🔰 سال آخر دولت از جهات مختلف مهم است
👈 یکسال یعنی سهتا #صد_روز به اضافهی شصت و پنج روز
🔻 رهبر انقلاب: از امروز سال آخر دولت شروع میشود؛ سال آخر از جهات مختلفی مهم است.
یک اهمیت سال آخر دولت این است که آخرین فرصت شما برای کار کردن برای ملت، کشور، خدا و اسلام است. اینجور نباید تصور کرد که یکسال چیزی نیست، نه یکسال خیلی زمان است. یکسال سهتا صد روز به اضافهی یک شصت و پنج روز است، یعنی بنابراین زمان کمی برای کار نیست. ۹۹/۶/۲این عماریون
🔰 به سال آخر به چشم وقت اضافی نگاه نکنید
🔻 رهبر انقلاب: اهمیت دیگر سال آخر دولت این است که بعضی کارهای اساسی را که در دولت شما جواب ممکن است ندهد اما برای دولت بعد به یادگار بگذارید، بگذارید با نام نیک، با تشکر از شما یاد بشود: اصلاح ساختار بودجه، اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی، یا اصلاح قانون اجرای سیاستهای اصل 44 کارهای ماندگار است، کارهای اساسی است که برای بعد باقی میماند.
در این سال کارهایی که شروع شده یا قول آن داده شده، سعی بشود تمام بشود. قول ششصد هزار واحد مسکونی ، طرحهای در دست افتتاح وزارت نیرو، سیاست پالایشگاهسازی ، اقداماتی که در مورد شرکتهای دانشبنیان شروع شده ، اقدامات مربوط به نظام سلامت مخصوصاً در مواجههی با کرونا، و مسئلهِی افزایش تولیدات کشاورزی که قول داده شده را ادامه بدهید و با جدیّت دنبال کنید.
بههیچ وجه نباید به صورت وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد. ۹۹/۶/۲
این عماریون
🔰 بسیاری از موانع تولید، در داخل کشور است
👈 اینها را رفع کنید
🔻 رهبر انقلاب: مسئلهی #تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای #معیشت، برای کاهش تورم، برای ایجاد ارزش پول ملی. تولید واقعاً مادر همهی اینها است. هرچه میتوانیم در مورد تولید بایستی کار کنیم.
موانع تولید را برطرف کنید. بسیاری از این موانع در درون کشور است مانند: مسئلهی واردات بیرویه، مشکلات قطعات، ناهماهنگیها در بخشهای پایین دستی و مسله مجوزها
واردات بیرویه چیز خطرناک و مهمی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. ۹۹/۶/۲
این عماریون
🔰 از نهضت قطعهسازی نیروهای مسلح بهره ببرید
🔻 رهبر انقلاب: خوشبختانه چندسال است که در کشور از طرف بخشهای نیروهای مسلح، وزارت دفاع نهضت قطعهسازی راه افتاده؛ مراجعه کنید به آنها، برایتان قطعه را بسازند و میتوانند. ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستیم بسازیم؛ در نیروهای مسلح بعضی از قطعاتی که تصور نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد؛ از این استفاده بشود.
در بخشهای پاییندستی گاهی ناهماهنگیهای عجیب و غریبی هست. مثلاً یک کارخانه مصرفکنندهی فولاد شکایت میکند که ورق فولاد را به من نمیدهند؛ ورق فولادی که در داخل تولید میشود. ۹۹/۶/۲این عماریون
🔰 انتقاد رهبر انقلاب از خام فروشی و صادرات فلهای مواد خام
🔻 رهبر انقلاب: خام فروشی در سنگهای معدنی قیمتی و فرآوری آنها در خارج و بازگرداندن به کشور با چندین برابر قیمت، فروش خاک جزیره هرمز، فرآوری نشدن زعفران جنوب خراسان و خرمای مناطق گرمسیری از جمله مواردی است که نشان میدهد باید در این زمینه کار جدی صورت گیرد. ۹۹/۶/۲
این عماریون
#حدیث_روز. 🕋🕋🕋
🏴 امام صادق علیه السلام :🏴
🌿 موْضِعُ قَبْرِ الْحُسَيْنِ تُرْعَةٌ مِنْ تُرَعِ الْجَنَّة.
🌿 جایگاه قبر حسین علیه السلام، دری از درهای بهشت است.
📚 جامع الأخبار، ج 1، ص 26.
#سلام_بر_حسین_علیه_السلام
#محرم_۹۹
#با_ولایت_تا_شهادت
#من_ماسک_میزنم
این عماریون
بعد سیاسی عاشوراقسمت ۴
«عدالتخواهی»؛ سالار شهیدان تلاش می کرد تا تبعیض و بی عدالتی را از جامعه مسلمانان ریشه کن کند و عدالت و مساوات را در میان مردم برقرار سازد. از دیدگاه بلند آن حضرت، زمامدار مسلمانان باید در رفتار گفتار و انتخاب کارگزارانش شیوه ای عادلانه پیش گیرد و در جهت گسترش عدل و داد قدم بردارد.
سیدالشهداء(ع) بر این باور تأکید می کرد و می فرمود: «فلعمری ما الامام الّا الحاکم بالکتاب و القائم بالقسط الدائن بدین الحقّ الحابس نفسه علی ذات اللّه؛( چالغیبة، نعمانی، ص۲۰۶). به جان خودم سوگند! امام نیست مگر کسی که بر اساس کتاب خدا حکم کند؛ برای عدالت قیام کند؛ متدیّن به دین حق باشد و جان خود را در راه خدا گرو بگذارد.»
مرام عدالت گستری آن حضرت و یاران باوفایش در همه جا اعلان و مشخص شده بود.
مسلم بن عقیل ـ سفیر آن امام(ع) ـ وقتی در دار الاماره کوفه با حاکم ستمگر یزید (عبیدالله بن زیاد) روبرو شد، به این هدف والای قیام اشاره کرد و از ایجاد عدالت سخن گفت.
ابن زیاد وقتی از مسلم پرسید: برای چه به کوفه آمدی و مردم را به انقلاب دعوت می کنی؟ پاسخ داد: «فاتیناهم لنأمر بالعدل و ندعو الی حکم الکتاب؛(طبری، ج ۴، ص ۲۸۲). آمده ایم تا امر به عدالت کرده و به قانون کتاب خدا دعوت کنیم.»
بعد سیاسی عاشورا،قسمت پنجم
«ظلم ستیزی»: ستم پذیری آسیب مهمی برای دین داری مردم است که موجب می شود جبّاران و ستمگران بر جامعه حاکم شوند، امّا اگر انسان ها با عزّت زندگی کنند قطعاً خط سیر جامعه سراز ستم و بی عدالتی در نمی آورد.
امام حسین (ع) فرمود: آن چه جبّاران را بر شما مسلط ساخته این استکه شما از مرگ گریزان هستید و به این زندگی ننگین نا پایدار دل بسته اید. جمعی مانند بردگان بی اراده و مقهور هستند و گروهی گرسنه و مغلوب و ستمگران به دلخواه در امور مملکت تصّرف می کنند. به دنبال این بیان، حضرت می فرماید: شگفتا که سرزمین اسلام قبضه کسانی است که یا خائن و ستم کار هستند و یا باج گیر و نابکار و یا حکمران بی رحم و بی انصاف.(تحف العقول،ص ۲۷۲_۲۷۱).
اباعبدالله (ع) پس از ممانعت «حربن یزید ریاحی» از حرکت ایشان به کوفه یا مراجعت به مدینه در خطابه ای فرمود: آیا نمی بینید که به حق عمل نمی شود و از باطل جلوگیری به عمل نمی آید؟! در حالی که مؤمن باید حق جو و طالب دیدار خداوند باشد و من مرگ را جز سعادت نمی بینم و زندگی با ستمکاران را جز ملامت و خستگی و کسالت نمی دانم.(لمعات الحسین، حسینی طهرانی، ص ۳۷).
❌ #شبهه
حضور امام حسن و امام حسین در جنگ و کشتار علیه ایرانیان
✅ #پاسخ :
⭕ هیچیک از منابع و مآخذ متقدم و معتبر شیعی از حضور حسنین در فتوحات ایران، شام و یا آفریقا سخنی نگفتهاند. آنچه احیانا وجود دارد، اینکه برخی از منابع اهل سنت از حضور امام حسن(ع) و امام حسین(ع) در بعضی از فتوحات آن هم در زمان خلفا (و نه زمان امام علی(ع)) خبر دادهاند.
اما لازم است بدانیم که این مطلب به دلایل مختلفی قابل پذیرش نیست زیرا:
▪️اولاً این روایتها متعارض هستند، مثلاً در تاریخ طبری یکجا به حضور امام حسن و امام حسین علیهماالسلام اشاره میکند و جای دیگر نام مبارک ایشان را جزو شرکت کنندگان در جنگ ذکر نمیکند، جایی فتح طبرستان را با خونریزی همراه میداند و در صفحه بعد با صلح و بدون خونریزی ( تاریخ طبری ج ۴ ص ۲۶۹ تا ۲۷۱)
▪️ثانیاً علی بن ابیطالب(ع) در عصر امامت و خلافت خویش حسنین(ع) را از شرکت در معرکه صفین باز میداشت و میفرمود: این دو (امام حسن(ع) و امام حسین(ع)) به میدان نروند، مبادا با مرگ آن دو نسل رسول خدا(ص) قطع شود».[ نهجالبلاغه]
▪️حال با چنین اکراه و امتناعی از سوی حضرت نسبت به حضور حسنین(ع) در نبردهایی که به فرمان پیشوای عادلی همچون خویش صورت میگرفت، چگونه آن بزرگوار حاضر می شود که تحت زعامت زمامداران مورد اعتراض و انتقادش، فرزندان خویش را که پیشوایان آینده جامعه اسلامی هستند به جبهه جنگ بفرستد؟
▪️مضافاً اینکه این جنگها در زمان خلیفه سوم صورت میگرفته است، زمانی که امیرالمومنین حتی در حد مشاوره هم با حکومت وقت همکاری نداشته است.
▪️از سوی دیگر راویان حضور امام حسن و امام حسین علیهماالسلام در جنگها حتی از سوی رجال شناسان سنی هم مورد طعن واقع شده اند. مثلاً عسقلانی در مورد علی بن مجاهد، نوشته است؛ از او کسی ضعیف تر و بیاعتبارتر وجود ندارد!
▪️ با این همه اگر بر فرض پذیرفته شود که حسنین(ع) در ایام جوانی به برخی از شهرهای ایران همانند اصفهان و گرگان و ... مسافرت کردهاند ( فرضی تقریبا محال ) ؛ به سبب امور دیگری (غیر از شرکت در فتوحات) بوده است و یا اصلا در عصر خلافت امام علی(ع) بوده است همچنانکه یکی از مورخین قدیمی (به نام سهمی در: تاریخ جرجان ص۱۹) نیز به این مطلب اشاره کردهاست.
⭕ شگفت اینکه کشتار ایرانیان توسط یهود و جشنی به نام «پوریم» که هرساله توسط صهیونیست ها به این مناسبت برگزار می شود، متاسفانه در بین جوانان ناشناخته است و هیچ واکنشی را بر نمی انگیزد!!!
این عماریون
#نکات_ناب. 🕋🕋🕋
🏴سیاستهای شیطانی🏴
✍ سوال :
چگونه عبیدالله بن زیاد، ۲۸ساله
بدون لشکر و نیروی نظامی ،
توانست نظر ۱۸ هزار مردم وسران کوفه بیعت کننده با امام حسین علیه السلام را تغییردهد وبه جنگ باسید الشهدا(ع) بفرستد.
▪️ابن زیاد
هیچ لشگر یا سپاهی نداشت،
و از ترس جانش با لباس امام حسین وارد کوفه شد و خود را به دار الحکومه رساند.
▪️چون احتمال داشت
توسط ۱۸ هزار نفری که با مسلم بن عقیل بیعت کرده بودند کشته شود.
▪️ابن زیاد هیچ توان نظامی نداشت ،
با دو حَربه از مردم کوفه، بسیج مردمی ساخت و به جنگ امام حسین (ع) فرستاد.
▪️حَربه اول:
مردم کوفه را با این دروغ که
لشگر عظیمی را یزید برای جنگ و کشتن کوفیان فرستاده است ترساند...
▪️که اگر حسین را نکشید،
لشگر یزید شما را خواهد کشت.و مردم از ترس لشگر خیالی یزید،امام حسین(ع)را کشتند،تا عامل جنگ را از بین ببرند..
▪️حربه دوم:
ابن زیاد نخبگان و سران را
با پول خرید.و آنان عوام و مردم را ترغیب به جنگ با امام کردند.
🖊چند نکته :
1⃣ ابن زیاد در زمان واقعه عاشورا
۲۸ ساله بوده است و در این سن کم از طرف یزید حاکم کوفه و بصره شد.
▪️یزید ملعون هم
حدودا ۳۴ ساله بوده و امام حسین ( ع) نیز در زمان شهادت ۵۷ ساله بودند!
2⃣ سی هزار دینار طلا عبیدالله بن زیاد،
به هر کدام از سران قبایل داد . که با هر دینار چهارو نیم گرمی طلا ، این پول معادل ۱۲۰ میلیارد تومان فعلی بوده است.!!!!!!
▪️چه پول وسوسه انگیزی :
هریک از سران طوایف، ۱۲۰ میلیارد تومان گرفتند تا به جنگ با سیدالشهدا ( ع) بروند و مردم را هم تحریک کنند.!!!!!!
3⃣کورکورانه به دنبال خواص
و نخبگان دنیاطلب و بی بصیرت حرکت نکنید،و اندکی تفکر کنید.مخصوصا اگر چیزی برخلاف اعتقادات شما گفتند.
4⃣ ممکن است در لباس خودی ، دشمن باشد مانند عبیدالله بن زیاد ، مانند نفوذی های دستگیر شده ...
5⃣ بخاطر ترس فریب نخوریم.ترس سلاح شیطان است.
▪️گاهی بخاطر ترس جان
یا ترس از فقر مجبور میشویم بیشتر بخریم،احتکار کنید،حق را ناحق کنید،رای به نااهل بدهیم،یا حتی سر امام را ببریم.
▪️در انتخابات ریاست جمهوری ایران در دور قبل ، برخی از ترس جنگ ، که آقای رئیس جمهور ایجاد کرده بود ، می گفتند ، درسته که مشکلات اقتصادی داریم و بیکاریم ولی حداقل امنیت داریم ، پس به آیه الله رئیسی رای نمی دهیم که جنگ بشود ....
▪️ نمی دانستند که جنگ واقعی
این دوره اقتصادی است و آیه الله رئیسی نیز سال ها دادستان بوده و به راحتی می توانست ، داد مردم را از لیبرال های اشرافی و اصلاح طلبان بی کفایت که گرای زدن اقتصاد مقاومتی را به دشمن دادند ، ،بستاند.
این عماریون
❌ نتایج بازخوانی جعبه سیاه #هواپیمای_اوکراینی منتشر شد
🔺بر اساس نتایج بازخوانی جعبه سیاه موجود در کابین هواپیمای اوکراینی، ١٩ ثانیه پس از انفجار موشک اول، صدای ٣ خلبان داخل کابین ضبط شده که نشان می دهد سرنشینان هواپیما در انفجار موشک اول در سلامت بودند.
🔺به گفته رئیس سازمان هواپیمایی کشوری صدای مسافران داخل کابین بخش مسافری شنیده نشده و فاصله انفجار موشک اول با دوم ٢٥ ثانیه بوده که هر ٢ جعبه سیاه در زمان انفجار موشک دوم از کار افتاده بودند و ضبط مکالمات امکان پذیر نبوده است./این عماریون۰
#سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهادی که همواره در بالاترین سطوح تقویت فرهنگ اسلامی در جامعه حضور مؤثر داشته، تاکنون سهم بسزایی در زمینه ساخت مساجد طراز و نهادینه کردن #فرهنگ مسجدمحوری در جامعه و در بین جوانان و شهروندان داشته است. ساخت مساجد، اصرار بر ترویج فرهنگ مسجد و عینیت بخشیدن به کارکردهای برگرفته از مساجد، یکی از نشانه های تأثیر این نهاد مقدس در تقویت فرهنگ اسلامی برگرفته از مساجد و نهادینه کردن آن بوده است.
مساجد از ظرفیتهای بسیار ارزشمندی هستند که میتواند مورد استفاده در برنامه ریزی ها قرار گیرد تا بتوانیم برای کاهش آسیبها اقدام کنیم.
⬅️ تربیت اصولی و منطقی بر اساس آموزههای دینی اگر در سنین کودکی آغاز شده و جدی گرفته شود در سنین بزرگسالی نتایج خوبی را بروز خواهد داد. باید مسیر درست تربیت دینی از سنین کودکی اهمیت داده شود تا بتوانیم کودکان را در برابر آسیبها واکسینه کنیم.
⬅️ترغیب والدین به آموزش و تربیت دینی کودکان و نوجوانان، از اموری است که میتواند به کاهش آسیبها منجر شود.
توجه جدی به موضوع تربیت دینی در مسیر شکل گیری شخصیت سالم فرزندان در جامعه از موضوعات مهمی است که والدین باید به آن توجه کنند.
باید برنامههای فرهنگی را در مناطق کمتر توسعه یافته بیشتر مورد توجه قرار دهیم تا به نشاط اجتماعی ساکنان این محلات کمک شود.
یکی از مهمترین برنامههای پایگاههای فرهنگی و مساجد در محلات، برگزاری مراسم فرهنگی و مذهبی برای ساکنان محلات است و این کار برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان بسیار مؤثر است.
بهترین راهکار این است که فرزندان خود ا در سنین کودکی با مساجد و محیطهای مذهبی آشنا کنیم تا پایههای اعتقادی و دینی آنها محکم شود و در سنین بزرگسالی و جوانی بتوانند با آسیبها مقابله کنند.
#ویژه
*⭕️ضربه سپاه به امارات که هیچگاه رسانه ای نشد ...*
🔸️از بین شیخ نشین های حاشیه جنوبی خلیج فارس هیچ کشوری به اندازه امارات متحده عربی نسبت به ایران ادعاهای ارضی نداشته است.
🔸️همچنین این کشور کوچک با جمعیت حدود ۲ میلیون بومی ، همواره مواضع متخاصمانه ای نسبت به جمهوری اسلامی داشته و در موارد متعدد خاک خود را از لحاظ سیاسی ، امنیتی و نظامی در اختیار کشورهایی قرار داده که نسبت به جمهوری اسلامی دشمنی ورزیده اند.
🔸️آخرین عمل نامطلوب ابوظبی در رابطه با ایران ، به رسمیت شناختن دولت اسرائیل است که حساسیت بسیار زیادی را در سران تهران برانگیخت.
🔸️میان نیروهای نظامی ۲ کشور نیز بارها در خلیج فارس تنش هایی به وقوع پیوسته که بسیاری از آنها به علت حسن همجواری هیچگاه رسانه ای نشد.
🔸️در یکی از این موارد نیروی دریایی سپاه پاسداران حدود ۱۰ سال پیش حاکمیت ایران را بر سکوهای نفتی مبارک تثبیت نمود .
🔸️ریشه این اختلاف به سال ۱۹۶۹ برمی گشت که حاکم وقت شارجه مجوز اکتشاف و بهره برداری از منابع نفتی اطراف جزیره ابوموسی را به کمپانی آمریکایی BUTTES واگذار کرد.
🔸️مدت این قرار داد ۴۰ ساله بود و شرکت نفتی مزبور در ۹ مایلی جزیره ابوموسی میدان نفتی جدیدی را کشف کرد که نام مبارک را بر آن نهادند.
🔸️در سال ۱۹۷۱ نیروهای دریایی شاهنشاهی ، حاکمیت ایران را بر جزایر ۳ گانه ابوموسی ، تنب بزرگ و کوچک تثبیت کرد و از آنجا که طبق قوانین حقوق دریاها تا شعاع ۱۲ مایلی اطراف جزایر ، جزو آبهای سرزمینی ایران بود مناقشه بر سر حاکمیت این میدان آغاز شد .
🔸️ در نهایت در مصالحه ای ، ایران از مخالفت خود با برداشت شرکت آمریکایی از این منابع صرفنظر کرد، به شرطی که نیمی از عواید آن بین ایران و امیرنشین شارجه تقسیم گردد.
🔸️ این قرار داد ژانویه سال ۲۰۰۹ پایان می یافت متحده برخوردار بود و با ملاحظه
🔸️سران اماراتی به اخطارهای متعدد ایران بی توجهی کردند تا این که در نهایت نیروی دریایی سپاه پاسداران در یک عمل بسیار سریع و غافلگیر کننده هنگام تعویض شیفت کارکنان سکوها که از طریق شناور انجام می گرفت ، به آنجا حمله کرده و تمام کارگران و کارکنان را سوار شناور نموده و همراه با نفراتی که قرار بود جایگزین شوند، با همان کشتی به ساحل امارات فرستادند و روی سکوهای مبارک مستقر شدند.
🔸️از آنجا که احتمال واکنش متقابل می رفت بلافاصله به تمام واحدها در خلیج فارس آماده باش داده شد اما طرف اماراتی جرات عکس العمل به خود نداد و از آن روز پرچم جمهوری اسلامی بر روی این سکوها به اهتزار درآمد و سیطره ایران بر این منابع نفتی تحکیم شد .
📌لازم به ذکر است این عملیات تا امروز با توجه به لزوم حفظ رابطه حسنه با همسایگان و اصل حسن همجواری رسانه ای نشد.
این عماریون