✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #انتخاب_درست در فضای شور و هیجان انتخاباتی (بخش دوم)
🔶با مهار فضای احساسی و هیجانی و #بسترسازیفضایعقلانی و نیز ارائه آگاهی های لازم به جامعه، به ویژه در مورد #ملاکهای_اصلح و استفاده درست از رسانه ها و فضای مجازی میتوان ذهنیت مردم جامعه را در مسیر #انتخاب_اصلح هدایت کرد. برای تحقق #انتخاباتی_درست و انجام #بهترین_گزینش لازم است اقداماتی صورت گیرد که به پاره ای از آنها اشاره میشود:
1⃣فراهم کردن #بسترهایرشدعقلانیت و منطق و به حداقل رساندن تصمیم گیری بر اساس احساسات
🔷چرا که تعقل و #عقلانیت، گنجی نهان است در #اسلام، و به ویژه #قرآن_کریم و روایات مکرر بر لزوم تعقل تاکید شده است؛ به عنوان مثال بر اساس برخی روایات رسالت پیامبران، رشد دادن گنجینه های عقول که در حالت عادی همچون دفینه ای مخفی در دل خاک هستند معرفی شده است.[۱] البته تعقلی که در اینجا مد نظر است، #تعقلی است که انسان را در #مسیر_رشد و هدایت واقعی قرار داده و با عقلانیتی که تنها هدفش دستیابی به منافع مادی و دنیایی است تفاوت دارد.
🔷از طرفی این مساله از آنجایی اهمیت خود را پیدا می کند که همواره با بالا گرفتن شور و شوق #انتخاباتی، احساسات و هیجانات کاذب و بیش از حد، بر فضای سیاسی کشور غلبه پیدا کرده، و در نتیجه امکان #تصمیمگیریهایعقلانی و منطقی را سلب میکند، و در نتیجه افرادی که اقدام به گزینش میکنند، متاثر از این فضای احساسی شده و #انتخابهایی میکنند، که بعدها ممکن است خود نیز از آن #پشیمان شوند.
🔷این در حالی است که با #توسعه_عقلانیت و منطق در کشور، هر گونه تصمیم سازی بر اساس محاسبه گری و عقلانیت و بدون تاثیرپذیری از فضای احساسی به وجود آمده، صورت خواهد پذیرفت و حتی روزگاری کار به جایی خواهد رسید، که اساساً فضای احساسی و هیجانی غیر منطقی به وجود نیاید.
🔷در چنین شرایطی نه تنها #انتخابات، بلکه هر #تصمیم_سازی دیگری در کشور بر اساس #اصول_عقلانیت و منطق صورت خواهد پذیرفت و شاهد برخی تصمیمات آنی اتخاذ شده در فضای احساسی همچون عزل و نصب های احساسی، تصمیم گیری های کارشناسی نشده و... نیز نخواهیم بود. #ادامهدارد...
پینوشت
[۱] فَبَعَثَ فِيهِمْ رُسُلَهُ وَ وَاتَرَ إِلَيْهِمْ أَنْبِيَاءَهُ لِيَسْتَأْدُوهُمْ مِيثَاقَ فِطْرَتِهِ ... وَ يُثِيرُوا لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُول. [نهج البلاغه، خطبه ۱]
منبع: وبسایتمرکزمطالعات وپاسخگوییبهشبهات
#انتخابات
سوال
موضوع اختلاس وفساد مالی جانشین آستان قدس رضوی در زمان آیت الله رئیسی چیست که مجدداً توسط جریان مخالف ایشان مورد سوء استفاده قرار گرفته است و حملات جدیدی را متوجه ایشان کرده اند.
لطفاً توضیح دهید
جواب
آقای مهدی عزیزیان متهم وقائم مقام آستان قدس رضوی برادر همسر مرحوم واعظ طبسی ازسال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۹۵ در استان قدس مسئولیتهای متفاوتی داشتند و پس از فوت آقای واعظ . آیت الله رئیسی باحکم رهبر معظم انقلاب اسلامی از خرداد سال ۱۳۹۵ بعنوان تولیت آستان قدس رضوی منصوب شدند و در جابجایی های خود در استان قدس باتوجه به سوابق آقای عزیزیان . ایشان را بعنوان قائم مقام منصوب کردند و آقای بختیاری رابجای ایشان منصوب کردند و باتوجه به تحولات داخلی آستان وتسلط بر امور مالی و پشتیبانی و فعالیت های اقتصادی آستان، متوجه مفاسد اقتصادی ایشان شدند و دستور به پیگیری دادند و درصدد جمع آوری مدارک شدند که نامبرده متوجه موضوع شدند و در فروردین ۱۳۹۶ به خارج کشور فرار کردند.
نکات مهم اینکه تمام مفاسد اقتصادی ایشان مربوط به قبل از مسئولیت آقای رئیسی و زمان آقای واعظ بوده است و امتیاز ویژه آقای رئیسی این است که پس از متوجه شدن به موضوع چنان پیگیری کردند که نامبرده متوجه جدیت کار آقای رئیسی شدند و حساب شده و بدور از چشم مسئولین فرار را بر قرار ترجیح دادند و این امتیاز مثبت آقای رئیسی است و نه بی تفاوتی ویا مقصربودن در موضوع مفاسد آقای عزیزیان
متهم و شریک جرم ایشان همان همفکر ان همین منتقدین امروزی ، مسئولان این وقت آستان قدس بودند که نسبت فامیلی با متهم داشتند و آقای رئیسی سفره چرب و نرم آنها راجمع کرده است و موجب ناراحتی غارتگران اموال بیت المال و حتی مفسدین آستان قدس رضوی شده بودند واین افراد از شدت ناراحتی سعی دارنداینگونه اتهامات را برای تاثیر منفی درانتخابات به آقای رئیسی نسبت دهند
⭕️توصیه های مهم رهبر معظم انقلاب به نامزدهای انتخاباتی
🔹 #شعارهایغیرواقعبینانه هم داده نشود. شعارهای غیر واقع بینانه گاهی ممکن است #فریب_مردم تلقّی بشود. با توجّه به امکانات کشور و واقعیّات کشور بایستی شعار داد و وعده داد؛ این جوری بایستی عمل کرد. #ملاحظات_اخلاقی #جدّاًرعایتبشود؛ یعنی واقعاً اگر چنانچه #نامزدهای_انتخابات ما، هم در مناظراتشان، هم در مصاحبههایی که با آنها میشود، سؤال و جوابهایی که با آنها میشود، #اخلاق_اسلامی را رعایت بکنند،
🔹این سرریز میشود در جامعه، آحاد مردم ملاحظات اخلاقی را یاد میگیرند و رعایت میکنند؛ این سرمشقی برای آنها خواهد شد. و #هنجار_شکنی هم نکنند. #بعضیها برای اینکه بیشتر دیده بشوند، بیشتر شنیده بشوند، راهحلّشان این است که هنجارشکنی کنند، #خطوطقرمزنظام را به قول خودشان بشکنند؛ نه، #نظامجمهوریاسلامی یک نظام مستقر و پابرجا است، یک نظام جاافتاده است، خطوط اصلی نظام مشخّص است.
🔹اینها مربوط به شخص این حقیر و امثال بنده هم نیست؛ اینها کار خدا است، #متّکیبهآحادمردم است؛ با تکیهی به همین استقرار بوده که #جمهوری_اسلامی توانسته در مقابل این همه دشمنی در این سالها مقاومت بکند. این جور نباشد که سعی کنند با شکستن این حدود و ثغورِ مهمّ نظام جمهوری اسلامی، برای خودشان یک موقعیّتی دست و پا کنند؛ که دست و پا هم نمیشود، موقعیّت هم به دست نمیآید. #نیّتشان را خدایی کنند.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۰/۳/۶
منبع: وبسایتدفترحفظونشرآثار مقاممعظمرهبری
#امام_خامنهای
⭕️ #انتخابات اقدامی به هنگام
🔹از آنجایی که حفظ #نظام_اسلامی از #اوجبواجبات است و حفظ آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ لذا #دادن_رای و آمدن پای صندوق آراء، ثواب بسیار بالایی دارد، و لو اینکه در شناخت شخص اصلح دچار اشتباه شده باشیم، باز پیش خداوند متعال اجر و پاداش دارد و اگر در تشخیص، درست عمل کرده باشیم، ثواب مضاعف دارد. اعمال خیر همگی در پیشگاه الهی ثبت و ضبط میشود: «فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ»؛ [زلزال، ۷] خداوند متعال شاهد و ناظر اعمال ما است: «وَقُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللَّهُ عَمَلَكُمْ وَرَسُولُهُ وَالْمُؤْمِنُونَ»؛ [توبه، ۱۰۵]
🔷و حال که این طور است، خدا عملکرد ما را میبیند و میداند؛ پس اقدام کنیم و این #اقدامبهموقع و به هنگام باشد و مانند نماز اول وقت، در اولین فرصت سر #صندوق_رأی حاضر شویم، چرا که این اقدام ما را، هم رسول خدا و امام زمان ارواحنا له الفدا میبینند، و هم مستضعفین و مؤمنین و دوستداران جمهوری اسلامی ایران، در سایر کشورها اظهار خوشحالی و خرسندی میکنند. آنان منتظرند ببینند که ما چطور عمل خواهیم نمود؛ آیا #کاندیداییمؤمن و #انقلابی را انتخاب خواهیم کرد و یا... و از آن طرف، #دشمنان نادان و احمق ما هم گردن میکشند ببینند که انتخاب ما چه خواهد بود؛ چرا که دشمنان هم به عملکرد ما حساس هستند.
نویسنده: فاطمی تبار
منبع: راهروان ولایت
#انتخابات
﷽
🔷آبشار شوی که در بین گردشگران و مسافران لقب یکی از زیباترین آبشارهای ایران و بزرگترین آبشار خاورمیانه را به خود اختصاص داده است، به واقع یکی از شگفتانگیزترین پدیدههای طبیعی است که در استان خوزستان و در دهستان شوی از توابع شهرستان دزفول قرار دارد.
🔷این آبشار فوقالعاده و کمنظیر یکی از مقاصد اصلی گردشگری در شهرستان دزفول است که در ایام مختلفی از سال به ویژه در فصول بهار و تابستان، میزبان گردشگران زیادی از سراسر ایران و جهان است.آبشار تلهزنگ، نام دیگر این جاذبهی گردشگری دوستداشتنی است که ارتفاع آن بالغ بر ۸۰ متر و عرضش حدود ۷۰ متر است.
🔷این آبشار طبیعی که به انتخاب مسافران یکی از محبوبترین مناطق گردشگری در استان خوزستان و شهرستان دزفول شناخته میشود، در رشتهکوههای زاگرس و در منطقهای به نام سردشت از توابع شهرستان دزفول قرار دارد. جالب است بدانید که حجم زیادی از آب آبشار در فصل زیبای بهار ایجاد میشود
﷽
علامه #حسن_زاده(حفظه الله):
✨🌸«این قدر به زور و بازویتان
متکی نباشید،
رزق را باید از جای دیگر بدهند.
شما دائما اهل طهارت و پاکی باشید،
رزق تان وسیع خواهد شد.»