📚 روشنفکری در غرب و ایران
✍🏼 خلاصه بحث
🔰 و به این ترتیب شاخص ترین دگر اندیشان غربزده و لیبرال در عهد مشروطه و سلسله قاجار که عمدتا عضو لژهای فراماسونری بوده عبارت بودند از:
۱) میرزا عسکرخان افشار ارومی
۲) میرزا ابوالحسن خان ایلچی
۳) میرزا صالح شیرازی
۴) میرزا علی خان امین الدوله
۵) زین العابدین مراغه ای
۶) میرزا فتحعلی آخوندزاده
۷) میرزا ملکم خان ناظم الدوله
۸) میرزا یوسف خان مستشارالدوله
۹) میرزا حسینخان سپهسالار قزوینی
۱۰) ملاعبدالرحیم طالبوف تبریزی
۱۱) میرزا آقاخان کرمانی
۱۲) میرزا آقاخان نوری اعتماد السلطنه
۱۳) محمدعلی فروغی
۱۴) سیدحسن تقی زاده
#پرونده_انتخابات
#در_غبار_انتخاب(۱۳)
✡️ هاشمی و شکستن تابوی ارتباط با آمریکا
♨️ ماجرای مک فارلین و ارتباط هاشمی رفسنجانی با آمریکائی ها برای هاشمی درس عبرت نشد. او در اولین سال ریاست جمهوری خود، با آمریکائی ها، گفتگوهایی در مورد آزادی گروگان های آمریکایی در لبنان را آغاز کرد که نتیجه اش خلف وعده آمریکائی ها در برابر حسن نیت ایرانی ها بود.
♨️ ماجرا از آنجا شروع شد که بوش پدر پس از پیروزی در انتخابات آمریکا، آزادی آمریکاییهایی که در لبنان توسط حزبالله به گروگان گرفته شده بودند را، در دستور کار خود قرار داد.
♨️ اما از آن جائی که آمریکا رابطهای با ایران نداشت، بنابراین امکانی برای مذاکره بین طرفین وجود نداشت و بهگفته "برنت اسکوکرافت" مشاور امنیت ملی آمریکا این کشور نمیخواست درباره گروگانها مذاکرهای بکند.
♨️ بر همین اساس بوش پدر با صدور یک بیانیه زیرکانه، ایران را تنها ابزار ممکن برای آزادی گروگانها دانست. او در بیانیهاش آورد: «دراینباره میتوان همکاری نشان داد و این همکاری تا مدتها به خاطر آورده میشود. "حسننیت"، "حسننیت میآورد"».
♨️ این بیانیه که حکایت از یک اقدام در برابر یک اقدام از سوی ایران داشت، توسط ایران دریافت شد و هاشمی رفسنجانی خطاب به آمریکاییها اعلام کرد: «ایران این آمادگی را دارد که با کشورهایی که آمادگی دارند سیاست برخورد مساوی و بدون باجخواهی و انحصارطلبی و توسعه طلبی داشته باشند، با اینها کار کند».
ادامه دارد...
🔶 منابع:
«آمریکا چگونه اعتماد هاشمی رفسنجانی و ظریف را پاسخ داد»-تسنیم
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴🔴
افشاگرى نقشه حاميان دولت براى
انتخابات،از كودتا تا تعويق انتخابات
👇🏻😳
پشت پرده راز مذاكرات تا گشايش اقتصادى در اين دوماه
.
♻️ مطالبه عمومی نیامدن رؤسای دو قوه
🔰 حمید رسایی از حدود آذر ماه سال قبل با انتشار چند یادداشت و کلیپهای تصویری، استدلال خودش درباره مخالفت با کاندیداتوری آقایان رییسی و قالیباف برای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد.
در زمان بررسی طرح شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در مجلس فعلی، این موضوع (منع کاندیداتوری رییس قوه قضاییه و رییس مجلس) به عنوان یک پیشنهاد مطرح شد، اما رای نیاورد. اکنون دو هفته مانده به آغاز ثبت نام کاندیداها برای انتخابات، به لطف الهی این موضوع تبدیل به یک مطالبه عمومیتر شده است.
از آقای قالیباف که همه اخبار و حواشی حکایت از احتمال بالای حضور وی در انتخابات دارد عبور کنیم، افراد مختلفی پس از نشست با آیت الله رییسی، از عدم تمایل وی برای ورود در انتخابات خبر دادهاند، اما از آنجا که تاکنون این موضوع به صورت رسمی و صریح از جانب رییس قوه قضاييه و رییس مجلس ابراز نشده، پس همچنان احتمال حضورشان هست و مطالبه نیامدن، مطالبه ای بجا از هر دو مدیر عالی کشور است.
با توجه به انتشار نامه ۷۰۰ تن از فعالان دانشجویی، مجددا یادداشت چندماه قبل و فایل تصویری سخنرانی حمید رسایی را منتشر میکنیم.
👇👇👇
27.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلایل مخالفت رسایی با کاندیداتوری آقای رییسی و قالیباف برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰
.
🔸 پیشنهادی قابل تامل درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
♻️ رییس دستگاه قضا و رییس مجلس، از کاندیداتوری منع شوند
eitaa.com/rasaee/4065
🔰 حمید رسایی: این روزها قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. نکات خوبی در این قانون پیشبینی شده هر چند هنوز به بحث و بررسی بیشتر نیازمند است اما در باب تعیین شرایط برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و مصادیق رجل سیاسی، به نظرم به نکاتی باید توجه کرد از جمله آنها منع رییس دستگاه قضا و رییس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری است.
در دلایل توجیهی این پیشنهاد به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
یکم - وقتی ریاست یکی از دو نهاد اساسی کشور (قوه قضاییه و مجلس) بر عهده فردی است و وی در آن جایگاه در حال خدمترسانی است، طبعا تمرکز فکر و ذهن این مقام بر رقابت و فعالیتهای انتخاباتیاش در فاصله حدود شش ماه تا یک سال قبل از انتخابات، به انجام وظیفه اصلی و بالفعلی که بر عهده دارد، لطمه میزند.
این طرح سبب رها شدن دو قوه مهم کشور از آفات سیاست بازیهای متعارف انتخاباتی خواهد شد. طبعا اگر روسای مجلس و قوه قضاییه بدانند که نمیتوانند کاندیدا شوند، ظرفیت زیادی از توان آنها و زیر مجموعهشان در خدمت به مردم آزاد خواهد شد.
دوم - مواضع، تحرکات و فعالیتهای رییس دستگاه قضا و رییس مجلس به دلیل جایگاهی که دارند، از اکثر تریبونها و خصوصا صدا و سیما منعکس خواهد شد. مسئولان این دو جایگاه، وقتی کاندیدا هم باشند، طبعا انعکاس اخبارشان یک فرصت تبلیغی برای آنها و نظام اسلامی است. از این منظر، در صورت عدم کاندیداتوری این مقامات، هر اقدام و تصمیم درست و بجای آنها با انگ انتخاباتی مواجه نمیشود و برای نظام سرمایه اجتماعی تولید میکند و البته در صورت کاندیدا بودن، ای بسا نتیجه کاملا عکس خواهد داشت. علاوه بر این، استفاده از این فرصتهای تبلیغی که مختص روسای قواست، در اختیار دیگر کاندیداهای انتخاباتی نیست الا در دوره دوم برای رییس جمهور مستقر با این تفاوت که وی به دلیل عملکرد چهارسالهاش در مقام پاسخگویی هم قرار دارد.
سوم - کاندیداتوری کسانی که بر صندلی ریاست قوه قضاییه و مجلس تکیه زدهاند و خیز ایشان برای تغییر صندلی و رسیدن به ریاست قوه مجریه، از نگاه مردم نوعی قدرت طلبی تلقی خواهد شد. خصوصا اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه به تازگی برای این جایگاهها نصب یا انتخاب شده باشند. علاوه بر این، کاندیداتوری رییس قوه قضاییه در حالی که از رهبر انقلاب حکم قاضیالقضاتی را دریافت کرده یا کاندیدا شدن رییس مجلس در حالی که از مردم برای حضور در مجلس رأی گرفته، به نوعی سخره گرفتن حکم رهبری و آرای مردم است و البته در صورت تازه بودن حضورشان در این جایگاهها، قبح این عمل دو صد چندان میشود.
با کاندیدا شدن رییس مجلس و رییس دستگاه قضا مردم این ضربالمثل فارسی را به زبان میآورند که فلانی اگر بیلزن است، باغچه خودش را بیل بزند. کنایه از این که فلانی اگر قصد خدمت به مردم را دارد، در جایگاه ریاست قوه قضاییه که نصب شده یا در جایگاه ریاست مجلس که انتخاب شده، بهترین خدمات را میتواند ارائه دهد. تلقی مردم از این خیز برداشتن چیز دیگری خواهد بود؟!
چهارم - قطعا جایگاههای مهمی مثل رییس قوه قضاییه یا رییس مجلسی که در انتخابات ریاست جمهوری شکست میخورند، از نظر اعتبار در بین مردم و ساختار حاکمیت مانند قبل از آن نخواهد بود. مشروعیت و نفوذ کلام رییس مجلس یا رییس قوه قضاييهای که آرای مردمی را به دست نیاورده و شکست خورده، دچار علامت سئوال میشود و نتیجه آن جز تضعیف جایگاه رییس مجلس و رییس قوه قضاییه نخواهد بود.
پنجم - نکته دیگر این است که تعامل رؤسای قوای شکست خورده در انتخابات با رییس جمهور منتخب در دوره پس از انتخابات، دچار اختلال میشود. به این معنا که هرگونه مواجهای از سوی رؤسای مجلس و قوه قضاييه با تخلفات یا اشتباهات رییس جمهور منتخب با دید انتقامجویی شکست انتخابات، تفسیر و بازنمایی میشود.
ششم - بدیهی است که اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه، خود را برای خدمتگذاری در جایگاه ریاست جمهوری توانمند میبینند و میخواهند این میدان را بیازمایند، میتوانند در فاصله زمانیای که قانون تعیین میکند (مثلا شش ماه قبل از انتخابات) از سمت ریاست قوه، استعفا کرده و خود را در برابر انتخاب مردم قرار دهند.
شاید اشکال شود که برخی از این نکات، درباره کاندیداتوری وزرا هم صادق است. این اشکال بلا وجهی است چرا که تفاوت جایگاه وزیر با رؤسای دستگاه قضا و مجلس، خیلی زیاد است.
به نظرم در ضرورت تصویب چنین شرطی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دلایل دیگری هم میتوان یافت. تصویب این شروط به قوه قضاییه و جایگاه ریاست مجلس درانجام وظایفی که برعهده دارند، کمک شایانی خواهد کرد.
🌹به یادشهیدبه نیابت از شهید🌹 سلام دوست عزیز اگر مایل بودید امروز را در هر جایگاهی هستیم به نیابت از یک شهید خدمت کنیم و اجر و پاداش آن را به روح آن شهید هدیه نماییم
🌺*شهید محمد منتظرقائم*🌺
فرمانده شهید سپاه یزد که قربانی خیانت لیبرالها گردید
تاریخ و محل شهادت :
۱۳۵۹/۰۲/۰۵
در صحرای طبس-توسط نيروهاي آمريكايي
دفاع از اسلام و انقلاب، آرمان و هدف وی بود به طوریکه در روز پنجم اردیبهشتماه سال ۱۳۵۹ نیز وقتی در جریان فرود چند هلیکوپتر آمریکایی در کویر طبس قرار میگیرد، هر چه سریعتر در محل حادثه حضور پیدا میکند تا از نزدیک واقعه را بررسی کند.
همزمان با حضور محمد منتظرقائم در محل صحرای طبس،بنیصدر رئیس جمهور وقت در خیانتی آشکار دستور حمله به هلیکوپترها و هواپیماهای آمریکایی را میدهد ولی بعدها مشخص میشود که این هلیکوپترها حاوی اسناد مهمی از اقدامات بعدی آمریکا در حمله به طبس بودهاند.
بدین ترتیب "محمد منتظرقائم" که در صحنه مبارزه با استکبار حضور داشت، در بمباران منطقه به دستور بنیصدر، به درجه رفیع شهادت نائل میآید.
📝 #یک_آیه_تدبر
💠 لم تقولون ما لا تفعلون
🔸خیلی از ما بعد از شنیدن این آیه، یک مسئول حکومت، استاد دانشگاهمان، #روحانی محله و یا بطور کلی یک آدم باسواد با ظاهر #مذهبی را تصور می کنیم.
🔸شکی نیست که این افراد تاثیر زیادی در جامعه دارند و باید آنچه میگویند عمل کنند، اما باور کنید ما هم بدون میکروفون، بدون #منبر وعظ و کرسی #تدریس و یا مسئولیت میتوانیم مصداق این آیه باشیم.
🔸همین قدر که میدانیم و عمل نمی کنیم کفایت میکند، همینقدر که در تاکسی در مورد هرچیزی اظهار نظر میکنیم و مردم را به باد #قضاوت های ناعادلانه می گیریم و آنان را امر و نهی به مطلوب خود می کنیم، کافی است.
🔸امام #علي (عليه السلام) فرموده است دو گروه کمر مرا ميشکنند: گروه اول جاهلي است که #مقدس باشد و گروه دوم عالمی است که به سخنان خود عمل نميکند.
🔸يکي از گروههايي که به #سلامت #جامعه و حقانيت ارزشها صدمات جبران ناپذير وارد ميکنند، عالمان بی عمل هستند.
🔸 #قرآن #مجيد نسبت به چنين کسانی واکنش نشان داده و آنها را شبيه به چهارپايانی معرفي کرده است که کتابهايي را حمل ميکنند اما از متن و محتوای آن بی خبرند.
💠تشبيه عالمان بی عمل
🔸شيخ #سعدی شيرازی مينويسد: که عالمان بی عمل به زنبوران بی عسل مانند
🔸در تعبير قرآنی آنان را به خران باربری همانند ميسازد که انبانی از کتاب را بر دوش خويش حمل ميکنند.
🔸و يا به سگانی تشبيه ميکند که به زمين چسبيدهاند و پارسهای بيهوده ميکنند.
🔸و برخی از ايشان که از علم و دانش خويش سخن ميگويند و بدان عمل نميکنند را به اهل مقت ميشناساند.
مقت به معنای شدت خشم است و آنان کسانی هستند که خداوند نسبت به ايشان بسيار خشمگين ميباشد؛ زيرا چيزهايی را ميگويند که خود بدان عمل نميکنند.