🔰 شــــــیرمردی از خط شــــــیر |
#قسمت_سوم
حمله به مقر فرماندهی و توپخانه در عمق بیست کیلومتری
🔸 علی آقا به سرعت دوران مجروحیت را پشت سرگذاشت. با اجرای عملیات فرمانده کل قوا، فرماندهان جبهه دارخوین مانند #حسین_خرازی و #مصطفی_ردانی_پور در خط شیر، خوب فهمیدند که چه جواهر ارزشمندی را در اختیار دارند. علی هر چند لنگ لنگان اما خود را به عملیات ثامن الائمه (ع) در ۱۳۶۰/۷/۵ رسانید.
🔺 حالا او در بین هشت فرمانده اصلی و قابل توجه جبهه دارخوین قرار داشت. او در زمان اجرای طرح مانور عملیات، سوار بر تانکی خط شکن شد و از نهر شادگان که معبری محرمانه و اجرای عملیات از آن
غیر ممکن بود، وارد عملیات شد.
🗣 روایت (قهرمان) خواندنی است:
«درگیری شدید بود و بچه ها در دشت پخش شده بودند. ما جلوتر از همه نزدیک به نیروهای زرهی دشمن بودیم، جلوی ما پل مارد در عمق جبهه دشمن بود، حرکت نهایی ما به طرف عمق منطقه دشمن شروع شد. شهید عسگری که راننده تانک بود، بلایی سر عراقیها درآورد که قابل بیان نیست؛ وحشتناک بود. یک ستون بسیار زیاد از تانک و نفربر عراقی در حال فرار به سمت پل قصبه بودند. حدود سه ربع بعد تک و توک نیروهایی که از خط رضاییها حمله کرده بودند، به ما رسیدند و الحاق کردیم.»
🔥 اوج این حضور، زمانی بود که عراقی ها از پل مارد پاتک کردند و علی آقا در کنار مصطفی ردانی پور، در میان نگاه بهت زده رزمندگانی که شدت حادثه آنها را زمین گیر کرده بود، با شلیکهای مداوم آر پی جی با گوشهایی که از شدت انفجار خونین بود، پیروزی بزرگ یاران امام (ره) را تثبیت کردند. حالا مرد میدان ما برای خودش فرماندهی مورد اطمینان شده بود. بسیجی قهرمانی که حالا فقط عنوان تک تیراندازی و خط شکنی را پذیرفته بود.
•┈┈•❀❀•┈┈•
🔹 گسترش جنگ و اتکا به رسیدن به پیروزیهای بزرگ، فرماندهان را متقاعد کرد تا با استفاده از نیروهای بسیجی و پاسدار تیپهای رزمی تشکیل دهند؛ تیپهایی که از بدو تشکیل در حد یک لشکر خط شکن ظاهر شدند. لشکر امام حسین (ع) یکی از نه یگان رزمی مهمی بود که قبل از اجرای عملیات طريق القدس تشکیل شد و شهیدان حسین خرازی به فرماندهی و مصطفی ردانی پور به عنوان جانشین مشخص شدند. در طراحی مانور عملیات، نیروهای ما باید عراقی ها را از طریق ارتفاعات دور زده و عمق جبهه لشکر ۹ زرهی را تصرف میکردند؛ مانوری احاطهای و بسیار خطرناک .
◀️ #محسن_رضایی می گوید: «یکی از گردانها به فرماندهی آقای علی زاهدی از همین منطقه عقبه دشمن را مورد حمله قرار داد؛ یعنی وقتی خاکریز خط مقدم عراق در بستان مورد هجوم قرار گرفت، هم زمان یک نیروی مهم در عمق بیست کیلومتری به مقر فرماندهی لشكر عراق و توپ خانه آنها حمله کرد؛ تا زمانی که این نیروها نرسیده بودند، توپ خانه عراق آتش بسیار شدیدی علیه نیروهای خط شکن اجرا کرد. این ابتکار موجب شد وقتی این نیروها از رملها عبور کردند که آتشها خاموش شد و یک سکوت کامل منطقه را فرا گرفت. ما در طریق القدس موفق شدیم دشمن را شکست دهیم.»
⏪ ادامه دارد...
📿 شادی روح شهدا صلوات
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
💢اشتباه محاسباتی نکنیم
🔹روزنامه «اعتماد» طی گفت وگویی با «مهدی شیرزاد» فعال سیاسی اصلاحطلب عنوان میکند که بهبود وضعیت اقتصادی کشور در گرو مذاکره با آمریکاست و در ضمن این گفتوگو جمهوری اسلامی ایران را مانند بسیاری از کشورهای دیگر متأثر از انتخابات آمریکا میداند و اظهار میکند، ما باید منافع خودمان را در انتخابات آمریکا دنبال کنیم. جالب این است که وی در گفت وگوی خود به دشمنیهای آمریکا، بدعهدی این کشور، خوی تجاوزکارانه در حمایت از رژیم صهیونیستی و ... اشاره کرده و از طرفی اذعان و تأیید میکند سیاست خارجی کشور بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار است؛ ولی باز هم بهبود شرایط اقتصادی کشور را به مذاکره با آمریکا گره میزند. به نظر میرسد، در خوشبینانهترین حالت، این فعال سیاسی و تریبوندارهای انتشاردهنده این نگاه دچار خطای محاسباتی شدهاند.
🔸اولاً ایران بارها در سطوح گوناگون با آمریکا مذاکره کرده است، زمانی در قالب گروه 1 + 5 در سطح عالی سیاسی و زمانی در سطح لایههای میانی برای مبادله زندانیان. بنابراین، مذاکره با آمریکا تابویی نیست که عدهای با ایده تابوشکنی خود را سرسلسلهدار مذاکره با آمریکا بدانند؛ اتفاقاً این مذاکرات معمولاً نتایج خوبی نداشته است. سه اصل حکمت و عزت و مصلحت اقتضا میکند به کسی که عهدشکنی میکند، اعتماد نکنیم و حتیالامکان کار را به او گره نزنیم، فرض کنید در یک مبادله عادی فردی در یک تجارت کلاهبرداری کرده است. در این وضعیت شخص متضرر تا جایی که راه دارد دیگر با این فرد تجارت نخواهد کرد مگر اینکه نوعی اجبار یا انحصار وجود داشته باشد؛ این یک فرآیند عقلانی است.
🔹حال شرایط امروز کشور را میبینیم؛ آیا ما در شرایط انحصار و اجبار قرار داریم؟ دولت شهید رئیسی به اعتراف اقتصاددانان مختلف، از جمله «آقای لیلاز» اقتصاد به گل نشسته کشور را نجات داد و اقتصاد کشور را به مذاکره با آمریکا گره نزد. گسترش بریکس، یعنی دنیا به این نتیجه رسیده است که باید اقتصاد خود را از آمریکا جدا کرد. نقدهای درون جریانی نشان میدهد، رفع بسیاری از مشکلات در گرو حل نواقص اقتصاد ما در درون است، یعنی مذاکره با آمریکا تنها راه نجات کشور نیست. بنابراین مذاکره با آمریکا در این شرایط عاقلانه نیست.
🔸نکته مهمتر اینکه مدل آمریکاییها مذاکره تحت فشار است، مذاکره تحت فشار نه با عزت سازگار است، نه با حکمت و نه با مصلحت. اگر ما یک بار تسلیم مذاکره تحت فشار شدیم، دشمن در همه موضوعات این مدل را دنبال میکند، ایده ترامپ تحت عنوان هنر مذاکره، همین نوع مذاکره است. امروز عدهای با شعار عزت، حکمت و مصلحت برخلاف عزت و حکمت و مصلحت حرکت میکنند. کوتاه سخن آنکه مراقب باشیم با تحلیلهای غلط، مسئولان و مردم بصیر ایران دچار خطای محاسباتی نشوند!
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهنم درهی شگفت انگیز
در فاصله هجده کیلومتری مشگین شهر. کیلومتر هجده ییلاق قارا یاتاغ و در نزدیکی اکوکمپ دورنا درهای عمیق وجود دارد که دورتادور آن را صخرههای سنگی احاطه کرده است و رودخانه خیاوچایی با سرخوشی راه خود را از میان آنها باز میکند و میگذرد. تناقض باورنکردنی چهره خشن صخرهها را در کنار زیباییهای رودخانه پر آب و همچنین، آب سرد و خنک آن را در فصل تابستان در ذهن خود تجسم کنید. محلیها این دره را که با زیباییهای وصفناشدنیاش شوق زندگی در انسانها برمیافروزد، «جهنم دره سی» مینامند.
شاید عجیب ترین و زیباترین ویژگی جهنم دره همجواری آب سرد و گرم در کنار هم باشد. جایی که آب سرد حاصل از ذوب برفهای کوهستان سبلان در کنار آبگرم حاصل از فعالیتهای آتشفشانی در دل کوهستان سبلان در کنار هم حیات عجیب و زیبایی به ممطقه بخشیدهاند.
«دره جهنم» برخلاف آنچه از نامش به ذهنها متبادر میشود، تکهای کوچک از بهشت موعود است که در دامنههای شمالی کوه استوار سبلان و در شمال غربی ایران قرار دارد.
🔴 راه های نگهداشتن عزت نفس در کودک :
۱- شب هر کاری دارید کنار بزارید و برایش قصه بگید.
۲- اشتباهاش رو راحت ببخشید
۳- خوبیهاشو بزرگ کنید
۴- به حرفاش خوب گوش بدید
۵- بی دلیل بغلش کنید و ببوسید
۶- مقایسه ش نکنید
۷- " اگه نکنی وای بحالت" رو نگید
۸- گاهی باهاش کارتونایی که دوست داره ببینید
۹- بهش نگید" تو دیگه بزرگ شدی بچگی نکن"
۱۰- اگر اشتباه کردید راحت عذرخواهی کنید.
۱۱- با فرزندتان بازی کنید
۱۲- در سفر تلفن کنید و به او بگویید دلتان تنگ شده.
۱۳- القای بینش: میدانم از عهده ی انجام آن بر میایی👌
#خانواده_موفق
#تربیت_فرزند
╭═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╮
╰═━⊰🍂🌺🌺🍂⊱━═╯
🔴انتخاب ترامپ چه تاثیرات مستقیم یا غیرمستقیم بر ایران دارد؟ / از ناامیدی و ناراحتی جریان غربگرای داخلی تا ضرورت رویکرد فعالانه دربرابر اقدامات خصمانه
🔹 دونالد ترامپ دوباره رئیسجمهور آمریکا شد، این اتفاق با توجه به روی کار بودن دولت پزشکیان میتواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم تأثیراتی بر ایران و سیاست داخلی و خارجی آن داشته باشد که در ادامه به آن اشاره می شود.
🔹ناراحتی و ناامیدی جریان غربگرای داخلی: بسیاری از افراد و جریانهای غربگرا که به رویکرد دموکراتها امیدوار بودند، از انتخاب دوباره ترامپ ناامید شدهاند. در دوره قبلی ترامپ، با توجه به کنار زده شدن برجام ، غربگرایان داخلی عملا ایده ای برای اداره کشور نداشتند و اداره کشور با مشکل مواجه شد. از سوی دیگر ، بازگشت ترامپ باعث تقویت دیدگاههایی میشود که بر توانایی خودکفایی و استقلال اقتصادی ایران تأکید دارند.
🔹واضح شدن مرزبندیهای سیاسی: با روی کار آمدن ترامپ و با توجه به رویکردی که دولت چهاردهم در سیاست خارجی اتخاذ میکند جناحهای سیاسی ایران محبور می شوند مرزبندیهای خود را شفاف کنند. انتخاب ترامپ باعث می شود که جریانهای داخلی به دو دسته مخالفان و موافقان سیاستهای ضدآمریکایی تقسیم شوند، بهخصوص که ترامپ احتمالا به بازگرداندن فشار حداکثری بر ایران تمایل دارد.
🔹تاکید بر سیاست همسایهمحوری و توجه به بازارهای منطقه ای: با بازگشت ترامپ، سیاست همسایهمحوری اهمیت بیشتری پیدا میکند. این به معنای تقویت روابط با کشورهای همسایه و کاهش وابستگی به غرب است. بهویژه، همکاریها با کشورهای مانند چین، روسیه و کشورهای آسیای میانه باید تقویت شود تا اقتصاد ایران در مقابل فشارهای آمریکا مقاومتر شود.
🔹ضرورت عدم انفعال در برابر اقدامات خصمانه: ایران در مواجهه با بازگشت ترامپ باید سیاستهای فعالتری را در پیش بگیرد تا از هر گونه سوءتفاهم یا درک نادرست درباره مواضعش جلوگیری کند. انفعال در برابر فشارهای ترامپ میتواند به این تلقی دامن بزند که ایران تحت فشارها تسلیم میشود(همان طور که انفعال دولت روحانی چنین درکی را بوجود آورد) و این خطر تشدید تنشها و اعمال تحریمهای بیشتر را افزایش میدهد. بنابراین، ایران باید در برابر اقدامات خصمانه احتمالی ترامپ با قاطعیت بیشتری پاسخ دهد.
🔹در نهایت، این نکته را باید مدنظر داشت سران آمریکا چه دمکرات ها روی کار باشند چه جمهوری خواه تمایلی برای کمک به ایران ندارند، بلکه بالعکس به دنبال فشار بیشتر بر روی ایران هستند، تنها تفاوت آنها در این است که دموکراتها با دستکش مخملی روی دست های چندی به مواجه با ایران بر میخیزند(که اتفاقا همین امر موجب فریبکاری جریان غربگرای داخلی برای هم سویی هرچه بیشتر با سیاستهای آمریکا می شود) و جریان دیگر بدون دستکش مخملی؛ که باعث میشود کار غربگرایان داخلی را برای ارائه امتیاز بیشتر به آمریکا دشوارتر شود.