🔺️🔻هشدار جدید پوتین به ناتو
رئیسجمهور روسیه:
🔹️اوکراین فاقد توانمندیهای لازم برای استفاده از سامانههای تسلیحاتی دوربرد اهدا شده از سوی کشورهای غربی است.
🔹️انجام چنین حملاتی نیازمند کمکهای اطلاعاتی کشورهای ناتو خواهد بود. ضمن آنکه کییف برای شلیک این تسلیحات به حضور پرسنل نظامی ناتو نیاز خواهد داشت.
🔹️اگر این تصمیم گرفته شود، معنایی جز مشارکت مستقیم کشورهای ناتو، آمریکا و کشورهای اروپایی در درگیری در اوکراین نخواهد داشت. البته مشارکت مستقیم آنها به طور قابل توجهی ماهیت درگیری را تغییر میدهد.
🔹️روسیه بر اساس تهدیداتی که با آن روبرو است تصمیمات مناسب را اتخاذ خواهد کرد
🔺️🔻نماینده ایران در شورای حکام: در مورد وجود ذرات اورانیوم در ۲ مکان ادعایی هیچ دلیل فنی نیافتیم
نذیری:
🔹️ایران نتوانسته هیچ دلیل فنی برای حضور ذرات اورانیوم در دو نقطه ادعایی بیابد.
🔹️عناصر احتمالا خارجی، مانند خرابکاری و یا اقدام مخرب، در آلودگی آن مکانها دخیل بودهاند.
🔹️ایران در گفتار و عمل، تمایل خود را برای تعامل سازنده با آژانس نشان داده است.
🔹️مسائل فنی نباید با ملاحظات سیاسی مورد بررسی قرار گیرد.
🔹️اطلاعات جعلی ارائه شده توسط طرف ثالث، آژانس را به نتیجه گیری اشتباه در این زمینه سوق می دهد.
🔹️بر اساس ماده ۹ توافقنامه پادمان جامع، اعتراض به تعیین بازرسان، یک حق حاکمیتی کشورهای عضو است.
🔺️🔻آمریکا تحریمهایی را علیه شبکه «راشاتودی» اعمال کرد
وزیر خارجه آمریکا:
🔹️آر تی (راشاتودی) در عملیاتهای اطلاعاتی و نفوذ مخفیانه و تهیه تجهیزات نظامی مشارکت داشته است.
🔹️تحریمهایی علیه سه نهاد و دو فرد به دلیل عملیاتهای نفوذ جهانی مخفیانه روسیه از جمله دخالت در دموکراسی مولداوی و انتخابات آینده آن اعمال میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری تذکر یک پسر اصفهانی به فرح پهلوی، شهر را از میزبانی بزرگترین مانور ثروت و فحشای طاغوت(جشن های ۲۵۰۰ساله) نجات داد؟
🔹️گاهی یک تذکر و یا یک مطالبه گری شما از مسئولین، میتواند منشأ برکات زیادی برای جامعه اسلامی باشد.
🔹️اصفهان اولین شهری بود که فریاد «مرگ بر شاه» در سراسر آن طنین افکن شد و همچنین اولین جایی بود که حکومت نظامی در آن بخاطر پیشرانی در مبارزه با طاغوت اعمال شد. چه بسا اگر این جشن هنر که بدترین رویداد ضد اخلاقی در قبل انقلاب بود در اصفهان برگزار میشد، این شهر برکات پیشرانی مبارزه را از دست میداد و پیروزی انقلاب با از دست دادن چنین ظرفیت عظیم، با چالش اساسی روبرو میشد.
ماجرای خجالت شهید عباس بابایی در نوشتن وصیتنامه
شهید بابایی با یک فروند هواپیمای اف۵ از پایگاه هوایی تبریز به پرواز درآمد و وارد آسمان عراق شدند.
بعد از انجام دادن پیروزمندانه مأموریت، مورد هدف قرار گرفت و از ناحیه سر زخمی شد و به شهادت رسید.
فرازی از وصیت نامه شهید بابایی:
«بسم الله الرحمن الرحيم
انا لله و انا اليه راجعون
خدايا، خدايا، تو را به جان مهدی(عج) تا انقلاب مهدی(عج) خمينی را نگهدار.
به خدا قسم من از شهدا و خانواده شهدا خجالت میکشم وصيتنامه بنويسم. حال سخنانم را برای خدا در چند جمله انشاءالله خلاصه میکنم.
خدايا، مرگ مرا و فرزندان و همسرم را شهادت قرار بده.
خدايا، همسر و فرزندانم را به تو میسپارم.
خدايا، در اين دنيا چيزی ندارم، هرچه هست از آن توست.
پدر و مادر عزيزم، ما خيلی به اين انقلاب بدهکاريم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 استوری | انتظار یعنی آماده باش!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلام زیبای رهبر معظم انقلاب:
آرزوی مرگ نکنید...
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشیارانه باید با جاهلیت مدرن مقابله کرد.
🔺گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی
۱۳۹۴/۱۲/۲۶
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: امروز بانوان در كشور ما برای مراجعه به طبيب در هيچ بيماری نياز ندارند به طبيب غير زن مراجعه كنند
👈 شايد شما جوانان كه پيش از انقلاب را نديديد، ندانيد اين قضيه چقدر مهم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درس اخلاق زیبای مقام معظم رهبری _ روش حرف زدن با خدا اینطوری باید باشه: مثل عبد خاکسار با مولایش
#لبیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان شنیدنی رهبر انقلاب درباره نماز شب
#لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصطلاح "یَره" برای همسر مناسب نیست!
نکتهای در باب گویش مشهدی توسط رهبر انقلاب
#لبیک_یا_خامنه_ا
🔴هفت نکته در مورد سفر پزشکیان به عراق
🔻مسعود پزشکیان در سفر به عراق به چهار نقطه مهم سفر کرد؛ بغداد، سلیمانیه، أربیل و بصره. در عرف سیاسی عراق، سلیمانیه و أربیل را یک کانون میدانند و به عبارتی باید گفت رئیس جمهور با سفر خود را از مرکز عراق شروع کرد، سپس به شمال رفت و از آنجا راهی جنوب این کشور شد. این اقدام پیامهای مهمی داشت؛
نخست) ایران تاکید کرد که مرکزیت عراق برایش مهم است و شمال و جنوب عراق را با هم میخواهد، شمال نمیتواند بخشی جداییپذیر از عراق باشد.
دوم) ایران پس از حملات سنگین چند سال گذشته به تروریستهای چند ملیتی در شمال عراق، نیاز بود تا از سرکردههای استان شمالی دلجویی کند، به همین دلیل پزشکیان هم به سلیمانیه سفر کرد و هم به أربیل تا به آنها یادآور شود که بهای دوستی، دوستی است و بهای دشمنی دشمنی؛
سوم) سفر به سلیمانیه تاکیدی بود بر اینکه ایران جامعیت یکجای أربیل را به رسمیت نمیشناسد. در واقع، این سفر اعتبار بخشیدن به اتحادیه میهنی کردستان و بالابردن جایگاه آنها در سپهر سیاسی عراق بود. تصویری که بافل طالبانی با پزشکیان منتشر کرد، همین پیام را میرساند؛
چهارم) ایران در این سفر بر موضوع «امنیت» و اجرایی کردن «توافق امنیتی» با بغداد و أربیل تاکید داشت. در دیدار رئیس جمهور ایران با نخستوزیر عراق، پزشکیان تأکید مؤکد داشت که هر گونه همکاریهای اقتصادی در رهگذر احترام به امنیت دو کشور میگذرد؛
پنجم) در واقع این سفر آخرین میخ را بر تابوت گروهکهای تجزبهطلب چندملیتی در شمال عراق خواهد کوبید. اصرار ایران بر خلعسلاح، اخراج و راندن این تروریستهای چندملیتی تجزیهطلب مزدور امریکا و رژیم صهیونیستی باعث شده تا بغداد برای تامین امنیت مرزها تحت فشار قرار بگیرد؛
ششم) اما نکته مهمی که باید به آن توجه و دقت کرد این بود که ایران مرکزیت بغداد، أربیل و بصره را در مرکز، شمال و جنوب عراق به رسمیت شناخت، پزشکیان با هیچ یک از مقامات اهل سنت عراق که چند هفتهای است دنبال تشکیل «اقلیم سنی» هستند و از حمایت امریکا، ترکیه و عربستان و امارات برخوردار هستند دیدار نکرد. این موضوع نشان میدهد که ایران به هیچ عنوان تاب تحمل چنین اقلیمی را در عراق ندارد و اجازه نخواهد داد بنیان فدرالیسمی که مقدمه جداییطلبی در عراق است، گذاشته شود.
هفتم) نکته مهم دیگر این بود که پزشکیان با انتخاب عراق به عنوان نخستین مقصد خود در سفر خارجی، نشان داد که از یک رویکرد یکپارچه در کشور تبعیت میکند. این سفر قرار بود در خردادماه برگزار شود و شهید رئیسی و هیات دولت سیزدهم آن را انجام دهند....
⁉️اگر جنگ هسته ای بین آمریکا و روسیه آغاز شود چه اتفاقی می افتد؟
♦️طبق الگویی که مجله تایم انگلیس ارائه کرده است در صورت آغاز جنگ هسته ای میان آمریکا و روسیه یک زیردریایی آمریکایی موشکهای بالستیک را از غرب نروژ به سمت روسیه پرتاب میکند که در عرض ۱۰ دقیقه به روسیه میرسد. در پاسخ نیز موشک های روسی از شمال کانادا (شمالگان) تا دقایقی بعد به آمریکا اصابت خواهد کرد.
♦️شهرهای بزرگ هدف موشک ها خواهند بود. هر ضربه یک گلوله آتش ایجاد می کند و انفجارها مردم را در شهرهای بزرگ می سوزاند.
♦️انتشار کربن سیاه ناشی از طوفان های هسته ای منجر به زمستان هسته ای می شود. بیش از ۵ میلیارد نفر ممکن است از گرسنگی بمیرند، از جمله تقریباً ۹۹ درصد از جمعیت ایالات متحده، اروپا، روسیه و چین.
🔴 تنفس مصنوعی به تروریستها پس از سفر رئیسجمهور به اقلیم کردستان عراق/ یک مقام امنیتی: تروریستها به ایستگاه پایانی سلام کنند!
♦️در آستانه سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ برخی گروهکهای تروریستی تجزیهطلب چون دمکرات، کومله و پاک در بیانیههایی مجزا سمپاتهای خود را به تجمع در محل دفن کشته شدگان اغتشاشات ۱۴۰۱ به ویژه قبرستان آیچی سقز در روزهای ۲۴ و ۲۵ شهریور تحریک نمودهاند.
♦️یک مقام آگاه امنیتی با اشاره به تحرکات تروریستها گفت: که اجرای کامل توافق نامه امنیتی میان جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق به معنای مرگ مغزی تروریستها است و این گروهکها در تلاش هستند پس از سفر پر دستاورد رئیسجمهور به اقلیم کردستان با تحریکات بی هدف به خود تنفس مصنوعی بدهند.
♦️این مقام اطلاعاتی اضافه کرد که تروریستها به ایستگاه پایانی رسیدهاند و به زودی خاک عراق را ترک کرده و به محل تکثیر اصلی یعنی اروپا منتقل خواهند ش
🔴خواب آشفتهای که تعبیر نمیشود
پزشکیان آخرین مرد نیست/ داستان آنها که میخواستند رئیسجمهورشان دائمی باشد!
♦️محسن میردامادی، از فعالان ستادی اصلاحطلب و عضو هسته سخت این جریان خاص سیاسی است که در جریان فتنه ۸۸ نیز به زندان افتاد.
🔸او اخیراً پیرامون مفهوم "وفاق ملی" که دکتر پزشکیان آنرا بعنوان گفتمان دولت چهاردهم معرفی کرده است یادداشتی را در وبسایت مشقنو نوشت و تلاش کرد تا یک راهبری سیاسی را در رابطه با وفاق انجام دهد.
🔸میردامادی در بخش پایانی یادداشت خود اما جملاتی را مینویسد که باید آنها را با تأمل بیشتری خواند:
"شعار وفاق ملی که آقای پزشکیان در انتخابات اخیر مطرح کرده و مورد اقبال نسبی قرار گرفته است، در صورت عدم توقف در ظواهر، میتواند شروع فصل جدیدی در عرصه سیاسی کشور باشد. شرط لازم موفقیت چنین رویکردی تبیین و تعریف وفاق ملی و همچنین انعطافپذیری بازیگران سیاسی و اجتماعی و بهخصوص همراهی همه قوا و کانونهای قدرت با آن است. البته، نفس رئیسجمهور شدن آقای پزشکیان را میتوان گام اول در همراهی کانونهای قدرت تلقی کرد. شاید این رویکرد جدیدِ در حال تجربه از آخرین فرصتهای نظام برای عبور از بحرانهای داخلی و خارجی باشد."
🔺برخی اصلاحطلبان در فضای پس از انتخابات دولت چهاردهم اصرار دارند که پزشکیان را بعنوان آخرین فرصت نظام مطرح کنند!
🔺کما اینکه حسین نورانینژاد، یکی دیگر از فعالان اصلاحطلب نیز چندی قبل در اظهاراتی سرنوشت دولت پزشکیان را سرنوشت تمامی حاکمیت دانسته بود!
🔺دقت شود که در گفتارهای این هر دو نفر یک تلقی آخرالزمانی وجود دارد و اینگونه القا میشود که نظام حکمرانی کشور اکنون در نقطه رهایی به سمت خیر یا شر قرار دارد!
🔺این در حالی است که سیاست و حکمرانی یک امر بطئی است که اگر بخواهیم به زبان ریاضی آنرا بیان کنیم؛ حکمرانی در واقع یک حد (limit) است که میتواند به سمت مثبت میل کند یا به سمت منفی.
🔺پس حکمرانی را نباید امر دفعی و مقطعی جلوه داد که به اندک چالشی در سیاست یا اقتصاد یا جامعه و... به نقطه نهایی خود میرسد. (مباحث مربوط به براندازی، سقوط و انقلاب البته مباحث دیگری است!)
🔺سخنان میردامادی همچنین بصورت ذهنی حاوی این قید نیز هست که نظام حکمرانی و سیاسی کشورمان دچار بحران داخلی و خارجی است!
🔺این فرض نیز فرض صحیحی نیست زیرا صاحب فرض گویا درباره تفاوت مشکل و بحران خود را به تجاهل زده است.
🔺"مشکل" مقولهای است که در تمام حکمرانیهای جهان وجود دارد. در یک حکمرانی پیشرفته بحران از جایی بروز میکند که بنبست ایجاد شود و برای حل یک یا چند مشکل راهی وجود نداشته باشد.
🔺آیا امروز در ایران با چنین پدیدهای مواجه هستیم؟ طبیعی است که خیر و حتی فرض وجود چنین چیزی هم برای ایران ما در شرایط فعلی داخلی و خارجی متصور نیست.
🔺از تمام اینها گذشته و غلطترین انگاره ذهنی میردامادی اما این است که او به هر دلیلی فرایند انتخاب پزشکیان را آخرین فرصت نظام معرفی کرده است.
🔺اگر فرض بدبینانه القاگری توسط میردامادی را کنار بگذاریم؛ پاسخ تحلیل غلط او این است که پزشکیان نیز مردی از خیل سایر رؤسای جمهور است که خوب یا بد اما دولتش تمام خواهد شد و میرود. و آنگاه مردم با شناخت تأثیر رأی خود و درک بیشتر از نقاط و قوت و ضعف؛ به رئیسجمهوری بهتر رأی خواهند داد.
🔺این فرایند چه جای ابهامی دارد که اکنون قرار باشد کسی در آن اخلال ایجاد کند و مدعی شود که پزشکیان و یا فرایند انتخاب او آخرین فرصت است؟
🔺چه اینکه تصریح و اثبات کردیم که اولا نظام با هیچ بحران و یا نقطه بدون بازگشتی مواجه نیست و ثانیا پزشکیان هم همچون اسلاف خود؛ متولد یک فرایند دموکراتیزه با آغاز و انجام مشخص است. فرایندی که پس از او هم ادامه خواهد داشت.
🔺در واقع پزشکیان هم مثل سایرین یک تجربه است و همین.
🔺بایستی توجه داشت که زمانی طرفداران تندروی رئیس جمهور احمدینژاد او را گزینه غایی میپنداشتند و یا بودند سمپاتهایی در دولتهای دیگر که سودای مادامالعمری رئیسجمهورشان در کسوت ریاستجمهوری یا سمتهای دیگر(!) را در سر میپرواندند.
🔺همچنین طبیعی است که از گزینه آخرین فرصت پنداشتن یک رئیسجمهور؛ تز دائمی بودن آن رئیسجمهور یا مسلک او نیز استخراج خواهد شد!
🔺لکن قوت سیاست و مردمسالاری دینی در ایران در کنار عقلانیت حکمرانی ولایت فقیه اجازه نداده است که هیچکدام از این خوابهای آشفته تعبیر شوند و نظام اسلامی نه تنها گزینه استقرار خود را تحکیم بخشید بلکه اجازه نداد حق مردم در تعیین مسیر اجرائیات کشور و تغییر این مسیر پایمال شهوات سیاسی عدهای معلومالحال شود.
🔰 #بازخوانی | سینما، هنر برتر و روایتگر کاملا مسلط
📝 «خط رهبری» بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت و جایگاه سینما همچنین بایدها و نبایدها، وظایف واثرات آن را بازخوانی میکند:
1⃣ «سینما؛ کلید پیشرفت کشور است.امروز این کلید دست شما سینماگران است.» ۸۵/۰۳/۲۳
2⃣ «همه بر این معنا اتفاقنظر داشته باشند که این هنر بسیار پیچیده و برجستهی سینما، برای کشور یک ضرورت و یک نیاز است.» ۱۳۸۵/۰۳/۲۳
3⃣ «اهمیت این هنر[سینما]، مسئولیت شما را هم بالا میبرد. من این را میخواهم عرض بکنم؛ یعنی شماها یک مسئولیت سنگینی دارید. همانطور که دوستان گفتند، هیچکس به شماها دستور نداده که بروید کارگردان یا سینماگر بشوید، این میل، استعداد و شوق شما بوده که وارد این میدان شدهاید؛ اما حالا که وارد شدهاید، این مسئولیت را بپذیرید.» ۱۳۸۵/۰۳/۲۳
4⃣ «سینماى ما انصافاً یک ظرفیّت بالایى دارد، یعنى کسانى که اهل این فنّند و بلدند و مطّلعند و واردند و قضاوتشان میتواند مرجع فهم انسان قرار بگیرد، معتقدند که سینماى ایران از لحاظ ظرفیّت کارگردانى و گریم و بازیگرى و مانند اینها، جزو سینماهاى برجستهى دنیا است؛ و این درست است.» ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
5⃣ «آقای حاتمیکیا میگویند به ما درجه بدهید؛ خدا به شماها درجه داده، بنده چه درجهای را به شما بدهم! درجهی شما، درجهی خدایی است. این ذوق و استعداد هنری که شماها دارید، این همان درجهای است که به شماها داده.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
6⃣ «فیلم هم چیز جذابی است؛ سینما خیلی عنصر جذابی است، رسانهی فوقالعادهای است، یعنی واقعاً الان هیچچیزی مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری.» ۱۳۹۲/۹/۱۹
7⃣ «هنر سینما بلاشک یک هنر برتر است؛ یک روایتگر کاملاً مسلط - که هیچ روایتگری تاکنون در بین این شیوههای هنرىِ روایت یک واقعیت و یک حقیقت، تا امروز به این کارآمدی نیامده - و یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
8⃣ «من میگویم الان کلید دست شما [سینماگران] ست. من شأن سینما را این میدانم. من میگویم امروز کلید پیشرفت این کشور، به میزان زیادی دست شماست.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
9⃣ «شما [#سینماگران] میتوانید این نسل را یک نسل پیشرونده، امیدوار، پُرشوق، معتقد به خود و معتقد به ارزشهای اسلامی و ملىِ خود بار بیاورید؛ و همینطور میتوانید این نسل را شرمنده، پشیمان، زیر سؤال برندهی افتخارات گذشته و زیر سؤال برندهی افتخار انقلاب و دفاع مقدس بار بیاورید.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
0⃣1⃣ «#هنر_دینی آن است که بتواند معارفی را که همهی ادیان - و بیش از همه، دین مبین اسلام - به نشر آن در بین انسانها همت گماشتهاند و جانهای پاکی در راه نشر این حقایق نثار شده است، نشر دهد، جاودانه کند و در ذهنها ماندگار سازد. این معارف، معارف بلند دینی است ... هنر دینی این معارف را منتشر میکند؛ هنر دینی عدالت را در جامعه به صورت یک ارزش معرفی میکند؛ ولو شما هیچ اسمی از دین و هیچ آیهای از #قرآن و هیچ حدیثی در باب عدالت در خلال هنرتان نیاورید.» ۱۳۸۰/۵/۱
1⃣1⃣ «ما امروز ظرفیت ساخت فیلممان بحمدالله بالا است... این مهم است که ما الان این ظرفیت را داریم در کشور [که] میتواند پیامرسانی کند، میتواند حرفهای درست را منتقل بکند. فیلم هم چیز جذابی است؛ سینما خیلی عنصر جذابی است، #رسانه فوقالعادهای است، یعنی واقعا الان هیچچیزی مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری؛ خب روی این زمینه کار بکنید؛ کارهای ابتکاری بکنید.» ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
2⃣1⃣ «سینما خیلی عنصر جذابی است، رسانهی فوقالعادهای است، یعنی واقعا الان هیچچیزی مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری؛ خب روی این زمینه کار بکنید؛ کارهای ابتکاری بکنید.» ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
3⃣1⃣ «نگاه به هنر اسلامی و سینمای دینی باید نگاهی بلندمدت و همراه با برنامهریزی دقیق و امید به آینده و بهرهگیری مناسب از ابزار #هنر برای تأثیرگذاری حداکثری باشد.» ۱۳۹۱/۱۲/۰۱
4⃣1⃣ «کسانی که امروز مشغول کار و فعالیت در عرصهی فیلمهای با مضامین انقلابی و دفاع مقدس هستند، واقعاً در حال #جهاد هستند.» ۱۳۹۱/۱۲/۰۱
5⃣1⃣ «یکی از نکاتی که باید در مواجههی با دنیای غرب کاملاً به آن توجه داشت، عامل و ابزار هنری است که در اختیار غربیهاست. اینها از هنر حداکثر استفاده را کردهاند برای ترویج این #فرهنگ غلط و منحط و هویتسوز؛ بخصوص از هنرهای نمایشی، بخصوص از سینما حداکثر استفاده را کردهاند.» ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
6⃣1⃣ ««#سینماى_اسلامى» یعنى چه؟ یعنى ما مىخواهیم محتواى این تکنیک، این قالب و این هنر را که از دیگران گرفتهایم - مثل خیلى چیزهاى دیگر - اسلامى کنیم. ما مىخواهیم از قالب این، هرچه را که با اسلام منافات دارد، حذف کنیم. چه مانعى دارد این گفته شود؟!» ۱۳۷۸/۰۹/۲۳
🌷 حضرت امام صادق (علیه السلام) :
✍ شایسته است مؤمن هشت ویژگی داشته باشد :
1⃣ در ناملایمات روزگار، سنگین (باوقار) باشد.
2⃣ در هنگام نزول بلا بردبار باشد.
3⃣ هنگام راحتی شکرگزار باشد.
4⃣ به آنچه خداوند به او داده قانع باشد.
5⃣ به دشمنان خود ظلم نکند.
6⃣ بار خود به دوش دوستانش نیفکند.
7⃣ بدنش از او خسته باشد.
8⃣ مردم از دست او آسوده باشند.
📚 کافی ، ج ۲ ، ص ۴۷ .
🍂 طنز جبهه
"خمپارهها، مرا دریابید"
•┈••✾🔘✾••┈•
همراه دایی سعید برای گرفتن شام به فاو رفتیم. موقع برگشت، دشمن دیوانه وار منطقه رو زیر آتش گرفت. به پایگاه موشکی که رسیدیم بچه ها رو برای گرفتن غذا صدا زدم.
محمود و مهدی کنار سنگر خودشون نشسته بودند و به کارهای من میخندیدند.😂 همه با قابلمه دور ماشین ایستاده بودند.
بالای باربند رفتم و با صدای بلند فریاد زدم:
«اگر با کشته شدن من، پایگاه موشکی پا بر جا میماند، پس ای خمپاره ها مرا دریابید!»در همین لحظه یه خمپاره ۱۲۰ زوزه کشان در کنار ما منفجر شد! و همگی خوابیدند. من هم از روی باربند خودم رو به کف جاده پرت کردم. بلند شدم خودم رو تکاندم و گفتم:🙌 «آهای صدامِ نفهم! شوخی هم سرت نمیشه؟ شوخی کردم بی پدر مادر!» همه زدند زیر خنده و تهدید کردند از این شوخیها با صدام نکنم. ┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄ #طنز_جبهه #طنز_اسارت @defae_moghadas 👈عضو شوید ◇◇ حماسه جنوب ◇◇ 🍂
.
*💥 معرفی مناطق جنگی شهرستان قصرشیرین*
12
*🍃 بیمارستان قصرشيرين :*
*بیمارستان قصرشیرین در حاشیه غربی جاده قصرشیرین - خسروی و در ۳ کیلومتری جنوب این قرار دارد ...*
*پیش از انقلاب اسلامی عملیات ساختمانی این بیمارستان ۱۴۴ تختخوابی در مساحت ۴۰۰۰ متر مربع و در سه طبقه آغاز و تا سال ۱۳۵۹ آماده بهرهبرداری شد که با آغاز هجوم سراسری دشمن ، این محل توسط دشمن اشغال شد و تا عقبنشینی دشمن از قصرشیرین در حدود ۲۱ ماه همچنان در اشغال بود ...*
*دشمن پیش از عقب نشینی خود ، در پای ستونهای بیمارستان مواد منفجره کار گذاشت و آن را تخریب کرد که با تخریب کامل طبقه اول ، هم اکنون دو طبقه از آن به صورت تخریب شده بر روی زمین نمایان است ...*
*بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه با همکاری مهندسین مشاور اقدام به اجرای پروژه حفظ و مقاوم سازی این بنا نمود تا این محل جهت بازدید کنندگان نسل حاضر و نسلهای آینده گویای بخشی از تاریخ دفاع مقدس ملت ایران باشد ...*
ــــــــــــــــــــ
🌹 یادمانها
⚘️ https://t.me/YADEMAN_8
.
*💥 معرفی مناطق جنگی شهرستان قصرشیرین*
13
*☘ امامزاده سید علی سومار :*
*امامزاده سید علی سومار در شرق سومار واقع شده است و نسب آن به امام صادق (ع) میرسد ...*
*ارتش عراق در جریان هجوم خود ، مرقد امامزاده و شهر سومار را کاملاً تخریب کردهاند به گونهای که فقط آثاری از دیوارهای تخریب شده آن باقی ماند ...*
*پس از جنگ این امامزاده که مورد توجه اهالی سومار است ، تجدید بنا شد ...*
ــــــــــــــــــــ
🌹 یادمانها
⚘️ https://t.me/YADEMAN_8
.
*💥 معرفی مناطق جنگی شهرستان قصرشیرین*
14
*🌹 قرارگاه شهید بهشتی (ظفر) :*
*قرارگاه شهید بهشتی در فاصله ۱۵ کیلومتری شمال شرق سومار و در کنار روستای رووان در مسیر ایوانغرب به سومار قرار دارد ...*
*در روزهای آغاز جنگ این قرارگاه محل استقرار نیروهای سپاه پاسداران و برادران سپاه سومار بود ...*
*پس از اشغال سومار به دست دشمن این مکان در ۱۳۶۱/۶/۲۷ به علت نزدیکی به منطقه عملیاتی به عنوان قرارگاه تاکتیکی مشترک ارتش و سپاه جهت هدایت یگانهای عمل کننده در عملیات مسلم ابنعقیل تعیین شد و نیروهای لشکر ۸۱ ارتش کرمانشاه ، و لشکر نصر سپاه پاسداران در منطقه سومار به فرماندهی شهید محمدابراهیم همت ، از طریق این قرارگاه هدایت شدند ...*
*قرارگاه شهید بهشتی پس از عملیات مسلم ابن عقیل نیز همچنان به عنوان یکی از مقرهای مهم سپاه پاسداران در منطقه سومار باقی ماند و در هنگام اجرای تکهای محدود و دفع پاتکهای دشمن محل جلسات فرماندهان یگانها و محورها بود و بارها مورد حمله هوایی دشمن قرار گرفت ...*
*با اینکه به مرور زمان قسمت عمدهای از سولهها و سنگرها این قرارگاه تخریب شده و بلااستفاده است اما همچنان مورد استفاده برادران سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار میگیرد ...*
ــــــــــــــــــــ
🌹 یادمانها
⚘️ https://t.me/YADEMAN_8
#فرق_من_و_بسیجی_هیچ!!
▫️یک جا نمیشست غذایش را بخورد. به سنگر بچه بسیجیها سر میزد و هرجا یک لقمهای میخورد؛ ناهار، شام یا حتی صبحانه ، فرقی نمیکرد. وقتی هم که ازش میپرسیدم؛ چرا این کار را میکند؟! میگفت:...
....میگفت: اگر من در سنگر فرماندهی بنشینم و غذا بخورم، آن بسیجی که نان خشک یا دوغ یا ماست میخورد، فکر میکند؛ من که فرمانده هستم، غذایی بهتر از غذای او میخورم. این جوری بهتراست. بگذار بسیجی بداند، بین من که فرمانده هستم با او [که] یک بسیجی است فرقی وجود ندارد.
💢 خاطره ای به یاد فرمانده شهید عبدالحسین برونسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قصه کارخانه توپ سازی امیرکبیر
🔹امیرکبیر می خواست کارخانه توپ سازی بسازد تا ایران از نظر قدرت نظامی تقویت شود!
عناصر فرصت طلب رفاه طلب غربزده شایعه کردند مردم گرسنه هستند و امیرکبیر دنبال جنگ راه انداختن !!
(یعنی دوقطبی نان و جنگ برای عوام)
🔸 هرجا هرکس فقیری میدیدند به کارخانه توپ امیرکبیر فحش می داد!
🔸امیرکبیر دستور داده بود توپ هایی بسازند که حتی در بارندگی نیز شلیک کند. همین طور توپ هایی بسازند که برخلاف توپ های انگلیسی و روسی، لوله شان یکپارچه ریخته شود تا محکم باشند و شلیک دقیق تر و سنگین تری داشته باشند. در قهوه خانه ها و شیرهکشخانه ها،بساط تمسخر و طنزها را ساختند.
♦️کاری کردند که شاه (که علاقهی زیادی به امیرکبیر داشت) ؛ با دست خودش حکم قتلش را امضاء کرد!!
بعداز شهادت امیرکبیر ، انگلیس ، بوشهر و خارک را تصرف شدند تا ایران استقلال هرات و افغانستان را قبول کند.
با قرارداد پاریس ، آنهارا از ایران جدا کردند.
نتیجه مردم گرسنه تر شدند چرا؟
چون هرات دریچه تجارت ایران با خاور دور بود.(وسرچشمه گندم سیستان)
و بعد قحطی بزرگ معروف...
به همین سادگی !!
🔺با قتل امیرکبیر کارخانه به ثمر رسیده نافرجام ماند و تمام کارگران و صنعتگران آموزش دیده، توسط میرزا آقاخان نوری، اخراج شدند!
⭕️♦️تیغ دوقطبی نان و جنگ هنوز میتواند امیرکبیرها را نابود کند.
♦️چندبار از این حربه دشمنان مکررا زخم خوردیم.
هنوز هم این شیوه استعمار جواب میدهد؟🤔
♦️حافظه تاریخی ملتها ضعیف است پس باید مکرر تاریخ میهن را مرور کنیم.
❌ ۲۰ بیست دلیل بر غلط بودن عمرکشون ❌
⛔️ عیدالزهرا ( ۹ ربیع ) دروغه⁉️
(پاسخ: مرتضی کهرمی )