eitaa logo
عمّار انقلاب
190 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
89 فایل
✨مَجمَع #عمّارهای انقلاب و زمینه سازان #ظهور✨ 💎 عن أمیر المؤمنین علی علیه السلام : لَا يَحمِلُ هَذَا العَلَمَ إِلّا أَهلُ البَصَرِ وَ الصّبرِ وَ العِلمِ بِمَوَاضِعِ الحَقّ... 🔴 انتشار حدأکثری مطالب جهت بصیرت افزایی با شما عزیزان👈 عمّار ولایت باشیم .
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴مگه میشه هم طرفدار شاه بود؛ و هم مخالف گشت ارشاد😳!!! بزرگترین گشت ارشاد زمان رضا شاه بود، که چادرها رو به زور از سر زن ها می کشید. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 چرا بخاطر خیانتهایش محاکمه نمیشود؟ ▫️سرنوشت تنها شکایت ثبت شده در سیستم قضایی علیه حسن روحانی با ۶۳۳ هزار امضا همچنان در پرده ابهام است. این بزرگترین آزمون دستگاه قضایی در تاریخ جمهوری اسلامی برای برگشتن اعتماد مردم خواهد بود ▫️هر روز یک خیانت از حسن روحانی به مردم و کشور افشا میشود . تاکنون بیش از نیم میلیون امضا برای محاکمه روحانی جمع آوری شده است . پرونده وی در دادگاه به جریان افتاده است. ▫️عزیزانی که تمایل دارند برای پیگیری محاکمه حسن روحانی وارد میدان بشوند در لینک زیر ثبت امضاء کنند. ⚖ شما هم شکایت کنید در لینک زیر ثبت کنید👇 👉 Asle90.24on.ir 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
قوانین پوشش در چند دانشگاه 🔸۱_ لباسی که بطور نامناسب اندام ها را نشان دهد مجاز نمی باشد 🔸۲_ رنگ کردن مو مجاز نمی باشد 🔸۳_ آرایش کردن مجاز نیست 🔸۴_ مردان باید از کت و شلوار تیره، پیراهن سفید وجوراب استفاده کنند 🔸۵_ موها رنگ طبیعی باید داشته باشد 🔸۶_ ریش بزی ممنوع 🔸۷_ سوئیت شرت ممنوع است 🔸۸_ دکمه های پیراهن بسته باشد 🔸۹_ هرگونه جواهرآلات به جز ساعت و یک جفت گوشواره برای بانوان مجازنمی باشد 🔸۱۰_ پوشش دانشجویان باید طوری باشد که باعث حواس پرتی خود و دیگران و مانع تمرکز بر روی درس نشود 🔸۱۱_ پوشیدن لباس لی برای بانوان ممنوع 🔸۱۲_ پوشیدن هرگونه تی شرت، لباس ورزشی، شلوارتنگ ممنوع 🔸۱۳_ لباس رسمی برای آقایان: پیراهن یقه دار و آستین دار، بدون کروات بهمراه جوراب 🔸۱۴_ لباس پاره و تنگ ممنوع 🔸۱۵_ لباس هایی که ترغیب به مصرف مشروبات الکلی بکند ممنوع است 🔸۱۶_ لباس ها باید داخل شلوار باشد و انقدر بلند باشد که درموقع نشستن و بلند کردن دست ها قسمت های توزده لباس بیرون نیاید 🔸۱۷_ اگر دانشجو نتواند پوشش خود را اصلاح کند با اولیاء او تماس خواهند گرفت تا برای او لباس مناسب بیاورند و او بیرون از کلاس خواهد ماند و غیبت خواهد خورد حدس میزنید این قوانین برای کدوم دانشگاه هاست؟ 🔻دانشگاه آزاد اسلامی؟ 🔻دانشگاه های دولتی؟ 🔻دانشگاه امام صادق؟ 🔻 دانشگاه الزهرا؟ 🔻حوزه علمیه قم؟ خیر..! 👇 این قوانین مربوط به این دانشگاه هاست: موارد ۱، ۲، ۳ 👈 دانشگاه گرین ویل آمریکای شمالی موارد ۴، ۵، ۶ 👈 دانشگاه آکسفورد انگلیس موارد ۷ تا ۱۰👈 کالج رابرت ترکیه موارد ۱۱، ۱۲، ۱۳👈 هاردین لیمونز آمریکا موارد ۱۴ تا ۱۷👈 دانشگاه ایالتی کالیفرنیا 📚منبع: کتاب "نیم نگاهی به ضوابط پوشش در دانشگاه های جهان" 🔹پس غربی ها هم اعتقاد دارن که پوشش میتونه باعث حواس پرتی دیگران بشه 🔹مشروبات الکلی مگه تو این کشورها بده که میگن رو لباس نباید تبلیغ بشه؟ مگه فقط تو اسلام این چیزا ممنوع نیست! 🔹چرا فقط تو دانشگاه ها این قوانین سخت پوشش رو لحاظ کردن؟ یعنی تو خیابون اگه باعث حواس پرتی و دل مشغولی دیگران بشن و رو کانون خانواده ها، جوان ها و نوجوان ها تاثیر منفی بذارن اشکالی نداره؟ 🔻راستی دانشجویان اعتراضی نمیکنن به این قوانین سخت اونم تو اون کشورها که مهد آزادی هست؟ 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نظر آیت‌الله جوادی‌آملی پیرامون حجاب قانونی و آیه لااکراه فی الدین... 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🛑روزنامه اصلاحات تصویر سیل جده در سال ۲۰۰۹ رو به نام سیل رودبال فارس جا زد! این جماعت مثل لاشخور رو خون مردم هم بازی سیاسی میکنند. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویر پخش نشده از کمپ رجوی؛ از نفوذ بین بازنشستگان تا جعل سند دولتی 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
مجموعه قوانین و مقررات مرتبط با عفاف و حجاب و اخلاق و عفت عمومی.pdf
2.21M
🔴 می گویند مسئله حجاب قانون درست و حسابی ندارد. 🔺 بفرمائید این هم مجموعه قوانین مرتبط با حجاب دستگاه های مسئول و مربوطه باید گزارش بدهند که چرا در این سالها کوتاهی کرده اند و هیچ خروجی نداشته اند. 📒 کتاب مجموعه قوانین و مقررات مرتبط با عفاف ، حجاب ، اخلاق و عفت عمومی. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 نامه حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی به دختران ایرانی : 1⃣ لباس و آرایش فریبنده شما در خیابان، زخمی را در دل فقرایی که این نوع لباس‌ها را ندارند، به وجود خواهد آورد که با آه خود از شما انتقام خواهند گرفت. 2⃣ اگر جلوه‌ گری امروز شما دلربایی کرد و علاقه مردی را به همسرش کم کرد، فردا زن زیبایی با جلوه ‌گری خود دل شوهر شما را خواهد ربود و رونق زندگی شما را کم خواهد کرد. 3⃣ آمار طلاق، افت تحصیلی، افسردگی و اضطراب، امراض روانی و مقاربتی، سقط جنین، فرار از خانه، اسراف و تجمل‌گرایی، گناه و بی ‌بند و باری در میان دختران پاک و عفیف بیشتر است یا دختران رها و لاابالی⁉️ 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
32-Tasharof Haj agha fakhr.mp3
4.98M
▫️دلت میخواد اسمت رو پیش امام زمان علیه السلام بیارن و حضرت لبخند بزنه؟! 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
📳 واکنش دفتر آیت الله جوادی آملی به انتشار گزینشی سخنان ایشان توسط اکانت جعلی 📝اطلاعیه دفتر آیت الله جوادی آملی: 🔺کلیه اخبار و اطلاعات در مورد محتوای دیدارها، جلسات و سخنرانی های حضرت آیت الله جوادی آملی، از طریق آثار مکتوب معظم له و یا از طریق درگاه رسمی بنیاد بین المللی اسراء به آگاهی می‌رسد و تنها اخبار منعکس شده مورد تایید می‌باشد. 🔺به خوانندگان توصیه می‌گردد که کلام ایشان خصوصا محتوای دروس معظم له که در فضایی کاملا علمی و تخصصی بیان می‌شود را به صورت کامل و جامع پیگیری نموده، و از هر گونه نتیجه گیری از محتوای تقطیع شده و گزینشی جدا پرهیز نمایند. ❌ این اطلاعیه در واکنش به اقدام یک صفحه جعلی توئیتر در انتشار مطلبی گزینشی از آیت الله جوادی آملی درباره صادر شده است. دفتر آیت‌الله جوادی آملی بارها اعلام کرده است که اکانتی در توییتر ندارند. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.
🔴 توانایی‌های موشکی ایران قادر است تاسیسات هسته‌ای اسرائیل را هدف قرار دهد 🔺کمال خرازی: وضعیت آقای بایدن هم که در آمریکا خوب نیست و احتمالا جمهوری‌خواهان روی کار خواهند آمد. با حضور آن‌ها، احتمال اینکه آمریکا مجدداً از برجام خارج شود وجود دارد. 🔺توانایی‌های موشکی ایران قادر است تاسیسات هسته‌ای اسرائیل را هدف قرار دهد؛ اگر بخواهیم مسائل اقتصادی ایران حل شود، شرکت‌های سپاه نباید در لیست تحریم قرار داشته باشند 🔺حضور اسرائیل در اطراف ایران، با حضور نیروهای مقاومت در مرزهای اسرائیل قابل مقایسه نیست و کاری که نیروهای مقاومت می‌توانند در زمان مناسب انجام دهند با کاری که اسرائیل بخواهد از مناطق اطراف ایران علیه کشورمان انجام دهد، قابل مقایسه نیست. 🔺چرا که اولا منافع آن کشورها در خطر قرار می‌گیرد و این را همه این کشورها می‌دانند. ثانیا پاسخ ایران در برابر اسرائیل کوبنده خواهد بود. چه در این کشورها و چه در اسرائیل. ما در اربیل منافع اسرائیلی‌ها را هدف قرار دادیم، چرا که از آن مناطق علیه ما توطئه می‌کردند. 🏅 @ammar_enghelabi 🆔 https://eitaa.com/joinchat/2140930169C196c43de99 ♨️ جهاد و ، بصیر و باشیم.