eitaa logo
گرافیست الشهدا🎨
1.1هزار دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
214 ویدیو
1.4هزار فایل
بنام 🍁خدا بیاد🌿 خدا برای🌹خدا کپی بدون تغییر با ذکر اللهم عجل لولیک‌الفرج حذف #لوگوی روی عکس و #اسم_نویسنده متن ها #حرام است حذف لینک و هشتک از #متن ها مانعی ندارد تبادل و تبلیغ نداریم خادم @Zare_art https://www.instagram.com/ammarabdi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
طرح به مناسبت سالروز تولد شهید حسین بواس🌺 @ammarabdi_ir
🍃نامش هم مرا یاد می اندازد، اما وقتی فهمیدم در دهه اول محرم چشم به این جهان گشوده است، مطمئن شدم خریدارش، است❣ . 🍃هرچه از زندگیش خواندم، به اندازه تمام لحظه های زندگیم که در غفلت گذراندم شدم😞 . 🍃عشق به مادرِ ارباب را، از اسم دخترش فهمیدم و وقتی دل نوشته فاطمه را خواندم که اقتدا به مشگل گشا کرده بود، فهمیدم گاهی کوچکترها، دل بزرگی دارند، به اندازه درک ما رایت الا جمیلا. . 🍃 استاد ، در آخرین روز ماموریتش، مدال شهادت نصیبش شد. آن هم با بسته انتحاری که آسمانی اش کرد🌹 . 🍃 دلم سوخت؛ وقتی، فهمیدم همچون حضرت مادر غریبانه سوخته است. گویی سوختن، سرنوشت فرزندان مادر است، چه باشند، چه رزمنده. . 🍃بازهم به رسم مادر، شهادتش ، غریبانه ترین اتفاق آن ایام و بعدها، به عنوان اولین شهید مدافع حرم، تیتر اول رسانه های خبر شد. . 🍃رفیقِ شهیدِ شاگردانش شد، آنقدر زائر مزارش شد تا عاقبت بخیر شد. شاید در حضور شهید، از کوثرش گذشت و به عشق حقیقی لبیک گفت و به نیت شهادت، کنار مزار شهید عکس یادگاری گرفت و گفت :"شهید ترک، کلید فتح شهدای ایران در است." . 🍃شهید جان، تو را قسم به همان سوره واقعه ای که مونس روزهایت بود، مدت هاست در برزخ ظلمت نفسی، راه گم کرده ایم، چشم های پر از گناهمان، نابینای راه شده است، فانوس هدایت این روزهای سرگردانی باش😓 . ✍نویسنده : . 🕊به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ تولد: ۱ دی ۱۳۵۷ . 📅تاریخ شهادت : ۲۹ دی ۱۳۹۰ . 📅تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۹ . 🥀 مزار: بهشت زهرا تهران .
1.jpg
حجم: 8.87M
فایل با کیفیت به مناسبت سالروز شهادت شهید محرم تُرک🌺 @ammarabdi_ir
طرح به مناسبت سالروز شهادت شهید محرم تُرک🌺 @ammarabdi_ir
"شهید عبدالمجید بقائی" 🍃شهید عبدالمجید سال ۱۳۳۷ در شهر بهبهان دنیا آمد. از دوره ابتدایی کنار تحصیلات مدرسه، به درس دین و اخلاق در مسجد پرداخت. مکبر مسجد شد و معترض به بی دینی حکومت پهلوی! . 🌱در رشته قبول شد ولی گفت: باید رشته ای انتخاب کند تا به مردم بهتر خدمت کند. دوباره تحصیل و و قبولی در رشته👨‍🔬 . 🍃با پیروزی انقلاب به پرداخت تا کشور را از فرهنگ غربی و شرقی در امان دارد. . 🌱وارد سپاه پاسداران شد و مردم را از غائله خلق عرب نجات داد. و سرانجام با آغاز جنگ، فرمانده شد و نیروهای صدامی را که قصد داشتند از راه شوش و بهبهان وارد خوزستان شوند، بیرون کرد👏 . 🍃شهید مجید کنار فرماندهان سپاه در عملیاتهای بزرگ شرکت کرد. سرانجام قبل از عملیات والفجر مقدماتی، کنار ، هنگام شناسایی منطقه فکه، تاریخ ۱٣۶۱/۱۱/٩ به شهادت رسید💔 . ✍نویسنده : . به مناسبت سالروز تولد . 📅تاریخ تولد: ۱ بهمن ۱٣٣٧ . 📅تاریخ شهادت: ٩ بهمن ۱٣۶۱ . 📅تاریخ انتشار: ٣۰ دی ۱٣٩٩ . 🥀مزار :بهبهان .
1.jpg
حجم: 9.38M
فایل با کیفیت طرح به مناسبت سالروز تولد شهید مجید بقایی 🌺 @ammarabdi_ir
طرح به مناسبت سالروز تولد شهید مجید بقایی 🌺 @ammarabdi_ir
🍃 شهر گُر گرفته بود! انگار نه انگار قلبِ زمستان می‌تپید!!چند ساعتی؛ همه چیز در آتش می‌سوخت و هر بار شعله ها از گوشه و کنار زبانه‌ای تازه می‌کشیدند. . 🌱همه چیز تحت کنترل بود حتی زبانه‌های بی‌رحم و خانمان سوز اما...اوضاع وقتی از دست رفت که پنجاه ساله، تاب و توان از دست داد و ناگاه همه چیز را بلعید! . 🍃حالا از آن ساختمانِ سوزان؛ تلِّ عظیمی از خاک و سنگ و آهن به چشم می‌خورد و آتش در قلبِ آنهمه خاک و مصالح،هنوز می‌سوخت😥 . 🌱چشم‌ها خیره به آن ساختمان فروریخته و قلبها پر تپش برای جانهایی که محصور در آتش بودند. . 🍃دما هر لحظه بالاتر می‌رفت و راه ارتباطی تنگ‌تر...تاجایی که صدایِ هیچ به بیرون از شعله ها نمی‌رسید! . 🌱اولویتِ نه رفقایِ خودشان بلکه مردمی بودند که در آتش می‌سوختند و عزیزانشان این بیرون چشم به راه و مضطر تنها التماس می‌کردند و التماس💔 🍃۶ روزِ تمام پلاسکو سوخت و آتش‌نشان‌ها تلاش کردند مردم را بیرون بیاورند.گه گاهی پرستویِ سوخته‌ای هم به بیرون می‌رسید و آن‌لحظه بود که به پا می‌شد. . 🌱لباسی سوخته...پوتینِ سوخته... ماسکِ اکسیژنی که زورش به آتش نرسیده بود.و تنها پیکرهای سوخته بود که تسلایِ قلبِ به آتش کشیده رفقایشان می‌شد. . 🍃پلاسکو خاموش شد و مردم، عزیزِ سوخته‌شان را در آغوش کشیدند اما آنچه باقی ماند ؛ یاد و خاطره شیر‌دلانی است که عاشقانه به آتش زدند و سوختند اما مردمشان را تا حد توان بیرون آوردند... تاجایی که آتش خودشان را هم به کشید🖤 . 🌱چندسالیست از لرزیدن پلاسکو می‌گذردو پلاسکو خاموش، میان هیاهو هاست اما یادِ آنهایی که خودشان فدایِ نجاتِ مردمشان کردند، تا ابد در یادها باقیست. . "آتش نشانی شغل نیست، است جز عشق، چه چیز تو را به کام آتش می‌کشد؟ و تو جز عشق، جان را فدایِ چه می‌کنی؟!" . ✍نویسنده: . به مناسبت سالروز شهادت . 📅تاریخ انتشار : ۱ بهمن ۱۳۹۹ .
1.jpg
حجم: 1.81M
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهدای آتش نشان(حادثه پلاسکو)🌺 @ammarabdi_ir
طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهدای آتش نشان(حادثه پلاسکو)🌺 @ammarabdi_ir
🍃تمام وجودت که مادری شود ؛ نمیتوانی دل بکنی و تمامت جان میشود تا خود را به او برسانی را از همان بچگی رها نمیکردی و زندگی ات عجیب زهرایی شده بود ... . 🌱دلت را به ایه های خدا سپردی و نجواهای روزانه ات با خالق تورا نورانی تر کرده بود .همان سخنانی که تورا کرد و بیقرار پر کشیدن شدی🕊 . 🍃شهادت رفقایت تورا هوایی تر کرده بود و گویی ملائک به تو الهام کرده بودند که لباس همرزم شهیدت *محمودرضا بیضایی* را به تن کردی و با همان لباس به آغوشش پر کشیدی ...‌ . 🌱در ، شرمنده عباس بودی که حرم عمه سادات در خطر است و نتوانسته بودی مدافعشان شوی. همان لحظات دل شکسته ات سبب شد نامه ات امضا شود و دستت را در دست زهرای مرتضی نهاد تا همچون او پهلو شکسته به دیدار حق بروی💔 . ✍نویسنده: . 🌸به مناسبت سالروز شهادت 📅تاریخ تولد: ۱ فرودین ۱٣۶٣ . 📅تاریخ شهادت: ۱ بهمن ۱٣٩٢ . 📅تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱٣٩٩ . 🥀مزار شهید: بهشت زهرا تهران .
1.jpg
حجم: 14.18M
فایل با کیفیت طرح جدید به مناسبت سالروز شهادت شهید اکبر شهریاری🌹 @ammarabdi_ir