هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🖊بچههای شیکاگو؛ از سانتیاگو تا تهران
1⃣بخش نخست
آنچه در عرف به افشاگری موسوم است، نه شیوه این قلم بوده و نه شان آن است. اما خطری که از جانب سیاستهای نئولیبرال کشور را تهدید میکند، طرح این بحث مهم را ضروری ساخته است. مخاطب این نوشته کوتاه هم دستگاههای امنیتی نیستند که از فردا راه بیفتند و بگیر و ببند راه بیندازند و پسفردا هم خیال کنند که توانستهاند به نفوذ پایان دهند؛ چه، مسئله یک یا دو فرد و یک تیم نیست که با بازجویی و بازداشت، خاتمه یابد. مخاطب اصلی حقیر در اینجا، نخبگان فکری و اجرایی انقلابی در کشور هستند که با شیوههای دشمن آشنا شوند و از یک #تفکر_مسموم که ابزار دشمن است، فاصله بگیرند.
در دوره جنگ سرد، رقابت سختی میان آمریکا و شوروی برای قرار دادن کشورها در بلوک تحت سلطه خود در گرفته بود و هر یک با ابزارهایی در پی گسترش سلطه خود و جلوگیری از گسترش بلوک مقابل بودند؛ هم حاکم شدن ایدئولوژیشان بر کشورهای جهان را دنبال میکردند، هم در برابر حاکم شدن ایدئولوژی مقابل، میایستادند.
آمریکا با شعار کمک به توسعه کشورها در پی توسعه سلطهاش بود و این انگاره را تبلیغ میکرد که لیبرال-دموکراسی توسعه میآورد، اما کمونیسم ضد توسعه است.
در همین چارچوب، هری ترومن سی و سومین رئیسجمهور آمریکا در سخنرانی تحلیف خود، از برنامهای رونمایی کرد که به "اصل چهار ترومن" معروف شد. او مدعی بود آمریکا به دنبال استثمار کشورها با روشهای استعماری نیست، بلکه میخواهد به توسعه آنها کمک کند. پیرو این مباحث، کنگره آمریکا قانونی تحت عنوان "کمک اقتصادی خارجی" برای حمایت از توسعه کشورهایی که پیمان دوجانبه با آمریکا منعقد میکردند- بخوانید زیر بلیط آمریکا قرار میگرفتند- تصویب کرد. اولین کشوری هم که تحت این برنامه مورد حمایت آمریکا قرار گرفت، ایران بود. سال ۱۹۷۳ توماس پترسون در مقالهای نشان داد که این برنامه، در جهت تامین منافع یکجانبه واشنگتن عمل کرده است؛ آمریکا واردات مواد خام استراتژیک از این کشورها را افزایش داده، بدون اینکه تاثیر قابل توجهی روی محرومیت و توسعهنیافتگی آنها بگذارد.
کمکهای اقتصادی آمریکا در چارچوب اصل چهار ترومن، صرفا بخش کوچکی از برنامه را تشکیل میداد. کمک اصلی، کمک فنی به قربانیان برای تدوین برنامههای توسعه بود.
شیلی یکی از قربانیان این کمکهای فنی آمریکا در چارچوب اصل چهار ترومن بود. آنگونه که دیوید هاروی در کتاب تاریخچه مختصر نئولیبرالیسم گزارش میکند، در دهه ۱۹۵۰ میلادی، وزارت خارجه آمریکا از محل بودجه جنگ سرد، و با واسطه دو بنیاد فورد و راکفلر، تعدادی از اقتصاددانان شیلیایی را بورسیه کرد تا در دانشگاه شیکاگو زیر نظر میلتون فریدمن (از اجداد نئولیبرالیسم) علم اقتصاد بخوانند و پس از بازگشت به کشورشان، این علم را پیاده کنند تا توسعه پیدا کنند. وقتی در سال ۱۹۷۳ دولت سالوادور آلنده با کودتای تحت حمایت آمریکا توسط آگوستو پینوشه سرنگون شد، دستآموزهای فریدمن- که به بچههای شیکاگو معروف شدند- برنامهریزی برای اقتصاد شیلی را در دولت پینوشه به دست گرفته و آنچه را اصلاحات میخواندند، آغاز کردند. اخذ وام از IMF، خصوصیسازی، مقرراتزدایی، آزادسازی، کاهش هزینههای عمومی دولت و هرآنچه امروز به عنوان سیاستهای نئولیبرال شناخته میشود را در شیلی پیاده کردند. فجایعی که در دوره پینوشه بر ملت شیلی گذشت، حدیث مفصلی است که شهره عالم شده است.
موفقیت این سیاستها در گسترش سلطه و تامین منافع آمریکا به قدری بود که ترویج و تجویز سیاستهای نئولیبرال تبدیل به بخشی رسمی از سیاست خارجی آمریکا شد و نهادهایی چون صندوق بینالمللی پول در خدمت این سیاستها قرار گرفتند.
لینک به بخش دوم
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🖊بچههای شیکاگو؛ از سانتیاگو تا تهران
2️⃣بخش دوم
لینک به بخش اول
در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، هیلاری کلینتون که وزارت خارجه را برعهده داشت، از یک برنامه جدید رونمایی کرد که به نوعی در امتداد همان اصل چهار ترومن بود. این برنامه IDEP نام داشت و هدف آن، استفاده از ظرفیت خارجنشینان برخی کشورهای هدف، برای پیشبرد برنامههای آمریکا بود. کلینتون از قدرت هوشمند سخن میگفت و معتقد بود آمریکا باید در کنار داشتن ارتش قوی، روی دو بحث "دیپلماسی و توسعه" تمرکز ویژهتری داشته باشد. در همین راستا، دقیقا مانند دوره ترومن، بحث کمک فنی به توسعه کشورهای هدف در دستور کار قرار گرفت. دقیقا مانند دوره ترومن، وزارت خارجی آمریکا چندین بنیاد خاص را انتخاب کرد تا اقتصاددانانی را از کشورهای قربانی بورسیه کنند و دقیقا در دانشگاه شیکاگو، علم اقتصاد تعلیمشان دهند تا به کشورهای خود بازگشته و سیاستهای نئولیبرال را پیاده کنند. یکی از این کشورها که آمریکا خیلی دغدغه توسعهاش را داشت ایران ما بود.
بنیادی با نام HAND توسط خانمی با نام نوشین هاشمی در چارچوب برنامه IDEP و با بودجه وزارت خارجه آمریکا ماموریت یافت که افرادی را از ایران بورسیه کرده و به دانشگاه شیکاگو اعزام کنند تا در آنجا علم اقتصاد بیاموزند و راهی ایران شوند تا ایرانی را که آمریکا تحت شدیدترین تحریمها قرار داده بود، توسعه یافته کنند.
این افراد، پس از بازگشت به ایران، وارد سازمان برنامه و بودجه کشور شدند. یکی از اولین دستپختهایشان، سند اصلاح ساختار بودجه کشور بود که اردیبهشت ۹۸ با همکاری یک هیئت چهار نفره از صندوق بینالمللی پول تدوین کرده و به دست اجرا سپردند. یکی از برنامههای کوتاهمدت این سند، افزایش قیمت حاملهای انرژی بود که منجر به فاجعه آبان ۹۸ شد.
این افراد، که یک شبکه کامل هستند و جمعی از پژوهشگران انقلابی، مستندات قابل توجهی از ربط و ارتباطات و اقدامات این شبکه جمعآوری کردهاند، مدیریت یک دانشکده اقتصاد در یک دانشگاه فنی-مهندسی را نیز بهعهده گرفتند. با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی، در کمال شگفتی همین تیم و همان افراد خاص بورسیه شده توسط بنیاد HAND، به عضویت شورای تدوین سند تحول دولت در آمدند و با تمام توان، همان سیاستهایی را که در دولت آقای روحانی دنبال میکردند و کارشان ناتمام مانده بود، در دولت جدید پی گرفتند. در کمال تعجب، آقای رئیسی در روز دانشجو میهمان همان دانشکده اقتصاد شد...
امروز به جرات میتوان مدعی شد که سیاستهای اقتصادی دولت جدید، تفاوتی با سیاستهای اقتصادی دولت آقای روحانی ندارد و ریشه این همسویی، اینهمانی تصمیمسازان است. آمریکا با دغدغه کمک به توسعه ایران، افرادی را مامور اجرای سیاستهای خاص اقتصادی در ایران نکرده است. راقم این سطور معتقد است سیاستهای اقتصادی نئولیبرال، مکمل تحریم هستند. پروژه تقابل مردم و حاکمیت که از طریق تحریم دنبال شد و به بن بست رسید، اینک از مسیر دیگری پی گرفته میشود. به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، "کم اهمیتترین شکل نفوذ، جاسوسی است. گاهی نفوذی کارش بالاتر از خبرکشی و خبردهی است. تصمیم شما را عوض میکند. شما یک مسئولی هستید، میتوانید حرکت بزرگ یا موثری انجام دهید. نفوذی کاری میکند که شما آن حرکت را جوری انجام دهید که به نفع دشمن تمام شود؛ یعنی تصمیمسازی".
امروز اگر جوانان انقلابی میخواهند با آمریکا مقابله کنند، و اگر باور دارند که آمریکا علیه کشورمان دست به یک جنگ تمامعیار اقتصادی زده است، بدانند اجرای سیاستهای اقتصادی نئولیبرال در ایران که از طریق یک شبکه خاص و تحت عنوان علم اقتصاد دنبال میشود، سلاح استراتژیک دشمن است. باید به جنگ آن رفت. امروز کمک به آقای رئیسی برای رهایی از چنگ این جریان، از هر کمکی اولیتر است...
@syjebraily
May 11
4_6028591670633701698.mp3
1.8M
📌 #پادکست «خودشو بخوایم»
👤 استاد #رائفی_پور
⁉️ امام زمان رو برای چی میخوایم؟
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
AUD-20220502-WA0052.mp3
14.56M
💢 فایل صوتی منتشر شده منتسب به مهدی طائب برادر حسین طائب (رییس سازمان اطلاعات سپاه) پیرامون حواشی سفر خانواده قالیباف به ترکیه.
🔹 بخش اول
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
AUD-20220502-WA0055.mp3
16.17M
💢 فایل صوتی منتشر شده منتسب به مهدی طائب برادر حسین طائب (رییس سازمان اطلاعات سپاه) پیرامون حواشی سفر خانواده قالیباف به ترکیه.
🔹 بخش دوم
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حاج آقا میگه: شما که میگید آخوندا مملکتو میخورن خب بسم الله الان زمان ثبت نام حوزه های علمیه هست شماهم بچه هاتونو بفرستید حوزه بیان باهم بخوریم😂
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
🇮🇷عمار ولایت✌️
💢 فایل صوتی منتشر شده منتسب به مهدی طائب برادر حسین طائب (رییس سازمان اطلاعات سپاه) پیرامون حواشی سف
💢 چند نکته درباره فایل صوتی مهدی طائب
🔹 اخیرا دو فایل صوتی از سخنان مهدی طائب در یک جلسه پرسش و پاسخ خصوصی منتشر شده است که فارغ از صدای نازک کردنها و بغض کردنهای آقای طائب برای قالیباف، چند نکته این فایل برای بنده خیلی جالب است!
🔹 در این دو فایل صوتی، از «میثم نیلی» به عنوان داماد آقای رئیسی و پشت پرده سیسمونی گیت و دیگر انتقادات از آقای قالیباف معرفی میشود. این در حالی است که داماد آقای رئیسی، برادر میثم نیلی یعنی «مقداد نیلی» است. مشخص نیست این اشتباه لُپی بوده و یا برای جلوگیری از اطاله کلام یا بالا بردن هزینههای برای برادران نیلی و فشار به رئیسی به کار برده شده است.
🔹 آقای طائب در بخشی از سخنان جدیدش ادعا میکند که آقاتهرانی با قالیباف جلسهای پیرامون وضعیت مالی وی داشته و قالیباف هم پاسخهایی در خور را به آقاتهرانی داده است!
جالب است بدانید این ادعا سال گذشته نیز توسط آقای طائب مطرح شده بود و آقاتهرانی همان سال گذشته این موضوع را اساس تکذیب کرده بود! منبع: https://aghatehrani.ir/1246/
🔹 آقای طائب با بغض میگوید قالیباف در تمام مدت کار در شهرداری تهران، هیچ حقوقی از شهرداری دریافت نکرده است و در ادامه هم گریزی به فقر و بیکاری و کمکهای مالی رهبرانقلاب به ایشان میکند!
🔹 این ادعای طائب نیز درحالی است که قالیباف در زمان شهرداری تهران بارها میزان حقوق و دریافتیاش از شهرداری تهران رو اعلام کرده بود. برای نمونه قالیباف در سال ۹۵ میگوید که دریافتی وی از شهرداری تهران تنها نصف حقوقاش از شهرداری است. منبع: https://isna.ir/news/95040108031
🔹 آقای طائب در مورد سفر خانواده قالیباف به ترکیه، بعد از به صحرای کربلا زدن و پیش کشیدن میزان خلوص آقای قالیباف و حضور وی در نماز جماعات و میگوید خانواده آقای قالیباف از سوریه به ترکیه رفتهاند. همه ما میدانیم که دو کشور ترکیه و سوریه سالها باهم در حال جنگاند و هیچ پرواز مستقیمی بین دو کشور وجود ندارد! تردد زمینی هم که کلا متنفی است چون هم مسافت دمشق استانبول برای خانواده آقای قالیباف زیاد است؛ هم این مسیر ناامن است و هم دولت سوریه جز مناطق معدودی که آن هم به صورت مشترک با دیگر گروههای معارض با نظام سوریه اداره میشود؛ تسلطی به مرز خود با کشور ترکیه ندارد! در این بین سفر به کشور ثالث به علت بینظمی شدید در سیستم پرواز سوریه و بارداری دختر قالیباف بسیار بعید به نظر میرسد؛ هرچند اصل موضوع جای کنکاش دارد.
🔹 آقای طائب قویا موضوع سیسمونی را منکر میشود و میگوید تنها کسی که قضیه سیسمونی را مطرح کرده، وحید اشتری است! این ادعا هم در حالی است که سیدمحمد آقامیری که هم در انتخابات مجلس و هم در انتخابات شورای شهر تهران عضو لیست قالیباف بود؛ در جلسه علنی شورای شهر تهران موضوع سیمسونی قالیباف را تایید کرده است. منبع: https://khabaronline.ir/news/1624787/
🔹 در بخشی دیگر از این فایل صوتی، آقای طائب میگوید رهبر انقلاب با طرح صیانت مخالف است و هجمه جبهه پایداری به قالیباف نیز به خاطر مخالفت قالیباف با این طرح است. طرح صیانت یک مسئله حاکمیتی است و این روزها از تریبونهای مختلف به قدری در این باره صحبت شده است که جای هیچ شک و شبههای وجود ندارد که شانه خالی کردن قالیباف از طرح صیانت، برای در امان ماندن از تبعات این موضوع است و نه مخالفت وی با این طرح!
✍ Mahdi
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
🇮🇷عمار ولایت✌️
💢 احتکار ۶۷۰ تن ماکارونی توسط «تک ماکارون» 🔹روز گذشته با تلاش پلیس امنیت اقتصادی استان البرز ۶۷۰ تن
💢 وقتی ماجرا بیخ پیدا میکند/پاسخ ایرنا به جوابیه تک ماکارون مبنی بر عدم احتکار
🔻مدیران شرکت به ابهامها پاسخ میدهند؟
🔹شرکت تک ماکارون در پی انتشار خبری مبنی بر "توقیف ۶۷۰ تن #ماکارونی احتکار شده در شرکت تک ماکارون" در خبرگزاری ایرنا، جوابیه ای را ارسال کرده که ایرنا ضمن درج جوابیه توضیحاتی را منتشر کرد.
🔹نکته قابل تامل در جوابیه تک ماکارون این است که این شرکت اصل موضوع توقیف ۶۷۰ تن ماکارونی در این شرکت را نه تنها تکذیب نکرده بلکه در تماس تلفنی مدیرعامل شرکت با خبرگزاری تایید کرده بنابراین ماجرای توقیف ۶۷۰ تن ماکارونی درست بوده است.
🔹این شرکت در جوابیه خود مشخص نکرده است که ۶۷۰ تن ماکارونی تولید شده چرا در شرایط افزایش قیمت و کمبود در بازار در انبار شرکت باقی مانده است.
🔹بر اساس مستندات موجود و اذعان مدیرعامل شرکت، ماکارونی های توقیف شده چند ماه پیش و قبل از سال ۱۴۰۱ تولید شده است؛ سوال اینجاست که چرا این حجم از تولیدات باید ماه ها آنهم در حالی که احتمال گرانی وجود داشت در انبار این شرکت باقی مانده و توزیع نشده است؟
🔹تک ماکارون به این سوال به صراحت پاسخ دهد که آیا در روزهای اخیر توسط تعزیرات جریمه شده یا نه و مبلغ و دلیل آن چه بوده است؟
🔹سوال دیگر آنکه شرکت تک ماکارون در زمانی که کمبود ماکارونی و همچنین افزایش قیمت وجود داشت، چه میزان از محصولات را روانه بازار کرده است؟ همچنین میزان آرد یارانه ای دریافتی و تطابق آن با میزان تولید واقعی و محصولاتی که روانه بازار شده چقدر است؟
🔹سوال دیگر اینکه آیا ۶۷۰ تن ماکارونی توقیف شده در انبار اصلی شرکت نگهداری میشده یا در انبار دیگری نگهداری میشده است؟!
🔹مدیران شرکت تک ماکارون بصورت صریح جواب دهند که آیا قیمت مصوب اعلام شده را می پذیرند؟ آیا شایعه عدم پذیرش قیمت توسط برخی تولید کنندگان بزرگ ماکارونی با هدف افزایش قیمت، تطابقی با واقعیت دارد؟
پ.ن: منتظر پاسخ شرکت تک ماکارون خواهیم بود و ان شاءالله پس از پاسخ ما هم منتشر میکنیم...
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
18.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ذخایر کالاهای اساسی در دولت قبل به خط قرمز رسیده بود/ زمانی با عطسه رئیسجمهور آمریکا شاخصهای اقتصادی بهم میریخت/ تورم را از بالای ۵۰درصد به ۳۵ درصد رساندیم
🔹 محمد مخبر معاون اول رئیسجمهور: زمانی میدیدم با یک عطسه رئیسجمهور آمریکا، شاخصهای اقتصادی کشور بهم میریخت؛ امروز میبینید میگویند مذاکره هست یا نیست تغییر آنچنانی در شاخصهای اقتصاد کشور مشاهده نمیشود.
🔹زمانی که دولت را تحویل گرفتیم فروش نفت به ۵۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود که عمدتا به منابع حاصل شده دسترسی نداشتیم. پولهای بلوکه شده را نمیتوانستیم استفاده کنیم. در ذخایر کالاهای اساسی به خط قرمز رسیده بودیم.
🔹مشکلات اقتصادی در کمتر از سه ماه حل شد. در بحث کرونا روزانه ۷۵۰ نفر فوتی داشتیم و واکسن هم نمیدادند؛ در دولت سیزدهم موفق شدیم با پول خودمان واکسن وارد کنیم. ما از فروش نفت توانستیم ذخایر اساسی را از خط قرمز جدا کنیم.
🔹کارشناسان میگفتند دلار به بالای ۴۰ هزار تومان میرسد؛ با گشایشهای ارزی ما توانستیم شاخصهای اقتصادی را به ثبات برسانیم. زمان شروع دولت رشد تورم به بالای ۵۰ درصد رسیده بود که هم اکنون توانستهایم تورم را به ۳۵ درصد برسانیم.
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بدون تعارف با پدر و پسر نخبهای که به عشق خدمت در ایران، قید زندگی در آمریکا را زدهاند
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 #کلیپ
👤 استاد #رائفی_پور
📝 «پروژه متنفر کردن مردم از دین»
🔹 چه کسانی با رفتارهای افراطی مردم را از دین زده کردند؟
🔹 چه کسانی با برخوردهای تند و غیرمنطقی مانع فعالیت هنرمندان شدند؟!
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
AUD-20220507-WA0029.mp3
9.69M
💢 توضیحات حاج آقا مهدی طائب درباره فایل صوتی منتشر شده از ایشان
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
💢 محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور:
🔹 در اجرای توزیع عادلانه یارانه ارز ۴۲۰۰ تومانی ماهیانه مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به حساب هر نفر از سه دهک اول و مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به حساب ۵ دهک بعدی واریز می شود./صداوسیما
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
🇮🇷عمار ولایت✌️
💢 وقتی ماجرا بیخ پیدا میکند/پاسخ ایرنا به جوابیه تک ماکارون مبنی بر عدم احتکار 🔻مدیران شرکت به ابه
💢واکنش مالک شرکت تک ماکارون به حواشی ساخته شده توسط خبرگزاری ایرنا؛ نه تنها احتکار نکردیم بلکه تا پایان اردیبهشت محصولات خود را بدون افزایش قیمت عرضه میکنیم.
مطلبی کاشانی مالک شرکت تک ماکارون گفت:
🔹شرکت تک ماکارون با سی سال سابقه موفق در حوزه تولید همواره تلاش داشته است تا در کنار مردم و در خدمت به نظام و دولت باشد.
🔹این شرکت نه تنها نیازی به احتکار ندارد که تا پایان اردیبهشت محصولات خود را بدون افزایش قیمت عرضه و توزیع خواهد نمود.
🔹امروز در ۱۲ هزار سوپر مارکت در تهران و البرز ناوگان ما توزیع محصولات با قیمت سابق داشته اند و ان شاالله این فرآیند را با تلاش شبانه روزی همکاران مان در سایر شهرستان ها خواهیم داشت.
🔹گفته بودند که تک ماکارون، ۶۰۰ تن احتکار داشته است، این میزان تولید کمتر از یک شبانه روز ماست و عملا این میزان برای احتکار معنایی ندارد و افتخار داریم که با تولید مضاعف و عرضه آن به مردم، باری از دوش دولت برداریم.
🔹در شرایط تحریمی کشور و بدون استفاده از کمک های دولتی، با بهره برداری از دستگاه جدید بزرگترین خط تولید ماکارونی در دنیا را خواهیم داشت و ان شا الله با خط تولید جدید علاوه بر افزایش تولید، خود را متعهد دانسته ایم تا حداقل سود قانونی، خدمتی به مردم عزیز کشور بویژه اقشار نیازمند داشته باشیم.
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
🇮🇷عمار ولایت✌️
💢 محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور: 🔹 در اجرای توزیع عادلانه یارانه ارز ۴۲۰۰ تومانی ماهیانه مب
💢 رقمِ یارانهای که "آقامحسن" اعلام کرد بنظر عملیات فریب بود؛ در کسر از ساعت تکذیب شد!
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
19.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نادر طالبزاده یک ایرانی شایسته پای رکاب امام زمان(عج) بود
👤 صحبت های استاد #علیرضا_پناهیان در مورد مرحوم نادر طالب زاده در شبکه افق
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دیدار رئیس جمهور سوریه و هیئت همراه با رهبر انقلاب
🔻حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز (یکشنبه) در دیدار آقای بشار اسد رئیسجمهور سوریه و هیئت همراه، مقاومت و ایستادگی ملت و نظام سوریه و پیروزی در یک جنگ بینالمللی را زمینهساز افزایش اعتبار و سرافرازی سوریه دانستند و تأکید کردند: با توجه به روحیه و نشاط و اراده بالا در شخص رئیسجمهور و دولت ایران برای گسترش همکاریها با سوریه، باید تلاش کرد روابط دو کشور بیش از گذشته ارتقاء یابد.
🔹رهبر انقلاب با اشاره به موفقیتهای بزرگ سوریه در میادین سیاسی و نظامی گفتند: سوریه امروز، سوریه قبل از جنگ نیست، اگرچه آن زمان خرابیها نبود اما احترام و اعتبار سوریه اکنون بسیار بیشتر از گذشته است و همه به این کشور بهعنوان یک قدرت نگاه میکنند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای با تأکید بر اینکه امروز رئیسجمهور و ملت سوریه نزد ملتهای منطقه سرافراز هستند، افزودند: برخی از سران کشورهای همسایه ما و شما، با سران رژیم صهیونیستی نشست و برخاست دارند و با یکدیگر قهوه مینوشند اما مردم همین کشورها در روز قدس خیابانها را از جمعیت و شعار ضد صهیونیستی پر میکنند و این واقعیت امروز منطقه است.
🔹ایشان عوامل متعددی را در مقاومت و پیروزی سوریه در جنگ بینالمللی تأثیرگذار دانستند و خطاب به آقای اسد خاطرنشان کردند: یکی از مهمترین این عوامل، روحیه بالای شخص جنابعالی است و انشاءالله با همین روحیه بتوانید ویرانیهای جنگ را نیز بازسازی کنید زیرا کارهای بزرگی پیش روی شما قرار دارد.
🔹رهبر انقلاب همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سلیمانی، گفتند: آن شهید بزرگوار تعصّب خاصی به سوریه داشت و به معنی واقعی کلمه فداکاری میکرد و رفتار او در سوریه با رفتارش در دفاع مقدس هشت ساله ایران تفاوتی نداشت.
🔹ایشان افزودند: شهید سلیمانی و دیگر برجستگان سپاه از جمله شهید همدانی، واقعاً با جان و دل تلاش میکردند و به موضوع سوریه همچون یک وظیفه و واجب مقدس مینگریستند.
🔹حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: این پیوند و ارتباط برای هر دو کشور حیاتی است و نباید بگذاریم ضعیف شود بلکه باید آن را هر چه ممکن است تقویت کنیم.
🔹ایشان با اشاره به اظهار دوستی و محبت برخی کشورهایی که در سالهای گذشته در جبهه مقابل سوریه قرار داشتند، افزودند: باید از تجربههای گذشته، خط آینده را روشن کرد.
🔹رهبر انقلاب، روحیه و نشاط رئیسجمهور سوریه را زمینهساز انجام کارهای بزرگ برشمردند و گفتند: شخص رئیسجمهور و دولت جمهوری اسلامی ایران نیز واقعاً با نشاط و دارای روحیه و اراده بالایی هستند و به موضوع سوریه اهتمام و انگیزه جدی دارند که باید از این فرصت برای ارتقاء بیش از پیش روابط دو کشور استفاده کرد.
🔺در این دیدار که حجتالاسلام رئیسی رئیسجمهور نیز حضور داشت، آقای بشار اسد با تشکر از مواضع و حمایتهای ملت و دولت ایران و همچنین با گرامیداشت یاد شهید سلیمانی، گفت: ایستادگی و مواضع پایدار ایران در ۴ دهه گذشته در مسائل منطقه و بویژه موضوع فلسطین، به همه مردم منطقه نشان داد که راه ایران، راه درست و اصولی است.
رئیسجمهور سوریه خاطرنشان کرد: خرابیهای جنگ را میتوان بازسازی کرد اما اگر مبانی و اصول از بین بروند، قابل بازسازی نیستند و ایستادگی ملت ایران بر مبانی و اصول امام خمینی(ره) که با همت جنابعالی نیز ادامه یافت، زمینهساز پیروزیهای بزرگ ملت ایران و مردم منطقه بویژه مردم فلسطین شد.
آقای بشار اسد افزود: برخی تصور میکنند حمایت ایران از جبهه مقاومت، حمایت تسلیحاتی است در حالیکه مهمترین حمایت و کمک جمهوری اسلامی، دمیدن روحیه مقاومت و استمرار آن است.
رئیسجمهور سوریه در پایان تأکید کرد: آنچه باعث شد رژیم صهیونیستی نتواند بر منطقه حاکم شود، روابط راهبردی ایران و سوریه است که باید با قدرت ادامه یابد.
💻 @Khamenei_ir
💢 رئیسی: تا زمان عرضه کالابرگ الکترونیکی، کمک هزینه معیشتی پرداخت میکنیم
🔹رئیس جمهور: دولت برای حفظ آرامش بازار و کمک به معیشت مردم تا زمان عرضه کالابرگ الکترونیکی مبالغی را به عنوان کمک هزینه معیشتی پرداخت خواهد کرد.
پ.ن: محسن رضایی چی گفت ایشون چی گفت/ناهماهنگی در دولت بیداد میکنه و همین هم شده علت حاشيههای ایجاد شده و ندیدن کارهای انجام شده دولت
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «شبکه نفوذ»
🔹 هدف اصلی شبکه نفوذ چیست؟
🔹 چه زمانی نفوذیها خودشان را نشان میدهند؟
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
💢 حجت الاسلام والمسلمین دکتر رئیسی امشب با مردم سخن خواهد گفت
🔹رئیس جمهور براي پنجمين بار، امشب از طريق خبر ۲۱ شبکه اول سیما، با مردم سخن میگوید.
🔹آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی در اين گفتگوی زنده تلویزیونی، درباره مهمترین مسائل روز کشور از جمله ابعاد و نحوه اجرای طرح اصلاح نظام پرداخت یارانه کالاهای اساسی سخن خواهد گفت.
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 پاسخ همه سوالات درباره تغییر یارانه نان
🔹 سید محمد هادی سبحانیان (معاون اقتصادی وزیر اقتصاد) مهمان برنامه شنبه شب جهان آرا بود و پیرامون حذف آرد صنف و صنعت و همچنین طرح جدید دولت برای تخصیص یارانه به نان سنتی، جواب سوالات بسیاری را داد.
🔰کانال عمار ولایت
🇮🇷👉 @ammarevelayat313
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 کارگران در صف مقدم مقابله با سیاست دشمن برای از کار انداختن تولید کشور ایستادند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار کارگران: کارگران دوران انقلاب تاکنون نشان دادند که انگیزههای ملی آنها در همهی عرصهها انگیزههای درخشان و برجستهای است، در همهی عرصهها، یعنی هم در عرصهی نظامی، هم در عرصهی اقتصادی، هم در عرصهی سیاسی.
🔹 در عرصهی نظامی؛ صحنهی نمایان و جلوی چشم، دوران دفاع مقدس است. ما چهارده هزار کارگر شهید داریم، چهارده هزار.
🔹 در مورد عرصهی اقتصادی؛ البته از اول انقلاب این سیاست استکبار بود، در این ده، پانزده سال اخیر خیلی روشن سیاستشان از کار انداختن تولید کشور بود، سیاست دشمن این بود. همه ی این تحریمها و این حرفها همه برای این بود که در کشور تولید از کار بیافتد.
🔺 کارگران ما ایستادند در صف مقدم و نگذاشتند این اتفاق بیافتد و آنچه که در این زمینه ستون اصلی این خیمه بود کارگر بود.
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 جامعه کارگری بینی کسانی که قصد داشتند کارگران را تابلوی اعتراضات مردمی کنند به خاک مالید/ اعتراض کارگران در مواردی به حق بوده است
🔻 رهبر انقلاب در دیدار کارگران: از روزهای اول انقلاب تحریکات کارگری شروع شد؛ تا امروز هم وجود دارد. جامعهی کارگری، بینی اینها را که قصد داشتند جامعهی کارگری را تابلو و نشانهی اعتراضات مردمی قرار بدهند به خاک مالید و در مقابل اینها ایستاد؛ در کنار انقلاب و نظام ایستاد.
🔹 البته کارگران در بعضی مواردی که جمع شدند، اعتراضشان به حق بوده. فرض کنید کارخانهای را دولت به یک نفری واگذار میکند. او به جای اینکه کارخانه را مدیریت کند، ابزارهایش را میفروشد، کارگرها را بیرون میکند، زمینش را مثلا هتل میخواهد بسازد! در این اعتراضها هم همیشه کارگران مرز خودشان را با دشمن مشخص کردند. نگذاشتند دشمن از اعتراض به حق اینها استفاده کند. با وجود مشکلات کنار اسلام ایستادند. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 برای افزایشِ «فرصتهای شغلی» نیاز به سرمایهگذاری و مدیریتِ کارآمد دولتی داریم/ شرکتهای دانشبنیان بیکاری دانشآموختگان را از بین میبرند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار کارگران: ما الان احتیاج داریم به افزایش فرصتهای شغلی. امکانش هم وجود دارد در کشور. یعنی صاحبنظران و کسانی که با مسائل کشور آشنایند، همه تصدیق میکنند که در کشور امکان افزایش فرصتهای شغلی به طوری که نسبت بیکاری بسیار کمتر از آنچه که امروز هست باشد، وجود دارد.
🔹 در مورد فرصتهای شغلی مسئولین میتوانند تلاش کنند و فرصتهای شغلی را افزایش بدهند. یک مقداری سرمایهگذاری، یک مقداری ورود بخش خصوصی، یک مقدار عمدهای مدیریت دولتی لازم است؛ یعنی دولت به معنای یک مدیر کارآمد وارد میدان بشود. اشراف آماری به دست بیاورند؛ یعنی بدانند ظرفیت کجاست؟ جویندگان کار را شناسایی کنند و فرصتهای شغلی را زنده کنند.
🔺 یکی از چیزهایی که میتواند این فرصتهای شغلی را زنده کند همین شرکتهای دانشبنیان است که بیکاری دانشآموختگان را از بین میبرد. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 خودروسازها از حمایت ما از تولید داخلی سوءاستفاده نکنند! / دولت جنس خارجی مصرف نکند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار کارگران: ما الان دهها میلیارد واردات داریم. خیلی از این واردات هم لازم است، با مطلق واردات کسی مخالف نیست، ما با واردات بیرویه مخالفیم. واردات بیرویه یعنی چه؟ یعنی اینکه جنسی که در داخل تولید میشود کیفیتش هم خوب است، مشابه این جنس را ما وارد کنیم، این خنجری است به قلب تولید کشور.
🔹 میگویند هر یک میلیارد دلار واردات بیرویه، معادل است با تعطیل شدن صد هزار فرصت شغلی. این آماری است که افراد صاحبنظر و متخصص به ما دادند. حالا اینجا خودروسازها از این حرف ما سوءاستفاده نکنند که وضعشان خیلی تعریفی ندارد.
🔺 سهم مهم بازار داخلی متعلق به دولت است. دولت بزرگترین مشتری اجناس است. دولت باید سعی کند هیچ جنس خارجی مصرف نکند. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 کارهای اقتصادی امروزِ دولت مهم است و همه به دولت کمک کنند/ مسئولان به وعدهها عمل کنند
🔻 رهبر انقلاب در دیدار کارگران: مدیران و مسئولان کشوری انشاءاللّه همان طور که وعده داده شده، به کار و برنامهای که وعده دادهاند، همه عمل کنند و همه هم به دولت کمک کنند. امروز کارهایی که دولت در زمینهی اقتصاد در پیش دارد، کارهای مهمی است و احتیاج به کمک همه دارد. یعنی همهی دستگاهها، قوای مختلف، آحاد مردم، مجموعهها، همه باید به دولت انشاءاللّه کمک کنند که بتواند به این نتایج دست پیدا کند. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، امروز: کارگران دوران انقلاب تاکنون نشان دادند که انگیزههای ملی آنها در همه عرصهها انگیزههای درخشان و برجستهای است
۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🏷 #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 امروز کارگرها مشکلات اقتصادی متعددی دارند/ البته بخش مهمّی از این مشکلات ناشی از مشکلات کلی اقتصاد کشور است
🔻 ما در زمینههای اقتصادی مشکلاتی داریم که اینها متراکم شده در طول مثلاً سالهایی روی هم آمده، متراکم شده، حل نشده، مشکلات برای همه هست، برای کارگرها هم هست، بعضی، بخشیاش مربوط به این است، بخشی هم مربوط میشود به مسائل قوانین کار و کارگری و سیاستها و برنامهریزیهایی که بایستی انشاءاللّه دنبال بشود.
🔺 فکر و تدبیر لازم است، همت و مجاهدت لازم است، صبر و شکیبایی و نرفتن به سمت کارهای نسنجیده هم لازم است؛ مجموعهی اینها را باید انجام داد. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_کارگران
💻 @Khamenei_ir