (در حد سیم خاردار) به تولیدکننده و صادرکننده پهپادهای فوقمدرن و موشکهای دوربرد نقطهزن تبدیل شد. ایران نشان داد که بدون بستن با کدخدا و معطل ماندن در قبال عهدشکنی او، میتوان موانع تحریمی را به تدریج از پیش پا برداشت و به سمت رونق اقتصاد حرکت کرد.
🔹تلاش برای ایجاد ناآرامی خشونتبار در ایران، رفتاری از سر درماندگی غرب است تا شاید به زور حُقّههای رسانهای و به خیابان آوردن چندهزار نفر در خیابان، «مردمربایی» کند و اشرار جنایتکار یا برخی عناصر فریبخورده را جای یک ملت ۸۵ میلیونی یا پایتخت هشت میلیون نفری جا بزند و تصور «ایران ضعیف» را جای حقیقت «ایران قوی» بنشاند. این جنگ روانی، همان واقعیتی است که «کیت کلارنبرگ» روزنامهنگار تحقیقی، تحت عنوان «رمزگشایی از جنگ آنلاین پنتاگون علیه ایران» بدان پرداخته است. درست در دورهای که دولت غربگرا و وزارت ارتباطات در ایران سرگرم واگذاری شبکه ملی اطلاعات و ارتباطات به بیگانگان بود، جان کری وزیر خارجه وقت آمریکا، چهارم مرداد ۱۳۹۴ در شورای روابط خارجی آمریکا گفت: «به ایران امروز نگاه کنید... ۲۵ درصد جوانان آنها بیکارند. اگر به تهران بروید- من نرفتم ولی دوستانم که رفتهاند به من گفتند که- جوانان به دنبال گوشیهای هوشمند هستند و میخواهند بخشی از دنیا باشند.» اما آیا «مالیا» و «ساشا»، دختران ۱۰ و ۱۴ ساله باراک اوباما حق نداشتند بخشی از همین دنیایی باشند که کری میگفت؟! پاسخ اوباما منفی بود. او اواخر آذر ۱۳۹۰ گفت: «دخترانم را از استفاده از شبکه اجتماعی فیسبوک منع میکنم. این مکانی امن برای گذران اوقات فراغت دخترم نیست. چرا باید بخواهیم با افرادی روبهرو شویم و از امور ما باخبر باشند، در حالی که آنها را نمیشناسیم. این عاقلانه نیست.»
💢حقوق زنان بهانه است
🔸ژورنالیست عرب در اظهاراتی جالب گفت: نه تنها حقوق زنان بلکه حتی زن ایرانی هیچ اهمیتی برای آمریکا و غرب ندارد، دغدغه آنها ایران قدرتمند است!
🔹ربی مرتضی ژورنالیست لبنانی در گفتوگوی اختصاصی با ایرانیک TV گفت: ایستادگی ایران در برابر آمریکا و امپریالیسم باعث برجسته شدن موضوع زنان در ایران شده است؛ غربیها قصد دارند تصویر روشن از زنان تحصیلکرده و با فرهنگ ایرانی را تحریف کنند.
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 هر وقت دلگیر شدید از دنیای امروز
و بعضی آدمها و احساس خستگی کردید این صوت ملکوتی را گوش کنید.
#امام_خمینی_اسطوره_مبارزه_با_ظلم