💢ائتلاف جهانی مقابل آمریکا
🔹رهبر معظم انقلاب دیروز در دیدار «میگل دیاز کانل» رئیسجمهور کوبا با اشاره به ظرفیتهای فراوان سیاسی و اقتصادی دو کشور تأکید کردند: «باید از این ظرفیتها برای تشکیل یک اتحاد و ائتلاف میان کشورهایی که در قبال زورگوییهای آمریکا و غربیها دارای مواضع یکسان هستند، استفاده شود.» ایده ائتلاف جهانی علیه آمریکا به عنوان یک راهکار در نظام بینالملل دارای ابعاد مختلفی است که حائز اهمیت است.
🔸نخست اینکه از دیرباز آمریکا ویژگیهای منحصر به فردی دارد که او را از سایر کشورها متمایز میکند. این ویژگیها باعث شده است در جامعه آمریکایی انگاره «منِ آمریکایی» ایجاد شود. با اتکا به همین انگاره و با بهانه نجات سایر کشورها، آمریکا اجازه دخالت در امور کشورهای مختلف را برای خود قائل شده است. همین مسئله، هم نارضایتی کشورهای مختلف را به همراه داشته و هم باعث شده که بخش مهمی از بودجه آمریکا صرف همین دخالتها شود. از اینرو تنها یک ائتلاف جهانی میتواند انگاره «من آمریکایی» را کنار زده و مهر خاتمهای بر دخالت آمریکا در امور بینالملل شود.
🔹همچنین مدتهاست که خواسته مردم آمریکا این است که دولت وضع داخلی کشور خود را سامان دهد و به جای تلاش برای اعمال سلطه بر دیگران معضلات خود مردم آمریکا را حل کند. این مسئله تا آن حد نگرانکننده است که بر اساس گزارش سالانه وزارت مسکن و شهرسازی آمریکا در سال 2022، بیش از 580 هزار بیخانمان شناخته شده در آمریکا وجود دارد.
🔸ژاکلین سیمون، مدیر سیاست ائتلاف برای پایان دادن به بیخانمانی، میگوید که اراده سیاسی برای پایان دادن به بیخانمانی وجود ندارد. لذا وجود یک ائتلاف جهانی میتواند تمرکز آمریکا بر سایر نقاط جهان را محدود و معطوف به مسائل درونی خود کند. از اینرو ، ائتلاف جهانی میتواند حتی به نفع مردم آمریکا نیز باشد. در جنگ 33 روزه وقتی همه شاهد تجاوزگریهای رژیم صهیونیستی بودند از خانم رایس سؤال میشود که این چه وضعیست و تا کجا ادامه خواهد داشت؟
🔹رایس میگوید: «این زایش خاورمیانه بزرگ است و وضعیت آنجا نیز درد این زایمان است.» در واقع این دردی بود که جهان گرفتار آن شده بود، درد آنارشی و هرج و مرج، درد تجاوز کشورهای قدرتمند به کشورهای مظلوم، ادامه این وضعیت حتی برای کشورهای ابرقدرت که سابقه دو جنگ جهانی را هم داشتند خوشایند نبود.
🔸حال راهکار خاتمه به این آنارشی این است که کشورهای جهان نشان دهند که بینظمی و هرج و مرج در نظام بینالملل را برنمیتابند. لذا ایجاد یک ائتلاف جهانی علیه جنایات آمریکا میتواند یک نقطه عطف تاریخی باشد تا هم سبب تضعیف آنارشی در نظام بینالملل شود و هم عبرتی باشد تا در نظم نوین جهانی بر اساس یک منطق رفتاری با سایر کشورها تعامل شود.
#آداب_تربیت_فرزند
#خودمراقبتی
#اعتماد_به_نفس
🧐 چرا فرزندم قدرت #نه_گفتن ندارد؟
🥸 والدین عزیز، یکی از دلایل اینکه فرزند شما قدرت #نه_گفتن ندارد
بخاطر نداشتن #عزت_نفس و #اعتماد_به_نفس است.
⚠️نبود اعتماد و عزت نفس باعث میشود که فرزند شما توانایی خودش را باور نداشته باشد
⚠️و حس ارزشمند بودن در خودش احساس نکند.
❌ چنین فرزندانی در برابر خواسته های معقول و غیرمعقول دیگران قدرت پاسخ منفی و نه گفتن ندارند
و این افراد خیلی زود گرفتار مشکلات متعددی می شود.
🥸 متاسفانه آنچه والدین به کودکان میآموزند و از آنها توقع دارند،
#پذیرفتن و #چشم_گفتن است🤦🏻♂️
اما قدرت و مهارت نه گفتن را به آنان یاد ندادهاند.
همانطور که کودک باید یاد بگیرد که در چه موقعیتی چشم بگوید
بیش از آن باید قدرت #نه_گفتن را یاد بگیرد.
🔻 کودکی که تهدید شده که
"اگر حرفم رو گوش نکنی ......"
😢 هیجان ترس رو تجربه میکند
اما این ترس رو به شکل واضح بروز نمیدهد
بلکه اونرو به شکلهای مختلفی مثل:
👈 ناخن جویدن
👈 لکنت زبان
👈 شب ادراری
👈 کم رو و کم حرف شدن
👈 کاهش تمرکز و خشونت
نشان میدهد.😔
#اَللهُمَّعَجـِّللِوَلیِّـکَالفَرَج
تصور ما اینست در غرب مکتب #فمینیست چالشی ندارد، اما واقعیت آن است مؤسسات و نهادهای حامی #خانواده، فمینیست را یک چالش جدی برای حفظ و تداوم خانواده میدانند، اما چون آزادی بیان حقیقی در غرب وجود ندارد صدای منتقدان فمینیست به گوش کسی نمیرسد. تصویر پست در نقد فمینیست طراحی شده است و به معنای این است که زن فمینیست تصور میکند با مرد میجنگد، اما در واقع آنها در تنهایی و با روحیات مردانه در حال جنگ با خانواده هستند .
کتاب جنسیت و روان_شناسی اجتماعی.pdf
2.76M
#معرفیکتاب
#مطالعه
📓 عنوان کتاب: جنسیت و روانشناسی اجتماعی
👤 نویسنده: ویون بار
📝 مترجمان: حبیب احمدی، بیتا شایق
📌 ناشر: نوید شیراز
📖 تعداد صفحات: 243
در آغاز کتاب به تاثیر نفوذ جنسیت در زندگی افراد، نیز به برخی نابرابریهای اساسی میان زن و مرد اشاره شده است. نویسنده معتقد است که برای تغییر و زدودن این نابرابری، لازم است رابطه بین فرایندهای روان شناختی جنسیتی و قانونمندیهای اجتماعی جنسیتی را آزمود. در بخش نخست، همچنین شماری از نظریههای زنگرایی معرفی شده است.
🔻مباحث اصلی کتاب:
تفاوتهای جنسی در شخصیت، “جنسیت، آموزش و پرورش”، “جنسیت، و کار و خانواده”، “طبقهبندی جنسیت در رسانههای جمعی و اشکال فرهنگی” و “جنسیت پژوهش روان شناختی” .
#اَللهُمَّعَجـِّللِوَلیِّـکَالفَرَج
🔴رهبر انقلاب: تشکیل ائتلاف جهانی در برابر زورگوییهای آمریکا و غربیها یک ضرورت است
🔹رهبر انقلاب در دیدار با رئیس جمهور کوبا:باید از ظرفیتها برای تشکیل یک اتحاد و ائتلاف میان کشورهایی که در قبال زورگوییهای آمریکا و غربیها دارای موضع یکسان هستند، استفاده شود.
🔹این ائتلاف با تمرکز بر همکاریهای اقتصادی، میتواند در مورد فلسطین هم موثر باشد.
🔹موضوع فلسطین فقط مربوط به قضایای اخیر غزه و بمبارانها نیست زیرا مردم فلسطین درطول ۷۵ سال گذشته همواره تحت انواع شکنجهها و رنجها و کشتارها بودهاند.
🔹امیدواریم با توجه به اینکه دولت جناب آقای رئیسی، دولت «کار و فعالیت» است، توافقها بین دو کشور به مرحله اجرا برسند.
🔹انقلاب کوبا و شخصیت آقای کاسترو از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی همواره برای انقلابیون ایران جذابیت خاص داشت و دلیل آن هم صداقت در مواضع انقلابی وی بود.
🔰 حرف روز
💠 ثبات و انتخابات
بیان حکیمانه و ورود زودهنگام رهبر معظم انقلاب در نیمه فروردین امسال در جمع کارگزاران نظام و متولیان امر به مسئله انتخابات نشان از اهمیت بالای انتخابات در مختصات زمانی کنونی دارد. البته این انتخابات از تمام انتخاباتهای ۴۴ سال گذشته متمایز است؛ ورای اینکه این انتخابات اولینِ آن پس از اغتشاشات سال گذشته است و اولین تجربه عملی دولت آقای رئیسی در برگزاری انتخابات است که در نوبه خود حائز اهمیت است، پژواک منطقهای و جهانی آن نیز بسیار مهم و تعیینکننده است. میزان استقبال مردم از انتخابات و مشارکت در پای صندوقهای رأی که از لنز دوربینهای داخلی و بیرونی مخفی نخواهد بود، میتواند فرصتساز و امنیتآفرین باشد یا خدایی ناکرده چالشی باشد و ناامنیساز. مضاف بر این، حوزه اقتصاد و معیشت نیز از شعاع تأثیرگذاری آن دور نخواهد ماند؛ بلکه میزان مشارکت و نوع رأی مردم مسیر آینده اقتصادی را تا حدود زیادی ریلگذاری میکند و چشمانداز آینده را نشان خواهد داد. فهرست این دلایل و علل اهمیت انتخابات پایان سال را میتوان با عناوین دیگر کامل کرد که آن را به مجالی دیگر واگذار میکنیم؛ اما آنچه در این نوشته میخواهیم بر آن تأکید کنیم، همان نظر حکیمانه رهبر معظم انقلاب، یعنی مشارکت پرشور و گسترده است. حقا در منظومه فکری امام خامنهای(مدظلهالعالی) نفس مشارکت فراتر از ابعاد، آثار و پیامدهای آن حائز اهمیت است؛ چرا که اعتقاد و باور ایشان به مردم و مردمپایه بودن نظام اسلامی نمایشی و تزئینی نیست و باوری جوشیده از بطن رویکردهای دینی و متن حوادث تاریخی اسلام و ایران عزیز است. رهبر معظم انقلاب با حضور خودشان در وسط میدان انقلاب بارها گرهگشایی حضور مردم را دیدهاند که اگر این حضور تعیینکننده نبود، چه بسا نه نشانی از انقلاب بود و نه اقتدار و پیشرفت امروز به نام انقلاب و اسلام و ایران حاصل میشد. اما امروز برای رسیدن به این مطلوب چه باید کرد؟ مسئولان و مردم در این باره چه وظایفی دارند؟ به نظر میرسد بزرگترین اقدام انگیزشی برای مشارکتجویی مردمی در انتخابات نیز در دستان خود مردم و البته در گرو عمل مسئولانه مسئولان است. امروز مردم انتظار دارند سخنان آنها شنیده شود، وعدههایی داده شود که محقق شدنی است. مردم انتظار دارند در سایهسار ثبات در همه ابعاد زندگی کمتر دغدغه داشته باشند. این حفظ ثبات در حوزه اقتصاد و معیشت فوریت و اهمیت بیشتری دارد. تمام مساعی و اهتمام دولت و مجلس انقلابی اگر مصروف ثباتبخشی به اقتصاد شود، به فضل الهی شاهد ثمردهی متفاوتی در عرصههای مشارکت و رقابت در انتخابات خواهیم بود.
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731
استاد مهدی طائب 1.mp3
1.95M
🎙استاد طائب
➕رهبری امام خامنه ای و جانشین او
👈 خاطره محمدی گیلانی از امام درباب رهبری سید علی خامنه ای
👈 خاطره سید احمد خمینی درباب رهبری سید علی خامنه ای
👈 خاطره رحیم صفوی درباب جانشینی سید علی خامنه ای
381_26777778114695.mp3
14.16M
🔥صوت نشست مجازی به همراه پرسش و پاسخ
🔸با حضور
آقای محمدحسین دادخواه
کارشناس مسائل سیاسی
🔹با محوریت
امید آفرینی و اهمیت انتخابات
https://eitaa.com/joinchat/2102525986Cbab1324731