فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اگر میتوانید روز دختر را به دخترکان غزه هم تبریک بگویید، اگر میتوانید😢
#روز_دختر
#تولد_حضرت_معصومه
#دخترکان_غزه
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهيد حاج قاسم سلیمانی ❤️
سید حسن نصرالله یک خصوصیتی دارد که ماها تا حالا هیچکدام به این درجه نرسیدهایم. فکر میکنم ما اصلاً درس ولایتشناسی را باید برویم پیش ایشان یاد بگیریم. او اعتقاد جدی به بیانات رهبر معظم انقلاب دارد و اینها را یک بیانات الهی و غیبی میداند. لذا به هر بیانی و به هر کلمهای که از ناحیهی رهبر معظم انقلاب صادر شده باشد، اهتمام جدی و توجه اساسی و فوقالعاده دارد.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محتوای این کلیپ طنز برگرفته از کتاب #صعود_چهل_ساله ونمایانگر رشد وبالندگی بانوان درهمه عرصه ها در ۴۵ سال گذشته می باشد
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌼 ده روش آموزش سواد رسانهای 🌼
سواد رسانهای، یعنی توانایی دسترسی، تجزیه و تحلیل، ارزیابی و ایجاد رسانه در اشکال مختلف در سال های اخیر به طور فزاینده ای پیچیده شده است. با وجود چنین حجم بالایی از اطلاعات در حال حاضر به لطف تلفن های هوشمند و موتورهای جستجو، دانش آموزان امروزی باید در فیلتر کردن آنچه می بینند و می شنوند کارآمدتر شوند. به عبارت دیگر، اکنون بیش از هر زمان دیگری آموزش سواد رسانهای اهمیت دارد.
پس از کجا شروع کنیم؟
آموزش رسانه در حال حاضر در بسیاری از برنامه های درسی در سراسر جهان مورد نیاز است. مدارس سخت کار می کنند تا به معلمان کمک نمایند تا دانش آموزان را برای ایجاد تغییرات درمحیط اجتماعی، اقتصاد، فرهنگ و صنعت و... آماده کنند و دسترسی مداوم به ابزارهای مناسب برای این شغل داشته باشند. همانطور که دنیای دیجیتال به طور باور نکردنی در حال توسعه است، معلمان هم به منابعی نیاز دارند تا از روندهای فعلی مطلع شوند.
1- تشخیص اخبار جعلی؛ مطالعه موسسه فناوری ماساچوست (MIT) نشان داد که اخبار نادرست سریعتر و عمیقتر از اخبار واقعی منتشر میشوند. باید به دانشآموزان یاد داد تاریخ و اعتبار نویسنده را بررسی کنند، لحن و زبان او را بسنجند و سوگیریهایش را شناسایی کنند. این کار زمان بیشتری می برد، اما در نهایت باعث صرفه جویی در وقت آنها می شود زیرا آنها مجبور نخواهند شد منابع خود را دوباره بررسی و یا دیدگاه های خود را بعدا تصحیح کنند. حداقل یک منبع دیگر که همان موضوع را بیان می کند، جستجوی نمایند. بیشتر اخبار - به خصوص اگر مهم باشد - توسط بیش از یک سازمان پوشش داده می شود، این یک نشانه نسبتاً واضح درباره اخبار است.
2- استفاده از منابع متعدد؛ هنگام تلاش برای شناسایی اخبار جعلی اولین کاری که دانش آموز باید انجام دهد این است که منابع دیگر را برای همان خبر بررسی کنند. از آنجایی که منابع مختلف جزئیات متفاوتی را در سطوح مختلف گزارش میکنند، دانشآموزان با خواندن، گوش دادن یا مشاهده دقیقتر، دیدگاه کاملتر و بهتری در مورد یک موضوع به دست خواهند آورد.
3- سنجش لحن و زبان؛ معمولا تفاوتی بین زبان معتبر و غیر معتبر وجود دارد، چه نوشتاری باشد و چه گفتاری. دانش آموزان باید بیاموزند که خوب گوش دادن موجب می شود که شناخت نسبتا خوبی از فرستنده پیام پیدا کنند. مردم مطلبی را که میخوانند یا میشنوند اگر به زبانی علمی و آکادمیک باشد، بیشتر باور دارند.
4- پرسش از اعداد و ارقام ارزیابی کلمات، اغلب به ارزیابی اعداد نیز نیاز داریم. فرض کنید به مقالهای برخورد کردهاید که ادعا میکند «دانشآموزان وقتی حداقل هشت ساعت میخوابند در مدرسه بهتر عمل میکنند» و آن را در فضای مجازی به اشتراک میگذاریم، اما وقتی نگاه دقیقتری به مقاله ذکر شده بیندازید، متوجه میشوید که این مقاله فقط در یک مدرسه، در یک کلاس، روی شش دانش آموز انجام شده است. بسیار مهم است که یاد بگیریم ریاضیات پشت پیام را قضاوت کنیم. از اینفوگرافیک ها برای نشان دادن اینکه چگونه اعداد می توانند ذهن را فریب دهند تا مخاطبان کل پیام را باور کنند، استفاده کنید، حتی اگر آن اعداد اصلی نباشند.
5- درک تصاویر در مغز؛ رسانه های بصری تأثیر زیادی بر مصرف کنندگان دارند. به این دلیل است که بخش بزرگی از مغز به پردازش بصری اختصاص دارد و این قشر بینایی نامیده می شود و بر توجه، انگیزه و حتی احساسات ما تأثیر می گذارد. دانش آموزان باید بدانند که تصاویر چقدر می توانند در رسانه قدرتمند باشند.
جی. فرانسیس دیویس، یک مربی و متخصص آموزش رسانه، میگوید: که تصاویر امروز باید حداقل در دو سطح خوانده شوند: اول، سطح عاطفی فوری که در آن بهگونهای واکنش نشان میدهیم که «عواطف یا داستانهای درونی ما را تحت تأثیر قرار میدهد». دوم، به عنوان محصولاتی که قرار است از این طریق بر ما تأثیر بگذارند. هنگامی که در تشخیص دومی مهارت پیدا کردید، راحت تر می توانید کنترل کنید که آیا آنها بر شما تأثیر می گذارند یا نه و انجام این کار مهم است. الیزابت تومن در کتاب خود Rise of the Image Culture اشاره میکند که تصاویر انسانهای بینقصی که زندگی کاملی دارند، «جایگزینی برای جستجوی معنایی شدهاند که نسلهای دیگر به روشهای گستردهتر و مهمتری به دنبال آن بودند».
6- توسعه مهارت های چند رسانهای؛ یکی از بخشهای مهم دانش رسانه در قرن بیست و یکم، دانستن نحوه استفاده از انواع مختلف ابزارها، به صورت جداگانه و هم با همدیگر است. اکنون متن، صدا، ویدئو، واقعیت افزوده و چاپ سه بعدی و رسانه های اجتماعی و رسانه های تعاملی داریم. کتاب، روزنامه، فیلم و تلویزیون و وبلاگ داریم. دانشآموزان امروزی باید در همه اینها به خوبی تبحر داشته باشند تا بتوانند در جهان پیش رو حرکت کنند.
با توجه به سرعت سریع فن آوری قرن بیست و یکم، باید دانش آموزان را برای انواع رسانه هایی که هنوز وجود ندارند و یا در حال شکل گیری هستند مانند متاورس آماده کرد. این بدان معنی است که به آنها کمک می کنیم تا حد ممکن با انواع رسانه های موجود راحت شوند، زیرا فناوری های آینده از آنها ساخته خواهد شد.
7- تشخیص تعصب به دانشآموزان که تشخیص دهند کدام کانالها ممکن است کدام نوع حقایق را برجسته کنند، بر انواع خاصی از زمینهها یا زوایای تأکید کنند و از لحنهای مختلف استفاده کنند. کریگ سیلورمن، روزنامهنگار، کارشناس اخبار جعلی و سردبیر رسانه Buzzfeed فاش میکند که بهترین عملکرد در فیسبوک در طول انتخابات کلینتون-ترامپ، اخبار جعلی بود که تعصبات بینندگان را تأیید میکرد. به عبارت دیگر، اگر کسی یک خبر نادرست را پست میکرد که هیلاری را لکهدار میکرد، بینندگانی که قبلاً برداشتهای منفی از او داشتند، بیشتر باور میشد و به اشتراک گذاشته میشد.
8- خودمان رسانه ها را شکل دهیم؛ یک رسانه آزاد و باز برای یک جامعه دموکراتیک ضروری است. آموزش رسانهای تضمین می کند که نسل های آینده قادر خواهند بود برای خود فکر کنند و نه تنها بر اساس آنچه می بینند و می شنوند شکل بگیرند. در یک جامعه واقعاً دموکراتیک، مردم هم مشارکت و هم مخالفت میکنند. در برخی سطوح، این بدان معناست که اگر رسانهها واقعا نماینده مردمی هستند که به آنها خدمت میکنند، پس باید مجادلات، درگیریها و سوالات مطرح شده توسط شهروندان خود را برجسته کنند. به این ترتیب مردم می توانند و باید به شکل گیری رسانه کمک کنند.
9- مدیریت اطلاعات طبق برخی معیارها، اگر امروز شروع به خواندن اینترنت کنید و 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته ادامه دهید، 57000 سال طول می کشد تا به پایان برسید. با توجه به دادههای فراوان، چگونه بهعنوان مصرفکنندگان کارآمد از رسانهها استفاده کنیم؟ از کجا شروع می کنیم؟ و از کجا دست بکشیم؟ و با اطلاعاتی که دریافت می کنیم چه کار کنیم؟ آیا راهی برای جمعآوری، سازماندهی و استفاده از این دادهها به گونهای وجود دارد؟
بنابراین برای استفاده بهینه از اطلاعات و اخباری که منتشر می شود باید بتوانیم متناسب با نیاز خود حدود و ثغور آن را مشخص و معین کنیم تا زمان را از دست ندهیم.
10- تولید محتوا برای مخاطبان، یک سری افراد متخصص و آگاه به کارآیی و توانمندی رسانه ها هستند که با گرفتن حق الزحمه برای آنها تولید محتوا می کنند برخی از این محتواها مفید و برای زندگی موثر و اثربخش هستند وبرخی دیگر مضر و روند یک زندگی عادی و ساده را دچار مشکل می کنند. دانشآموزان باید بدانند که چگونه خلقان باهوش رسانه ها باشند و اهمیت رسانه ها را بدانند تا در دام آنها گرفتار نشوند.
#سواد_رسانهای را جدی تر بگیریم
#جهاد_تبیین
#جنگ_رسانهای
#جنگ_شناختی
#یاامیرالنحل
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➬@amirannahl313
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
💢پنج بعد سواد رسانهای بازیهای رایانهای
۱- بعد عملیاتی
۲- بعد فرهنگی
۳- بعد انتقادی
۴- بعد روایی
۵- بعد بازی پذیری
توضیح در پوستر...
#سواد_رسانهای
#اینفوگرافیک
#بازی
#جنگ_شناختی
#جنگ_رسانهای
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️نمونه ای مستند (بافیلم) از رانت خواری خانوادهٔ شهدا!!! 😳😳😳
#شرم_مسئولین
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
34.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧨 بمباران رسانهای!
در مورد رسانه مسائل مهمی وجود داره که باید به اونا فکر کنیم مثلا:
⚠️ رسانه و دعوت به گناه!
⚠️ رسانه و مشغولیت فکری!
#محسن_عباسی_ولدی
#من_دیگر_ما
#خانه_و_رسانه
#جنگ_شناختی
#بمباران_رسانهای
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🍃نماز پرفضیلت روزهای یکشنبه های ماه ذی القعده🍃
در یکشنبههای ماه ذیالقعده نمازی مستحبی وارد شده که دارای فضیلت بسیاری از جمله آمرزش گناهان و توسعه در رزق و روزی است.
💠در طول سال روزها و شبهایی وجود دارند که بهسبب اعمال عبادی خاصی که درباره آنها ذکر شده، فرصتهای بسیار گرانبهایی برای مؤمنان بهشمار میآید. حضرت آیتالله بهجت همواره به غنیمت شمردن این فرصتها سفارش میکردند و در این باره مراجعه به کتب روایی و عمل به اعمال مذکور در آنها را مورد تاکید قرار میدادند. از جمله فرصتهای ارزنده، ایام ماه ذیالقعده است.
نماز یکشنبه ذیالقعده، نماز مستحبی و چهار رکعتی است که در یکی از روزهای یکشنبه ماه ذیالقعده خوانده میشود و فضائل بسیاری از جمله آمرزش گناهان و با ایمان مردن برای آن در روایات آمده است.
┄┅─✵💝✵─┅┄
برای خواندن این نماز لازم است در یکی از یکشنبههای ماه ذیالقعده
🌷غسل کرده و برای نماز
🌷وضو بگیرید (یا قبل از غسل وضو بگیرید) و سپس
🌷 دو نماز دو رکعتی مانند نماز صبح به نیت نماز یکشنبه ماه ذیالقعده به جای آورید که
🌷در هر رکعت یک بار سوره حمد و
🌷سه بار سوره توحید و
🌷 یک بار سوره ناس و
🌷یک بار سوره فلق خوانده میشود و پس از پایان چهار رکعت،
🌷هفتاد بار استغفار کرده (گفتن ذکری مانند اَستَغفِراللهَ و اَتوبُ إلیه)
و آنگاه
💠یکبار ذکر لا حول و لا قوة الا بالله بگویید و در پایان چنین
💠 دعا کنید: «یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ»
┄┅─✵💝✵─┅┄
برای این نماز ثواب زیادی ذکر شده، از جمله اینکه 🌿رسول اکرم(ص) فرمود:
هر که این نماز را به جا آورد؛
🔻 توبه او مقبول و
🔻گناهانش آمرزیده شود،
🔻دشمنان او در روز قیامت از او راضی شوند،
🔻 با ایمان میمیرد،
🔻دین و ایمانش از وی گرفته نمیشود؛
🔻 قبرش گشاده و نورانی شده و
🔻والدینش از او راضی گردند؛
🔻مغفرت شامل حال والدین او و ذریه او گردد؛
🔻 توسعه رزق پیدا کند؛
🔻ملکالموت با او در وقت مردن مدارا کند و به آسانی جان دهد.
التماس دعای فرج صاحب الزمان (عج)
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه آمریکا حمله کرد ما میریم لب مرز دسته جمعی مرغ سحر میخونیم!
#وعده_صادق
#مفهوم_قدرت
#مفهوم_امنیت
#مفهوم_بازدارنگی
#جواد_ظریف
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۲ دوسال پیش
🎞 فیلمی دیده نشده و تأثیرگذار از شعرخوانی انتقادی یک دختر خردسال شهید مفقودالاثر در کنگره شهدا در سال 1381 دوره اصلاحات، درست همان زمانی که شهدا برای دومین بار شهید میشدند!
⚪️ دل ها را برای دیدن این کلیپ بسیار زیبا آماده کنیم، همراه با زمزمه کلام زیبای شهید آوینی که فرمود:
💠 «پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند!
▫️اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند.»🌷🌹🌷
💢برگرفته از کانال خبری #شهدای_ایران
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰چله نشینی‼️
✍افراد زیادی در زندگی خود تصمیم بر چله گرفتن داشته اند، ولی موفق به اتمام آن نشده اند. مشکل اساسی این است که اینها فکر می کنند چله نشینی یعنی چهل روز فلان عمل را انجام بدهم یا فلان گناه را ترک کنم. بعد وارد چله می شوند و روز پنجم موفق به رعایت نمی شوند و چله را رها می کنند.
این طور چله گرفتن، همواره منتهی به شکست خواهد بود و این تصور خطا از چله نشینی، مکر ابلیس خبیث است.
چله نشینی یعنی انسان چهل روز تصمیم بر ترک فلان گناه داشته باشد؛ ممکن است روز اول ده مرتبه همان گناه را مرتکب شود ولی اگر تصمیم خود را ادامه دهد روز بعد ارتکاب به آن گناه کمتر خواهد شد و روز بعدتر کمتر تا روز چهلم از شر آن گناه خلاص خواهد شد.
اگر اینطور شد دلیلی ندارد چله نصف کاره رها شود.
پس در چله نشینی بناست انسان چهل روز بجنگد تا پیروز شود. در حین مبارزه ممکن است انسان آسیب هم ببیند ولی مهم انتهای مسابقه است که حتما همراه پیروزیست.
مطلب دوم:
برخی دیر متوجه ایام خاص چله نشینی می شوند و شیطان در گوش آنها می گوید وقتش گذشت.
نخیر آقا!!
شما روز دوم هم شروع کنی خوب است و در عوض یک روز بیشتر از دیگران ادامه بده تا چهل روز تکمیل شود.
وفقنا الله و ایاکم لمرضاته
#چله_نشینی
#اربعین_کلیمی
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
✨ ﷽ ✨
🔴 کیسه سوراخ اعمال خوب
استاد فاطمی نیا ره فرمودند:
شیعیان امیرالمومنین علیه السلام نزد خداوند عزیز هستند.
آنها اگر برنماز مراقبت کنند،
مساله والدین، مساله غیبت، حسن خلق و... را رعایت کنند، این انوار هر روز به در خانه شان می آید.
منتها ما چه میکنیم؟
این انوار را حفظ نمیکنیم.
👈🏻 از یکی از بزرگان علما که با شیخ حسنعلی نخودکی محشور بود، پرسیدم ایشان چگونه به این مقام نزد خدا رسیدند؟ آن ولی خدا جواب دادند: ایشان هر چه به دست میآوَرد نگه میداشت.
👈🏻 ولی ما انوار را ضایع میکنیم.
شب بلند میشود نمازشب میخواند،
صبح می نشیند غیبت میکند.
بداخلاقی با والدین میکند؛ بداخلاقی
با همسر میکند. چه شد؟!
نور نماز شب رفت. با یک حرف تلخ
این نورها از بین میرود.🌾🌾🌿🌿🍀🍀
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
هدایت شده از علیرضا زمانی راد
✍بیست و سوم اردیبهشت سالروز ولادت خاتم الفقهاء و المجتهدین حاج شیخ مرتضی انصاری دزفولی رحمه الله علیه گرامی باد.
✳️ با اهداءسلام و تحیت به پیشگاه ،،باعظمت قطب عالم امکان و درود بی کران به نواب خاص و عام آنحضرت، شیخ مرتضى انصارى معروف به «شیخِ اعظم» یکی از بزرگان علمای اسلام و شیعه، در روز عید غدیر خم، سال ۱۲۱۴ هجرى قمرى، برابر با بیست و سوم اردیبهشت ماه سال ۱۱۷۹ هجری شمسی در شهر دزفول و در خاندان فضل و ادب به دنیا آمد. مرتضی، بزرگترین فرزند شیخ محمدامین انصارى بود. نسب خاندان انصارى به جابر بن عبد الله انصارى، صحابى معروف پیامبر اسلام صلى الله علیه و آله و سلم مىرسد.
۲۳ اردیبهشت ماه سال ۱۱۷۹ هجری شمسی مطابق با عیدغدیر سال ۱۲۱۴ هجری قمری(۱۸ ذیحجه) روزی است که خداوند بر جهان اسلام رحمت خاصه خود را ارزانی داشته و عیدانه ای در خور عظمت صاحب این روز به خاندان صحابی بزرگ اسلام جابر بن عبدالله انصاری عطا فرمود.
شیخ مرتضی انصاری دزفولی که پانزده سال زعامت و مرجعیت عامه شیعیان جهان را بر عهده داشت . شخصیتی است که در باره عظمت و بزرگی ایشان گفته اند که پس از حضرات معصومین علیهم السلام کسی به جامعیت ایشان پا به عرصه گیتی نگذاشته است .
قریب به ۱۵ سال پیش با تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور ۲۳ اردیبهشت سالروز ولادت خاتم الفقهاء والمجتهدین شیخِ اعظم انصاری دزفولی به عنوان روز فقه و زندگی معرفی شد ولی خبری از درج آن در تقویم نشد. و بعد از آن نیز در این راستا اقدام موثری از سوی مسئولین ارشد استان خوزستان و شهرستان دزفول به عمل نیامد.
بزرگداشت شیخِ اعظم حاج شیخ مرتضی انصاری دزفولی می تواند سرآعاز تحوالات ارزشمند فرهنگی در ایران و بویژه خوزستان عالم پرور باشد .
✍علیرضا زمانی راد، رئیس شورای اسلامی شهرستان دزفول ۱۴۰۳/۰۲/۲۳
♻️چرا ایران و انقلاب اسلامی را دوست دارم.
1⃣ . حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
2⃣ . حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
3⃣. حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
4⃣. حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!!!
5⃣. حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
6⃣. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
7⃣ . حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
8⃣. حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
9⃣. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
اما در زمان جمهوری اسلامی و پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم!
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️هشدار، هشدار، هشدار⛔️ به دختران و زنان جوان
اعتراف متهمان پرونده «سرویس اسکورت»
🔹متهمانی پرونده «سرویس اِسکُورت» که اقدام به جذب و اغفال دختران جوان از طریق فضای مجازی کرده و آنها را به کشورهای دیگر میفرستادند شناسایی و دستگیر شدند.
#سرویس_اسکورت
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
29.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحقیقات روزنامه اسرائیلی در مورد شکست اطلاعاتی اسرائیل در 7 اکتبر حاوی چه جزئیاتی است؟
#طوفان_الاحرار
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رای مجمع عمومی سازمان ملل چه اختیارات جدیدی به فلسطین اعطا میکند و واکنش اسرائیل به این موضوع چگونه بوده است؟
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌼 هفت فایده کم صحبت کردن 🌼
🔻شما اسرارتان را فاش نمیکنید
🔻حرفهای احمقانه و بیمعنی نخواهید گفت
🔻وقتی صحبت میکنید مردم بهتر حرفهایتان گوش میدهند
🔻برای مردم سخت است که از زندگی خصوصی و دنیای درونتان سر در بیاورند
🔻مردم شما را بالغتر جذابتر و عاقلتر
می دانند
🔻مردم برای شما و مرزهایتان بیشتر احترام میگذارند
🔻حرفی نمیگویید که در آن توهین و بیاحترامی به دیگران باشد
#کم_حرفی
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رسوایی جدید سند ۲۰۳۰ برای دولت روحانی، اصلاحات و هاشمی رفسنجانی
#یاامیرالنحل
@amirannahl313
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
در کدام تصویر آرامتر خوابیدهای برادر؟
قد و قواره ات که در هر دو تصویر یکی است...
یقین دارم آن روز که عکاس اول؛ تصویر خواب آرامت را در آن اتاق ساده و نمور با لبخند ثبت میکرد؛ هیچگاه تصور نمیکرد قریب شصت سال بعد عکاس دیگری قرار است تصویری از خواب ابدی و آرامش بینهایت تو را با بغض؛ برای تاریخ ثبت کند.
با همان قد و قواره! با همان آرامش.
با همان زیبایی؛ با همان روحبخشی و با همان دلنشینی ...
چه روحی دارد تصویر خواب آرامش بخشِ کودکیات و چقدر زنده و زاینده است تصویر این خواب ابدیات .من که در این دو تصویر تفاوتی نمیبینم؛ مگر یک اختلاف. اینکه در تصویر اول؛ مادری برای لای لای کردن بود, و در تصویر دوم؛ مادری برای لای لای کردن نیست ...
.
لازم به ذکر است که تصاویر فـوق مربوط به دوران کودکی و تفحص پیکر پاک و مطهر شهید غلامعلی عشیری لیوسی است که در تاریخ ۲۱ بهمنماه سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه جاویدالاثر شد و هفته گذشته همزمان با سالروز شهادت امام صادق(ع) در دزفول تشییع و در گلزار شهدای آن شهر آرام گرفت.
کانال خبری گلستان شهدا👇
https://eitaa.com/joinchat/2860187648C196c18fab1
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 حکم حکومتی پیامبر صلیاللهعلیهوآله برای حجاب چه بود؟
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/i.php (اینستاگرام)