✅#درمان_قطعی_سينوزيت
❇سينوزيت را به روشهاي زير مي توان درمان نمود :
❤1️⃣ روغن سياه دانه به روش زير داخل بيني چكانده شود.
👈شب اول يك قطره داخل بيني سمت راست .
👈شب دوم يك قطره داخل بيني سمت چپ .
👈شب سوم دو قطره داخل بيني سمت راست .
👈 شب چهارم دو قطره داخل بيني سمت چپ .
👈شب پنجم سه قطره داخل بيني سمت راست .
👈شب ششم سه قطره داخل بيني سمت چپ .
👈 بعد از گذشت شش روز از درمان، يك هفته قطره را #قطع كرده سپس دوباره به روش بالا يكبار ديگر ادامه دهد؛
💟سپس در هفته چهارم استنشاق آب ولرم به همراه يك قاشق مرباخوري عسل در هر دو بيني هر شب انجام شود.
🔴#تذكر چند نكته در #حين_درمان 🔴
◀️ ماليدن اسانس نعناع يا روغن سياه دانه روي پيشاني در اين مدت مفيد است .
◀️ در هنگام استفاده از روغن سياه دانه سر بايد كاملاً رو به عقب و يا در حالت سجده قرار گيرد.
♨️ یک تیم حقیقت یاب در موضوع واکسن در وزارت اطلاعات مستقر شود
♦️ خطاب به حجت الاسلام خطیب، وزیر اطلاعات کشور:
🔻 آنچه مسلم است در موضوع واکسن آمار مرگ و میر، عوارض جانبی و بستری بخشی از واکسینه شدگان در بیمارستان ها حتی در بخش آی سی یو میباشد و این اتفاق موضوعی نیست که دستگاه های امنیتی و نظارتی کشور براحتی از آن عبور نمایند
🔻 مخالفان واکسن فرزندان انقلاب و نظام اسلامی هستند و اینکه وزرات بهداشت با نگاه یکطرفه نظرات کارشناسان، محققان و پزشکان مخالف واکسن را مورد بررسی قرار نداده است حاکی از نفوذ یک جریان خاص برای دیکته شدن پروتکلهای سازمان صهیونیستی WHO در نظام سلامت کشور است
🔻 کارشناسان و مخالفان واکسن این آمادگی را دارند با حضور رسانه ها نظرات علمی خود در رد واکسیناسیون اجباری و خطرات واکسن اعلام دارند
🔻 وزارت اطلاعات بستر فضای علمی در موضوع واکسن را با حضور موافقان و مخالفان فراهم نماید و اجازه ندهد تک صدایی در این موضوع استراتژیک و جان مردم از موافقان فقط در فضای رسانه ای و جامعه شنیده شود
🔻 اگر می بینید در مواردی شاهد تجمعات ضد واکسیناسیون اجباری نظیر تجمع روز یکشنبه فردا در جلوی وزارت کشور هستیم دلیل آن شنیده نشدن صدای کارشناسان متخصص مخالف واکسن در فضای رسانه های رسمی کشور است
🔻 دست های پشت پرده از خیانت افرادی که در وزارت بهداشت، مسیر انتقال تجربیات موفق درمانی محققان ایرانی را به چرخه درمانی کشور مسدود نمودند، باید شناسایی شوند و برخورد قاطعی با آنان صورت گیرد
بیانیه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه درباره تغییر امام جمعه لواسان
🔹حجتالاسلام لواسانی، ۷ سال امام جمعه لواسان بودهاند و از پارسال که برای تصمیمگیری با ایشان گفتوگو شد، ضمن اظهار تمایل برای خروج از مسئولیت به دلیل فشارهای سنگینی که با صبوری تحمل کرده بودند، درخواست نمودند به مدت یک سال دیگر ادامه خدمت داشته باشند و اساساً واژه برکناری واقعیت ندارد.
🔹در ارزیابی تلاش ۷ساله ایشان، علاوه بر زیباییها و نقاط قوت فراوان، ملاحظاتی هم وجود داشته. مظلومیت منطقه لواسان منحصر در تخلفات ساختمانی نیست و روستاهای محروم این منطقه به لحاظ برنامه و عملیات فرهنگی، به استقرار امام جمعه در منطقه و تمرکز در این جایگاه نیاز دارند. امری که به دلیل سکونت امام جمعه محترم در خارج از لواسان به آسانی مقدور نبوده است.
🔹در نصب و جابجایی ائمه جمعه، سلیقه و میل یک شخص اعمال نمیشود. شورا متشکل از یک رئیس و هشت شخصیت حقیقی دیگر است و نصب و جابجایی ائمه جمعه نیاز به رای اکثریت دارد.
✅ فردای تلخ نهاد خانواده در غرب
✍رهبر انقلاب:جامعهی اسلامی، بدون بهرهمندی کشور از نهاد خانوادهی سالم، سرزنده و بانشاط، اصلاً امکان ندارد پیشرفت کند. بالخصوص در زمینههای فرهنگی و البته در زمینههای غیر فرهنگی، بدون خانوادههای خوب، امکان پیشرفت نیست. پس خانواده لازم است. حالا نقض نشود که شما میگوئید در غرب خانواده نیست، پیشرفت هم هست. آنچه که امروز در ویرانی بنیاد خانواده در غرب روزبهروز بیشتر دارد نمودارهایش ظاهر میشود، اینها اثرش را خواهد بخشید؛ هیچ عجلهای نباید داشت. حوادث جهانی و حوادث تاریخی اینجور نیست که زودبازده و زوداثر باشد؛ اینها بتدریج اثر خواهد گذاشت؛ کمااینکه تا حالا هم اثر گذاشته.
آن روزی که غرب به این پیشرفتها دست پیدا کرد، در آنجا هنوز خانواده سر جای خودش بود؛ حتّی مسئلهی جنسیت با همان رعایتهای اخلاقىِ جنسی - البته نه به شکل اسلامی، بلکه به شکل خاص خودش - وجود داشت. اگر کسی با معارف غربی آشنا باشد، هم در اروپا و هم بعداً در آمریکا این را میبیند و مشاهده میکند. این مسئلهی رعایتهای اخلاقىِ دو جنس نسبت به یکدیگر، مسئلهی حیا، پرهیز از تهمت، اینها چیزهائی بود که آن روز وجود داشت. این بیبندوباریها و اباحیگریها بتدریج در آنجا به وجود آمده. آن روز یک زمینههائی فراهم شد و به اینجا رسید. وضع امروز هم فردای بسیار تلخ و سختی را برای آنها رقم میزند.
➡️ 1390/10/14
✅اخبار و تصاویر رهبر انقلاب
تعدد فرزندان در رشد آنها چه تاثیری دارد؟
کارشناسان تربیتی و مشاوران روان شناسی تعدد فرزند در خانواده مزایایی دارد که به هیچ وجه نمی توان نقش مثبت تربیتی آن را در رشد سالم کودکان نادیده گرفت .
⬅️ بسیاری از والدین اعتقاد دارند که تعدد فرزندان منجر به تشدید رفتارهای رقابت جویانه میان آنان شده و حس صمیمیت و همکاری را در میان کودکان کاهش خواهد داد.
⬅️ به عقیده ی کارشناسان تربیتی، والدین می توانند با اصلاح رفتارهای ستیزه جویانه میان فرزندان به هدایت این رقابت ها در مسیر درست و سازنده کمک کنند؛ چرا که اگر رقابت از حد تناسب خارج نشود بلا اشکال است و منجر به افزایش حس اعتماد به نفس و رشد منطقی کودکان خواهد شد.
⬅️ تربیت صحیح، نیازمند رعایت اصول و شرایطی است که رفتار صحیح والدین ضمن فراهم آوردن زمینه ی مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان از مهم ترین آنهاست و داشتن فرزند کمتر به هیچ وجه معیار درستی برای پرورش بهتر کودکان نیست.
⬅️ تا جایی که حتی از نظر روان شناسان غربی خانواده هایی که تعداد فرزندانشان دو تا یا بیشتر است از نظر تربیتی موفق تر عمل می کنند.
⬅️ جهت گیری کلی روایات معصومین نیز به سمت داشتن فرزند بیشتر است.
✅ پیامبر گرامی اسلام در این باره می فرماید:
🌟با یکدیگر ازدواج کنید و بر تعداد فرزندانتان بیفزایید همانا من به شما مباهات می کنم. (بحارالانوار، ج 17، ص 259)
نقش کلیدی زن در خانواده
✨در قرآن آمده «والصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِلْغَیبِ»نساء/۳۴
زنان خوب و زنان شایسته زنانی هستند که به مقام قنوت و تواضع رسیدهاند و حافظند؛
✅ حافظ منافعشان
✅ حافظ پاکدامنیشان
✅ حافظ رزق و روزیشان.
✅ مدیریت سبد رزق و روزی خانواده خیلی وقتها دست خانمهاست.
💠 در سبک زندگی دینی نقش خانمها پُررنگتر است و واقعاً نقشآفرین هستند و سبد تغذیهی خانواده را اداره میکنند.
💠 پدر مسئول نفقه و نانآوری است.
👈 ادارهی این نان،
👈 توزیع صحیح این نان،
👈 سلامت نان،
بر عهدهی مادر خانواده است، آشپزخانه دست مادر است.