.
صد برابر قوی تر شده ایم
🔹از زمان وقوع انقلاب اسلامی، ۸ رئیس جمهور در آمریکا روی کار بوده، یا سر کار آمده اند:
🔻۴ دموکرات شامل: جیمی کارتر، بیل کلینتون، یاراک اوباما و جو بایدن.
🔻۴ جمهوریخواه: رونالد ریگان، بوش پدر، بوش پسر و دونالد ترامپ.
🔹تاکتیک های دشمنی آنها با ملت ایران، بعضا با هم تفاوت داشته، اما راهبرد شان هیچ تغییری نکرده است. اگر تحریم اقتصادی بوده یا فشار سیاسی، حمایت از اقدام نظامی یا تروریستی و خرابکارانه، آشوب افکنی یا بی ثبات سازی امنیتی، و جنگ روانی و فرهنگی، با هم مسابقه گذاشته اند.
🔹اگر ترامپ، مدعی فشار حداکثری بود، اوباما معمار تحریم های فلج کننده بود، و بایدن بر مبنای فشار هر دوی آنها، کوشید باج بیشتری را از طریق به بن بست کشاندن مذاکرات بستاند، اما ناکام ماند؛ تا جایی که نشریه آمریکایی نشنال اینترست اخیرا نوشت:
🔻"تحریمهای ضد ایرانی، تا حد زیادی بی خاصیت شده اند. دولت بایدن هیچ تحریم نفتی را لغو نکرده، با این حال ایران، صادرات را افزایش داده است.
🔻تشدید تنشها میان ایران و اسرائیل سبب شده تا اندک زمینههای در دسترس آمریکا برای تعامل با ایران تضعیف شود. ما دیگر در جهان سال ۲۰۱۵ زندگی نمیکنیم. تحریمها تا حد زیادی از قدرت اثرگذاری تهی شده اند.
🔻روندهای کلان در محیط بین المللی طی سالهای گذشته، تا حد زیادی در راستای منافع ایران بودهاند".
🔹ترامپ، هشمین رئیس جمهور آمریکاست که در این ۴۵ سال (برای بار دوم) سر کار می آید. اگر او، متهم به ترور شهید سلیمانی است؛ دولت بایدن، در ترور شهیدان نصرالله و صفی الدین و نیلفروشان و زاهدی و حاجی رحیمی و هنیه و سنوار و... نقش داشته است.
🔹اما تفاوت امروز با ۴۵ سال قبل، این واقعیت انکار ناشدنی است که جمهوری اسلامی و متحدانش صد برابر قدرتمند تر شده اند و در مقابل، آمریکا و رژیم صهیونیستی، برتری بلامنازع پنج دهه قبل را از دست داده اند.
🔹زمانی، سفارت آمریکا در ایران همه کاره بود و هرچه را اراده می کرد، پیش می برد. روزگاری دیگر، دولت آمریکا، تجاوز ارتش صدام به عمق خاک ایران را با پشتیبانی بیش از ۴۰ دولت مدیریت می کرد، در حالی که دست ما کاملا خالی بود؛ نه سلاحی داشتیم و نه نفتی می توانستیم بفروشیم.
🔹اما امروز با وجود همه فشارها -و برخی کج فهمی ها، کاهلی ها و کوتاهی یا خیانت ها در داخل در ادوار مختلف- در موقعیت اقتدار منطقه ای ایستاده ایم و به شرط شجاعت و درایت و همت، می توانیم به مراتب قدرتمند تر و موفق تر از چند دهه قبل، از عهده دشمن بر آییم؛ ان شاء الله.
.
♨️ از هرچی بدم اومد، سرم اومد ♨️
⛔️ ترامپ برنده شد. میت برجام هم دفن شد! شکر خدا بهانه ناکارآمدی دولت، و افزایش قیمت سکه و دلار مثل زمان دولت روحانی ... جور شد.
📛 حالا شرایط برای برگشت به سال سخت۹۷ یعنی زمان خروج ترامپ از برجام در دولت دوم روحانی، فراهم شد.
❌ اینقدر نفوس بد زدیم و ترس از تشکیل دولت سوم روحانی داشتیم آخرش هم سایه دولت روحانی روی سر این دولت افتاد!!
✅ الخیر فی ما وقع نه میترسیم و نه میترسانیم. به موازی جنگ نظامی کماکان جنگ سخت اقتصادی را هم جلو میبریم. والعاقبه للمتقین
🔰
.
♻️ جُز برّهگی و بردگی نمی شناسند
کسانی باید برای پیروزی ترامپ عزادار باشند، که بر سر رقابت دو گروه شرور شرط بندی کرده بودند و از مخاطبان دعوت می کردند تا به دموکرات ها (با همه جنایتها و کلاهبرداریها) امید ببندند!
ماتم زدگی، برای جریان عقب افتاده سیاسی است که تحریمهای فلج کننده در دولت اوباما، خرابکاری و ترور دانشمندان هسته ای، حمایت از آشوب و نقضهای فاحش برجام در دولت اوباما و طلبکاری فرا برجامی و آتش افروزی در منطقه در دولت بایدن را دیدند و با این وجود، دست از یادگاری نوشتن روی دیوار آنها برنداشتند.
دقیق تر که نگاه کنیم، برای غربگدایان فرقی نمی کند چه کسی رئیس جمهور آمریکا شود. اگر دموکرات ها پیروز شوند، دعوت به مذاکره برای واگذاری منابع قدرت می کنند، اگر جمهوریخواهان بیایند، باز هم با هراس افکنی، برای واگذاری منابع قدرت تقلا می کنند. کلّا همین یک برنامه (ماموریت) را بلدند!
🔻برخی از همین مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال مانند فائزه هاشمی، حتی چهارسال قبل آرزو کردند ترامپ بیاید تا فشار را بر ایران افزایش دهد!
سردبیر فعلی روزنامه هم میهن نیز، شهریور ۹۹ با اشاره به تحقیر رئیس جمهور صربستان توسط ترامپ، در نشریه صدا نوشت:
🔻"از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟"
🔰 شــــــیرمردی از خط شــــــیر |
#قسمت_اول:
از تولد تا گردان ضربت،
از کردستان تا خوزستان
🌱 محمدرضا فرزند عالم عادل حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج محمد زاهدی در اولین روز شهریور ۱۳۴۰ در یکی از محلات مرکزی شهر اصفهان به دنیا آمد. محمدرضا مانند بسیاری از جوانان نسل خود نماد این فراز تاریخی بود وقتی امام خمینی را به زندان قیطریه بردند در پاسخ یکی عمّال رژیم شاه که با طعنه به ایشان گفته بود پس یاران شما کجا هستند؟ فرمودند: «طرفداران من الان در گهوارهها هستند.»
🔸 محمدرضا پسر هفتم از نه فرزند پسری بود که شیخ محمد در کنار یک دختر خانواده تلاش کرد با رزق حلال آنها را تربیت کند. پدر خانواده که روحانی مردمدار و خود ساخته ای بود برای امرار معاش دکان آهنگری داشت و در کنار درس و بحث و امامت مسجد که بعدها امامت جمعه هم به آن اضافه شد به این شغل سخت مشغول بود. شیوه زاهدانه شیخ محمد زاهدی باعث شده بود مردم او و فرزندانش را از صمیم قلب دوست بدارند.
🔹 حاج علی [شهید زاهدی] تعریف میکرد: «پدرم ما را به حمام عمومی میبرد و بدنمان را با دستهای خود صابون میکشید. آن قدر دستهای ایشان از شدت کار با آهن آلات زبر و خشن بود که پوست بدن ما کنده میشد.»
🌷 مادر خانواده هم زنی فاطمی و الگویی از ایمان و تقوا برای همه بود. محمدرضا ۱۷ ساله بود که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
✊🏻 در این مقطع او با شور انقلابی مثال زدنی پس از عبور از روزهای بحرانی تقابل با رژیم پهلوی در منزل آیت الله خادمی که به اولین حکومت نظامی انجامید وارد عرصه جهاد و سازندگی شد.
🪖 پس از آن با شرکت در یک دوره آموزشی کوتاه مدت نظامی و با شدت گرفتن بحران کردستان و تلاش یاران امام (ره) برای آزادسازی سنندج در ۱۸ سالگی لباس جهاد بر تن کرد در ماههای اول سال ۱۳۵۹ در چند عملیات پاک سازی شرکت کرد و در یکی از پایگاه های مناطق تصرف شده، مستقر گردید.
🤝🏻 قهرمان ما در تیرماه ۱۳۵۹ به گروه واکنش سریع ضربت پیوست که فرماندهی آن به حسین خرازی سپرده شده بود؛ این شروعی با خیر و برکت فراوان برای او و یارانی بود که پس از اثرگذاری در آزادسازی بخشهای مهمی از کردستان با شروع جنگ تحمیلی راهی خوزستان شدند.
⏪ ادامه دارد ...
📿 شادی روح شهدا صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🔰 شــــــیرمردی از خط شــــــیر |
#قسمت_دوم:
تشکیل خط شیر و تاثیر گذاری ویژه در اجرای عملیات فرمانده کل قوا، خمینی روح خدا
✊ [قهرمان ما] در تاریخ ششم آبان ماه سال ۱۳۵۹ به خوزستان رسید. پس از توقف اولیه در مرکز فرماندهی جبهه جنوب (گلف) همراه با یحیی رحیم صفوی به جبهه دارخوین رفت تا با جلوگیری از پیش روی لشکر ۳ زرهی عراق در شرق کارون، به منظور محاصره اهواز از این سمت، خط دفاعی پربرکت «شیر» را در روستای محمدیه واقع در شمال آبادان تشکیل دهد.
🌷 #خط_شیر میعادگاه عاشقانی بود که در سالهای بعد، حدود دویست نفر از آنها که خالصانه در آن خط حضور داشتند به شهادت رسیدند. محمدرضا که در خط شیر به «علی آقا» معروف بود، دوران رشد و سیر الی الله خود را از آن جا و در کنار مردانی دوست داشتنی چون شهیدان #عسگری، #رضایی، #خرازی و #ردانی_پور شروع کرد.
🤲🏻 «محمدرضا» که از این به بعد او را «علی آقا» یا «حاج علی» صدا می زنیم در تمام هشت ماه دوره حیات خط شیر در آن جا مستقر بود؛ خطی مقدس با سنگرهای حفره روباهی و نمازهای شبی که در اوج عرفان بود و البته پشه های سمجی که از صدها خمپاره و توپ عراقی بدتر بودند.
•┈┈•❀❀•┈┈•
↔️ تضاد عملکرد بنی صدر با مبانی فکری امام خمینی (ره) مخصوصاً پس از وقایع ۱۴ اسفند ۱۳۵۹، این اولین رئیس جمهور ایران بعد از انقلاب اسلامی را بیش از پیش به دامان سازمان منافقین کشانید. انحراف بنی صدر مشکلی بود که تاثیرات تعیین کننده ای در صحنه نبرد با دشمن متجاوز به وجود آورده بود.
🔻رزمندگان خط شیر تصمیم گرفتند در آن مقطع بسیار حساس، با اجرای یک عملیات محدود، ادعای بنی صدر را مبنی بر بی اثر بودن نیروهای مردمی در جنگ خنثی کنند؛ رزمنده خط شیر #علی_زاهدی، یکی از اثر گذارترین رزمندگان در تحریک فرماندهان جبهه جنوب برای اجرای عملیاتی بود که در ۱۳۶۰/۳/۲۱ با عنوان «فرمانده كل قوا خمینی روح خدا» علیه لشکر ۳ زرهی عراق با پیروزی به انجام رسید. همان شبی که عصر آن #امام_خمینی (ره) بنی صدر را عزل کردند، این عملیات به اجرا درآمد.
💥 علی آقا در محور غربی جاده آسفالت اهواز - آبادان وارد عملیات شد و پس از رسیدن به خاکریز سوم دشمن، به شدت از ناحیه پا مجروح گردید. در حالی که توان حرکت نداشت و در آستانه شهادت یا اسارت بود دوستانش با تلاش بسیار او را به عقب آوردند.
✅ عملیات فرمانده کل قوا، طلیعه عملیات هایی با اندیشه و تفکر بسیجی در جبهه حق بود که قهرمان علی زاهدی، یکی از اثرگذارترین بسیجی ها در خلق این اندیشه جهادی بود.
⏪ ادامه دارد...
📿 شادی روح شهدا صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈
🔰 شــــــیرمردی از خط شــــــیر |
#قسمت_سوم
حمله به مقر فرماندهی و توپخانه در عمق بیست کیلومتری
🔸 علی آقا به سرعت دوران مجروحیت را پشت سرگذاشت. با اجرای عملیات فرمانده کل قوا، فرماندهان جبهه دارخوین مانند #حسین_خرازی و #مصطفی_ردانی_پور در خط شیر، خوب فهمیدند که چه جواهر ارزشمندی را در اختیار دارند. علی هر چند لنگ لنگان اما خود را به عملیات ثامن الائمه (ع) در ۱۳۶۰/۷/۵ رسانید.
🔺 حالا او در بین هشت فرمانده اصلی و قابل توجه جبهه دارخوین قرار داشت. او در زمان اجرای طرح مانور عملیات، سوار بر تانکی خط شکن شد و از نهر شادگان که معبری محرمانه و اجرای عملیات از آن
غیر ممکن بود، وارد عملیات شد.
🗣 روایت (قهرمان) خواندنی است:
«درگیری شدید بود و بچه ها در دشت پخش شده بودند. ما جلوتر از همه نزدیک به نیروهای زرهی دشمن بودیم، جلوی ما پل مارد در عمق جبهه دشمن بود، حرکت نهایی ما به طرف عمق منطقه دشمن شروع شد. شهید عسگری که راننده تانک بود، بلایی سر عراقیها درآورد که قابل بیان نیست؛ وحشتناک بود. یک ستون بسیار زیاد از تانک و نفربر عراقی در حال فرار به سمت پل قصبه بودند. حدود سه ربع بعد تک و توک نیروهایی که از خط رضاییها حمله کرده بودند، به ما رسیدند و الحاق کردیم.»
🔥 اوج این حضور، زمانی بود که عراقی ها از پل مارد پاتک کردند و علی آقا در کنار مصطفی ردانی پور، در میان نگاه بهت زده رزمندگانی که شدت حادثه آنها را زمین گیر کرده بود، با شلیکهای مداوم آر پی جی با گوشهایی که از شدت انفجار خونین بود، پیروزی بزرگ یاران امام (ره) را تثبیت کردند. حالا مرد میدان ما برای خودش فرماندهی مورد اطمینان شده بود. بسیجی قهرمانی که حالا فقط عنوان تک تیراندازی و خط شکنی را پذیرفته بود.
•┈┈•❀❀•┈┈•
🔹 گسترش جنگ و اتکا به رسیدن به پیروزیهای بزرگ، فرماندهان را متقاعد کرد تا با استفاده از نیروهای بسیجی و پاسدار تیپهای رزمی تشکیل دهند؛ تیپهایی که از بدو تشکیل در حد یک لشکر خط شکن ظاهر شدند. لشکر امام حسین (ع) یکی از نه یگان رزمی مهمی بود که قبل از اجرای عملیات طريق القدس تشکیل شد و شهیدان حسین خرازی به فرماندهی و مصطفی ردانی پور به عنوان جانشین مشخص شدند. در طراحی مانور عملیات، نیروهای ما باید عراقی ها را از طریق ارتفاعات دور زده و عمق جبهه لشکر ۹ زرهی را تصرف میکردند؛ مانوری احاطهای و بسیار خطرناک .
◀️ #محسن_رضایی می گوید: «یکی از گردانها به فرماندهی آقای علی زاهدی از همین منطقه عقبه دشمن را مورد حمله قرار داد؛ یعنی وقتی خاکریز خط مقدم عراق در بستان مورد هجوم قرار گرفت، هم زمان یک نیروی مهم در عمق بیست کیلومتری به مقر فرماندهی لشكر عراق و توپ خانه آنها حمله کرد؛ تا زمانی که این نیروها نرسیده بودند، توپ خانه عراق آتش بسیار شدیدی علیه نیروهای خط شکن اجرا کرد. این ابتکار موجب شد وقتی این نیروها از رملها عبور کردند که آتشها خاموش شد و یک سکوت کامل منطقه را فرا گرفت. ما در طریق القدس موفق شدیم دشمن را شکست دهیم.»
⏪ ادامه دارد...
📿 شادی روح شهدا صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
💢اشتباه محاسباتی نکنیم
🔹روزنامه «اعتماد» طی گفت وگویی با «مهدی شیرزاد» فعال سیاسی اصلاحطلب عنوان میکند که بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گرو مذاکره با آمریکاست و در ضمن این گفتوگو جمهوری اسلامی ایران را مانند بسیاری از کشورهای دیگر متأثر از انتخابات آمریکا میداند و اظهار میکند، ما باید منافع خودمان را در انتخابات آمریکا دنبال کنیم. جالب این است که وی در گفت وگوی خود به دشمنیهای آمریکا، بدعهدی این کشور، خوی تجاوزکارانه در حمایت از رژیم صهیونیستی و ... اشاره کرده و از طرفی اذعان و تأیید میکند سیاست خارجی کشور بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار است؛ ولی باز هم بهبود شرایط اقتصادی کشور را به مذاکره با آمریکا گره میزند. به نظر میرسد، در خوشبینانهترین حالت، این فعال سیاسی و تریبوندارهای انتشاردهنده این نگاه دچار خطای محاسباتی شدهاند.
🔸اولاً ایران بارها در سطوح گوناگون با آمریکا مذاکره کرده است، زمانی در قالب گروه 1 + 5 در سطح عالی سیاسی و زمانی در سطح لایههای میانی برای مبادله زندانیان. بنابراین، مذاکره با آمریکا تابویی نیست که عدهای با ایده تابوشکنی خود را سرسلسلهدار مذاکره با آمریکا بدانند؛ اتفاقاً این مذاکرات معمولاً نتایج خوبی نداشته است. سه اصل حکمت و عزت و مصلحت اقتضا میکند به کسی که عهدشکنی میکند، اعتماد نکنیم و حتیالامکان کار را به او گره نزنیم، فرض کنید در یک مبادله عادی فردی در یک تجارت کلاهبرداری کرده است. در این وضعیت شخص متضرر تا جایی که راه دارد دیگر با این فرد تجارت نخواهد کرد مگر اینکه نوعی اجبار یا انحصار وجود داشته باشد؛ این یک فرآیند عقلانی است.
🔹حال شرایط امروز کشور را میبینیم؛ آیا ما در شرایط انحصار و اجبار قرار داریم؟ دولت شهید رئیسی به اعتراف اقتصاددانان مختلف، از جمله «آقای لیلاز» اقتصاد به گل نشسته کشور را نجات داد و اقتصاد کشور را به مذاکره با آمریکا گره نزد. گسترش بریکس، یعنی دنیا به این نتیجه رسیده است که باید اقتصاد خود را از آمریکا جدا کرد. نقدهای درون جریانی نشان میدهد، رفع بسیاری از مشکلات در گرو حل نواقص اقتصاد ما در درون است، یعنی مذاکره با آمریکا تنها راه نجات کشور نیست. بنابراین مذاکره با آمریکا در این شرایط عاقلانه نیست.
🔸نکته مهمتر اینکه مدل آمریکاییها مذاکره تحت فشار است، مذاکره تحت فشار نه با عزت سازگار است، نه با حکمت و نه با مصلحت. اگر ما یک بار تسلیم مذاکره تحت فشار شدیم، دشمن در همه موضوعات این مدل را دنبال میکند، ایده ترامپ تحت عنوان هنر مذاکره، همین نوع مذاکره است. امروز عدهای با شعار عزت، حکمت و مصلحت برخلاف عزت و حکمت و مصلحت حرکت میکنند. کوتاه سخن آنکه مراقب باشیم با تحلیلهای غلط، مسئولان و مردم بصیر ایران دچار خطای محاسباتی نشوند!