🛑نبرد ایران با ناتو در اوکراین
🔸بخش بزرگی از جنگ در اوکراین را جنگ روانی و رسانهای باید دانست که مدیریت آن را سازمان اطلاعات خارجی انگلیس یا همان MI6 بر عهده دارد. چند تیم متخصص که در چندین شهر اوکراین حضور دارند و یک تیم نیز همیشه در مکان اقامت زلنسکی او را مدیریت میکند. همین دستگاه تبلیغاتی از ابتدای انتشار خبر انتقال پهپادهای ایرانی توسط صهیونیستها شروع به دروغپراکنی در مورد این پهپادها کرد؛ اول گفتند که روسها ناراضی هستند، بعد گفتند به درد نمیخورند، بعد که پهپادها وارد میدان شدند گفتند عملکرد خوبی نداشتهاند، بعد مدعی شدند بخش عمدهای از این پهپادها را منهدم میکنیم، بعد گفتند پهپادها یخ زده و نمیتوانند پرواز کنند و....
🔸اما همه این تبلیغات رسانهای و روانی در کتِ این پهپاده و اپراتورهای آن نمیرفت؛ وقتی بخش عمدهای از اوکراین در خاموشی فرو رفت، همه دنیا فهمیدند که برخلاف تبلیغات صورت گرفته، این پهپادها هم کارشان خوب است، هم عملکردشان عالی است و هم تمام صحبتهایی که مقامات اوکراینی به نیابت از ناتو میگویند دروغی بیش نیست. نه میتوانند پهپادها را بزنند (پیشرفتهترین سیستم پدافند توپخانهای که در سازمان رزم ناتو حضور داشت هم وارد میدان شدند، اما راه به جایی نبردند) و نه پهپادها یخ میزنند. از سوی دیگر، طرف اوکراینی در طول چند ماه گذشته باوجود ادعاهای مکرر، موفق نشد ثابت کند که پهپادهای روسی، ساخت ایران است چرا که بخش عمده قطعات آن ساخت کشورهای غربی بود!
🔸حالا شاهد رویکرد جدیدی هستیم که البته چندان هم جدید نیست و آن نیز درخواست برای حمله و انهدام تاسیسات ساخت پهپاد در ایران! این درخواستهای عجیب و غریب در حالی توسط برخی از مسوولان و مقامات اوکراینی در میآید که در حوزه نتیجهگیری میتوان به خوبی متوجه شد که درد حضور این پهپادها در اوکراین چنان زیاد است که چنین ادعایی میکنند. این سوال را همه میپرسند که اگر شما بالای 80درصد پهپادهایی که روسها میفرستند را منهدم میکنید چرا این همه داد و فریادتان بلند است؟ مشخص است که چنین مسالهای بیانگر کارآمدی این پهپادها است.
🔸با این حال، اظهارات رئیس جمهور اوکراین در سفر 10 ساعته به امریکا در مورد ایران و پهپادهای ایرانی باعث شد تا صبر برخی از مقامات که در تهران همواره از گفتوگو و رایزنی با مقامات اوکراینی میگفتند هم سر آید و تاکید کنند که دیگر نمیتوان تا این اندازه در مورد اظهارات خارج از اصول سران دولت وابسته کییف سکوت کرد. با این حال، مقامات غربی به شدت نگران حضور موشکهای ایرانی در جنگ اوکراین هستند. آنها پهپادها و اثرگذاری عمیق آنها را دیدهاند و از این وحشت دارند اگر موشکها هم حضور پیدا کنند چه اثرات مخربی میتواند داشته باشد. اظهارات جوزپ بورل در دیدار با وزیر امور خارجه در اردن و درخواست او برای خودداری ایران از تحویل پهپاد و موشک به روسیه ناشی از همین نگرانیها است.
🔸با این حال، به صورت مشخص میتوان گفت کشورهای غربی که به جنگ اوکراین به مساله «مرگ و زندگی» نگاه میکنند پشت پستوهای سیاست در حال رایزنیهای عمیقی با مقامات ایرانی هستند تا شاید بتوانند ایران را راضی به پایان کمک نظامی به روسیه کند، آنها یا میدانند که حضور ایران در جنگ اوکراین به خاطر روسیه نیست بلکه به دلیل دشمنی دیرینه غربیها و فشارهای ناجوانمردانه آنها به ملت ایران است یا نمیدانند. در هر دو صورت، تا زمانی که سیاست تحریم، فشار، مداخله و خرابکاری غربی در ایران ادامه دارد، نه تنها صدای پهپادها، صدای موشکها هم در اوکراین شنیده خواهد شد.
🔸این در حالی است که رئیس سازمان اطلاعات نظامی اوکراین در گفتوگو با روزنامه نیویورکتایمز تصریح کرد که ایران موشکهای کروز به روسیه انتقال نداده است. (در حقیقت مشخص نیست منظور او از موشکهای کروز، موشکهای تاکتیکی است یا چیز دیگری، چرا که روسها خودشان بهترین کروزساز دنیا هستند) با این حال بودانف در مصاحبه خود تصریح کرد که از ماه اکتبر به طور تخمینی، ارتش روسیه هر ۱۰ روز، زیرساختهای انرژی اوکراین را با موشک و پهپاد بمباران کرده است و در هر حمله از حدود ۷۵ موشک کروز استفاده کرده است.
🔸اظهارات مقامات اوکراینی در مورد خرید 1700 پهپاد شاهد توسط روسیه از ایران و ناتوانی این کشور بر اثرگذاری بر اصل رابطه تهران – مسکو، آنها را به سمت هذیانگویی مستمر سوق داده است. این شرایط برای ما قابل درک است که یکی مانند بودانف امیدوار باشد که با تهدید ایران به تحریم بیشتر توسط غرب (خودش میداند که اوکرین مال این حرفها نیست) ایران از تحویل موشکها به روسیه خودداری کند اما او نمیداند که دیگر جایی برای تحریم بیشتر باقی نمانده است و ایران نه با اوکراین، که با ناتو در حال نبرد است.
📰 #دکه_روزنامه
مرور روزنامههای یکشنبه ۴ دی ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از خانوادههای مذهبی متنفرم! 😳🤯
پناه برخدا 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
✨بنـام آنکه الله است نـامش
✨بود از هر سخن برتر کلامش
✨بنام آنكه رحمان ورحيم است
✨بنام آنـكـه خـلّاق كـريـم است
✨بنـام آنـكه او پـروردگــار است
✨زمين وآسمان را ازاوقراراست
✨بنـام آنـكه حمـد او را سزايـد
✨جز او را اهل دانش كى ستايد
✨بنام آنكه انـدر روز محشر
✨بود او مالك مطلق سراسر
✨بنام آنكه عـارى از نيـاز است
✨درِجودش بروى خلق بازاست
🌾 الهی به امید تو نه خلق روزگار
امروزتان پراز لطف خداوندمنان
قدس:
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
✳️✳️فاطمه سلام الله علیها الگوی انسان صبار شکور
سوره إبراهيم: آيه 5
إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ (5)
همانا در اين (يادآورى) براى كسانى كه صبر و مقاومت و سپاس فراوان داشته باشند نشانههايى از قدرت الهى است.
✅برخی مؤمنین «صابر»ند و برخی دیگر «صبور»؛ امّا خواص از مؤمنین اند که «صبّار»ند؛ یعنی در نهایت صبر. صبر در مصیبت ها و امتحانات الهی، صبر در عبودیت و اطاعت از دستورات الهی و صبر در ترک معصیت و گناه.
همچنین برخی از مؤمنین «شاکر»ند و برخی دیگر «شکور».
انسان مؤمنی که در تحمل مصیبت و انجام طاعت و ترک معصیت، صبّار باشد و صبرش نیز فقط برای کسب رضای خدا باشد و از همه بالاتر اینکه، نه تنها از دچار شدن به انواع سختی ها حتی اندکی هم در دلش احساس نارضایتی نمی کند، بلکه از خداوند بسیار هم شاکر باشد، آنگاه چشم دلش باز و فهمش از دین و منابع دینی، فهمش از زندگی، فهمش از موضوعات مختلف اجتماعی - سیاسی و فهمش از بسیاری مسائل دیگر، فهمی حکیمانه می شود. خداوند بندگان خاص خود را پس از طی کردن سختی هایی طاقت فرسا در زندگی، به فهمی حکیمانه نائل می سازد. و هرچه «صبر» و «شکر» انسان بیشتر باشد، فهمش نیز حکیمانه تر خواهد بود.
✅و این همان معنای این کریمه قرآن است که می فرماید تنها کسانی به فهم عمیق و حکیمانه از آیات الهی دست می یابند که هم «صبّار» باشند و هم «شکور»:
«إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم: 5، لقمان: 31، سبأ: 19، شوری: 33)
✳️✳️✳️امام باقر(ع) فرمودند: « إِذَا صِرْتَ إِلَى قَبْرِ جَدَّتِکَ فَاطِمَةَ ع فَقُلْ یَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَةً ... ــــ چون به قبر جدّه ات فاطمه (ع) رسیدی بگو: ای امتحان شده ای که امتحان نموده است تو را خدایی که خلق کرد تو را قبل از اینکه خلق کند تو را ؛ پس تو را صابر یافت برای آنچه که امتحانت نمود » (تهذیب الأحکام،ج۶،ص۹،باب ۳)
♦️رسالت حضرت عیسی «علیه السلام»
🔹به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
🔻حضرت مسيح ركن رسالتش بشارت بوده،
يعنى درواقع عيساى مسيح يك ركن رسالتش جنبه پيشقراولى و جنبه مقدّمى بوده است براى پيغمبرى كه بعد از او مى آيد
🔻اين مطلبى است كه قرآن(در سوره صف آیه ۶) با يك لطافت مخصوص بيان كرده است
و ما به حكم اينكه قرآن براى حضرت عيساى مسيح عظمت و جلالت قائل است،
براى ايشان جلالت قائل هستيم
و او را يكى از پنج پيغمبر بسيار بزرگ عالم مى شماريم.
🔻عيساى مسيح دوره زيادى نداشت،
علتش اين است كه تعليمات زيادى نداشت كه دوره زيادى بخواهد؛
🔻آمده بود براى تصديق و تأييد تورات
و براى اصلاح مردم بر اساس شريعت موسى
و بعد هم براى همين بشارت،
🔻و لذا نام كتاب عيسى عليه السلام (انجيل) در اصل افاده معناى بشارت مى كند.
بعدها حواريين**« اناجيل»** نوشتند كه در مورد اين كتابها خيلى حرفها هست.
🔻قرآن اناجيل نمى گويد،
انجيل مى گويد،
چون كتاب عيسى يكى بيشتر نبوده كه همان انجيل است.
حواريين تعليمات عيساى مسيح را با فاصله خيلى زياد نوشتند.
🔻اينها كه نوشتند چطور نوشتند؟ اينها از حافظه خودشان نوشتند.
منتها مسيحيها براى اينكه مى خواهند جنبه قداستش را حفظ كنند مى گويند:
با يك نوع الهام الهى نوشتند.
🔻به آنها جواب مى دهند كه اگر با يك الهام الهى نوشتند،
بايد همه انجيلها يك جور از آب دربيايد،
پس چرا مختلف و حتى احياناً در بعضى قسمتها متناقض از آب درآمده است؟!
پس معلوم مىشود جنبه الهامى نداشته است.
▪️مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى، ج27، ص: 238-240- با تلخیص و ویرایش جزئی -
فراخوان جشنواره عکس شهدای گمنام
#خوش_آمدی_قهرمان
در دو بخش حرفه ای و مردمی
مهلت ارسال آثار ۲۹ آذرماه همزمان با ورود شهدای گمنام به استان تا ۲۰ دی ماه ۱۴۰۱