فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر الان دکتر شریعتی بودند بهترین کتابها را درباره حماسه اربعین مینوشتند.
💠 @ammar_iran
🔻چرا عزاداری امام حسین(ع) از روز اول محرم شروع میشود؟
1️⃣ امام رضا(ع) میفرماید: «از اول دهۀ محرم، حزن و اندوه در چهرۀ پدرم دیده میشد و حالت عزادار به خود میگرفت و روز دهم، روز مصیبت و گریۀ او بود» (امالی صدوق/۱۲۸)
2️⃣ عزاداران با ده شب عزاداری، در واقع خود را برای حضور در غم بزرگ عاشورا آماده میکنند. اگر عزاداری از روز عاشورا شروع میشد ذکر مصیبتها خیلی دردناکتر و غیرقابل تحملتر میشد.
3️⃣ یک دهه عزاداری قبل از عاشورا میتواند موجب کسب توجه و سوز دل در روز عاشورا باشد. کسانی که دل غافلی دارند یا در اثر توجه به تعلقات دنیا احساس محبتشان به امام حسین(ع) کم شده، ده روز فرصت دارند تا در محافل عزاداری با شنیدن مواعظ و معارف دینی آمادگی لازم را کسب کنند تا مبادا در روز مصیبت بزرگ عاشورا بیاحساس و بیتوجه باشند.
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
💠 @ammar_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برو به ملکهات بگو این تاج رو یه زن ایرانی به اسم "بی بی مریم" بهت داده!
🔹️سکانس دیدنی سریال بانوی سردار درباره انگلیس
✍ کاش یکم از این عزت رو برخی مسئولینِ غربگرا داشتن!
💠 @ammar_iran
🔺یک عضو حزب اتحاد ملت: فرزند رئیس دولت اصلاحات به خارج از کشور رفت!
➕ طرف توی ایام انتخابات "تَکرار" میکنه اگه به رفیقای من رای بدید وضعیت مملکت گل و بلبل میشه، بعد که نتیجه مدیریت رفقاش میشه فشار شدید روی زندگی مردم، بچههاش رو میفرسته خارج که خدای ناکرده این سختی اذیتشون نکنه!!
#شرافت خوب چیزیه؛ #تکرار_میکنم شرافت خوب چیزیه!
💬 علی صدرینیا
#سرطان_اصلاحات
💠 @ammar_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلواپس محرمم آقا
این جان بر لب آماده در انتظار توست...
🏴 #سلام_بر_محرم
"رضا"
💠 @ammar_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 با پول «یارانه دارو»، #لوازم_آرایشی وارد میکنند!
🎙شهریاری؛ عضو کمیسیون بهداشت مجلس:
💬 ۳.۵ میلیارد دلار در سال به یارانه تولید و واردات #دارو اختصاص مییابد اما بخش اعظم آن صرف واردات #لوازم_آرایشی و بهداشتی و مواردی میشود که هیچ ربطی به دارو ندارد!
#قرارگاه_فرهنگی_عمار
💠 @ammar_iran
📌 #رشته_توییت درباره سقط جنین در ایران
1️⃣ طبق پژوهشهای میدانی، سقطجنین در خانوادههای ثروتمند، بیشتر است.
بیش از ۸۰ درصد سقطکنندهها از روشهای پیشگیری از بارداری استفاده میکردهاند؛
«نگاه منفی اجتماع نسبت به داشتن فرزند بیشتر» و «رواج فرهنگ تکفرزندی» از مهمترین عوامل سقطجنین در ایران بوده است.
2️⃣ بعد از انتشار گزارشم درباره آمار تکاندهنده سقط جنین در کشور، از ایراناینترنشنالِ سعودی تا فاطمه دانشور» عضو شورای شهر تهران تلاش کردند این موضوع رو به سیاستهای جمعیتی و عدم دسترسی به روشهای تنظیم خانواده ربط دهند. در حالیکه پژوهشها کاملا «عکس این موضوع» را ثابت کردهاند.
3️⃣ مهمترین و گستردهترین پژوهش در این خصوص تحقیقی است که دکتر «امیر عرفانی» استاد جامعهشناسی سلامت دانشگاه نیپسینگ کانادا روی چند هزار نفر از زنان تهران، انجام داده؛ این تحقیق در دو بازه زمانی به فاصله ۵سال انجام شده است؛ در ادامه، به مهمترین نتایج آن اشاره میکنم.
4️⃣ مهمترین نکته اینکه طبق این پژوهش در «بیش از ۸۰درصد» موارد سقط، بارداری در حین استفاده از روشهای پیشگیری بوده. این یعنی آمار بالای سقط جنین، ارتباطی به دسترسی نسبت به وسایل پیشگیری ندارد
5️⃣ نکته مهم بعدی اینکه بیشترین موارد سقط مربوط به «زنان ثروتمندتر» بوده. یعنی برخلاف القائات، مشکل اقتصادی خانواده عامل گرایش به سقط نبوده.
[ضمن اینکه طبیعتا این زنان، دسترسی آسان و بدون مشکلی به امکانات پیشگیری داشتهاند].
6️⃣ سوم بیشتر زنانی که اقدام به سقط میکنند، «دارای تکفرزند» یا «بدون فرزند» هستن. این یعنی عدم تمایل به داشتن فرزند، تحتتاثیر فرهنگ فردگرایی سالهای اخیر، یکی از علتهای اصلی سقطجنین تو کشور ماست
7⃣ پژوهشهای دیگر هم این نتایج را تأیید کردهاند؛ از جمله تحقیقی که رقیه نوریزاد (دانشجوی دکترای دانشگاه شهید بهشتی) روی زنان آذری زبانی انجام داده که تجربه سقط جنین داشتهاند.
💢 بر اساس این تحقیق، یکی از دلایل اصلی اقدام به سقط، «نگرش منفی اجتماع نسبت به فرزند بیشتر» بوده است.
8⃣ در این تحقیق آمده:
نگرانی از عدم پذیرش اجتماع بهعلت محدودیتهای اجتماعی فرزندآوری (ترویج فرهنگ تکفرزندی و دو فرزندی)، یکی از ابعاد اصلی نگرانی زنانی است که اقدام به سقط نمودهاند. یعنی سقط در خلأ اجتماعی رخ نمیدهد و گاهی جو فرهنگی جامعه، زنان را به سوی سقط سوق میدهد.
9⃣ نوریزاد در ادامه به سایر پژوهشهایی که در این خصوص انجام شده، اشاره میکند و مینویسد: سایر مطالعات ایرانی نیز «نگرش منفی اجتماع نسبت به تعدد کودکان» را در عدم تداوم بارداری ناخواسته مؤثر گزارش کردهاند.
🔟 در انتهای این پژوهش دانشگاهی تأکید شده «با اینکه طی سالهای اخیر سیاست جمعیتی ایران در جهت تشویق به افزایش فرزندآوری تغییر کرده است، اما هنوز فرهنگ تکفرزندی و دو فرزندی بسیار رایج میباشد؛ به طوری که درک و تجارب زنان ایرانی از بارداری ناخواسته را تحتتأثیر قرار داده است.»
👤 سیده راضیه حسینی
💠 @ammar_iran