🔴ایران در جمع ۵ کشور تولیدکننده انسولین قلمی در جهان
🔹به تازگی شرکت دانشبنیان ویتان فارمد موفق شده برای اولینبار در ایران و غرب آسیا، انسولینهای قلمی را در داخل کشور بومیسازی کند تا ایران به جمع ۵ کشور تولیدکننده انسولین آنالوگ در جهان بپیوندد.
🔹قائم مقام این شرکت گفته: سالانه ۳۰۰ میلیون یورو صرف واردات انسولین میشود که با راهاندازی فاز یک، شاهد صرفهجویی ارزی حداقل به میزان ۳۰ درصد خواهیم بود. این محصول برای بیماران دیابتی نوع دو بیشترین مصرف را دارد
🔴وزیر صمت: با واردات خودرو موافقیم
🔹فاطمیامین که امروز صبح به مجلس رفته، در صحن علنی گفته: همه میدانیم که کیفیت خودروهای تولیدی قابل قبول نیست. حدود ۷۰ درصد این مشکل به قطعهساز و ۳۰ درصد به مرحله مونتاژ و در کارخانه مربوط میشود. برای حل این مسئله پروژه تحولی طراحی کردهایم.
🔹ما نیز به عنوان دولت موافقیم که واردات تا حدودی که باعث حرکت وضعیت تولید در داخل شود صورت بگیرد.
🔴 تصویب مالیات پلکانی برای حقوق و دستمزد به نفع حقوقهای پایین
رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه:
🔹براساس مصوبه لحظاتی پیش کمیسیون تلفیق دستمزدهای تا ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان از مالیات معاف شدند.
🔹همچنین مالیات حقوق های بین ۵ میلیون و ۶۰۰ تا ۱۵ میلیون تومان، ۱۰ درصد، از ۱۵ تا ۲۵ میلیون تومان، ۱۵ درصد و از ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان، ۲۰ درصد تعیین شد.
🔹 حقوق های بیشتر از ۳۵ میلیون تومان نیز مشمول ۳۰ درصد مالیات میشوند.
🟢 اعتراف تلخ؛ خودمان با علی(ع) آشنا نیستیم و صرفا به دنبال معرفی ایشان هستیم
🔹 ما شیعیان باید اعتراف کنیم که بیش از دیگران درباره کسی که افتخار نام پیروی او را داریم ظلم و لااقل کوتاهی کردهایم. اساساً کوتاهیهای ما ظلم است.
🔸 ما نخواسته و یا نتوانستهایم علی(ع) را بشناسیم. بیشتر مساعی ما درباره تنصیصات رسول اکرم صلی الله علیه و آله درباره علی علیه السلام و سبّ و شتم کسانی که این نصوص را نادیده گرفتهاند بوده است، نه درباره شخصیت عینی مولا علی(ع)، غافل از این که این مشکی که عطار الهی به حق معرّف اوست خود بوی دلاویزی دارد و بیش از هر چیز لازم است مشامها را با این بوی خوش آشنا کرد، یعنی باید آشنا بود و آشنا کرد.
🔹 معرفی عطار الهی به این منظور بوده که مردم با بوی خوش آن آشنا شوند، نه اینکه به گفته عطار قناعت ورزند و تمام وقت خویش را صرف بحث در معرفی وی کنند نه آشنایی با او.
📒 استاد مطهری، سیری در نهجالبلاغه، ص۵۲
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 مادری که فرزندش را به خاطر اصرار #دکتر از دست داد..!
✍️ خطر سقط آمینوسنتز (آزمایش غربالگری برای تشخیص سندروم دان) چند درصده!؟
تو آمریکا گفتن یکی دو درصد
تو ایران منابع غیررسمی میگن خیلی بیش از این حرف هاست
ولی اگر فرض کنیم ما هم یکی دو درصد سقط بعد از آمنیوسنتز داریم سالانه میشه هزار مورد.
نکته اینجاست که خیلی از این بچه ها که بعد از آمنیوسنتز سقط میشن سالم هستن.
یعنی مادر رفته با آمنیوسنتز ببینه بچه سالم هست یا نه، بچه سقط میشه😔
این ویدئو یکی از همین خانوم هاست که این اتفاق براش افتاده👆
/نجات فرشته ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفهای تکاندهنده مهمان برنامه جهان آرا در مورد آموزش جنسی در روستاهای ایران
👈 از طریق ساختارهای رسمی حاکمیتی، مسائل آزادی جنسی مطابق فرهنگ جهانی را آموزش میدادند بدون اینکه به مسائل شرعی و اسلامی، فرهنگ ایرانی و بومی توجه کنند، صرفا دستورالعملهای جهانی را ملاک قرار دادند.
⏰ «جهان آرا»؛ شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ٢٢
پ؛ن؛الانم در موضوع کرونا ۲ ساله فقط دستورات WHO رو اجرا!!تنها نقشی که اسلام در این موضوع داره اینه که از روایت های گزینشی آن (در مورد سلامتی )استفاده میکنن به کمک یه عده از عمامه بسر برای پیش بردن اهداف خود ...آدم یاد معاویه می یفته که با پول مسلمین حدیث جعل میکرد علیه حق!
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت بانوانی که بیش از ۱۰ سال انتظار مادر شدن را کشیدند
مادر شدن میتونه قشنگ ترین حسی باشه که خداوند در وجود زنها گذاشته
و بعضی 17 سال انتظار کشیدن تا مادر بشن
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ تقدیم به تمام مادران پا به ماهی❤️
📣 مجموعه مستند #پا_به_ماه؛ قصه روزهایی از زندگی آدمها که پر از انتظار، نگرانی، عشق، ترس و صبر است؛ قصه آدمهایی که خود را تکثیر کردند.
🎥 برای دانلود و تماشای این مجموعه مستند شیرین و دلنشین اینجا کلیک کنید
فرسایش بیشتر حقوق ایران
عایدی مذاکره دوباره با آمریکا -۱
🔹مذاکره به خودی خود، حرمت و حلّیت ندارد. یک ابزار است است که بسته به زمان و مکان و موضوع و معنا و فرجام آن، "خردمندانه یا بیخردانه"، "مشروع یا نا مشروع"، و عزتمندانه یا به دور از عزت" می شود.
♦️مذاکره کنندگان ما از سال 92 تا 94 -با وجود درس های چند بار مذاکره در گذشته- پای میز مذاکره با آمریکا رفتند، با مقامات آمریکایی پیاده روی کردند، عکس نوه های خود را به هم نشان دادند، پذیرای همدردی آنها هنگام فوت مادر حسین فریدون شدند، اوباما را بسیار مودب معرفی کردند، گفتند امضای کری تضمین است و امکان ندارد آمریکا تعهدش را زیر پا بگذارد، از خجالت صاحب نظران منتقد در آمدند، و... بالاخره، برجام را به شکل نامتوازن نوشتند و اجرا کردند.
🔹وعده چندین باره آقای روحانی، "لغو و نه تعلیق همه تحریم ها، از روز اجرای برجام" بود؛ اما درست فردای انجام تعهدات ایران، دبّه کردن های آمریکا و افزایش حجم تحریم ها در همان دولت نیرنگ باز دموکرات ها آغاز شد. تحریم های آیسا و سیسادا، و ریل گذاری کاتسا، و تحریم های ویزایی.
♦️کار به جایی رسید که در دوره شیدایی و اعتماد مطلق برخی دولتمردان ما به آمریکا، دولت اوباما، نماینده منصوب آقای روحانی برای نمایندگی سازمان ملل (حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور) را #تروریست خواند و ویزا صادر نکرد! پس از آن دوره نیز، هم خباثت دولت ترامپ و بایدن را دیدیم که حاضر نشدند به تعهد دولت وقت آمریکا عمل کنند.
🔹ما به قدر کفایت و اتمام حجت، با آمریکا مذاکره کرده ایم. در این پنج سال هم انواع واسطه های آمریکا آمدند و رفتند، بی آن که حتی یکی شان حامل پیام پشیمانی، عذرخواهی، حسن نیت، یا حتی وعده جبران عهدشکنی باشد.
♦️ما امروز به مراتب قوی تر از هفت- هشت سال یا حتی دو- سه سال قبل هستیم و آمریکا، چه از نظر توانمندی و چه از نظر مشروعیت حقوقی (عهد شکنی)، در موضع پایین تری قرار دارد. آمریکا هرگز در طول تاریخ خود مانند امروز، گرفتار بحران های تو در توی خارجی و داخلی و دولت ناتوان نبوده است.
🔹مقاومت دو سال گذشته ایران، در حال جواب دادن است. حقوق ما در برجام و فراتر از آن، چیزی نیست که قابل مذاکره (به مفهوم چانه زنی و تنازل/ و نه چیدن مکانیسم های اجرایی) باشد. به قدر کافی در آن دو سال، و هشت دور اخیر (از فروردین تا دی ماه امسال) مذاکره انجام گرفته است.
💢ادامه دارد💢