فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رئیسی: تا زمانی که روحیه انقلابی، فساد ستیزی، کارآمدی و مردمداری در وزرای کابینه دولت باشد ما در خدمت آنها خواهیم بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیسی: معاون اول رئیس جمهور مسئول هماهنگی تیم اقتصادی دولت است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفاع رئیسی از وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
رئیس جمهور:
🔹 آقای عبدالملکی در وزارت تعاون یکی از افراد امین رهبر انقلاب هستند.
🔹آقای عبدالملکی جوان، پاکدست و فساد ستیز است.
🔹ایشان با نیروی جوانی و پاک دستی خودشان میتوانند در وزارتخانه مربوطه تحول ایجاد کنند.
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دفاع رئیسی از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
رئیس جمهور:
🔹آقای باغگلی بر خلاف اینکه در سایت ها گفته اند، تجربه معلمی تمامی دوره های تحصیلی برای دانش آموزان را دارد، باغگلی دکترای تعلیم و تربیت دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦اولویت اول دولت مهار کروناست
🔹سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری: مشکلاتی که دولت با آن مواجه است و ما یک برنامه کوتاه مدت و آنی پیش بینی و مدون کرده ایم.
🔹اولویت اول ما در دولت مهار کرونا و ارتقای وضعیت بهداشتی و واکسیناسیون سراسری است. بهبود وضعیت اقتصادی و معیشیتی اولویت دوم ماست. وضعیت فعلی نتیجه گره زدن اقتصاد به خواست دیگران و شرطی شدن آن است. حل این مسائل به حول و قوه الهی ممکن است و نیازمند برنامه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: معلمان و فرهنگیان مساله محوری دولت هستند
🔹طرح رتبهبندی معلمان، توجه به سند تحول آموزش و پرورش، توجه به مساله شورای عالی آموزش و پرورش و رابطه خانه و مدرسه از برنامههای مهم دولت در حوزه آموزش و پرورش است.
🔹آقای باغگلی بر خلاف اینکه در سایتها گفتهاند، تجربه معلمی تمامی دورههای تحصیلی برای دانشآموزان را دارد، باغگلی دکترای تعلیم و تربیت دارد.
🥤آب خوردن همراه غذا
🖌افرادی که معدهی سردی دارند و زبان سردی دارند که نشانهی آن رنگ سفید زبان و یا بار سفید روی زبان دارند اجازهی نوشیدن آب و مایعات همراه غذا را ندارند
🖍اما افرادی که معدههای بسیار گرمی دارند و نشانهی آن زبان قرمز هست اجازه دارند مقدار اندکی🤏 آب همراه غذا بخورند برای هضم و جذب غذا خوب و کمک کننده است
🔖اما غالبا افراد معدههای نفاخ و ضعیف و ورم معده دارند و با خوردن مایعات سرد اختلال در هضم و گوارش ایجاد میشود
🔖بهترین جایگزین نوشیدنیهای سرد سفره، که بین حکما مرسوم و در روایات هم موجود است، مصرف شربت شیرهی انگور است که هم هاضم هست، هم کمک کنندهی جریان هضم و جذب غذا هست و هم مسئلهی عطش را برطرف میکند
🍷دو ق شیره انگور با یک لیوان آب حل و بعد از غذا بنوشید
🍷افرادی که گرمای بدنی و حرارت کبدی بالا دارند و دائماً در معرض تعریق قرار دارند همراه با شربت شیرهی انگور یک ق رب انار هم اضافه کنند یا یک ق آب نارنج یا یک ق آب لیموترش
📝این نوع نوشیدنی برای افراد دارای دیابت/فشار خون بالا/ چربی خون بالا/ معدههای نفاخ/ کبدهای چرب/ و رودهایی که ضعف و تنبلی دارند و دچار یبوست شدهاند مناسب است
⬅️دیابتیها از شیرهی توت استفاده کنند
🌈 @nashriat_siasi 30.5.0.pdf
143.4K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 شنبه سی ام مرداد
🔺الزامات جلسات بررسی کابینه
🔺بازدارندگی تهاجمی در مقابل تهدید احتمالی
🔺«تغییر استراتژیک» که از دید رژیم صهیونیستی پنهان نیست!
🔺چرا ایران به مردم افغانستان کمک نمیکند؟
🔺روسیه: آمریکا شکستش در افغانستان را به گردن دیگران نیندازد
🔺دروغ بزرگ رسانههای غربی افشا شد
🔺باید دقتنظر بیشتری میکردید!
🔺۲۷۰ جلسه برای سنجش توان وزرای پیشنهادی در مجلس
🔺سید حسن نصرالله: سرباز ولیفقیه هستیم!
🔺امارات به دنبال ایجاد خط گفتوگو با ایران
🔺مخالفت پوتین با طرح بایدن در خاورمیانه
🔺ماجرای هجوم مسافران به بنادر جنوبی
🔺احساس خطر چین برای کاهش جمعیت
🇮🇷💐
💐
🌐 #یادداشت_کوتاه
💠 موضوع: الزامات جلسات بررسی کابینه
🍃🌻🍃
🔹از امروز مجلس شورای اسلامی کار بررسی وزرای پیشنهادی آقای رئیسی را آغاز میکند. طبیعتاً فضای سیاسی کشور در روزهای آتی تحت تأثیر این موضوع و مجموعه وقایع و رخدادهایی که در مجلس رخ میدهد، قرار خواهد گرفت. دراینباره توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
💢 گزاره های تحلیلی:
1⃣ مجموعه مذاکرات و اقدامات صورت گرفته در مجلس و بهطورکلی موضوع بررسی کابینه پیشنهادی بهعنوان یک بخش از تاریخ سیاسی کشور ثبت و ماندگار خواهد شد و این مقطع میتواند تصویری از عقلانیت، اشرافیت و رویکرد کارشناسانه را در ذهن ناظران و تحلیلگران سیاسی ایجاد نماید و درنهایت قضاوتی از رفتارهای جبهه انقلابی را در فضای سیاسی و اجتماعی ترسیم خواهد کرد. خوب یا بد این موضوع به رفتار مجلس و دولت بستگی دارد.
2⃣ طبیعتاً فضای درون مجلس در موافقت و مخالفت با وزرای پیشنهادی خواهد گذشت و این طبیعت جلسات بررسی کابینه است؛ اما نکته مهم در این زمینه آن است که موافقتها و مخالفتها بایستی با ملاحظات کارشناسی باشد و نه رفتارهای هیجانی که گاهی اوقات ابعاد مغایر با اخلاق را نیز در برمیگیرد. در این خصوص نکته اساسی آن است که وقایع صورت گرفته در مجلس نباید التهاب و ناامیدی به جامعه وارد سازد.
3⃣ یکی از ضعفهای نظام پارلمانی کشور غلبه نگاهها و ملاحظات منطقهای بر منافع کلان و ملی است؛ آنچه میتواند آسیب جلسات روزهای بررسی کابینه باشد آن است که برخی نمایندگان با برخی وعدههای منطقهای و ناظر بر حوزههای انتخابیه که از سوی وزرا و یا همراهان آنها مطرح گردد، چشمان خود را بر روی شاخصها و معیارهای مهم و تعیینکننده دیگر ببندند.
4⃣ برای اینکه فضای حاکم بر جلسات مجلس، آرام و متین بهپیش برود، نقش وزرای پیشنهادی در ارائه برنامههای کارشناسی و معطوف به حل مسائل کشور، تعیینکننده است.
🌀 نکته پایانی: بهطورکلی رویکرد حاکم بر مجلس شورای اسلامی و نیز رئیسجمهور محترم ضرورتاً بایستی بر تشکیل کابینهای قوی، کارآمد و منسجم تمرکز یابد. در این زمینه لازم است رئیسجمهور نقطه نظرات نمایندگان را با سعهصدر و با نگاه کمک به دولت درک کند و بدون تعصب، نقدها و دیدگاههای نمایندگان را به شکل مناسب و عملی موردتوجه قرار دهد. البته توجه به این موضوع نیز بسیار اهمیت دارد که اهالی بهارستان نیز محدودیتها و اقتضائات رئیسجمهور را درک کنند و در نظر داشته باشند که درنهایت تیمی میبایست در دولت باشد و امور کشور را بهپیش ببرد که بیشترین انسجام و هماهنگی را با رئیسجمهور داشته باشد.
📌متن شبهه👇 #3222
سلام علیکم ورحمت الله
چرا در زیارت عاشورا به لعن که میرسیم از عبارت
(جاهدت الحسین)استفاده شده
اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین و..
مگر جهاد از فروع دین ومقدس نیست .؟چرا نفرموده(حاربت الحسین)
ممنون از پاسخ های شما
📌پاسخ به شبهه👇
برخی معتقدند استفاده از واژگان «جاهدت» برای دشمنان امام حسین(ع) صحیح نیست زیرا واژه «جهاد» در جنگ با اهل حق مورد استفاده قرار نمیگیرد، بلکه همیشه جنگ با اهل باطل را «جهاد» میخوانیم و به منابعی استناد میکنند که در ارتباط با این فراز از زیارت عاشورا: «اللَّهُمَّ الْعَنِ الْعِصَابَةَ الَّتِی جَاهَدَتِ الْحُسَیْن»، بجای کلمه «جَاهَدَت» از واژگان «حَارَبَت» استفاده کرده است: «اللَّهُمَّ الْعَنِ الْعِصَابَةَ الَّتِی حَارَبَتِ الْحُسَیْن».[1]
در تحلیل این نظر باید گفت که هرچند شاید بتوان با کمی اغماض این مطلب را – آن هم از نگاه عرف - در ارتباط با خود واژه «جهاد» پذیرفت، اما لزوماً هر واژهای که از ریشه «جهد» استخراج میشود (مانند جاهدت) اینگونه نیست که مفهومی مقدس از آن برداشت شود چنانکه در قرآن کریم، تلاش والدین برای گمراه کردن فرزندشان نیز با واژگانی از ریشه «جهد» بیان شده است: «وَ إِنْ جاهَداکَ لِتُشْرِکَ بی ما لَیْسَ لَکَ بِهِ عِلْمٌ فَلا تُطِعْهُم».[2]
«جهاد» از «جهد» به معنای «سختی» و «مشقّت» است.[3] «جاهدت العدوّ»؛ یعنى در جنگ با دشمن مشقّت را بر خود هموار کردم.[4] این معنا و مفهوم هم در بعد مثبت و هم در بعد منفى به کار گرفته مىشود. البته، از آنجا که در جنگ نهایت تلاش همراه با مشقت و سختی وجود دارد، این واژه در جنگ و نبرد هم به کار مىرود؛ لذا ممکن است واژههاى جهاد و مجاهده در فرهنگ قرآن و روایات همیشه در جنگ اهل حق با باطل کاربرد داشته باشد، ولى این بدان معنا نیست که اگر «جاهد» در معناى اصلى خود، یعنى «تلاش» به کار رفت، حتماً باید در جهت مثبت باشد.
بهترین دلیل بر این سخن مواردی است که استعمال «جاهد» در قرآن به معناى تلاش در جهت منفى است که بدان اشاره کردیم.
بنابر این در عبارت موجود در زیارات هم واژه «جاهدت» میتواند صحیح باشد و هم واژه «حاربت» و تا حد زیادی معنای آن دو نیز به هم نزدیک است. بر این اساس جمله «اللّهم العن العصابة الّتی جاهدت الحسین…» به معنای جهاد مقدس نیست تا کاربرد آن در مورد دشمنان امام حسین(ع) ابهامآمیز باشد بلکه این واژگان، بازگو کننده تلاش آن گروه ستمکار در برابر سیدالشهدا است و معنایش این است که، خداوندا، لعنت فرست بر کسانی که تمام تلاش خویش را در برابر سیدالشهدا و براى کشتن آنحضرت به کار گرفتند. و این معنا از «جاهدت» درست است و مشکلى ندارد.
[1]. ابن قولویه، جعفر بن محمد، کامل الزیارات، محقق، مصحح، امینی، عبد الحسین، ص 178، نجف اشرف، دار المرتضویة، چاپ اول، 1356ش.
[2]. عنکبوت، 8.
[3]. راغب اصفهانی، حسین بن محمد، المفردات فی غریب القرآن، تحقیق، داودی، صفوان عدنان، ص 208، دمشق، بیروت، دارالقلم، الدار الشامیة، چاپ اول، 1412ق.
[4]. طبرسی، فضل بن حسن، مجمع البیان فی تفسیر القرآن، مقدمه، بلاغی، محمد جواد، ج 2، ص 55، تهران، ناصر خسرو، چاپ سوم، 1372ش.
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
📌متن شبهه👇 #3223
در سوره نور آیه ۵ گفته کسانی ک به زنان تهمت ناپاکی بزنند بخشیده میشود اما در سوره نور آیه ۲۳ گفته بخشیده نمیشوند
📌پاسخ به شبهه👇
✅ در آیه ۵ سخن از بخشش در میان نیست
✅ تفسیر آی ۴ و ۵ از تفسیر نمونه
✅ﻭَ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻳَﺮْﻣُﻮﻥَ ﺍﻟْﻤُﺤْﺼَﻨﺎﺕِ ﺛُﻢَّ ﻟَﻢْ ﻳَﺄْﺗُﻮﺍ ﺑِﺄَﺭْﺑَﻌَﺔِ ﺷُﻬَﺪﺍءَ ﻓَﺎﺟْﻠِﺪُﻭﻫُﻢْ ﺛَﻤﺎﻧِﻴﻦَ ﺟَﻠْﺪَﺓً ﻭَ ﻟﺎ ﺗَﻘْﺒَﻠُﻮﺍ ﻟَﻬُﻢْ ﺷَﻬﺎﺩَﺓً ﺃَﺑَﺪﺍً ﻭَ ﺃُﻭﻟﺌِﻚَ ﻫُﻢُ ﺍﻟْﻔﺎﺳِﻘُﻮﻥَ (4) ﺇِﻟﺎَّ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺗﺎﺑُﻮﺍ ﻣِﻦْ ﺑَﻌْﺪِ ﺫﻟِﻚَ ﻭَ ﺃَﺻْﻠَﺤُﻮﺍ ﻓَﺈِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻏَﻔُﻮﺭٌ ﺭَﺣِﻴﻢٌ (5)
ﺗﺮﺟﻤﻪ:
4- ﻭ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻦ ﺭﺍ ﻣﺘﻬﻢ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ﺳﭙﺲ ﭼﻬﺎﺭ ﺷﺎﻫﺪ (ﺑﺮ ﺍﺩﻋﺎﻯ ﺧﻮﺩ) ﻧﻤﻰ ﺁﻭﺭﻧﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻫﺸﺘﺎﺩ ﺗﺎﺯﻳﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﻴﺪ، ﻭ ﺷﻬﺎﺩﺗﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﭙﺬﻳﺮﻳﺪ، ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﻓﺎﺳﻘﺎﻧﻨﺪ.
5- ﻣﮕﺮ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻏﻔﻮﺭ ﻭ ﺭﺣﻴﻢ ﺍﺳﺖ.
ﺗﻔﺴﻴﺮ: ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺗﻬﻤﺖ
ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻳﺎﺕ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺷﺪﻳﺪﻯ ﺑﺮﺍﻯ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩ ﺯﻧﺎﻛﺎﺭ ﺑﻴﺎﻥ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻤﻜﻦ ﺍﺳﺖ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺩﺳﺘﺎﻭﻳﺰﻯ ﺷﻮﺩ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻐﺮﺽ ﻭ ﺑﻰ ﺗﻘﻮﺍ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻃﺮﻳﻖ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﭘﺎﻙ ﺭﺍ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﺗﻬﺎم ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﻨﺪ، ﺑﻠﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺷﺪﻳﺪ ﺯﻧﺎﻛﺎﺭﺍﻥ، ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺷﺪﻳﺪ ﺗﻬﻤﺖ ﺯﻧﻨﺪﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺻﺪﺩ ﺳﻮء ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺣﻜﻢ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﻴﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ، ﺗﺎ ﺣﻴﺜﻴﺖ ﻭ ﺣﺮﻣﺖ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻫﺎﻯ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﻄﺮ ﺍﻳﻨﮕﻮﻧﻪ ﺍﺷﺨﺎﺹ ﻣﺼﻮﻥ ﺑﻤﺎﻧﺪ، ﻭ ﻛﺴﻰ ﺟﺮﺍﺕ ﺗﻌﺮﺽ ﺑﻪ ﺁﺑﺮﻭﻯ ﻣﺮﺩم ﭘﻴﺪﺍ ﻧﻜﻨﺪ.
ﻧﺨﺴﺖ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ:" ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺯﻧﺎﻥ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻦ ﺭﺍ ﻣﺘﻬﻢ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﻣﻨﺎﻓﻰ ﻋﻔﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﺍﻯ ﺍﺛﺒﺎﺕ ﺍﻳﻦ ﺍﺩﻋﺎ ﭼﻬﺎﺭ ﺷﺎﻫﺪ (ﻋﺎﺩﻝ) ﺑﻴﺎﻭﺭﻧﺪ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﻧﻴﺎﻭﺭﻧﺪ ﻫﺮ ﻳﻚ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻫﺸﺘﺎﺩ ﺗﺎﺯﻳﺎﻧﻪ ﺑﺰﻧﻴﺪ"! (ﻭَ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﻳَﺮْﻣُﻮﻥَ ﺍﻟْﻤُﺤْﺼَﻨﺎﺕِ ﺛُﻢَّ ﻟَﻢْ ﻳَﺄْﺗُﻮﺍ ﺑِﺄَﺭْﺑَﻌَﺔِ ﺷُﻬَﺪﺍءَ ﻓَﺎﺟْﻠِﺪُﻭﻫُﻢْ ﺛَﻤﺎﻧِﻴﻦَ ﺟَﻠْﺪَﺓً).
ﻭ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺍﻳﻦ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺷﺪﻳﺪ، ﺩﻭ ﺣﻜﻢ ﺩﻳﮕﺮ ﻧﻴﺰ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ:
" ﻭ ﻫﺮﮔﺰ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻧﭙﺬﻳﺮﻳﺪ" (ﻭَ ﻟﺎ ﺗَﻘْﺒَﻠُﻮﺍ ﻟَﻬُﻢْ ﺷَﻬﺎﺩَﺓً ﺃَﺑَﺪﺍً).
" ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﻓﺎﺳﻘﺎﻧﻨﺪ" (ﻭَ ﺃُﻭﻟﺌِﻚَ ﻫُﻢُ ﺍﻟْﻔﺎﺳِﻘُﻮﻥَ).
ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺍﻳﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺭﺍ ﺗﺤﺖ ﻣﺠﺎﺯﺍﺕ ﺷﺪﻳﺪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ، ﺑﻠﻜﻪ ﺩﺭ ﺩﺭﺍﺯ ﻣﺪﺕ ﻧﻴﺰ ﺳﺨﻦ ﻭ ﺷﻬﺎﺩﺗﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺍﺭﺯﺵ ﻭ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﻣﻰ ﺍﻧﺪﺍﺯﺩ، ﺗﺎ ﻧﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﺣﻴﺜﻴﺖ ﭘﺎﻛﺎﻥ ﺭﺍ ﻟﻜﻪ ﺩﺍﺭ ﻛﻨﻨﺪ، ﺑﻌﻠﺎﻭﻩ ﺩﺍﻍ ﻓﺴﻖ ﺑﺮ ﭘﻴﺸﺎﻧﻴﺸﺎﻥ ﻣﻰ ﻧﻬﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺭﺳﻮﺍﻳﺸﺎﻥ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ.
ﺍﻳﻦ ﺳﺨﺘﮕﻴﺮﻯ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺣﻔﻆ ﺣﻴﺜﻴﺖ ﻣﺮﺩم ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻦ، ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﻧﻴﺴﺖ ﺩﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺗﻌﻠﻴﻤﺎﺕ ﺍﺳﻠﺎم ﻣﻨﻌﻜﺲ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﻫﻤﮕﻰ ﺍﺯ ﺍﺭﺯﺵ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺍﻯ ﻛﻪ ﺍﺳﻠﺎم ﺑﺮﺍﻯ ﺣﻴﺜﻴﺖ ﺯﻥ ﻭ ﻣﺮﺩ ﺑﺎ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﻭ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻦ ﻗﺎﺋﻞ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺣﻜﺎﻳﺖ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ
ﻭﻟﻰ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﺍﺳﻠﺎم ﻫﺮﮔﺰ ﺭﺍﻩ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻛﺴﻰ ﻧﻤﻰ ﺑﻨﺪﺩ، ﺑﻠﻜﻪ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻓﺮﺻﺘﻰ ﺁﻟﻮﺩﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺸﻮﻳﻖ ﺑﻪ ﭘﺎﻛﺴﺎﺯﻯ ﺧﻮﻳﺶ ﻭ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ، ﺩﺭ ﺁﻳﻪ ﺑﻌﺪ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﺪ:" ﻣﮕﺮ ﻛﺴﺎﻧﻰ ﻛﻪ ﺑﻌﺪﺍ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻋﻤﻞ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺻﻠﺎﺡ ﻭ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﻋﻔﻮ ﻭ ﺑﺨﺸﺶ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻰ ﺩﻫﺪ، ﺧﺪﺍ ﻏﻔﻮﺭ ﻭ ﺭﺣﻴﻢ ﺍﺳﺖ" (ﺇِﻟَّﺎ ﺍﻟَّﺬِﻳﻦَ ﺗﺎﺑُﻮﺍ ﻣِﻦْ ﺑَﻌْﺪِ ﺫﻟِﻚَ ﻭَ ﺃَﺻْﻠَﺤُﻮﺍ ﻓَﺈِﻥَّ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻏَﻔُﻮﺭٌ ﺭَﺣِﻴﻢٌ).
ﺩﺭ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎء ﺗﻨﻬﺎ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ" ﺃُﻭﻟﺌِﻚَ ﻫُﻢُ ﺍﻟْﻔﺎﺳِﻘُﻮﻥَ" ﺍﺳﺖ ﻭ ﻳﺎ ﺑﻪ ﺟﻤﻠﻪ" ﻭَ ﻟﺎ ﺗَﻘْﺒَﻠُﻮﺍ ﻟَﻬُﻢْ ﺷَﻬﺎﺩَﺓً ﺃَﺑَﺪﺍً" ﻧﻴﺰ ﺑﺎﺯ ﻣﻰ ﮔﺮﺩﺩ، ﺩﺭ ﻣﻴﺎﻥ ﻣﻔﺴﺮﺍﻥ ﻭ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﺵ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﻫﻢ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻣﻘﺒﻮﻝ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﻫﻢ ﺣﻜﻢ ﻓﺴﻖ ﺩﺭ ﺗﻤﺎم ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻫﺎ ﻭ ﺍﺣﻜﺎم ﺍﺳﻠﺎﻣﻰ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ.
ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﺍﺧﻴﺮ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ، ﺣﻜﻢ ﻓﺴﻖ ﺩﺭ ﺳﺎﻳﺮ ﺍﺣﻜﺎم ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ، ﻭﻟﻰ ﺷﻬﺎﺩﺗﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﻋﻤﺮ ﺑﻰ ﺍﻋﺘﺒﺎﺭ ﺍﺳﺖ.
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻃﺒﻖ ﻗﻮﺍﻋﺪﻯ ﻛﻪ ﺩﺭ" ﺍﺻﻮﻝ ﻓﻘﻪ" ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎﻫﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻳﺎ ﭼﻨﺪ ﺟﻤﻠﻪ ﻣﻰ ﺁﻳﻨﺪ ﺑﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﺁﺧﺮ ﻣﻰ ﺧﻮﺭﺩ ﻣﮕﺮ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻗﺮﺍﺋﻨﻰ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﻫﺎﻯ ﻗﺒﻞ ﻧﻴﺰ ﻣﺸﻤﻮﻝ ﺍﺳﺘﺜﻨﺎء ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺩﺭ ﻣﺤﻞ ﺑﺤﺚ ﭼﻨﻴﻦ ﻗﺮﻳﻨﻪ ﺍﻯ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺍﺳﺖ، ﺯﻳﺮﺍ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﻛﻪ ﺑﻮﺳﻴﻠﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﺣﻜﻢ ﻓﺴﻖ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺩﻟﻴﻠﻰ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻛﻪ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﭘﺬﻳﺮﻓﺘﻪ ﻧﺸﻮﺩ، ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻋﺪم ﻗﺒﻮﻝ ﺷﻬﺎﺩﺕ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻓﺴﻖ ﺍﺳﺖ، ﻛﺴﻰ ﻛﻪ ﺗﻮﺑﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺠﺪﺩﺍ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﻣﻠﻜﻪ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺭﺍ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺑﺮ ﻛﻨﺎﺭ ﻣﻰ ﺑﺎﺷﺪ.
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج