❇️ رفع همۀ بیماریها از شیعیان، پس از ظهور
✅ امام سجاد (ع):
✨ آنگاه كه قائم ما (عليه السّلام) قيام كند، خداوند متعال همۀ بيمارىها را از شيعيان ما برمىدارد و دلهاى آنها را بسان پارههاى آهن قرار داده و به هر كدام از آنها نيروى چهل مرد را قرار مىدهد و آنان فرمانروايان زمين و بزرگان آن خواهند بود.
⬅️ الخصال / ترجمه جعفری ; ج ۲ ص ۳۲۱
💢💢💢
⭕️حواسمان به صحبتهای رهبر باشد وقتی فرمودند من شهادت میدهم این دولت کار آمد است ...هدف دشمن در این فتنه ی اکبر نشان دادن نا کارآمدی دولت و در نتیجه زمین زدن آن و روی کار آمدن دوباره ی بانیان اصلی وضع موجودس ..دولت زمانی کار را شروع کرد که خزانه کاملا خالی با میلیاردها دلار بدهی بود با این وجود بخوبی توانست علاوه بر دادن بدهی ها قیمت دلار را هم به ۲۷ تومن برساند ولی با نقشه و طراحی از پیش تعیین شده ی دشمن با ایجاد اغتشاشات و ناامنی باعث به هم زدن این توازن و به هم ریختن بازار کرد و هدف اصلی دشمن از اغتشاشات ضربه زدن به اقتصاد بود .ولی دولت همچنان در حال تلاش هستند و بحول و قوه ی الهی در این جنگ اقتصادی هم پیروز خواهیم شد فقط مردم مخصوصا نیروهای انقلابی باید آگاه باشند تا نگذراند دشمن در انها یاس و نا امیدی بوجود بیاورد چون در این زمان مردم بیشتر از همه به امید نیاز دارند پس با صبر و نقد بجا و کار آمد به دولت و پیشرفت کشور کمک کنیم . و آگاه باشیم دشمن اینبار با تمام قوا و با حساب کردن روی توان و قدرت بچه های انقلابی و روحانیت به میدان آمده و با ایجاد شبه سعی در گمراه کردن این نیروها دارد و در نهایت قصد و هدف اصلی نشانه گرفتن روی نقطه قوت و منبع اصلی کشور یعنی شخص رهبر دارند ...
✳️ مردم فقیر را عقیم میکردند تا منقرض شوند!
🔹اشغالگران آمریکایی پس از تهاجم در سال ۱۸۹۸، اقتصاد #پورتوریکو را برای تمرکز بر شکر (برای منافع ایالات متحده) تغییر دادند. دزدی و استثمار زمین توسط ایالات متحده، جزیره را در فقر فرو برد.
🔸تا سال ۱۹۲۵، ۷۰ درصد پورتوریکوییها بیزمین شدند. در دهه ۱۹۳۰، از هر ۳ نفر یک نفر بیکار بودند و ۸۰ درصد از زمینها متعلق به ۲ درصد جمعیت، عمدتا سفیدپوست بود.
🔹ایالات متحده یک برنامهی #نژادپرستانه اصلاح نژادی را در پورتوریکو در دههی ۱۹۳۰ راهاندازی و حدود یک سوم زنان پورتوریکویی را تا سال ۱۹۷۶، عقیم کرد. بسیاری از آنها مجبور بودند. برخی از کلینیکها از درمان زنان خودداری میکردند، مگر اینکه با عقیم شدن، موافقت کنند!
🔸در دههی ۱۹۵۰، گمبل و اصلاحطلبان آمریکایی آزمایشهایی را برای قرصهای ضدبارداری در پورتوریکو آغاز کردند. آنها زنان فقیر را هدف قرار میدادند، بدون اینکه به آنها از عوارض جانبی یا آزمایشی بودن آن بگویند. قدرت این قرصها ۲۰ برابر قرصهای مدرن بود!
🔹گمبل معتقد بود که مردم فقیر را از بین میبرد تا راه را برای جمعیتهای مناسب باز کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹با قامت عصمت و حيا مىآيد
🌸با بانگ مناجات و دعا مىآيد
🌹ميلاد عبادت است يعنى سجاد
🌸از سوى خدا به سوى ما مىآيد
🌹ولادت باسعادت حضرت
🌸 امام سجاد علیه السلام مبارک باد
🌺 #میلاد_امام_سجاد(ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نمایی فوق العاده از اف ۱۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺لحظه باز شدن دم بالگرد NH90
💢 حلقه ی مفقوده ی چالش ارز
🔻موفقیت در اجرای هر سیاست اقتصادی مستلزم ایجاد بستر و رعایت الزامات آن است و در غیر این صورت، آن سیاست با شکست مواجه میشود.
🔹وقتی سیاست تثبیت نرخ ارز را اجرا می کنید، ولکن قائل به اجرای الزامات آن نیستید، یعنی بر روند عرضه و تقاضای ارز نظارت و کنترل نمی شود و همه نیازهای بازار را تامین مالی نمی کنید و در عین حال در بازارهای دیگر مثل طلا و مسکوکات، به قانونی که خود تدوین نمودید، اعتنایی ندارید و نرخ آنرا (طلا) با دلار آزاد محاسبه می کنید، بدیهی است که سیاست شما نه تنها دردی را دوا نمی کند بلکه خود عاملی بر افزایش تقاضا و تنش بر بازار می شود.
🔸دولت باید با ایجاد ثبات در سیاست هایش و تمرکز بر اجرای آن، به بازار علامت دهی کند. نمی شود که گاهی بازار توافقی را حذف، و هفته بعد آنرا رسمیت داد؛ گاهی فروش ارز با کارت ملی را حذف، و هفته بعد آنرا بازگرداند.!!!
🔹حلقه ی مفقوده و اولین و مهمترین گام در اصلاحات اقتصادی در ایران، نظارت کنترل و هدایت است. جایی که سه نظام تولید، توزیع و مصرف را بهینه یابی می کند، بهره وری را بالا می برد، نشتی سیستم را کاهش می دهد، فساد را از بین می برد، کسری بودجه را تعدیل می نماید، نظام بانکی و همه عواملی که منجر به نامولد شدن اقتصاد و افزایش سفته بازی می شود را مدیریت می کند، به بانک مرکزی مرجعیت می بخشد، بازار ارز واقعی را تشکیل و به آن عمق می دهد و ... .
🔺دولت در ایران بزرگ است اما از دولت های رفاه کینزی در حوزه اسکاندیناوی که این همه پیشرفت دارند، بزرگتر نیست!. آنچه توان دولت را برای نیل به وظیفه اصلیش تحلیل برده، بزرگی دولت نیست، بلکه تودرتوی نهادی است. لذا عدم وجود نظارت، کنترل و هدایت به دلیل تودرتوی نهادی اصلی ترین عامل تحقق اهداف دولت در اجرای سیاست هایش می باشد