🔴 راهکارهایی برای #درمان_بیخوابی
♻️بیخوابی از خشکی مزاج ،خصوصا #خشکی_مغز است.
اگر در تابستان شدت آن بیشتر میشود میتواند خشکی ناشی از #غلبه_صفرا باشد و اگر در پاییز شدت یابد از #غلبه_سودا است.
توصیههای مشترک :
🔸 خوردن سرکهانگبین و کاهو قبل از خواب
🔸 استفاده از دمنوشهای زیر قبل از خواب : بادرنجبویه، بابونه، بهار نارنج، افتیمون و سنبلالطّیب بصورت جداگانه یا ترکیب که بسیار #مجرب است.
که معمولا اگر از صفرا باشد مورد اول بهتر جواب میدهد و اگر از سودا باشد مورد دوم.
البته مسائل روحی روانی و اعراض نفسانی هم نقش بسزایی در برهم زدن تعادل تمام ارگانها از جمله تنظیم خواب دارد.
بیخوابی با هر علتی که باشد به درمانهای مجرب موجود اغلب به خوبی پاسخ میدهد:
1⃣ در وعده شام #حتما کاهو میل نمائید.
2⃣ #برگ_چغندر نیز برای این منظور بسیار مفید است.
3⃣ مالیدن #روغن_بنفشه پایه #بادامشیرین به ملاج سر
4⃣ نوشیدن یک لیوان شیر محلی همراه با مصلح (عسل و خرما) ۱۵ دقیقه قبل از خواب در صورت نداشتن منع مصرف لبنیات
5⃣ اسپری کردن #گلاب بر روی بالش
1_1384910845.pdf
1.41M
✅دانلودکتاب #وظایف در شرایط فتنه، رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب اسلامی
🆔"فتنهها راباید باروشنگری خاموش کرد.هرجا روشنگری باشد،فتنهانگیز دستش کوتاه میشود." ۱۳۷۸/۰۵
1_1337072781.pdf
1.17M
💠 دانلود #کتاب👈 #بصیرت_و_استقامت
رهبرانقلاب:
بصیرت سیاسی که ما میگوییم یعنی بفهمیم که #چه_کسی دارد ما را
☄️به #کجا میبرد
☄️به #کجا دعوت میکند
☄️به #کجا میکشانَد. ۹۵/۵/۳۱
⬇️نسخهpdf
#دانلود کتاب👈 #بصیرت_و_استقامت
بیانات مقام معظم رهبری درباره بصیرت و استقامت با ضمیمه فتنه👆
💯 🔺اظهارات خلاف واقع
و سند محکومیت روحانی -۲
۲) حامیان روحانی در انتخابات مجلس قبل، به جای یک فهرست سه فهرست ارائه کرده بودند و در انتخابات ریاست جمهوری نیز رئیس بانک مرکزی وی در کنار آقای مهرعلیزاده در رقابت حضور داشت. 16 حزب اصلاحطلب نیز به همراه خاتمی از آقای همتی حمایت کرددند.
اما کاری که دولت روحانی در قالب تحمیل تورم 60 درصدی به مردم و هفت تا ده برابر کردن قیمت ارز و سکه و طلا و مسکن و بسیاری از اقلام دیگر کرد، یک رکورد بد اقتصادی بود که دولت مرحوم هاشمی با رکورد تورم نزدیک 50 درصد را روسفید کرد.
یک قلم هنرنمایی آقای روحانی، تثبیت نمایشی قیمت بنزین برای چند سال (برای بزک کردن برجام) و سپس سه برابر کردن نرخ و دامن زدن به التهاب و موج سواری دشمن بود.
بنابراین هر کس دیگر از مردم دم بزند، او حق ندارد چنین مدعایی را مطرح کند. روحانی میداند که مقبولیتش در سال پایانی دولت، به زیر 6 درصد رسیده بود و حتی حامیان سیاسیاش در جبهه اصلاحات هم، او را گردن نمیگرفتند!
۳) اگر نتایج توافق برجام کاملا بر عکس وعدههای او در آمد و موجب طلبکاری و تحریمهای بیشتر غرب شد، متهم اولش خود روحانی است که به هشدار و نصایح صاحبنظران بیاعتنایی کرد؛
و گرنه معلوم بود که آمریکای بدسابقه وقتی امتیازات را یکجا بگیرد، زیر میز خواهد زد. از تحریمهای ضد برجامی ویزا و آیسا و سیسادا در دولت اوباما که بگذریم، هیلاری کلینتون (رقیب ترامپ) هم بر طلبکاری فرابرجامی و ضرورت افزایش فشارهای تحریمی تاکید داشت.
پس از او نیز هنگامی که بایدن سر کار آمد، خواستار فشارهای تحریمی هوشمند برای واداشتن ایران به ارائه امتیازات بیشتر (آن هم بدون ارائه تعهد و تضمین درباره عدم تکرار عهدشکنی برجامی) شد.
این چاه ویل را شخص آقای روحانی کند و دولتمردان آمریکایی هم به عنوان اهرم فشار استقبال کردند. این که دولت برجام به اذعان آقای نوبخت حتی نتواند یک قطره نفت بفروشد، به کرونا و دیگر بهانهها کاری نداشت، بلکه به خاطر تضمینی بود که خانم موگرینی میگوید قبل از خروج آمریکا از برجام، از روحانی گرفت؛ مبنی بر اینکه حتی در صورت خرج ترامپ (و پایمال شدن حقوق طرف ایرانی) دولت روحانی همچنان در برجام بماند! با این وصف چرا غربیها باید تحریمهای نفتی و غیرنفتی را حداکثری نمیکردند؟!
۴) در موضوع داعش؛ اولا این گروه تروریستی را دولتی در آمریکا پرورش داد و به جنگ نیابتی گسیل کرد، که روحانی نه یک دل بلکه صد دل به آن دولت دل باخته بود اما او به جای بدگمانی به اوباما و جان کری، صاحبنظران هشدار دهنده را مورد توهین و هجو و تمسخر قرار میداد.
این همان دورهای است که شهید سلیمانی به آقای ظریف توجه و هشدار میدهد، مبنی بر این که آمریکای مورد اعتماد شما، در حال تجهیز و تسلیح داعش در شمال عراق است.
ثانیا داعش را درایت و تدبیر و جان فشانی شهید سلیمانی و همرزمانش ریشهکن کرد و اگر منطق نفوذ زده تیم روحانی و ظریف و برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات پیش رفته بود، آمریکا با برجام و داعش، یک عملیات گازانبری کامل برای قیچی کردن ایران از چند جهت را به اجرا میگذاشت.
در اینجا هم، هرچند دولت روحانی از کمین رژیم شیاد آمریکا نجات یافت، اما کسانی مانند ظریف و کرباسچی و...، به دوگانهسازی از میدان و دیپلماسی پرداختند و ادعا کردند دیپلماسی، هزینه میدان شده است!
تلختر این که به اذعان کسانی مانند آقای علی مطهری: «حوادث آبان 98 که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در سر تندروهای آمریکایی پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، به خود جرأت این کار را نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه آن عزیز، واقعیت را دریافتند.».
بر مبنای این نکات که گوشهای از کارنامه دولت روحانی است، میتوان ادعا کرد وی و برخی مدیران دولت او، کم سابقهترین خسارتها طی چند دهه گذشته را به مردم و نظام زدند و فرافکنیهای وی، موجب پاک شدن این پرونده نمیشود، بلکه موجب انزجار بیشتر مردم است.
🍀 5 گیاه تقویت کننده #استخوان
🔹اسفناج : ضد پوکی
🔹 بادام : استحکام استخوان
🔹تخم کتان :ضد تحلیل بافت ها
🔹 کلم بروکلی :تامین کلسیم
🔹 کنجد : ضد درد و التهاب
💟 #جایگزین_پنی_سلین
📝•⇦ بیمارانی که مبتلا به سرماخوردگی هستند به جای تزریق پنی سیلین کافیست↯
📝•⇦ دمنوش گل گاوزبان + گل بنفشه میل کنند تا بیماری آنها درمان شود
🔻فاز انتخاباتی اصلاح طلبان بعد از سخنان رهبری تغییر میکند؟
اصلاح طلبان تا به امروز بر سر آمدن یا نیامدن بر سر انتخابات با یک دو دستگی خاصی رفتار کرده اند. برخی از اعضای این جریان درواقع نقش اپوزیسیونی بازی می کنند و با حمله به نهادهای نظارتی از جمله شورای نگهبان موضوع رد صلاحیت ها را عامل اساسی دلسردی این جریان برای حضور در انتخابات قلمداد می کنند. اما کارشناسان بر این عقیده اند که ریزش بدنه رای اصلاح طلبان با توجه به حمایت این جریان از دولت قبل و حضور حداکثری در مجلس یازدهم و شورای شهر پنجم تهران و ضعف عملکردی این دوران به شدت مشهود است و نمی توان این موضوع را پشت حمله به نهادهای نظارتی انتخابات پنهان کرد.
اصلاح طلبان اما یک رویه دیگری دارند که در بخش احزابی این جریان بیشتر نمایان است. درواقع برخی از احزاب این جریان که شورای هماهنگی اصلاحات را می سازند به شدت نسبت به حضور در انتخابات تمایل نشان می دهند و عدم شرکت در انتخابات با بهانه های واهی را به حاشیه رفتن کلی این جریان می دانند. آنچه در این راستا مهم و حیاتی است سخنان رهبر معظم انقلاب در تاکید برای حضور و مشارکت در انتخابات است.
رسانه های اصلاح طلب امروز به طور جالبی به سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص انتخابات واکنش نشان داده و بخش «انتخابات؛ پایه تحول و راه حل مشکلات» را از فرمایشات رهبری پررنگ کرده و به طور ویژه بازتاب داده اند. با این اوصاف به نظر می رسد که پس از سخنان رهبر معظم انقلاب درباره مشارکت در انتخابات و همچنین فرصت دوماهه که وجود دارد اصلاحطلبان سعی می کنند فاز دیگری را کلید بزنند و حضور پرشورتری در انتخابات داشته باشند.
جالب اینجاست که روزنامه هم میهن نیز در مطلبی با عنوان «هشدار روحانی درباره خروجی رای ندادن» نسبت به ترغیب اصلاح طلبان برای حضور در انتخابات اقدام کرد. با این اوصاف اصلاح طلبان سعی دارند حضور خود در انتخابات را هموارتر کنند و به نظر می رسد فاز جدید حضور اصلاح طلبان در انتخابات پس از پشت سر گذاشتن ناز و عشوه سیاسی و بهانه سازی های مالوف این جریان کلید خورده است.
15.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمازپايه وستون دين شمااست،ميزان الحكمه،ج 5ص370
🌹فضیلت: در وصف نماز🌹
🙋روزسه شنبه: زیارت علی بن حسین(ع)
ومحمدبن علی(ع) و جعفربن محمد(ع)🙋
🐔گلبانگ اذان= با نوای مرحوم حاج سلیم موذن زاده
اهمیت نماز: ازدیدگاه بزرگان دین
سخت ترين چيز
قال الصادق - عليه السلام - :
والله انه لياتي علي الرجل خمسون سنة ، و ما قبل الله صلاة واحدة فاي شي ء اشد من هذا ؛
قسم به خدا ، از زندگي انسان پنجاه سال بگذرد (و نماز نخوانده باشد) ، ولي خداوند يك نماز او را قبول نمي كند ، چه چيزي سخت تر از اين !
(ميزان الحكمه ، ج 5 ، ص 387)
مقدار قبولي نماز
قال الباقر - عليه السلام - :
عليك بالاقبال علي صلاتك فانما يحسب لك منها ما اقبلت عليه ؛
در نماز توجه به خدا داشته باش ، زيرا از نماز آن مقدار قبول مي شود كه تو به آن توجه داري .
(محجة البيضاء ، ج 1 ، ص 354)
حضور قلب
قال زين العابدين - عليه السلام - :
ان العبد لايقبل من صلاته الا ما اقبل عليه منها بقلبه ؛
همانا نماز بنده پذيرفته نمي شود ، مگر آن چه را كه باقلبش به نماز توجه كرد .
(وسائل الشيعه ، ج 4 ، ص 688 . المواعظ العدديه ، ص 270)