فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: امروز بانوان در كشور ما برای مراجعه به طبيب در هيچ بيماری نياز ندارند به طبيب غير زن مراجعه كنند
👈 شايد شما جوانان كه پيش از انقلاب را نديديد، ندانيد اين قضيه چقدر مهم است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴درس اخلاق زیبای مقام معظم رهبری _ روش حرف زدن با خدا اینطوری باید باشه: مثل عبد خاکسار با مولایش
#لبیک
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان شنیدنی رهبر انقلاب درباره نماز شب
#لبیک_یا_خامنه_ای
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصطلاح "یَره" برای همسر مناسب نیست!
نکتهای در باب گویش مشهدی توسط رهبر انقلاب
#لبیک_یا_خامنه_ا
🔴هفت نکته در مورد سفر پزشکیان به عراق
🔻مسعود پزشکیان در سفر به عراق به چهار نقطه مهم سفر کرد؛ بغداد، سلیمانیه، أربیل و بصره. در عرف سیاسی عراق، سلیمانیه و أربیل را یک کانون میدانند و به عبارتی باید گفت رئیس جمهور با سفر خود را از مرکز عراق شروع کرد، سپس به شمال رفت و از آنجا راهی جنوب این کشور شد. این اقدام پیامهای مهمی داشت؛
نخست) ایران تاکید کرد که مرکزیت عراق برایش مهم است و شمال و جنوب عراق را با هم میخواهد، شمال نمیتواند بخشی جداییپذیر از عراق باشد.
دوم) ایران پس از حملات سنگین چند سال گذشته به تروریستهای چند ملیتی در شمال عراق، نیاز بود تا از سرکردههای استان شمالی دلجویی کند، به همین دلیل پزشکیان هم به سلیمانیه سفر کرد و هم به أربیل تا به آنها یادآور شود که بهای دوستی، دوستی است و بهای دشمنی دشمنی؛
سوم) سفر به سلیمانیه تاکیدی بود بر اینکه ایران جامعیت یکجای أربیل را به رسمیت نمیشناسد. در واقع، این سفر اعتبار بخشیدن به اتحادیه میهنی کردستان و بالابردن جایگاه آنها در سپهر سیاسی عراق بود. تصویری که بافل طالبانی با پزشکیان منتشر کرد، همین پیام را میرساند؛
چهارم) ایران در این سفر بر موضوع «امنیت» و اجرایی کردن «توافق امنیتی» با بغداد و أربیل تاکید داشت. در دیدار رئیس جمهور ایران با نخستوزیر عراق، پزشکیان تأکید مؤکد داشت که هر گونه همکاریهای اقتصادی در رهگذر احترام به امنیت دو کشور میگذرد؛
پنجم) در واقع این سفر آخرین میخ را بر تابوت گروهکهای تجزبهطلب چندملیتی در شمال عراق خواهد کوبید. اصرار ایران بر خلعسلاح، اخراج و راندن این تروریستهای چندملیتی تجزیهطلب مزدور امریکا و رژیم صهیونیستی باعث شده تا بغداد برای تامین امنیت مرزها تحت فشار قرار بگیرد؛
ششم) اما نکته مهمی که باید به آن توجه و دقت کرد این بود که ایران مرکزیت بغداد، أربیل و بصره را در مرکز، شمال و جنوب عراق به رسمیت شناخت، پزشکیان با هیچ یک از مقامات اهل سنت عراق که چند هفتهای است دنبال تشکیل «اقلیم سنی» هستند و از حمایت امریکا، ترکیه و عربستان و امارات برخوردار هستند دیدار نکرد. این موضوع نشان میدهد که ایران به هیچ عنوان تاب تحمل چنین اقلیمی را در عراق ندارد و اجازه نخواهد داد بنیان فدرالیسمی که مقدمه جداییطلبی در عراق است، گذاشته شود.
هفتم) نکته مهم دیگر این بود که پزشکیان با انتخاب عراق به عنوان نخستین مقصد خود در سفر خارجی، نشان داد که از یک رویکرد یکپارچه در کشور تبعیت میکند. این سفر قرار بود در خردادماه برگزار شود و شهید رئیسی و هیات دولت سیزدهم آن را انجام دهند....
⁉️اگر جنگ هسته ای بین آمریکا و روسیه آغاز شود چه اتفاقی می افتد؟
♦️طبق الگویی که مجله تایم انگلیس ارائه کرده است در صورت آغاز جنگ هسته ای میان آمریکا و روسیه یک زیردریایی آمریکایی موشکهای بالستیک را از غرب نروژ به سمت روسیه پرتاب میکند که در عرض ۱۰ دقیقه به روسیه میرسد. در پاسخ نیز موشک های روسی از شمال کانادا (شمالگان) تا دقایقی بعد به آمریکا اصابت خواهد کرد.
♦️شهرهای بزرگ هدف موشک ها خواهند بود. هر ضربه یک گلوله آتش ایجاد می کند و انفجارها مردم را در شهرهای بزرگ می سوزاند.
♦️انتشار کربن سیاه ناشی از طوفان های هسته ای منجر به زمستان هسته ای می شود. بیش از ۵ میلیارد نفر ممکن است از گرسنگی بمیرند، از جمله تقریباً ۹۹ درصد از جمعیت ایالات متحده، اروپا، روسیه و چین.
🔴 تنفس مصنوعی به تروریستها پس از سفر رئیسجمهور به اقلیم کردستان عراق/ یک مقام امنیتی: تروریستها به ایستگاه پایانی سلام کنند!
♦️در آستانه سالگرد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ برخی گروهکهای تروریستی تجزیهطلب چون دمکرات، کومله و پاک در بیانیههایی مجزا سمپاتهای خود را به تجمع در محل دفن کشته شدگان اغتشاشات ۱۴۰۱ به ویژه قبرستان آیچی سقز در روزهای ۲۴ و ۲۵ شهریور تحریک نمودهاند.
♦️یک مقام آگاه امنیتی با اشاره به تحرکات تروریستها گفت: که اجرای کامل توافق نامه امنیتی میان جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق به معنای مرگ مغزی تروریستها است و این گروهکها در تلاش هستند پس از سفر پر دستاورد رئیسجمهور به اقلیم کردستان با تحریکات بی هدف به خود تنفس مصنوعی بدهند.
♦️این مقام اطلاعاتی اضافه کرد که تروریستها به ایستگاه پایانی رسیدهاند و به زودی خاک عراق را ترک کرده و به محل تکثیر اصلی یعنی اروپا منتقل خواهند ش
🔴خواب آشفتهای که تعبیر نمیشود
پزشکیان آخرین مرد نیست/ داستان آنها که میخواستند رئیسجمهورشان دائمی باشد!
♦️محسن میردامادی، از فعالان ستادی اصلاحطلب و عضو هسته سخت این جریان خاص سیاسی است که در جریان فتنه ۸۸ نیز به زندان افتاد.
🔸او اخیراً پیرامون مفهوم "وفاق ملی" که دکتر پزشکیان آنرا بعنوان گفتمان دولت چهاردهم معرفی کرده است یادداشتی را در وبسایت مشقنو نوشت و تلاش کرد تا یک راهبری سیاسی را در رابطه با وفاق انجام دهد.
🔸میردامادی در بخش پایانی یادداشت خود اما جملاتی را مینویسد که باید آنها را با تأمل بیشتری خواند:
"شعار وفاق ملی که آقای پزشکیان در انتخابات اخیر مطرح کرده و مورد اقبال نسبی قرار گرفته است، در صورت عدم توقف در ظواهر، میتواند شروع فصل جدیدی در عرصه سیاسی کشور باشد. شرط لازم موفقیت چنین رویکردی تبیین و تعریف وفاق ملی و همچنین انعطافپذیری بازیگران سیاسی و اجتماعی و بهخصوص همراهی همه قوا و کانونهای قدرت با آن است. البته، نفس رئیسجمهور شدن آقای پزشکیان را میتوان گام اول در همراهی کانونهای قدرت تلقی کرد. شاید این رویکرد جدیدِ در حال تجربه از آخرین فرصتهای نظام برای عبور از بحرانهای داخلی و خارجی باشد."
🔺برخی اصلاحطلبان در فضای پس از انتخابات دولت چهاردهم اصرار دارند که پزشکیان را بعنوان آخرین فرصت نظام مطرح کنند!
🔺کما اینکه حسین نورانینژاد، یکی دیگر از فعالان اصلاحطلب نیز چندی قبل در اظهاراتی سرنوشت دولت پزشکیان را سرنوشت تمامی حاکمیت دانسته بود!
🔺دقت شود که در گفتارهای این هر دو نفر یک تلقی آخرالزمانی وجود دارد و اینگونه القا میشود که نظام حکمرانی کشور اکنون در نقطه رهایی به سمت خیر یا شر قرار دارد!
🔺این در حالی است که سیاست و حکمرانی یک امر بطئی است که اگر بخواهیم به زبان ریاضی آنرا بیان کنیم؛ حکمرانی در واقع یک حد (limit) است که میتواند به سمت مثبت میل کند یا به سمت منفی.
🔺پس حکمرانی را نباید امر دفعی و مقطعی جلوه داد که به اندک چالشی در سیاست یا اقتصاد یا جامعه و... به نقطه نهایی خود میرسد. (مباحث مربوط به براندازی، سقوط و انقلاب البته مباحث دیگری است!)
🔺سخنان میردامادی همچنین بصورت ذهنی حاوی این قید نیز هست که نظام حکمرانی و سیاسی کشورمان دچار بحران داخلی و خارجی است!
🔺این فرض نیز فرض صحیحی نیست زیرا صاحب فرض گویا درباره تفاوت مشکل و بحران خود را به تجاهل زده است.
🔺"مشکل" مقولهای است که در تمام حکمرانیهای جهان وجود دارد. در یک حکمرانی پیشرفته بحران از جایی بروز میکند که بنبست ایجاد شود و برای حل یک یا چند مشکل راهی وجود نداشته باشد.
🔺آیا امروز در ایران با چنین پدیدهای مواجه هستیم؟ طبیعی است که خیر و حتی فرض وجود چنین چیزی هم برای ایران ما در شرایط فعلی داخلی و خارجی متصور نیست.
🔺از تمام اینها گذشته و غلطترین انگاره ذهنی میردامادی اما این است که او به هر دلیلی فرایند انتخاب پزشکیان را آخرین فرصت نظام معرفی کرده است.
🔺اگر فرض بدبینانه القاگری توسط میردامادی را کنار بگذاریم؛ پاسخ تحلیل غلط او این است که پزشکیان نیز مردی از خیل سایر رؤسای جمهور است که خوب یا بد اما دولتش تمام خواهد شد و میرود. و آنگاه مردم با شناخت تأثیر رأی خود و درک بیشتر از نقاط و قوت و ضعف؛ به رئیسجمهوری بهتر رأی خواهند داد.
🔺این فرایند چه جای ابهامی دارد که اکنون قرار باشد کسی در آن اخلال ایجاد کند و مدعی شود که پزشکیان و یا فرایند انتخاب او آخرین فرصت است؟
🔺چه اینکه تصریح و اثبات کردیم که اولا نظام با هیچ بحران و یا نقطه بدون بازگشتی مواجه نیست و ثانیا پزشکیان هم همچون اسلاف خود؛ متولد یک فرایند دموکراتیزه با آغاز و انجام مشخص است. فرایندی که پس از او هم ادامه خواهد داشت.
🔺در واقع پزشکیان هم مثل سایرین یک تجربه است و همین.
🔺بایستی توجه داشت که زمانی طرفداران تندروی رئیس جمهور احمدینژاد او را گزینه غایی میپنداشتند و یا بودند سمپاتهایی در دولتهای دیگر که سودای مادامالعمری رئیسجمهورشان در کسوت ریاستجمهوری یا سمتهای دیگر(!) را در سر میپرواندند.
🔺همچنین طبیعی است که از گزینه آخرین فرصت پنداشتن یک رئیسجمهور؛ تز دائمی بودن آن رئیسجمهور یا مسلک او نیز استخراج خواهد شد!
🔺لکن قوت سیاست و مردمسالاری دینی در ایران در کنار عقلانیت حکمرانی ولایت فقیه اجازه نداده است که هیچکدام از این خوابهای آشفته تعبیر شوند و نظام اسلامی نه تنها گزینه استقرار خود را تحکیم بخشید بلکه اجازه نداد حق مردم در تعیین مسیر اجرائیات کشور و تغییر این مسیر پایمال شهوات سیاسی عدهای معلومالحال شود.
🔰 #بازخوانی | سینما، هنر برتر و روایتگر کاملا مسلط
📝 «خط رهبری» بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت و جایگاه سینما همچنین بایدها و نبایدها، وظایف واثرات آن را بازخوانی میکند:
1⃣ «سینما؛ کلید پیشرفت کشور است.امروز این کلید دست شما سینماگران است.» ۸۵/۰۳/۲۳
2⃣ «همه بر این معنا اتفاقنظر داشته باشند که این هنر بسیار پیچیده و برجستهی سینما، برای کشور یک ضرورت و یک نیاز است.» ۱۳۸۵/۰۳/۲۳
3⃣ «اهمیت این هنر[سینما]، مسئولیت شما را هم بالا میبرد. من این را میخواهم عرض بکنم؛ یعنی شماها یک مسئولیت سنگینی دارید. همانطور که دوستان گفتند، هیچکس به شماها دستور نداده که بروید کارگردان یا سینماگر بشوید، این میل، استعداد و شوق شما بوده که وارد این میدان شدهاید؛ اما حالا که وارد شدهاید، این مسئولیت را بپذیرید.» ۱۳۸۵/۰۳/۲۳
4⃣ «سینماى ما انصافاً یک ظرفیّت بالایى دارد، یعنى کسانى که اهل این فنّند و بلدند و مطّلعند و واردند و قضاوتشان میتواند مرجع فهم انسان قرار بگیرد، معتقدند که سینماى ایران از لحاظ ظرفیّت کارگردانى و گریم و بازیگرى و مانند اینها، جزو سینماهاى برجستهى دنیا است؛ و این درست است.» ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
5⃣ «آقای حاتمیکیا میگویند به ما درجه بدهید؛ خدا به شماها درجه داده، بنده چه درجهای را به شما بدهم! درجهی شما، درجهی خدایی است. این ذوق و استعداد هنری که شماها دارید، این همان درجهای است که به شماها داده.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
6⃣ «فیلم هم چیز جذابی است؛ سینما خیلی عنصر جذابی است، رسانهی فوقالعادهای است، یعنی واقعاً الان هیچچیزی مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری.» ۱۳۹۲/۹/۱۹
7⃣ «هنر سینما بلاشک یک هنر برتر است؛ یک روایتگر کاملاً مسلط - که هیچ روایتگری تاکنون در بین این شیوههای هنرىِ روایت یک واقعیت و یک حقیقت، تا امروز به این کارآمدی نیامده - و یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
8⃣ «من میگویم الان کلید دست شما [سینماگران] ست. من شأن سینما را این میدانم. من میگویم امروز کلید پیشرفت این کشور، به میزان زیادی دست شماست.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
9⃣ «شما [#سینماگران] میتوانید این نسل را یک نسل پیشرونده، امیدوار، پُرشوق، معتقد به خود و معتقد به ارزشهای اسلامی و ملىِ خود بار بیاورید؛ و همینطور میتوانید این نسل را شرمنده، پشیمان، زیر سؤال برندهی افتخارات گذشته و زیر سؤال برندهی افتخار انقلاب و دفاع مقدس بار بیاورید.» ۱۳۸۵/۳/۲۳
0⃣1⃣ «#هنر_دینی آن است که بتواند معارفی را که همهی ادیان - و بیش از همه، دین مبین اسلام - به نشر آن در بین انسانها همت گماشتهاند و جانهای پاکی در راه نشر این حقایق نثار شده است، نشر دهد، جاودانه کند و در ذهنها ماندگار سازد. این معارف، معارف بلند دینی است ... هنر دینی این معارف را منتشر میکند؛ هنر دینی عدالت را در جامعه به صورت یک ارزش معرفی میکند؛ ولو شما هیچ اسمی از دین و هیچ آیهای از #قرآن و هیچ حدیثی در باب عدالت در خلال هنرتان نیاورید.» ۱۳۸۰/۵/۱
1⃣1⃣ «ما امروز ظرفیت ساخت فیلممان بحمدالله بالا است... این مهم است که ما الان این ظرفیت را داریم در کشور [که] میتواند پیامرسانی کند، میتواند حرفهای درست را منتقل بکند. فیلم هم چیز جذابی است؛ سینما خیلی عنصر جذابی است، #رسانه فوقالعادهای است، یعنی واقعا الان هیچچیزی مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری؛ خب روی این زمینه کار بکنید؛ کارهای ابتکاری بکنید.» ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
2⃣1⃣ «سینما خیلی عنصر جذابی است، رسانهی فوقالعادهای است، یعنی واقعا الان هیچچیزی مثل سینما نیست از لحاظ اثرگذاری؛ خب روی این زمینه کار بکنید؛ کارهای ابتکاری بکنید.» ۱۳۹۲/۰۹/۱۹
3⃣1⃣ «نگاه به هنر اسلامی و سینمای دینی باید نگاهی بلندمدت و همراه با برنامهریزی دقیق و امید به آینده و بهرهگیری مناسب از ابزار #هنر برای تأثیرگذاری حداکثری باشد.» ۱۳۹۱/۱۲/۰۱
4⃣1⃣ «کسانی که امروز مشغول کار و فعالیت در عرصهی فیلمهای با مضامین انقلابی و دفاع مقدس هستند، واقعاً در حال #جهاد هستند.» ۱۳۹۱/۱۲/۰۱
5⃣1⃣ «یکی از نکاتی که باید در مواجههی با دنیای غرب کاملاً به آن توجه داشت، عامل و ابزار هنری است که در اختیار غربیهاست. اینها از هنر حداکثر استفاده را کردهاند برای ترویج این #فرهنگ غلط و منحط و هویتسوز؛ بخصوص از هنرهای نمایشی، بخصوص از سینما حداکثر استفاده را کردهاند.» ۱۳۹۱/۰۷/۲۳
6⃣1⃣ ««#سینماى_اسلامى» یعنى چه؟ یعنى ما مىخواهیم محتواى این تکنیک، این قالب و این هنر را که از دیگران گرفتهایم - مثل خیلى چیزهاى دیگر - اسلامى کنیم. ما مىخواهیم از قالب این، هرچه را که با اسلام منافات دارد، حذف کنیم. چه مانعى دارد این گفته شود؟!» ۱۳۷۸/۰۹/۲۳
🌷 حضرت امام صادق (علیه السلام) :
✍ شایسته است مؤمن هشت ویژگی داشته باشد :
1⃣ در ناملایمات روزگار، سنگین (باوقار) باشد.
2⃣ در هنگام نزول بلا بردبار باشد.
3⃣ هنگام راحتی شکرگزار باشد.
4⃣ به آنچه خداوند به او داده قانع باشد.
5⃣ به دشمنان خود ظلم نکند.
6⃣ بار خود به دوش دوستانش نیفکند.
7⃣ بدنش از او خسته باشد.
8⃣ مردم از دست او آسوده باشند.
📚 کافی ، ج ۲ ، ص ۴۷ .
🍂 طنز جبهه
"خمپارهها، مرا دریابید"
•┈••✾🔘✾••┈•
همراه دایی سعید برای گرفتن شام به فاو رفتیم. موقع برگشت، دشمن دیوانه وار منطقه رو زیر آتش گرفت. به پایگاه موشکی که رسیدیم بچه ها رو برای گرفتن غذا صدا زدم.
محمود و مهدی کنار سنگر خودشون نشسته بودند و به کارهای من میخندیدند.😂 همه با قابلمه دور ماشین ایستاده بودند.
بالای باربند رفتم و با صدای بلند فریاد زدم:
«اگر با کشته شدن من، پایگاه موشکی پا بر جا میماند، پس ای خمپاره ها مرا دریابید!»در همین لحظه یه خمپاره ۱۲۰ زوزه کشان در کنار ما منفجر شد! و همگی خوابیدند. من هم از روی باربند خودم رو به کف جاده پرت کردم. بلند شدم خودم رو تکاندم و گفتم:🙌 «آهای صدامِ نفهم! شوخی هم سرت نمیشه؟ شوخی کردم بی پدر مادر!» همه زدند زیر خنده و تهدید کردند از این شوخیها با صدام نکنم. ┄═❁๑🍃๑🌺๑🍃๑❁═┄ #طنز_جبهه #طنز_اسارت @defae_moghadas 👈عضو شوید ◇◇ حماسه جنوب ◇◇ 🍂