فرق می کند چه کسی وزیر ارتباطات باشد👏
🔰تعداد کاربران سکوهای ایرانی که وزیر ارتباطات در مصاحبه اخیر خود گزارش داد:
🔻ایتا: قریب 21 میلیون کاربرفعال ماهانه
🔻بله: حدود 15 میلیون کاربر فعال ماهانه
🔻روبیکا: حدود 38 میلیون کاربرفعال ماهانه
❇️ زارع پور در یک آمار کلی هم به این موضوع اشاره کرده است که مجموعاً بیش از 35 میلیون نفر از مردم ( کاربران یکتا) از سکوهای ایرانی استفاده می کنند.
✍️پ.ن: این خبرهای خوشحال کننده به این دلیل است که ما به سخنان سطحی و فشار رسانه ای حزب اللهی های صورتی و غربگرایان داخلی توجه نکردیم؛ در غیر اینصورت، هم فتنه گسترده تری داشتیم و هم اینکه امروز سکوهای داخلی این همه رشد نداشتند! البته این را در نظر بگیرید که در حال حاضر برخی فیلترشکن ها و پوسته ها در حال فعالیت هستند، وگرنه آمار بیش از اینها می شد.
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
🇮🇷
📝اساتید محترم:
دقت بفرمایید نگاه مقام معظم رهبری به نقاط ضعف و قوت کشور چگونه است و بعد انصافا با نگاه خودمان و بیان خودمان بسنجیم و نسبتمان با ولی جامعه مشخص میشود. این امر هم وجدانی است 👌
❄️🌹❄️
🔻ضعفهای کشور را با نگاه انقلابی میتوانیم بر طرف کنیم نه با نگاه ارتجاعی و نق زدن
🔹رهبر معظم انقلاب: ما پیشرفت کردیم اما آیا در کنار این پیشرفتها ضعف نداریم؟ چرا. کمبودها و ضعفهای ما کم نیست، بعضیهایش را مردم احساس میکنند. گرانی هست، تورم هست، این ضعف است. کاهش ارزش پول ملی هست. اینها ضعف است. اینها را داریم ما، ضعفهای دیگری را هم داریم در بخشهای مختلف.
🔹ضعفها وجود دارد منتها ما دو جور میتوانیم به مسئله نگاه کنیم درست توجه بفرمایید به خصوص جوانهای عزیزمان توجه کنند. یک طرف پیشرفتها، موفقیتها، دستاوردهاست یک طرف هم ضعفهاست. دو جور میشود نگاه کرد. یک جور این است که نگاه کنیم به دستاوردها بفهمیم که ما توانش را داریم. بگوییم خیلی خب. با همان همتی که اینها را به دست آوردیم این ضعفها را هم با همان همت برطرف خواهیم کرد. این نگاه، نگاه انقلابی است.
🔸یک نگاه دیگر این است که نگاه کنیم به ضعفها بگوییم آقا فایدهای ندارد ببین نگاه کن، ببین چه ضعفهای داریم ما. فایده ندارد نمیشود کاری کرد. یا بنشینیم دست روی دست بگذاریم یا نق بزنیم یا فریاد علیه بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند چند برابر بزرگ کنیم. این نگاه، نگاههای ارتجاعی است.
🔺بله ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید چرا با نگاه ارتجاعی نگاه میکنید.۱۴۰۱/۱۱/۲۶
✍تهیه کننده: ابراهیمی
🆔 #جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
❌ چرا ۶۰ درصد جامعه ما زیر خط فقر زندگی میکنند در حالی که کشور ما ثروتمندترین کشور از لحاظ منابع خدادادی است؟
🔶 اول: اینکه گفتید کشور ما ثروتمندترین کشور از لحاظ منابع خدادادی است اشتباه است هر چند قبول داریم ایران از نظر منابع طبیعی جایگاه خوبی در جهان دارد که برای استفاده بهینه از آنها نیاز به مدیریت جهادی و انقلابی دارد.
🔷 دوم: اما دارا بودن منابع طبیعی دلیل بر این نیست که دیگر در کشور، کسی فقیر نباشد. و کل درآمد حاصل از منابع را خرج فقرا کنند بلکه باید زیرساختهای غنی سازی فقرا و اشتغالزایی آنان را فراهم کرد، زیرساختهایی مانند تعلیم و تربیت، بیمه و درمان، راهها، و تامین آب و برق و زمینه سازی برای اشتغال و...
🔶 سوم: اما چرا باز مشکلات وجود دارد؟!
🔻 باید دانست که کشوری که بخواهد عزتمندانه زندگی کند و نوکر بیگانگان نباشد، مستکبران عالم دست از سر او برنمیدارند و با تمام امکانات علیه او فعالیت میکنند. مانند راهاندازی جنگ و ایجاد تحرمهای فلج کننده و ترور دانشمندان و افراد مؤثر آن نظام که همه ما از دهه شصتیها گرفته تا دهه نودیها این را دیدهایم مثل دکتر بهشتی و مطهری و رجایی و باهنر و حاج قاسم و فخریزاده و ... را شهید کردند.
🔻و همچنین ضعفهای مدیریتی و مدیریتهای غربزده که اغلب بر اثر عمل نکردن به توصیههای رهبری و انتخابهای نادرست ماست، که اقدامات دشمن را اثرگذاراتر و بیشتر میکند.
🔻 البته باید بدانیم که فقیر بودن با احساس فقر، فرق میکند و اینها دو مقوله است و خیلیها نه به خاطر فقیر بودن بلکه به خاطر تبلیغات رسانههای دشمن احساس فقر میکنند با وجود اینکه در محلههای خوب زندگی میکنند و ماشین خوب دارند و تفریحات خوبی دارند و درآمدشان هم خوبست ولی خود را فقیر احساس میکنند.
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا در ۶ ماه اخیر فشارها علیه ایران افزایش یافته است؟
--------------------------
http://eitaa.com/joinchat/271908868Cfa339de8a5
28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الله اکبر از این عظمت!!
شب میلاد امام حسین علیه السلام ، مسجد جامع مبارکه شاهد حضور خردسالترین حافظ قرآن و نهج البلاغه جهان اسلام بود
ثنا نظری دارانی اعجوبه ای که استعداد خدا دادی اش همگان را مبهوت نموده است!
کجایند ان کسانی که در فضای مجازی با طرح شبهات اعتقادی می خواهند ذهن جوانان ما را مخدوش نمایند؟
ثنا نظری هفت ساله نماد حقانیت اسلام و تشیع در قرن حاضراست که اینده ای بس درخشان خواهد داشت
خداوند او و خواهرش عالمه سرکار خانم حدیث نظری و پدر و مادرش را حفظ نماید
🌴🌴🌴🌴🌴
اندکی تأمل !!!!!!!!
📍 کسی هست که نشنیده باشد‼️
🔻کسی هست خبر خانم معلم قائم شهری و خبر کشف حجاب نامزد نظام مهندسی را نشنیده باشد؟
🔹درست یا غلط محتوای این اخبار بماند. از واکنش مسوولین نیز عبور کنیم. اما به واقع چه بر سر خود و افکارعمومی با این اخبار می آوریم؟
🔹از ایندو خبر بگذریم؛ از مهمترین دستاوردهای سفر دوروزه آقای رئیس جمهور به چین چه می دانیم؟ از تولید مشترک هواپیما با چین با خبر شدیم؟ از امضای سند ۳.۵ میلیاردی سرمایه گذاری صنعتی چه؟ از توافق ۱۲ میلیارد دلاری در صنعت حمل و نقل و ساخت خودرو چطور؟ از بسته ۴۰ میلیارد دلاری در صنعت نفت خبر گرفتیم؟
🔻مشکل کجاست؟
🔹قدیم اتاق های شیشه ای رسانه ها محل تشکیل شورایی بود تا ضرائب اخبار را تعیین کنند. کدام خبر تیتر یک شود و کدام تیتر دوم و کدام گوشواره ها وغیره. به این فهم مهمترین ویژگی سردبیر یک رسانه، ضریب دهی اخبار است.
🔹اما امروز ضرائب اخبار را شبکه های اجتماعی تعیین می کنند. کدام بیشتر لایک خورده و بیشتر به اشتراک گذاشته شده و بیشتر واکنش گرفته است. اما آیا هر خبری بیشتر دست به دست شد یعنی مهمتر است؟
🔻ثمره این ضرائب غیرواقعی چیست؟
🔹اول مساله سازی برای مسوولین و ورود آنها به چرخه باطل واکنش های شتابزده است؛ یکبار خانم معلم اخراج و یکبار مورد پادرمیانی و یکبار گذشت و ...
🔹مهمتر از این افکار عمومی است که ضرر می کند و از اخبار اصلی فاصله می گیرد. ما کم کم گرفتار یک بی خبری مدرن شده ایم. بی خبری ناشی از شبکه ها. همه می دانند و نمی دانند. باخبرند و بی خبر. به واقع فکر می کنند می دانند و باخبرند. مخاطب در گروگان اخبار حاشیه ای و بی ثمر است.
🔹اساسا چرا باید خبر یک کلاس درس، مدیر و مسوول و امام جمعه و استاندار را بخط کند؟ اساسا این خبر چه نسبتی از واقعیت مدارس ما دارد؟ چرا فکر کردیم خطای خانم معلم انقدر بزرگ است که لازم است همه مسوولین شهر درگیر شوند؟
🔹مساله این مصداق مشخص نیست. مساله دوران بی خبری جدید است که کم کم در حال شکل گیری است. وقتی افکار عمومی را از اخبار اصلی دور نگه داشتیم و درگیر حواشی و اخبار زرد و بی ثمر کردیم طبیعی است که رسانه دشمن رهزن ذهن های بی خبر می شود. چنانچه جنون وار می نویسند کیش و دریای خزر را به چین فروختند و ایران طی یک قرارداد ۲۵ ساله مستعمره چین شد و عده ای چنان مسخ می شوند که علیه این خبر اعتراض خیابانی به راه می اندازند. این ثمره عصر بی خبری است.
🖌 #سرخط | نسبت به پرسش ذهن مخاطب در هر سطحی سکوت نکنیم و پاسخگو باشیم. اما مراقبت کنیم هیجان اخبار حاشیه ای، مسوولین و رسانه های مرجع را به گروگان نبرد و به انفعال نکشد.
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون تعارف با پدر علم سمشناسی ایران
پزشکی که قید تحصیل و زندگی در خارج از کشور را زد تا به جانبازان کشورمان خدمت کند.
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
📢 #صدای_ثامن(۱۱۳) | علل تورم اخیر در دولت سیزدهم
❄️🌹❄️
🔻تاثیر عملیات روانی دشمن در افزایش سکه و #ارز
🔸هجمه ۱۸۰ برابری عملیات روانی و فرهنگي نسبت به ایران
🔹اعتراف مقامات آمریکایی نسبت به جنگ ارزی شدید علیه ایران
🔺نقدینگی بالای دولت دوازدهم و تبلیغات رسانههای معاند بر افزایش قیمت ارز و سکه
🎙 کارشناس: دکتر سیدجلال حسینی
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به عنوان یک طلبه، فدای خاک پای شما...
#جهاد_تبیین
🇮🇷 @Tebyangonabad2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار حاجیزاده: ما دنبال این هستیم که ترامپ و پمپئو را بکشیم 😉🫡
#ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌سردار حاجیزاده فرمانده هوافضای سپاه، در برنامه صف اول و در شب میلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) همانند مولایش اینچنین رجز خواند:👈 محدودیت بُرد ۲۰۰۰ کیلومتری موشکهای ما به احترام اروپاییهاست. انشالله احترام خودشان را حفظ کنند... یعنی اراده کنیم، اروپا و آمریکا در دسترس و زیر برد موشک های ماست👌 #ناصرکاوه 💪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین ویدیو از تیکآف و پرواز پهپاد پهن پیکر شاهد ۱۴۹
#ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خاطره شنیدنی سردار حاجی زاده از اصرار رهبر انقلاب برای نخریدن موشکهای شوروی سابق در زمان فروپاشیاش و خودکفایی امروز که نتیجه آن دستور بود
#ناصرکاوه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار حاجیزاده: چون موشک هایپرسونیک از جو خارج میشود به دنبال این هستیم که چطور از آن رونمایی کنیم. اگر آمریکاییها باور نکردند هم مهم نیست؛ روز حادثه مشخص میشود
#ناصرکاوه
تعلیق عضویت روسیه در افایتیاف، یعنی کشورهای معاملهکننده با روسیه عملا دیگر نمیتوانند قواعد این نهاد مالی را در معاملاتشان رعایت کنند.
یعنی قواعد افایتیاف رو به شکنندگی میگذارند.
یکی دیگر از ارکان نظم مالی بینالمللی این چنین رو به ضعف میرود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرلشکر سلامی: نوسانات ارزی را درک میکنیم/ همه نظام و دولت در تلاش هستند که بر این پدیده هم غالب شوند
🔹فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی جهادگران: ما همیشه از مشکلات عبور کردیم. چشممان را روی مشکلات نمی بندیم. نوسانات ارزی و تساعد قیمت ارز و تورم و برخی گرانیها را درک میکنیم. همه نظام و دولت در تلاش هستند که بر این پدیده هم غالب شوند؛ ما تسلیم هیچ مشکلی نمیشویم.
@Afsaran_ir
سلام
ضمن تبریک ولادت امام سجاد علیهالسلام
🌹سی محتوا جهت مطالعه با موضوع امام سجاد علیهالسلام 👇👇
https://eitaa.com/fatemi222/7861
شریک در نشر باشید🙏
🔴فرزند کارگردان گاندو، که صدقه سر پروژه فرهنگی گاندو به یه نون و نوایی رسیده، اینجور داره لگد میندازه به نظام
🔹از اینجاها داری میخوری آقای جمهوری اسلامی، از همینایی که تا ارنج دستتو کردی تو عسل گذاشتی دهنشون
تا سلبریتی آدم نشود، این وطن وطن نشود
حدیثاشکآنلاین عضو شوید👇
@hadis_ashk
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۸ دقیقه طوفانی نجاح محمد علی در دفاع از جمهوری اسلامی ایران
نجاح محمد علی خطاب به مجری:
حق ندارید کشور ایران را "رژیم ایران "نام ببرید
در نهایت بخاطر تکرار این ماجرا توسط مجری از حضور در برنامه شبكه تلویزیونى المستقلة کناره گیری کرد
اینجاست که این شعر معنی پیدا میکنه👇
ای بسا هندو و ترک همزبان
ای بسا دو ترک چون بیگانگان
پس زبان محرمی خود دیگرست
همدلی از همزبانی بهترست
چرا اقتصاد از بحران دلاری رها نمیشود؟
دلایل بسیاری در توجیه نوسانات نرخ ارز ذکر میشود که می توان آنها را در دو دسته عوامل سمت عرضه و سمت تقاضای دلار جایابی کرد. به عنوان مثال تغییرات در حوزه واردات یکی از عمده دلایل تاثیرگذار در میزان تقاضای دلار است. یا افزایش افسارگسیخته و نجومی نقدینگی در کشور که روز به روز شکاف آن با حوزه واقعی اقتصاد بیشتر میشود، یکی دیگر از عوامل سمت تقاضاست. نقدینگی از آن روی که نهاد تولید توان جذب آن را ندارد، سر از بازار دلار (یا دیگر بازارهای موازی مثل طلا، مسکن، خودرو و ...) در آورده و با ایجاد تقاضای کاذب منجر به افزایش و نوسانن قیمت دلار یمگردد.
تغییرات در حوزه صادارات و محدودیتهای ناشی از تحریمها و بعضا اختلالهایی که در بازارهای دبی، اربیل، هرات و ترکیه -به عنوان پنجرههای ورود ارز به کشور- رخ میدهد از جمله عوامل موثر بر سمت عرضه دلار است که تامین آن را دچار مشکل کرده و نرخ ارز را افزایش میدهد.
این نوشتار قصد تمرکز بر عوامل فوق را ندارد؛ چرا که هر چند بخشی از افزایش نرخ ارز ریشه در آنها دارد؛ اما به نظر مجموعه عوامل فوق توان توضیح و تبیین کاملی از وضعیت امروز ما را ندارند.
عوامل فوق اولا در یک سال اخیر تغییر معناداری نداشتهاند که منجر به ایجاد شوک در نرخ ارز شوند و در ثانی اگر عوامل فوق معیار قرار گیرند، نرخ ارز میبایست بسیار کمتر از نرخ کنونی باشد و حتی بعضا میبایست سمت و سوی کاهشی به خود بگیرد اما آنچه در خبرها شنیده میشود بسیار متفاوت از انتظار و جهت تغییر شاخصهای واقعی است.
این خود اثبات میکند که عامل مهم دیگری فعال شده و توانسته با ضریب دادن به آثار سایر عوامل، نرخ ارز را با شدت بیشتری افزایش دهد و حتی آثار کاهشی عوامل فوق را در خود هضم کرده و به اثر معکوس بدل نماید.
پیش از ورود به بحث لازم است به موضوعی اشاره شود که شاید برای خواننده این متن عجیب و قابل تامل باشد و آن اینکه آنچه با قیمت تقریبی ۵۰ هزار تومان مبادله میشود، کمتر از ۲ درصد حجم کل مبادلات ارزی کشور است. در واقع این حجم از مبادلات به سان پول خرد در مقایسه با کل مبادلات ارزی کشور را داشته و به قدری اندک است که به هیچ وجه نباید تاثیری در اقتصاد کشور داشته باشد. تقریبا تمام کالاهای وارداتی با ارز نیمایی و به قیمت ۲۸۲۰۰ تامین میشوند نه با ارز ۵۰ هزار تومانی.
حال سوال این است که چرا این نرخ ۲ درصدی به اندازه ۱۰۰ درصد مبادلات در اقتصاد کشور نقش یافته است؟
فهم این نکته ما را به سمت عامل مهم دیگر راهنمایی خواهد کرد.
پاسخ به سوال فوق در خود سوال نهفته است. علت آنکه ۲ درصد مبادلات توانسته به اندازه ۱۰۰ درصد مبادلات اثرگذار باشد، آن است که این نرخ ۲ درصدی توانسته کل جغرافیای ذهن و روان جامعه را تسخیر و قبضه نماید و از این رو امکان تأثیر گذاری ۱۰۰ درصدی برای آن فراهم شده است.
تمام نهادهای اقتصادی کشور، خود را مشغول تامین و کنترل ۹۸ درصد مبادلات ارزی نمودهاند و دشمن نیز خود را مشغول کنترل ۲ درصد مبادلات کرده است.
ما در تامین ۹۸ درصد جنگ ارزی تحمیل شده علیه کشورمان به طور مطلق موفق و پیروز بودهایم و تنها در ۲ درصد باقی مانده دچار چالش هستیم. همین ۲ درصد عامل سوء استفاده برای دشمن شده است.
آنچه باعث شده دشمن پیروز تمام عیار و ما مغلوب مطلق در جنگ ارزی روایت شویم، آن است که این جنگ در میدان ارزی و پشت خاکریزهای اقتصادی نیست. زمین این جنگ در حوزه رسانه و با ابزارهای شناختی پیش میرود و ما به اشتباه در تلاشیم تا با استفاده از ابزارهای واقعی در جنگی که اساسا مختصات متفاوتی دارد، پیروز شویم.
در جنگ شناختی پیروزی در میدان مهم نیست، مهم روایت پیروزی است که ما از آن غافلیم.
اگر مشکلات ارزی را نه در واقعیت اقتصاد بلکه در روان جامعه فهم کنیم، می بایست نسخه تغییر رویکرد تیم رسانهای دولت را در دستور کار قرار دهیم نه تغییر رئیس بانک مرکزی. سیاستگذار ما باید متوجه باشد که مشکلات اقتصادی لزوما با راهکارهای اقتصادی حل نخواهد شد. حل مشکلات ارزی با تغییر رئیس بانک مرکزی اتفاق نمیافتد و نیفتاد. در جنگ شناختی تغییر فوق، در واقع مخابره سیگنال شکست به جامعه است و شما را در موضع ضعف فرو میبرد و اثر سیاستهای دشمن را بیشتر میکند؛ کما اینکه تغییر صالح آبادی و حضور فرزین نه تنها مشکل را حل نکرد، بلکه التهابات ارزی را شتاب داد.
در سالیان گذشته سیاستهای اشتباه دولتمردان و سوء استفاده دشمن از کج فهمیها باعث شده ارز ۲ درصدی بسان پرچم بلند برافراشته شده در شهر شود که از هر جای شهر فقط آن پرچم دیده میشود. پررنگ شدن نرخ ۲ درصدی ارز منجر به آن شده است که جامعه به اشتباه انتظارات خود را با سمت و سوی باد آن پرچم تنظیم کنند.
[ادامه در پست بعدی 👇👇👇]
"محمد مفید"
[ادامه از پست قبلی 👆👆👆]
اگر امروز نرخ دلار ۲ درصدی به ۷۰ تومان برسد، فردا مردم، وقتی کرکره مغازه خود را بالا میدهند، قیمتهای خود را بر اساس دلار ۷۰ تومانی تعدیل خواهند کرد، حال آنکه تمام اجناس موجود در مغازه او یا با ارز نیمایی تامین شده و یا هیچ ارتباطی به ارز نداشته است.
ابزار شناختی فوق در بستری پیش میرود که همراه است با تزریق یأس و ناامیدی به جامعه و کاهش اقتدار و اعتماد اجتماعی به دولت و همین عوامل کنترل ذهن و کنش جامعه را برای دشمن سادهتر و عمیقتر کرده است.
حال چه باید کرد؟
در کوتاه مدت میبایست زمین جنگ شناختی برای سیاستگذار ما کامل درک شود. دولت میبایست فصل جدی و گستردهای برای رزم شناختی ایجاد نمایید و به جای تغییر رئیس بانک مرکزی باید نگاه بازبینانهای در تیم رسانهای خود داشته باشد. باید با همان ابزارهای شناختی و ترکیب با ابزارهای اقتصادی، پرچم ارز ۲ درصدی از مقابل چشم جامعه برداشته شده و پرچم ارز ۹۸ درصدی برافراشته شود. هر سیاست ارزی میبایست با رصد احساس و روان جامعه اتخاذ شود. در شرایط کنونی ارسال سیگنال ضعف، خطا اندر خطاست.
اگر پرچم ارز ۲ درصدی از مقابل چشم جامعه کنار گذاشته نشود، هر سیاستی اتخاذ شود، بیسرانجام بوده و اثر ماندگاری نخواهد داشت. این سیاست که ما تلاش کنیم تا نرخ ۲ درصدی را کنترل و مهار کنیم خطاست. تنها راه آن است که این پرچم پایین آید و توجه جامعه از آن به سمت نرخ ارز ۹۸ درصدی چرخش کند. چرا که برای دشمن قبضه انگلوار حاشیهای ۲ درصدی و حتی کمتر از آن و در حد ۲ هزارم درصدی از اقتصادی به بزرگی اقتصاد ایران کار سختی نیست. با یک کانال تلگرامی به سادگی میتوان این حاشیه را ایجاد کرد. همین حاشیه وقتی به ورودی امپراطوری رسانه دشمن بدل شود، به روایت شکست ۱۰۰ درصدی در جنگ ارزی بدل خواهد شد.
اما سیاست اساسیتر که میبایست به عنوان یک راهبرد بلند مدت در دستور کار نظام و دولت قرار گیرد آن است که کشور میبایست از اسارت دلار خارج شود. وابستگی به دلار بلای جان اقتصاد کشور است. تا زمانی که در زمین دلار بازی میکنیم، زمینی که قواعد آن توسط فدرال رزرو نوشته و تنظیم میشود، هر چه با مهارت هم بازی کنیم، در نهایت بازنده هستیم؛ چرا که یکی از قواعد لایتغیر این بازی آن است که همیشه آمریکا و منافع او برنده خواهند بود و فرقی نمیکند در این بازی روبروی آمریکا ایران باشد یا روسیه یا چین یا آلمان یا انگلیس یا هر کشور دیگر. هر میزان از سلطه دلار نجات یابیم، به همان میزان پیروز جنگ ارزی و اقتصادی خواهیم بود.
"محمد مفید"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نوسانات نرخ ارز
در بازار ارز چه خبر است؟؟؟
❌ فوری/
طی یک ساعت گذشته قیمت دلار با کاهش ۶ هزار تومنی مواجه شده است.
دلار ۶۰ هزار تومنی صبح امروز ۵۴ هزار تومن هم خریدار ندارد!
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🍃❥︎𝓙𝓸𝓲𝓷@Sobhesadegh_ir
رشد قیمت #دلار
از ابتدای دولت رئیسی تا اغتشاشات ۱۴۰۱
حدود ۴ درصد
از آغاز اغتشاشات تا اسفند ۱۴۰۱
حدود ۷۰ درصد
اصلا هم سیاسی نیست و کاملا اقتصادی است!!
#نزدیک_صبح