⭕️ حجت الاسلام پژمانفر ، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس :
🔺هیچ دوره ای نبوده که [ مانند امروز ] مردم برای عوض شدن رئیس جمهور ، لحظه شماری کنند ! 👇
📍پرواز قیمت ها خودرو, دلار, سکه و...
🔺سکه 15 میلیون 700 هزار تومان
🔺پراید 145 میلیون تومان
🔺قیمت دلار روز شنبه ۱۹ مهرماه در بازار آزاد ایران باز هم افزایش پیدا کرد و به ۳۰ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.
🔺افزایش 42 درصدی هزینه اجاره خانه
🔹 متوسط هزینه اجارهبها برای کل خانوارهایی که تمدید قرارداد داشتهاند، در تابستان 41.2 درصد افزایش یافته است./ایسنا
#رئیس_جمهور_بی_کفایت
🔴یک نماینده دیگر توسط دستگاه امنیتی دستگیر شد
🔹نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی طی اظهارنظری اعلام کرد که یکی از اعضای قبلی کمیسیون اصل 90 پارلمان دستگیر شده است. پژمانفر در این اظهارنظر در پاسخ به این سوال که «از روسای کمیسیون های اصل 90 کسی بوده که خودش دچار خطا و فساد شود؟»، گفت: اینها را باید دستگاههای امنیتی پاسخ دهند ولی یکی از افرادی را داریم که چند روز قبل شنیدم، ایشان دستگیر شدند و کارهای این چنینی را انجام میدهند...
🔹دبیر ستاد #تنظیم_بازار گفته امسال ۹میلیارد دلار #ارز۴۲۰۰تومانی برای واردات اختصاص خواهد یافت.با احتساب حداقل ۲۵هزار تومان اختلاف قیمت با دلار آزاد،در امسال ۲۲۵ه.م.ت #رانت ارزی توزیع میشود.
🔹چرا باید ۴برابر درآمد نفتی امسال رانت توزیع و نهایتا گفته شود منافع آن به دست #مردم نرسید؟
✳️ شجریان واصلاح طلبان👇
اصلاحطلبانی که بلای «روحانی» را بر سر ملت ایران نازل کرده و با حمایت کامل و «تکرار» خود او را به اریکه قدرت رسانده و ایران را ویران کردند، برای بازسازی وجهه خود به جنازه شجریان هم رحم نکرده و تلاش کردند تا آخرين قطرات اعتبار هنری شجریان را هم به حساب خود واریز کنند و از این نمد برای سر برهنه خود کلاهی به اندازه انتخابات سال ١۴٠٠ دست و پا کنند!... خوب است یکی پیدا شود و برای ثبت در تاریخ هم که شده از موانع و مشکلاتی که وزارت ارشاد خاتمی (در دهه ۶٠) برای اجرای برنامههای شجریان ایجاد میکرد، پردهبرداری کند تا عمق واقعی ارادت اصلاحطلبان به «استاد» روشن شود!
📍تهمت دیکتاتوری زد و زدید ؛ حالا جمهوری اسلامی از روی متانت و بزرگی که داره ایشون رو پذیرفت، شما که رفتی تشییع جنازه نمیخوای پروتکل رعایت کنی؟! فاصله اجتماعی؟! ستاد کرونا منع اجتماعات نکرده؟
📍اون از همخوانی و تجمع جلو در بیمارستان که انگار نه انگار مریض اونجا هست، اینم از عدم فاصله و پروتکل. شجریان میگفت موسیقی میخونم که دیگران رو به تفکر بندازه، آیا شما تفکر نمیکنی؟ یا موسیقی ایشون شما رو به تفکر ننداخته؟
📍کرونا یک ویروس فوق هوشمنده که تنها گوشهای از هیئتها و مجالس عزاداری رشد میکنه! راه انتقالش از متدینین به سایر افراده و آخرین تحقیقات نشون داده تو مجالس مختلف رفتار مختلفی بروز میده؛ مثلا تو رقص خیابونی و بدرقه استاد به جای انتقال ویروس شاهد انتقال پادویروسیم ☺️
📍یارانه کالا، یک ماه طلب شما!
🔹نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: کالابرگ 60 میلیون ایرانی در صحن تصویب شده بود اما به دلیل ملاحظات دولت دوباره به کمیسیون برگشت. پس از تصویب جزئیات جدید در صحن، یارانه کالایی مردم از 1 مهر محاسبه و به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد./ این عماریون
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ #مجلس_نهم #بازداشت شد
🔹پژمانفر، رئیس فعلی کمیسیون اصل ۹۰ دیروز اعلام کرد که یکی از اعضای قبلی کمیسیون به دلیل فساد دستگیر شده است.
🔹پیگیریهای فارس حکایت از این دارد که فرد مورد اشاره، « #محمدعلی_پورمختار » نماینده سابق مجلس بود که مدتی است توسط دستگاههای امنیتی بازداشت شده است.
🔴سرطان اصلاحات چه بلایی بر سر اقتصاد کشور آورده اند؟/افت ارزش پول ملی به چه معناست؟
🔹این روزها در ایران شاهد از بین رفتن ارزش پول ملی هستیم نه افت ارزش پول ملی. می خواهم در مبحثاقتصاد بینالملل ، یک مثال صحیح برای فهم بهتر ارزش پول ملی ذکر کنم:
🔹امروز اگر ما تصمیم بگیریم برای یک ماه به خارج از ایران مثلا به اروپا ، امریکا، کانادا یا دبی سفر کنیم غیر از هزینه بلیط و غیره فقط هزینه یک ماه اقامت در هتل در شرایط متوسط
هر شب اقامت ۳۰۰ دلار
دلار ۳۰ هزار تومان
هر شب ۹ میلیون تومان
سی شب ۲۷۰ میلیون تومان
که این هزینه برای ثروتمندان هم بسیار گران است.
🔹در حالیکه تا ۳ سال قبل در شرایط متوسط
هر شب اقامت ۳۰۰ دلار
دلار ۴ هزار تومان
هر شب ۱/۲ میلیون تومان
سی شب ۳۶ میلیون تومان
🔹در آن سال (سه سال قبل) اگر یک خارجی به ایران می آمد هر شب اقامت
۴۰۰ هزار تومان
دلار ۴ هزار تومان
یعنی هر شب ۱۰۰ دلار
۳۰ شب، ۳۰۰۰ هزار دلار
🔹اما الان هر شب اقامت در ایران
۴۰۰ هزار تومان
دلار ۳۰ هزار تومان
یعنی هر شب ۱۳ دلار !
۳۰ شب ۳۹۰ دلار
🔹در واقع یک خارجی الان برای اقامت یک ماهه ۳۹۰ دلار بجای ۳۰۰۰ دلار میپردازد و یک ایرانی برای اقامت یک ماهه در خارج ۲۷۰ میلیون بجای ۳۶ میلیون میپردازد .
🔹این یعنی امروز یک خارجی با حقوق ۴ روز خود میتواند یک ماه در ایران اقامت کند و یک ایرانی با حقوق ۲۷۰۰ روز خود یا حقوق ۷/۵ سال میتواند یک ماه در خارج اقامت کند.
🔹ساندویچ کوچک مکدونالد ۶ دلار است و مدیر یکی از بزرگترین هتلهای شیراز تعریف میکرد وقتی به مشتری امریکایی هتل گفته اند شبی ۱۳ دلار ، او باور نمی کرده است. این یعنی کار اقتصاد تمام است!
#سرطان_اصلاحات
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️از AFC تاFATF در خدمت قدرت!
🔹دقیقا چند ساعت مانده به بازی حساس نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا مابین پرسپولیس و النصر عربستان، کنفدارسیون فوتبال آسیا در حکمی کاملا یکطرفه و ظالمانه بازیکن شاخص پرسپولیس عیسی آل کثیر را به 6 ماه محرومیت از میادین ورزشی و پرداخت جریمه 10 هزاردلار محکوم می کند.
🔹دAFC در خدمت قدرت و دلار
اما آنچه محل تامل است رفتار کاملا سیاسی و غیرفنی AFC بود که کاملا روشن است تحت تاثیر دلارهای کثیف سعودی این رای را صادر کرده است. AFC که در ظاهر یک نهاد بین المللی غیرسیاسی است و در حوزه ورزشی بدون لحاظ کردن قیود نژادی، سیاسی و امثالهم باید عمل کند اما آنچنان که دیده شد صرفا بازیچه دست قدرت ها و در خدمت دلارهای آنهاست.
🔹دFIFA ابزار فشار
سال گذشته نیز شاهد بودیم فدراسیون جهانی فوتبالFIFA در ماجرای ورود زنان به ورزشگاه که یک تصمیم داخلی و از جمله موارد حاکمیتی است دخالت و اعمال فشار کرد. فیفا حتی بحث تعلیق فوتبال ایران را مطرح کرد تا بالاخره در بازی پرسپولیس و کاشیما در ورزشگاه آزادی تعدادی سکو به زنان اختصاص یافت.
برایان هوک رئیس وقت گروه ویژه اقدام علیه ایران هم وارد میدان شد تا فشار فیفا را حداکثری کند و گفت: «فیفا پس از خودسوزی یک دختر که به اتهام تلاش برای ورود به ورزشگاه خودسوزی کرد، ایران را تهدید کرد که ورود زنان را آزاد کند. متاسفانه این برخورد قاطع یک استثناست و نه یک قاعده در برابر جمهوری اسلامی» و مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز از همراهی فیفا بصورت رسمی تقدیر کرد.
پس از اعمال فشارهای سیاسی فیفا، دولت ایران در انفعال تمام برای تماشای بازی کامبوج و ایران جایگاه اختصاصی برای زنان تخصیص داد.
🔹فیفا در این موضوع نشان داد برخلاف ظاهر کارشناسی و ادعای عدم دخالت در امور داخلی و سیاسی کشورها، کاملا به عنوان ابزار قدرت ها جهت تغییر رفتار کشورها عمل می نماید. این رفتار سیاسی نهادهای بین المللی در حوزه ورزشی را در مسائل دیگر چون به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی در بازی های ورزشی و عدم داشتن حجاب در ورزش شاهد هستیم.
🔹آژانس انرژی اتمی؛ بازیگر فشار حداکثری
تبدیل شدن نهادهای بین المللی به ابزار دخالت قدرت ها و رفتار سیاسی آنها در موارد دیگر نیز صدق می کند. در همین اواخر با اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی در 15 گزارش خود مکررا پایبندی کامل ایران را به برجام تایید کرده بود و ایران تحت بی سابقه ترین بازرسی ها دنیا قرار داد به گونه ای که 92 درصد از مجموع بازرسی های آژانس از ایران انجام می شود اما آژانس با استناد به جعلیات حاصل از جاسوسی رژیم صهیونیستی و با فشار آمریکا ایران را متهم به پنهانکاری کرده و در شورای حکام آژانس علیه ایران قطعنامه صادر می شود. تا آژانس بین المللی انرژی اتمی چون گذشته ثابت کند برخلاف ظاهر فنی اش کاملا سیاسی عمل می کند. تا جائیکه رافائل گروسی مدیرکل آژانس صریحا اعتراف می کند که هر دقیقه از هر روز تحت فشار قدرت ها هستم.
🔹دFATF نهادی کارشناسی یا سیاسی؟!
در ماجرای اجرای برنامه اقدامFATF توسط ایران نیز شاهد رفتار سیاسی این گروه ویژه مالی بودیم. آنچنان که تا به امروز ایران 39 بند از 41 بند درخواستی FATF را اجرا کرده است و نه تنها وضعیتش از منظر FATF مثبت نشده است بلکه با اعمال فشار آمریکا ایران وارد لیست سیاه این نهاد بین المللی شده است. حتی بالاتر از اینFATF در بیانیه های عمومی خود می گوید اگر ایران برنامه اقدام درخواستی FATF را هم کامل اجرایی کند هیچ تضمینی برای خروج از لیست سیاه نیست و بحث گام بعدی (NEXT STEP) را مطرح می کند. نمونه کره شمالی نیز جلوی چشم ماست که با وجود پیوستن کره شمالی به کنوانسیون پالرمو و CFT، نام این کشور از لیست سیاه FATF خارج نشده است.
🔹حتی بالاتر از همه اینها هنوز از یادنبرده ایم که سازمان ملل متحد تحت تهدیدهای مالی عربستان نام این کشور را از فهرست سیاه ناقضان حقوق کودک در جریان حمله به مردم یمن حذف کرد و بان کی مون دبیر کل وقت سازمان ملل رسما اعتراف کرد که بخاطر یک مشت دلار سعودی این اقدام را کرده است.
🔺لذا همانطور که روشن است اساسا نهادهای بین المللی که با ظاهر انسان دوستانه و فنی شکل گرفته اند، اما در عمل در حکم ابزار و سلاح قدرت های جهانی هستند. ابزارهایی جهت تثبت قدرتشان و اعمال فشار به کشورها جهت تغییر رفتار آنها و با تحمیل قواعد خود به آنها به سمت اجبار نرم کشورها به تغییر هنجارها و ارزش ها و نهایتا زمینه هضم در هاضمه نظام بین الملل را فراهم نمایند.این عماریون
برانداز سازی از شجریان در دستور کار قرار گرفته است!
یادتون باشه همیشه جوری زندگی کنید که برای تحریف شما کار کنن، نه برای مصادره کردنتون! وقتی خطکشی و مرزبندی مشخصی با دشمنان نداشته باشید، اونا شما رو مصادره میکنن!
چرا حاج قاسم رو مصادره نمیکنن و مجبور به تحریف میشن؟ چون حاج قاسم مرزبندی کاملا مشخصی رو در کمال ملی بودن چهرهاش انجام میداد
این عماریون
■■■ به جناب روحانی جفا نکنید
🔻حسین شریعتمداری:
▪️ سخنان رئیسجمهور محترم در جلسه هیئت دولت با واکنشهای منفی و اعتراضهای فراوانی روبهرو شده است که کماکان نیز ادامه دارد. ایشان با تاکید بر ضرورت پیروی از عقل و رعایت پروتکلهای بهداشتی گفتهاند «یک کسی نمیتواند برود وسط مسیل بایستد، صدای سیل را هم میشنود (بعد) بگوید آقا میترسی وسط رودخانه بایستی؟... خُب آب میآد میبردت... یا زلزله دارد سقف را تکان میدهد و بگوید میترسی زیر این سقف باشی؟ و...». در این باره گفتنی است؛
1⃣ در نگاه اول و بدون در نظر گرفتن برخی از ضرورتهای پیرامونی، حق با آقای روحانی است. ولی آیا حضور امدادگران برای نجات سیلزدگان و یا ورود آنان به ساختمانهای ویران از زلزله، در حالی که احتمال ریزش بنا و یا پسلرزههای ویرانگر وجود دارد و... هم خودکشی و بیعقلی است؟! و یا اوج ایثار و فداکاری؟ آیا کادرهای درمانی بیمارستانها که تعداد قابل توجهی از آنها جان خود را برای بهبود و نجات بیماران کرونایی از دست داده و به شهادت رسیدهاند، دچار کمعقلی بودهاند؟!
2⃣ ظاهراً انتقاد آقای روحانی متوجه آقای قالیباف بوده است . اگر اشاره ضمنی آقای روحانی به ایشان باشد -که انشاءالله نباشد- با عرض پوزش باید گفت جناب ایشان جای ایثار و فداکاری را با خودکشی و کمعقلی اشتباه گرفتهاند! و چنانچه رعایت پروتکلها مورد نظر ایشان بوده است که باید پرسید درباره حضور آقای دکتر زالی رئیس محترم کمیته مبارزه با کرونای تهران در کنار آقای قالیباف چه میفرمایند؟! به یقین اطلاعات و تخصص آقای دکتر زالی در این زمینه به مراتب بیشتر و قابل تکیهتر از جناب روحانی است.
3⃣ و بالاخره آنچه در این میان نگرانکننده است و جای گلایه جدی دارد، سکوت و بیتفاوتی اعضای محترم کابینه در مقابل اظهارات رئیسجمهور محترم است. چرا که اکثریت نزدیک به اتفاق اعضای کابینه از شخصیتهای شناختهشده و قابل احترام هستند و از آنها انتظار میرفت و میرود که وقتی در اظهارات رئیسجمهور محترم خطایی میبینند و یا سخنان ایشان را ابهامآفرین تلقی میکنند، از تذکر خیرخواهانه به جناب ایشان دریغ نورزند و مانند برخی از مشاوران و اطرافیان نباشند که مصلحت رئیسجمهور محترم را درک نمیکنند و با «بله قربان» گویی های خود که از آن تصور دوستی دارند، به جناب ایشان جفا میکنند!
این عماریون
از نظر حضرت امام خمینی (ره) موسیقی بر دو قسم است:
1. موسیقی مطرب و لهوی (مناسب مجالس گناه و خوش گذرانی است).
2. موسیقی غیر مطرب و لهوی.
قسم اول حرام می باشد و در نتیجه، آموزش آن در مراکز مختلف جایز نمی باشد. قسم دوم حلال است و اشکالی ندارد و یاددادن و فراگیری آن نیز جایز می باشد. اگر برای فردی مشکوک باشد که این موسیقی جزو قسم اول است یا دوم، طبق نظر امام، گوش دادن به آن جایز است. اما شرکت در مجالسی که موسیقی حرام در آن به کار می رود، چنانچه حضور فرد باعث استماع موسیقی حرام شود یا تأیید گناه محسوب گردد و شرایط نهی از منکر مهیا نباشد، باید مجلس را ترک کند مگر آنکه باعث فتنه یا فساد شود.
در استفتایی که از حضرت امام در مورد شنیدن و نواختن موسیقی شده است، فرموده اند:
«شنیدن و نواختن موسیقی مطرب حرام است و صداهای مشکوک مانع ندارد.»
«خرید و فروش آلات مختص به لهو جایز نیست و در آلات مشترکه اشکال ندارد.» (استفتائات، ج 2، ص 11، س 25)
و در مورد آموزش آن چنین فرموده اند:
«موسیقی مطرب حرام است و یاد گرفتن و یاد دادن آن جایز نیست و در غیر مطرب اشکال ندارد.» (استفائات، ج 2، ص 12، س 26)
و در رابطه با تشخیص موسیقی حرام از حلال فرموده اند:
«موسیقی مطرب حرام است و صداهای مشکوک مانع ندارد و تشخیص با عرف است.» (استفتائات، ج 2، ص 14، س 31)
🔴بسیج یعنی به صحنه آمدن
✍رهبر انقلاب: بسیج یعنی به صحنه آمدن و به میدان آمدن. چه میدانی؟ میدان چالشهای حیاتی و اساسی. میدانها و چالشهای اساسی زندگی چیست؟ فقط آن وقتی است که به کشوری حمله شود و مردم آن کشور به صحنه بیایند تا از مرزهای خودشان دفاع کنند؟ البته که نه؛ این فقط یکی از موارد به میدان آمدن است. آن وقتی هم که هویت ملی و سیاسی یک ملت مورد مناقشه قرار میگیرد، جای به میدان آمدن است. آن وقتی هم که به فرهنگ و اعتقادات و باورهای ریشهدار یک ملت اهانت میشود و آن را تحقیر میکنند، جای به میدان آمدن است. آن وقتی هم که نسل برگزیدهی یک ملت احساس میکنند از غافلهی دانش عقب ماندهاند و باید علاجی بکنند، جای به میدان آمدن است. آن وقتی هم که احساس بشود پایههای یک زندگی مطلوب و عادلانه در کشور احتیاج به تلاش دارد تا ترمیم و یا استوار شود، جای به میدان آمدن است. آن وقتی هم که جبهههای فکری و فرهنگی دنیا برای تسخیر ملتها با ابزارهای فوق مدرن میآیند تا ملتی را از سابقه و فرهنگ و ریشهی خود جدا کنند و براحتی آن را زیر دامن خودشان بگیرند، جای به میدان آمدن است.
همهی اینها انسانهایی را میطلبد که نیاز را احساس کنند؛ آدمهای گیج و غافل و سرگرم نیازهای حقیر اصلا این نیازها را احساس نمیکنند. آن روزی هم که مرزهای ما بهوسیلهی هزاران چکمهپوش نظامی تهدید میشد، در کشور ما کسانی بودند که اگر به آنها گفته میشد خاک و وطن و ملت و حیثیت و غیرت ما را دارند لگدکوب میکنند، تو هم بیا کاری بکن، میگفت برو بابا، دلت خوش است! حواساش به این نیاز نبود و حس نمیکرد که چنین نیازی وجود دارد. پس اول، احساس نیاز است. ۱۳۸۴/۳/۵